5 najboljših zgradb Kodi z ničelnim odbojnikom


5 najboljših zgradb Kodi z ničelnim odbojnikom

Objavljeno: 16. julija 2019


Ali želite pretakati kanale na Kodiju brez kakršnega koli varovanja? Nato uporabite ta vodnik in namestite najboljše gradnike Kodi na katero koli napravo, kot so Android, IOS, Mac ali Amazon FireStick. To je posodobljen seznam, tako da ne boste imeli težav z uporabo najboljših dodatkov, ki so na voljo. Uporabite lahko tudi PureVPN v svoji napravi, da povečate pretakanje brez pufra v Kodi in se izognete stresu v zaklepanju.

Kaj so Kodi Builds?

Kodi je zaradi svoje odprtokodne narave zelo prilagodljiv, skupnost dodatkov Kodi pa pogosto izdaja spremenjene različice aplikacije, imenovane Kodi gradi. Ne glede na to, ali potrebujete spremembo uporabniškega vmesnika ali hiter dostop do svoje najljubše vsebine, lahko te izdelave služijo vašemu namenu brez težav nameščanja ducatov repozitorij.
Ko je Kodi nameščen, potrebujete veliko časa in truda za prilagoditev. Iskanje določenih kož, dodatkov in nastavitev, ki ustrezajo vašemu namenu, je za nekatere celo naporno. Vendar Kodi builds ponuja vse na enem mestu za vse te dodatke in kože, kar omogoča hiter prenos in pretok vsebine.

Najboljše gradbe Kodi za leto 2019

Zdaj ko je zadnja različica Kodi Leia stabilizirana, skoraj vse različice, ki so delovale na prej Kryptonu 17.6, zdaj podpirajo tudi različico 18.3. Objavljene so bile tudi številne različice, ki podpirajo le različico Leia, zaradi česar so tla starejša različica razmeroma tanka. Spodaj smo našteli pet najboljših različic Kodi-ja, ki ponujajo pretakanje brez varovalnih strežnikov. Nekateri delajo na Lei 18.3, nekateri na 17,6, nekateri pa na obeh.

No Limits Magic

Če ste dolgoročni uporabnik Kodija, potem ste gotovo slišali za to. No Limits Magic se pojavlja kot priljubljena gradnja Kodi, dokler se ni spopadla z napačnimi dodatki. Toda na srečo vas smo oživili z najnovejšo posodobitvijo, ki vsebuje elegantno uporabniški vmesnik in širok spekter delujočih Kodijevih dodatkov.
Ne glede na to, ali ste naključni ali pogosti igralec, No Limit Magic build ponuja na voljo številne možnosti vsebine, vključno s filmi, TV oddajami, športom in še več. Nekaj ​​dodatkov, ki jih je vredno omeniti, bi bili AdultHideout, Bennu, Castaway, cCloud TV, Champion Sports, Covenant, DC Sports, GoodFellas 2.0 in VideoDevil. Deluje z različicami Kodi Krypton 17.6 in Leia 18.2-3.

Titan

Titanium je razmeroma nov na prizorišču, a je dobil odlične kritike tako dolgoročnih kot novih uporabnikov Kodija. Opremljen je s široko paleto dodatkov iz različnih kategorij, kot so športi v živo, filmi, YouTube in televizija v živo za večje kanale kabelske televizije v Veliki Britaniji in ZDA..
Titanium je dom nekaterih najbolj priljubljenih dodatkov, kot so Gaia, Yoda, 13Clowns, Supremacy, Stream Hub, Deceit in Incursio, če jih omenimo le nekaj. Titan omogoča tudi enostavno prilagajanje. Uporablja znamenito kožo Xonfluence, izbirate pa lahko med številnimi drugimi možnostmi. Na voljo je za različice Kodi Krypton in Leia.

Misfit Mods Lite

Zdi se, da nekatere gradnje Kodi za leto 2019 napolnjujejo funkcionalnost aplikacije z nepotrebnimi dodatki, raztresenimi v nešteto kategorij. Misfit Mods Lite je preprosta uporaba, ki zahteva minimalno prostora, zato odlično deluje na napravah, kot je Amazon Fire Stick.
Eden najstarejših igralcev v skupnosti Kodi build, ponuja številne dodatke za pretakanje video posnetkov za filme, TV oddaje in dogodke v živo. Vsi ti dodatki so nameščeni desno v glavnem meniju, kar vodi v izkušnjo pretakanja tekočine. Na voljo je samo za Kodi Leis in vsebuje številne priljubljene dodatke, kot so Project M, Crackle, ESPN 3, The Pyramid, SportsDevil, YouTube, Monster Munch in še več.

Izboljšajte

Če uporabljate Kodi 18 v nizki RAM-u in obdelujete napravo za napajanje, kot je Firestick, potem Streamline Kodi build ni možen. Ker je lahkoten 220 MB, je lahka, a zmogljiva različica Kodi, ki ponuja nekaj najboljših dodatkov za vaše potrebe po pretakanju..
Vmesnik je dokaj gladek in omogoča izbiro med številnimi viri za pretakanje video vsebin, ki je pogosto na voljo v visoki ločljivosti 1080p. Poteka z nekaterimi najbolj priljubljenimi Kodi-jevimi dodatki, kot so Magic Dragon, Exodus Redux, YouTube in At Flix, ima Streamline vse prave funkcije za pretvorbo Kodija v popolno središče za pretakanje medijev kljub majhnosti.

Xanax

Xanax je zamisel istih Kodijevih razvijalcev, ki so nam dali zelo priljubljeno zgradbo Durex. Kljub temu, da je Durex ukinjen, Xanax nadaljuje zapuščino in se uvršča na lestvico najboljših Kodijevih zgradb leta 2019. Xanax je po UI, UX in celo velikosti podoben Durexu.
Uporabniki, ki še vedno iščejo alternativo Durex, se lahko zatečejo k Xanaxu. Nikakor ne gre za klon, ampak za napredno različico z veliko boljšo funkcionalnostjo. Xanax je na voljo za Kodi Leia in Krypton in gosti trden katalog dodatkov Kodi, kot sta Yoda in Maverick TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map