IGRANJE VPN


IGRANJE VPN

Iščete popoln VPN, ki bi izboljšal vašo spletno izkušnjo s tekmami in se uvrstil v konkurenčno področje?
PureVPN je edini VPN za igralce Gamersa.




Ostani doma & Pridobite VPN za neomejeno igranje za samo 0,99 USD

Ne zamudite ponudbe! 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez težav.

1- Izberite svoj načrt Spremeni valuto: ameriški dolar

 • ameriški dolar

1 mesečni načrt Ni popustov Prihranite 0% 10,95 USD na mesec mesečno Pridobite enomesečni načrt 31-dnevno jamstvo vračila denarja Polni dostop. Brez omejitev. Najbolj priljubljeni! 7-dnevna preizkušnja + 47% OFF Kasneje Prihranite 0% 0,99 USD 10,95 USD / mesec 5,82 USD / mesec po preizkusu * 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno po preskusu * PRIDOBITE 7-dnevno DALJINO 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Po sedmih dneh boste na naš enoletni načrt samodejno naročeni na 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno

6 mesečni načrt 24% OFF Prihranite 24% 8,33 dolarja na mesec Na mesec dobite 6-mesečni načrt 31-dnevnega jamstva za vračilo denarja Posluh prosim!Ne zamudite naše 7-dnevne preizkušnje pri 0,99 USD. 1 letni načrt Prihranite 82% 1,99 USD / mo na mesec Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja za 1-letni načrt 2- Izberite način plačila Varno in šifrirano plačilo mcafee-ikona Izberite Način plačila Kreditna kartica PayPal Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse možnosti plačila Povzetek naročila 0,99 USD

Povzetek vašega naročila

7-dnevna preizkušnja PureVPN + 47% OFF Kasneje 0,99 USD Addons

Skupaj 0,99 USD IMATE KODONSKO KODO? Prijavite se x

Vnesite veljavno ime imetnika kartice.

Vnesite veljaven e-poštni naslov.

Imam kreditno kartico, povezano s svojim računom PayPal Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Varna in šifrirana plačila

Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti.

Plačilo je uspešno

Hvala, ker ste preizkusili demonstracijo PVPN vozička. (Denar ni bil zaračunan).

Želite dodati Namenski IP za 0,99 USD?
Kaj je Namenski IP? Pridite Namenski IP Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združeno kraljestvo
 • Združene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Nemčija
 • Avstralija
 • Kanada

Pridite Namenski IP Želite dodati Posredovanje vrat za 0,25 USD?
Kaj je Posredovanje vrat? Pridite Posredovanje vrat Odstranite dodatek Želite dodati Zaščita DDos za 0,99 USD?
Kaj je Zaščita DDos? Pridite Zaščita DDos Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združene države
 • Združeno kraljestvo
 • Nova Zelandija
 • Nizozemska
 • Avstralija
 • Kanada
 • Nemčija
 • Francija

Pridite Zaščita DDos × Namenski IP VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem namenski IP VPN?

Oddaljeni dostop do strežnikov s šifriranjem

Ne glede na strežnik za oddaljeni dostop, s katerim se povezujete, lahko to enostavno storite, ne da bi morali skrbeti, da bi bili ogroženi, še posebej, ker vas podpira vojaško šifriranje.

Kot nalašč za podjetja

Posamezniki in podjetja se lahko povežejo v omejena omrežja in strežnike. Namesto kdorkoli s skupnim IP-jem, ki dostopa do omrežja, lahko to storijo samo tisti z določenim naslovom IP in s tem krepitev varnosti s preskoki..

Možnosti so neomejene

Ne glede na to, ali želite dostopati do kamer CCTV, bančnih računov ali si ogledati zaupne podatke, ki se nahajajo v varnem bolnišničnem omrežju, so možnosti neomejene..

× DDoS zaščiten VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem DDoS zaščiten VPN?

Blokira neupravičen promet

Z neupravičenim prometom je pričakovati padec hitrosti in zaostankov v internetu. To pa ne bo več tako z našim DDoS zaščitenim VPN-jem.

Je ves čas pozoren

Namesto da bi morali vsakič ročno aktivirati naš DDoS zaščiten VPN, bo ta ves čas aktiven. Takoj, ko je napad odkrit, ga bo naša DDoS zaščitena VPN takoj nevtralizirala.

Kot nalašč za igralce tudi

Naš zaščiten VPN z DDoS služi kot dodatna plast zaščite za igralce, ki jih redno napadajo kibernetski kriminalci in tekmovalni igralci. Bodite prepričani; imeli boste tekmovalno in varno igralno izkušnjo.

× Posredovanje vrat

Funkcija Posredovanje vrat je uporabna, ko morate dostopati do internetno povezane naprave / storitve od koder koli po svetu.

Kako mi koristi preusmeritev pristanišč?

Recimo, da želite dostopati do računalnika, prenosnika ali strežnika od koder koli na svetu. Naš dodatek Port Forwarding vam bo omogočil prav to.

Če želite deliti dostop do svojega spletnega mesta / FTP ali katere koli druge storitve, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding.

Če želite s svojimi prijatelji igrati spletno igro, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding, ki bo prijateljem omogočil, da se pridružijo vašemu igralnemu strežniku..

Če na usmerjevalniku uporabljate PureVPN, boste potrebovali dodatek Port Forwarding, da boste lahko dovolili katero koli določeno pristanišče na PureVPN IP.

× Varnost podjetja & Zasebnost

Napredne funkcije naslednje generacije zagotavljajo zanesljivo zaščito & zasebnost. Pred tem je bila tehnologija na voljo samo podjetjem & Podjetja. Omogoča vam preprečevanje zlonamerne programske opreme / antivirus, blokator oglasov, filtriranje aplikacij, mehanizem za preprečevanje vdorov in filtriranje URL-jev / kategorij. Misli na to kot "Velesile" za vaš običajni VPN.

Opomba 1:

Od zdaj varnost za podjetja & Dodatek o zasebnosti ne deluje hkrati z našim namenskim dodatkom za IP. Vendar pa lahko v naših VPN aplikacijah uporabite kateri koli drug način, da omogočite Enterprise-Grade Security & Dodatek o zasebnosti.

Opomba 2:

Upoštevajte, da trenutno ročna nastavitev PureVPN ne podpira konfiguracije naše Enterprise Grade Security & Dodatek o zasebnosti Vljudno uporabite naše aplikacije VPN, da jih omogočite.

× Zaščita P2P

Dodatek P2P Protection poskrbi, da tudi najpametnejše nastavitve prikrajšanja s strani hekerjev ali vladnih agencij ne omogočajo vaše naprave ali računalnika. Naša proaktivna zaščita bo samodejno blokirala uničujoče datoteke, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema, trojanski računalniki itd., Maskirane kot hudourniki, pri prenosu in vašo napravo obdržali varno in varno.

Načrt PureVPN vključuje:

 • Aplikacije za
 • Varnost podjetja
 • 10-Multi prijava, tako da lahko hkrati uporabljate en račun na 10 napravah.
 • 2000+ varnih strežnikov v 140+ državah
 • 24/7 podpora strankam

nologs in podpora strankam Trustpilot

Plačajte s svojo kreditno kartico in IZDELITE 10% popusta!

Plačal bom s kreditno kartico Nadaljuj z Alipayom ×

Odkrita napaka

Da ne

Rabim pomoč? Pogovorite se z našo 24/7 podporo v živo

Vaše plačilo je zavrnjeno

Poskusite plačati prek Bluesnap.

Izberite način plačila

Pridobite to ponudbo Nadaljujte z

Zakaj potrebujete VPN za igranje iger?

Igralni VPN znatno izboljša vaše spletne igre z:

Prilagojeno izdelovanje tekem

Povežite se s katero koli lokacijo po vaši izbiri in uživajte v hitrem času čakanja na tekme. To pomaga prihraniti čas in vas takoj poveže z igrami, kot so Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO in druge.

Dostop do vseh regij

Če živite zunaj ZDA, boste morda soočeni s številnimi omejitvami. Z igralskim VPN imate takojšen dostop do regionalnih omejenih iger in vsebin.

Posredovanje vrat [dodatek]

Morda je najboljši vidik igralskega VPN-ja Port Forwarding vam pomaga, da se izognete težavam, kjer ne morete igrati iger za več igralcev, ker so vrata blokirana. Priročno odprta vrata s posredovanjem vrat.

Popolna zabava

Ni pomembno, kje se nahajate ali kam se usmerite. Z VPN se lahko povežete z ameriškim strežnikom in nadaljujete s pretakanjem vsebin, ki so na voljo v ameriški knjižnici Netflix ali kateri koli drugi državi po vaši izbiri..

Zaščita DDoS [dodatek]

Pridobivanje DDoS-a med igranjem je lahko polno besa. Dodatek DDoS PureVPN vas ščiti pred najzahtevnejšimi napadi DDoS, saj je vaš resnični IP zamaskiran, tako da vam pri igranju ni treba skrbeti, da bi vas poplavilo.

Izogibajte se ISP-u

Pretakanje porabi večino pasovne širine, kar daje ISP-ju razlog, da vam zaračuna porabo dodatne pasovne širine. Pri VPN-ju ponudniki internetnih storitev ne morejo ugotoviti, koliko pasovne širine ste porabili.

Priljubljene igre
Podpiramo

Od PUBG-a do Dota 2, s PureVPN-om se lahko prikladno igrate v kateri koli regiji od kjer koli na svetu.

Dodatne prednosti igralnega VPN

Prednosti igranja VPN

Zgodnji dostop do novih iger

Če je bila igra izdana v predčasnem dostopu (beta) zunaj vaše države, potem preprosto izberite strežnik v tej regiji in se vklopite. Uživajte v igrah na katerem koli želenem OS-ju po vaši izbiri.

Izberite strežnik po vaši izbiri

Utrujen od igranja prek istega strežnika? Izbira strežnika PureVPN vam omogoča igranje v kateri koli regiji po vaši izbiri, kot so EU, NA, SA itd. Samo spremenite privzeti protokol v PPTP in prevladujte nad vsemi.

Neomejeno pretakanje

PureVPN večkratno prijavo do 10 naprav hkrati, ki hkrati uživajo v igranju in pretakanju..

Varstvo podatkov

PureVPN ponuja najsodobnejšo 256-bitno šifriranje AES, ki vašo spletno povezavo zavaruje pred radovednimi očmi. Igranje lahko nadaljujete, ne da bi vas skrbelo, da bi kdo zasedel vašo sejo.

Strežniki, optimizirani za igre v 140 državah

Več kot 2000 strežnikov in 300.000+ IP-jev je vedno na voljo za popolno dostopnost.

Severna Amerika

667 Strežniki

najboljša storitev vpn

Južna Amerika

84 Strežniki

img

Srednja Amerika

12 strežnikov

img

Oceanija

93 Strežniki

img

Evropa

807 strežniki

img

Afrika

150 strežnikov

img

Azija

321 Strežniki

img Delitelj

VPN za igre

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map