Kako do WiFi brez ponudnika internetnih storitev (ISP)


Kako do WiFi brez ponudnika internetnih storitev (ISP)

Namestitev internetne povezave za domače omrežje je lahko drago, tudi plačevanje mesečne najemnine v višini najmanj 60 dolarjev v Združenih državah je za večino povprečnih uporabnikov veliko. Mnogi ljudje tako ali tako razmišljajo ali ugotovijo, kako dobiti brezplačen WiFi doma.


Kako dobiti brezplačen WiFi doma?

Mobilna žarišča

Najboljši način, da se izognete javnemu omrežju in zagotovite, da je internetna povezava aktivna na kateri koli napravi z najnižjimi možnimi stroški, je prek pridobivanja mobilne dostopne točke. Za napravo bodo stroški splošnih stroškov, zato boste morali kupiti napravo in se za cenovno dostopnost odločiti za internetni mobilni načrt pri ponudniku internetnih storitev..

Veliko podjetij ponuja svoje mobilne dostopne točke, vendar se cena lahko razlikuje glede na WiFi tehnologijo, ki jo boste uporabljali. Na primer, naprave, ki podpirajo stroške 4G, bi bile precej nizke, medtem ko bi bile naprave, ki ponujajo tehnologijo 5G, visoko cenovne. Obstajajo 3 ugledne mobilne vroče točke, ki bi jih priporočili za nakup.

 • Verizon Jetpack MiFi 8800L
  Ta naprava je verjetno trenutno najboljša na trgu. Naprava podpira 4G povezljivost in je edina, ki uporablja modem X20 QUALCOMM, kar pomeni, da lahko združi 5 nosilcev in podpira tudi 11 LTE pasov. Točna točka Verizon Jetpack omogoča veliko boljši sprejem pametnih telefonov in tabličnih računalnikov zaradi svojih dveh vrat TS9. Če se želite povezati z omrežjem WiFi brez kabelske povezave, je to prenosno mobilno dostopno omrežje zelo priporočljivo. Napravo lahko kupite samo za 99 dolarjev in z njimi podpišete dvoletno pogodbo. Naprava stane cenovno 199 dolarjev, če ne želite, da so zaklenjene v pogodbi.
 • Nighthawk LTE mobilni usmerjevalnik za dostopne točke
  Mobilni usmerjevalnik Nighthawk Hotspot je v lasti AT-ja&T. če morate vedeti, kako dobiti WiFi kjer koli? To je najboljša izbira za nakup katere koli prenosne naprave. Njene specifikacije navajajo, da boste pod njim našli modul X16 QUALCOMM, ki podpira štiri spektralne kanale. Naprava je tudi v središču pozornosti, saj omogoča nastavitev nastavitev usmerjevalnika, kjer vam nekateri usmerjevalci ne dovolijo. Naprava podpira posredovanje vrat in združljivo podporo 802.11 a.c. Ta mobilna dostopna točka zaradi svoje velikosti morda ni primerna za vas; na voljo je še nekaj pomembnih možnosti, ki zagotavljajo prenosljivost. Naprava ima samo ceno 89,99 USD, zaklenjena po pogodbi ali naprava brez pogodbe bi stala 189,99 USD vnaprej.
 • Roaming Man U2 globalna točka 4G WiFi
  Pogosti popotniki bodo vedno iskali zanesljivo žarišče, ki ga bodo uporabljali kjer koli že. Torej potrebujete mobilno dostopno točko, ki vam služi tako lokalno kot mednarodno. Zaradi tega je mobilna dostopna točka gostujočega človeka najboljša izbira, ki deluje v več kot 100 državah in stane 9,99 USD na dan, ne glede na to, kje ste. Resda to ne pomeni, da je to domača možnost, toda tisti, ki potujejo in želijo ostati v stiku z družino ali prijatelji, se lahko odločijo za to napravo, saj je veliko cenejša od načrtovanja gostovanja za svoj pametni telefon.

mobilne vroče točke

Priklopite pametni telefon ali internetno povezavo

Če mobilnih podatkov ne potrebujete redno in rabite le občasen dostop do interneta brez kabla, je najhitrejši in preprostejši način povezave s spletom privezati napravo. Vendar ima privezovanje pametnih telefonov dve glavni pomanjkljivosti; prvič, postanete popolnoma odvisni od svojega pametnega telefona, kar pomeni, da če boste kdaj morali vedeti, kako vzpostaviti internetno povezavo brez svojega mobilnega operaterja, vas to lahko pusti nasedle ves dan. Popolnoma v redu je, če gostovate v svojem mestu, manj pa v tujini. Drugič, prenosniki uporabljajo preveliko pasovno širino, zato lahko v žepih postanejo precej zajetni.

privezovanje

Poiščite javni WiFi

Glede na to, kje ste in poskušate najti internet brez ponudnika internetnih storitev, boste morda našli javni WiFi v bližini, na primer v kavarnah, restavracijah, knjižnici, parkih in mnogih drugih krajih. Vendar pa lahko javna omrežja postanejo ranljiva za kibernetske grožnje. Sledite tem korakom, če želite uporabljati javni WiFi v žariščih, kot so kavarne.

 • NE vnesite občutljivih podatkov
 • Pozabite na omrežje ko končate z internetom.
 • Omogoči dvofaktorska avtentikacija, zato hekerji črnih klobukov težko dosežejo vas
 • Uporabite VPN, da se označite za anonimne

javni wifi

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me