Kako gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji


Kako gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji

Objavljeno: 26. oktobra 2019


Ne morete gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji? Poskusite PureVPN danes že za samo 0,99 USD in začnite bingljati svoje najljubše oddaje na Amazon Prime.

Glejte Amazon Prime na Novi Zelandiji

Eurosport je s pravicami pokritja za premier ligo, Tour De France, teniški grand slams in nekaj večjih košarkarskih dogodkov eno največjih imen v športnih pretočnih kanalih. To je mnogim všeč, vendar je na voljo le ljudem v Evropi, kar je za oboževalca, ki živi drugje, zelo razočaranje.

Nova Zelandija, država, ki je znana po množičnem športnem spremljanju, je vedno na preži za pretakanjem kanalov, ki zadovoljijo potrebe svojih ljubiteljev športa. In ker imajo le nekaj izbranih kanalov, ni zadovoljen vsak navijač in šport. Na primer, Eurosport je precej priljubljen kanal, vendar zaradi svojih regionalnih politik ni na voljo za prebivalce, ki živijo na Novi Zelandiji.

Ampak Amazon Prime je napolnjen z neverjetno vsebino. Kanal je na drugem mestu po Netflixu po kakovosti, ki jo ponuja svojim uporabnikom. Kanal ne samo da ponuja neverjetno vsebino drugih proizvajalcev, ampak tudi ustvarja neverjetne izvirnike, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Nekateri najbolj priljubljeni izvirniki Amazon Prime vključujejo Fantje, Romanoffove in Jacka Ryana Toma Clancyja. Ljubitelji Top Gear-a bi z veseljem izvedeli, da se prvotni gostitelji oddaje skupaj pojavljajo v The Grand Tour Amazon Prime.

To pa še ni vse. Obstaja še več neverjetnih oddaj, ki jih bodo dodali Amazon Prime, vključno z novo serijo Jack Reacher. Na splošno lahko na Amazon Prime gledate številne vsebine kadar koli želite v živo.

Ali lahko gledam Amazon Prime video na Novi Zelandiji?

Ne, ne morete gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji. Kljub temu, da je eden najbolj priljubljenih kanalov na svetu in ima tako fantastično knjižnico vsebin, Amazon Prime ohranja svoje storitve omejene samo na nekatere države.

Trenutno je Amazon Prime na voljo samo v ZDA, Avstraliji in Veliki Britaniji. To pomeni, da vsi, ki živijo na Novi Zelandiji, ne bodo mogli dostopati do kanala v svoji državi.

Toda na srečo obstaja način, ki bi vam pomagal pri pretakanju Amazon Prime na Novi Zelandiji. Če uporabljate PureVPN in spremenite svojo IP lokacijo v katero koli od zgoraj omenjenih držav, boste lahko dostopali do Amazon Prime in uživali na Novi Zelandiji.

Kako gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji

Večina kanalov po vsem svetu ima na svojih kanalih lokacijske omejitve, ki ljudem iz drugih držav onemogočajo dostop do kanala. Amazon Prime sledi isti strategiji, da svoj kanal omeji samo na nekatere države.

Medtem ko omejitve, kot so te, dražijo, jih lahko še vedno premagate, če imate na voljo ustrezna orodja. Najboljše orodje je v tem primeru PureVPN.

PureVPN vam omogoča dostop do katerega koli kanala po vsem svetu, ki vključuje Amazon Prime. S PureVPN lahko svojo IP lokacijo enostavno spremenite kamor koli želite. Če se povežete s strežnikom v ZDA, Avstraliji ali Veliki Britaniji, boste lahko z lahkoto uživali vso vsebino, ki je na voljo na Amazon Prime.!

Tukaj je tisto, kar morate storiti, če želite gledati Amazon Prime na Novi Zelandiji:

 1. Naročite se na PureVPN tako, da na spletnem mestu PureVPN izberete svoj najljubši načrt
 2. Prenesite aplikacijo PureVPN ali razširitev brskalnika na svojo pretočno napravo
 3. Prijavite se v aplikacijo PureVPN z uporabniškim imenom in geslom, poslanim vam po e-pošti
 4. Pojdite na seznam držav in za želeno lokacijo izberite ZDA
 5. Počakajte, da se PureVPN uspešno poveže z najboljšim ameriškim strežnikom za Amazon Prime
 6. Ko se povežete, obiščite platformo za pretakanje in začnite predvajati Amazon Prime na Novi Zelandiji

Zakaj uporabljati PureVPN?

PureVPN je ena izmed najbolj zanesljivih storitev VPN, ki jo lahko dobite v svojih rokah. Poslujemo že več kot 10 let. Smo ena redkih storitev VPN, ki ni potrjena brez dnevnika, tj. Ne vodimo nobenih dnevnikov.

PureVPN ponuja več funkcij varnosti in anonimnosti. Njegova 256-bitna enkripcija vojaškega razreda je ena njegovih najboljših lastnosti, ki zagotavlja popolno varnost na internetu.

Čeprav te funkcije za potrošnika prinašajo veliko vrednosti, so funkcije, ki bi jih bolj zanimale, usmerjene v tok. V tem scenariju se vam zdi PureVPN še bolj koristen.

PureVPN ponuja 2.000+ strežnikov v 140 državah. Ta obsežni odtis omrežja zagotavlja popolno svobodo na internetu. Lahko se povežete s katero koli državo, ki jo želite, in dostopate do spletnih mest, ki so drugače omejene na vaši lokaciji.

Ti 2000+ strežniki so ves čas optimizirani, tako da boste uživali v najhitrejših hitrostih VPN. Med pretakanjem se ne boste soočili niti z minuto polnjenja in lahko uživate v najboljši izkušnji.

Kaj torej čakaš? Pridobite PureVPN zdaj in dostopajte do Amazon Prime na Novi Zelandiji.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko dostopam do Amazon Prime na Novi Zelandiji?

Ja lahko. In če ne bi potrebovali nobenega VPN-ja, če želite dostopati do regionalne novozelandske vsebine na Amazon Prime. Če želite dostopati do mednarodne vsebine, ki ni na voljo v regionalni knjižnici, boste morda potrebovali navidezno zasebno omrežje.

Ali obstaja dostop do primera na kromu?

Seveda lahko v brskalniku Chrome dostopate do Amazon Prime. Da bi bilo to priročno, PureVPN ponuja razširitev proxyja za Chrome VPN. Razširitev lahko prenesete in namestite za dostop do storitve v NZ zunaj NZ s klikom.

So na Amazon Prime kakšni dobri naslovi?

Ni malo, je pa veliko naslovov, ki so vredni ogleda. Tukaj je zgornji izbor:

 • Grand Tour
 • Čudovita gospa Maisel
 • Dober Omens
 • Otok Guava
 • In več.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me