Kako brezplačno gledati filme brez Wi-Fi-ja


Kako brezplačno gledati filme brez Wi-Fi-ja

Pretočne storitve, kot sta Netflix in Amazon Prime video, so nam omogočile, da smo stopili v korak z našimi najljubšimi in najbolj vročimi televizijskimi oddajami. Kljub temu ima pretakanje še vedno eno veliko pomanjkljivost, to je, da morajo imeti dostop do interneta ves čas.


To pomeni, da na potovanju v tujino sploh niso ugodne. Brez skrbi, najboljše storitve pretakanja zdaj ljudem omogočajo ogled filmov brez povezave. Poleg tega je v okviru standardnega računa vse brezplačno. Poleg tega bomo v tem priročniku dali brezplačen opis, kako lahko brezplačno gledate filme brez Wi-Fi-ja. Najboljši del je brezplačen in popolnoma zakonit.

Netflix

Lahko si naložite brezplačne filme za ogled brez povezave na androidnih in drugih platformah, ki so vključene v vašo običajno naročnino. Nalaganje vsebine ne šteje števila zaslonov, na katerih si jih lahko ogledate.

Kljub temu ni mogoče naložiti vse vsebine, vendar poiščite puščico navzdol v svojih združljivih napravah, ki zagotavljajo vsebino, kot je gledanje filma brez Wi-Fi-ja. Netflix se je po vsem svetu izkazal kot eden najboljših načinov za prenos filmov ali katere koli druge vsebine.

Če želite vedeti, kako lahko brezplačno gledate filme brez Wi-Fi-ja z uporabo Netflixa, je zelo osnovno: aplikacijo Netflix morate prenesti neposredno na računalnik, namesto da uporabite brskalnik.

V Googlovi trgovini in v trgovini Microsoft sta na voljo aplikacija Netflix, ki jo lahko prenesete za dostop do teh storitev pretakanja. Na žalost Linux ali mac nimata na voljo aplikacije Netflix, zato nima možnosti gledanja filmov brez povezave.

Netflix omogoča preprosto iskanje filmov, ki jih lahko naložite, tako da vnesete ime žanra ali katero koli posebno ključno besedo, povezano z vašo izbiro. Poleg tega si je ugled pridobil tudi zaradi visokih hitrosti prenosa, vendar bi to bilo odvisno od vrste in hitrosti povezave. Vendar pa večina ljudi lahko gleda brezplačne filme tudi brez prenosa ali brez povezave.

Amazon prime video

Prenašanje filmov za ogled brez povezave z glavnega videoposnetka Amazon je preprosto. Med brskanjem po vseh možnostih izberite možnost »Brezplačno mi« na vrhu zaslona v aplikaciji. Vse na Amazonovi premieri je mogoče prenesti in gledati brez povezave brez povezave Wi-Fi.

Kako prenesti filme na prenosnik je zelo preprosto. Preprosto izberite gumb za prenos pod opisom izbranega filma in nato neposredno do mojih stvari za dostop do vseh vaših filmov brez povezave.

Ena od konkretnih prednosti Amazon Prime’s je obsežna zbirka prenosov filmov, ki jih ponuja, z različnimi vrstami žanrov, vključno z otrokom prijaznimi izbirami.

Poleg tega Amazon Prime ponuja veliko več v svojem paketu z dostopom do zvočnih serij, glasbenih skladb, e-knjig in številnih drugih obetavnih članskih ugodnosti. Amazon prime video je na voljo na več platformah, kot sta Android ali IOS, saj je eden najboljših načinov za prenos filmov ali pretakanje v spletu.

STREMIO

Se veselite, da boste med časom potovanja zbrali nekaj vpogleda in motivacije? STREMIO skrbi za zapolnitev vrzeli. Vsebino lahko preprosto prenesete za ogled pozneje brez povezave s prenosnika in jo ne pozabite uporabljati ves čas svojega potovanja.

STREMIO se lahko izkaže kot zanesljiv spremljevalec potovanja na celotnem potovanju, zato se pred odhodom prepričajte, da ga namestite na svojo napravo. STREMIO ponuja več kot 2000 vsebin za prenos in vključuje podnapise za več jezikov.

Po brskanju za pogovore STREMIO, ki se vam zdijo vredni, tapnite puščico in prenesite filme za ogled brez povezave. STREMIO ponuja tudi ustvarjalno funkcijo oblikovanja seznamov predvajanja po meri, da določite svojo izbiro tem, ki so vam všeč, tako da si jih lahko ogledate v prostem času, ne da bi porabili dragoceni čas brskanja.

Za razliko od mnogih drugih zgoraj omenjenih aplikacij ta aplikacija ponuja vsebino brezplačno, zato je odlična izbira za lažjo uporabo v žepih.

Google predvaja filme in TV

Googlove filme za predvajanje lahko prenesete brez povezave, kar omogoča prenos filmov in TV oddaj v petih napravah. Če imate lastno napravo IOS, ne morete kupovati v aplikaciji. Vendar to ne velja za uporabnike Android.

Iskanje vsebine v Googlu Play je enostavno zaradi svoje poenostavljene postavitve. Precej je podobno Amazonovi premieri, tako da lahko hitro najdete, katere filme morate kadar koli in kadar koli ogledati. Če želite prenesti svoje filme in TV-oddaje na prenosne naprave, še posebej, ko potujete z otroki, daje mir in brezpotja, ki potujejo ves čas svojega prostega potovanja.

YouTube premija

Filme za gledanje brez povezave v prenosniku lahko prek YouTube prenesete, če jih najdete. Za vsak opis videoposnetka je povezan gumb za prenos, vendar je za njegovo delovanje potrebna premium naročnina. YouTube premium storitev ima svoje prednosti, saj omogoča dostop do milijonov videov brez oglasov in vključuje tudi YouTube glasbo. Poleg tega omogoča starševski nadzor za nadzor dejavnosti gledanja za otroke.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map