ABC Kodi Addons: Kako legalno gledati ABC na Kodi


ABC Kodi Addons: Kako legalno gledati ABC na Kodi

Objavljeno: 6. decembra 2019


ABC je eden najbolj priljubljenih kanalov v ZDA, ki ponuja vrhunske video vsebine, vključno s številnimi priljubljenimi televizijskimi oddajami. Kodi je elektrarna za odpiranje digitalnih medijev z odprtim kodom in svojim uporabnikom omogoča pretakanje vse vsebine ABC prek različnih dodatkov. Vendar pa vsi ne uporabljajo licenčnih virov, zato se njihova uporaba zelo odsvetuje. Toda ne poudarjajte, spodaj smo našteli dva najboljša dodatka Kodi, s pomočjo katerih boste lahko zakonito gledali ABC na Kodi.

Prvotno predstavljeno kot radijsko omrežje, se je ABC spremenil v vrhunsko televizijsko oddajo Združene države, ki ponuja nekatere največje televizijske oddaje vseh časov, kot so Jimmy Kimmel Live, The Good Doctor, The Doctor OZ Show, The View, America To jutro med drugi. Kodi na drugi strani je zelo prilagodljiva programska oprema, ki služi kot sveti gral video vsebin iz vseh vrst virov, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime in ABC. Vendar je tok Kodi pogosto izpostavljen pravno sivim območjem in ne črno-belim.

Se pretaka na Kodi Legal?

Vsekakor ja. Pod pogojem, da vsebino pretakate z uporabo samo licenčnih virov. Kodi ima cel svet dodatkov (tako uradnih kot tretjih), ki vam lahko takoj prikažejo vse vrste vsebine na srebrnem krožniku. Čeprav lahko poskusite z neuradnim dodatkom pretočiti določeno vsebino, ki uradno ni na voljo, je najbolje, če se želite izogniti pravnim posledicam. Večina drugih ali neuradnih dodatkov nima vsebine ali avtorske pravice za vsebino, ki jo prikazujejo. Vedno uporabite zakonite dodatke Kodi, ki strežejo licenčno vsebino, da uživate v varni izkušnji pretakanja. Preprosto povedano, pretakanje v Kodi je zakonito, če ga ne gledate v nezakonito vsebino ali avtorske pravice.

ABC na Kodi

ABC je še en odličen vir vsebine, ki je na voljo na Kodi. Medtem ko ima večina dodatkov, ki ponujajo ABC, težave z licenciranjem vsebine, vendar je nekaj takih, ki so zakonite za uporabo in prikazovanje vsebin iz zakonitih virov. Najboljši del pa je, da vas ne bodo stali niti za trenutek, tako kot ostali knjižnici dodatkov Kodi.

Najboljši dodatki za gledanje ABC na Kodi zakonito

Spodaj smo navedli dva dodatka Kodi, ki ponujata ABC tok iz uradnih virov.

USTVNow

USTVNow je storitev, posebej zasnovana tako, da pripadnikom ameriških oboroženih sil omogoča gledanje televizijske oddaje Amercal zunaj njihove domovine. Vendar to ne pomeni izključno izključno samo za oborožene službe. Pravzaprav se lahko za ta dodatek prijavi kdor koli, saj dejansko ne potrebuje nobenega dokazila o identiteti. Z dodatnim klikom dodatek USTVnow Kodi omogoči dostop do vsebine na vašem zaslonu.

Z brezplačnim načrtom USTVNow dobite pretok vseh večjih ameriških prizemnih postaj, vključno z ABC, CBS, CW, PBS in My 9. Najboljši del pa je, da ni nobenih regionalnih omejitev, povezanih z njegovo vsebino, tako da lahko pretakate iz kjer koli na svetu. Vendar je edina pomanjkljivost ta, da ta brezplačna raven ne ponuja vsebine na zahtevo.

USTVNow ponuja tudi premijske načrte, ki se gibljejo med 19 USD / mesečno do 99 USD, ki omogočajo dostop do 200+ kanalov, vključno z nekaterimi najbolj priljubljenih, kot sta HBO in Showtime. Doplačilo USTVNow je na voljo za prenos iz uradnega skladišča Kodi, zato poskusite in zakonito dostopajte do ABC.

Programi WABC

Na voljo v uradnem skladišču Kodi, dodatek WABC Programs je nedvomno najboljši način za pretakanje vsebine ABC na zahtevo. Ima preprost vmesnik, ki ga ni mogoče prilagoditi, da se strežniki olajšajo tako, da na eni strani prikazujejo vso razpoložljivo vsebino. Medijska knjižnica je precej uravnotežena in nudi prijetno mešanico starih in novih vsebin. Tako kot klasike v stari šoli, kot so najbolj smešni domači videoposnetki v Ameriki, in nove izdaje, kot je Marvelov agent Shield, je varno reči, da ima knjižnica vsebin za vsakogar nekaj. WABC Kodi dodatek prenaša vsebino neposredno z uradnega spletnega mesta ABC TV, zato lahko tudi gledate posodobljene oddaje ABC, kot je Dobro jutro Amerika.

Zadnje besede

Uporaba Kodija je nadvse zabavna in popolnoma zakonita, če poznate prava mesta za iskanje želene vsebine. Če želite uživati ​​v varnem toku Kodi, vedno pretakajte vsebino iz uradnih virov. Številni uporabniki se odločijo za dodatke drugih proizvajalcev, ki bi lahko, po vsem, kar veste, od neuradnih virov prejemali avtorsko zaščitene vsebine, kar je nezakonito in nemoralno. Kljub temu, če se vam zdi dovolj mika, da bi jih preizkusili, tega nikoli ne storite, ne da bi upoštevali potrebne varnostne ukrepe, kot je uporaba Kodi VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me