Italija VPN Service


Italija VPN Service

Ker se koronavirus še naprej širi, je Italija v zastoju države. Vlada je omejila nepotrebna potovanja, podjetja pa so prosila zaposlene, da delajo od doma. V tem primeru vam italijanska storitev VPN omogoča, da naloge opravite na daljavo, hkrati pa obdržite svoje spletne podatke in prisotnost čim varneje..


zastava

5+ več prijav

Povežite in zaščitite več naprav z najboljšim italijanskim VPN.

Aplikacije PureVPN so na voljo za: napravo

Prav tako združljiv s konzolami, ki vključujejo SmartTV, Kodi, Amazon fire, Chromecast, usmerjevalnike, računalnike in druge pametne naprave.

Evo, kako vam Italija VPN ponuja popolno svobodo na spletu

img

Izogibajte se zadrževanju metapodatkov

Italija VPN storitev ščiti vašo zasebnost in podatke pred radovednimi očmi. Z zadnjimi zakoni o hrambi podatkov se v Evropi in po svetu hitro sprejemajo, bodite proaktivni in zaščitite svojo svobodo govora in zasebnost z najboljšim VPN v Italiji. Naši več protokolov za šifriranje skriva vse vaše spletne komunikacije.

img

Doživite popolno svobodo interneta

Geo-omejitve in internetna cenzura so mnogim uporabnikom trn v mesu. Wikileaks je leta 2009 poročal, da je Italija prepovedala skoraj 300 spletnih strani. Prost pretok informacij je bistvenega pomena, z najboljšim VPN v Italiji pa lahko z enim klikom odblokirate vsa spletna mesta in aplikacije, kadar koli želite, kjer koli želite..

img

Ostani skrita

S hitrim porastom kibernetske kriminalitete, kot je odkupna programska oprema in kraja identitete, je povprečnemu joeju skoraj nemogoče zaščititi svoje digitalno območje. S storitvijo Italy VPN lahko po spletu brskate s popolno anonimnostjo. Ko dobite italijanski naslov IP, se vaš IP samodejno skrije, kar ustavi nepovabljene goste in zaščiti vašo napravo.

VPN strežniki v Italiji

Z več kot 2000 strežniki, strateško lociranimi v več kot 180 mestih po vsem svetu, je omrežje PureVPN zgrajeno za bliskovite hitrosti. Najboljši italijanski VPN svojim uporabnikom že več kot desetletje zagotavlja brezhibno spletno izkušnjo. Kar zadeva varnost, anonimnost in hitrost, je naša storitev ena od vseh.

PureVPN ima v Italiji 15+ VPN strežnikov, ki so strateško locirani v Italiji, 8 strežnikov v Milanu, preostali pa so enakomerno razporejeni med Rimom, Neapelom, Torinom in Porcijo. Ker so naši strežniki VPN v Italiji samooskrbljeni, vam zagotavljamo najhitrejše hitrosti brskanja po VPN in 99,99% uptime.

Rim VPN

Firenca VPN

Benetke VPN

Milan VPN

Obljubimo vam!

Popolna spletna svoboda

Internetna cenzura bo postala starodavna zgodovina z najboljšim VPN za Italijo, saj si zdaj lahko ogledate katero koli omejeno ali blokirano vsebino. V vsakem trenutku si oglejte svojo najljubšo vsebino.

Politika ničelnega dnevnika

Zasebnost naših uporabnikov je vedno na prvem mestu. Zato imamo strog pravilnik brez dnevnika, ki zagotavlja, da nobeden od vaših podatkov ne bo shranjen ali zaslužen.

Hitrost strele

Naše strežnike smo strateško postavili na samo prave lokacije, tako da lahko brskate z zelo velikimi hitrostmi.

Naš italijanski VPN zagotavlja neprimerljivo varnost

Nadzor Evade

Izogibajte se zbiranju metapodatkov in varno brskajte po spletu.

Anonimno brskanje

Skrivajte svoje spletne dejavnosti pred nadrejenimi Toms, kot so ponudniki internetnih storitev in tretje agencije

Popolna svoboda

Oglejte si svojo najljubšo vsebino, kadarkoli želite z Italijo VPN.

Javna zaščita Wi-Fi

Zaščitite se pred hekerji, spletkarji in tatovi identitet na javnih točkah Wi-Fi.

Absolutna zaščita

Italija VPN ponuja pametni antivirus, ki vas ščiti pred spletnimi grožnjami in zlonamernimi programi.

Funkcije zasebnosti in varnosti

Italijanski VPN izboljšuje vašo spletno zasebnost in varnost s pomočjo naslednjih funkcij:

256-bitno šifriranje vojaškega razreda

Nihče ne more prisluškovati vašim komunikacijam, saj vsi podatki, ki jih prenašate po internetu, potekajo skozi naš varni šifrirani predor, zaradi česar hekerji in tretje agencije ne morejo dostopati do vaše naprave ali spremljati vaše spletne aktivnosti.

Neomejeno preklapljanje s strežnikom

Z našo storitvijo VPN v Italiji ni omejitve, kolikokrat lahko preklopite iz enega strežnika na drugega, ne glede na paket paketov, ki ste ga kupili.

Več protokolov

Z gostiteljskimi protokoli, ki so nameščeni za vaše udobje, lahko brskate po spletu z absolutno svobodo in zaščito ves dan. Nekateri protokoli vključujejo OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP in IKEv2.

Filter vsebine

Naš filter za vsebino blokira nadležne pojavne oglase in vse drugo, kar lahko povzroči škodo na vaši napravi.

Split tuneliranje

S temi uporabnimi funkcijami lahko nadzorujete, katere podatke pošiljate prek svojega VPN v Italiji in katere preko svojega ponudnika internetnih storitev, s čimer boste postali gospodar distribucije podatkov.

Protivirusna zaščita

Recite Adiosu škodljive zlonamerne programske opreme in virusov. Ta funkcija gleda vaš hrbet 24/7, tako da se lahko brez skrbi, sprostite in brskate po spletu.

2000+ strežnikov v 141 ali več državah

Naše globalno omrežje strežnikov vam omogoča, da takoj spremenite svoj IP naslov. PureVPN ni samo hiter, ampak je tudi varen in globalen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me