Kako deaktivirati Messenger


Kako deaktivirati Messenger

Facebook ima strašen zapis, ko govorimo o zagotavljanju varnosti spletne zasebnosti uporabnika in njihove najdragocenejše prednosti – podatkov.
Facebookova aplikacija Messenger sledi isti stopnji kot Facebook. Velikan družbenih medijev je znan po svojih šibkih presejalnih praksah in nemoteni podpori tretjim osebam na svoji platformi.
Ni skrivnost, da ljudje kljub nenehnim obljubam izgubljajo vero v Facebook. Zaradi neskončnih kršitev podatkov, škandala Cambridge Analytica, je naravno, da želite izbrisati Facebook Messenger.


Messengerja ni mogoče več izključiti?

Odkar je Facebook izdal novo posodobitev za aplikacijo Facebook in Facebook Messenger, uporabniki ne bodo mogli deaktivirati Facebooka in se ne morejo spopadati s fotografijami, če ne izbrišete aplikacije.

Stvar je mnogim uporabnikom povzročila veliko stisko, ki nimajo več možnosti, da bi deaktivirali svoj račun. Zdaj, ko je Facebook v celoti izničil možnost, ni druge možnosti, kot da izbrišete aplikacijo.

Uporabniki, ki so imeli staro različico aplikacije Facebook, so sledili spodnjim korakom za deaktiviranje sporočila iz svojih naprav iOS.

Kako deaktivirati Messenger v napravah iOS

Messengerje lahko deaktivirate samo, če ste predhodno deaktivirali svoj Facebook račun.

Če želite Messenger izključiti, ko ste onemogočili svoj Facebook račun, sledite postopku:

 1. V telefonu odprite aplikacijo Messenger.
 2. Tapnite sliko svojega profila v zgornjem levem kotu.
 3. Izberite Legal & Pravila > Deaktiviraj Messenger.
 4. Na koncu tapnite Deaktiviraj.

Podobno kot pri uporabnikih Android tudi nova različica Androida Facebook Messenger nima možnosti, da se Messenger izključi.

Vendar tisti, ki še nimajo najnovejše različice in še niso posodobili aplikacije, lahko program Messenger v nekem trenutku deaktivira s spodnjimi koraki.

Kako deaktivirati Messenger v napravah Android

 1. Odprite aplikacijo Messenger.
 2. Tapnite sliko svojega profila v zgornjem levem kotu.
 3. Izberite Legal & Pravila > Deaktiviraj Messenger.
 4. jedli zadnjič.

Če ste posodobili aplikacijo in želite v celoti izstopiti iz omrežja, boste morda želeli, da trajno izbrišete svoj račun na Facebooku in se znebite, da ga ljudje v messengerju sploh motijo.

Prav tako imate dobro možnost, da izklopite vsa obvestila, ki prihajajo iz aplikacije, tako da prilagodite njegove nastavitve iz telefona ali preprosto izbrišete facebook aplikacijo iz telefona.

Ali je deaktivacija Messengerja vredna?

Po deaktiviranju vašega Facebook messengerja nihče ne bo mogel pošiljati sporočil in pregledati vašega profila, dokler ga ne znova aktivirate.

Kot že rečeno, je treba najprej deaktivirati vaš Facebook račun, da izključite messenger.

Z ponovnim aktiviranjem vašega Facebook Messengerja boste samodejno ponovno aktivirali svoj Facebook račun in obstaja možnost, da boste začeli prejemati zahteve od nadležnih uporabnikov, zato boste morali svoj Facebook račun drugič deaktivirati..

Na žalost, če popolnoma izbrišete svoj Facebook račun, boste izgubili tudi dostop do messengerja in nikoli več ne boste dobili več starih sporočil.

Ko uporabljate Messenger ali katero koli drugo aplikacijo za klepet, morate za zaščito spletnih pogovorov uporabiti VPN. Tako boste svoje pogovore zavarovali pred hekerji in kibernetskimi kriminalci.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj se zgodi, ko deaktivirate Messenger?

Ko deaktivirate Messenger, ljudje na Facebooku ne bodo mogli več sporočiti, klicati ali imeti videoklica. V njihovem Messengerju ne boste prikazani kot spletni.

Ali z deaktiviranjem Facebooka deaktivirate messenger?

Izključitev vašega Facebook računa ne bo deaktivirala vašega Messenger računa. Messenger je ločena aplikacija od aplikacije Facebook.

Kako deaktiviram Facebook?

Tu je postopek deaktivacije Facebooka:

 • Pojdite na svoj Facebook »Nastavitve«
 • Na splošno brskajte po možnostih, ki jih najdete »Izklopite račun«
 • Kliknite Deaktivacija in brisanje, nato kliknite Nadaljujte do deaktivacije računa in potrdite.

Ali lahko deaktivirate Facebook in še vedno uporabljate messenger?

Da. Ker je Messenger ločena aplikacija, privzeto ne potrebuje Facebook računa. Vendar lahko svoj Facebook račun povežete z Messengerjem.

Kako ponovno aktivirati Facebook Messenger?

Ponovno aktiviranje Facebook Messengerja je preprosto. Tu je postopek:

 • Prenesite in namestite aplikacijo Messenger
 • Prijavite se s svojim Facebook računom
  Vnesite svoj e-poštni naslov / telefonsko številko in geslo

Želite povrniti svojo spletno zasebnost? Morda boste želeli preveriti spodaj vodnike:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map