Kako gledati Badminton Live Online


Kako gledati Badminton Live Online

Posodobljeno: 10. oktobra 2019


Oglejte si svoje najljubše turnirje in dogodke v badmintonu skozi vse leto z VPN.

badminton

Kako pretakanje tekem za badminton z VPN?

Gledanje Badmintona v živo in na spletu še nikoli ni bilo tako enostavno. Oglejte si danes v 3 preprostih korakih.

Najboljši VPN za pretakanje nogometa

Registracija za PureVPN

Zelo hitro je

Prenesite VPN za pretakanje nogometa

Prenesite aplikacijo

Namestite aplikacijo na svojo pretočno napravo

Glejte nogomet s PureVPN

Začnite pretakanje

Povežite se z želenim strežnikom in pojdite!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Zakaj potrebujete PureVPN za gledanje Badmintona na spletu?

Za razliko od NHL in kriketa, ki sta športa, ki sta priljubljena le v nekaj državah, je Badminton šport, ki se igra povsod. Kot rezultat, ima ventilator, ki sega po vsem svetu. Čeprav se po vsem svetu predvaja veliko dogodkov, nekatere regije zaradi regionalnih omejitev še vedno niso dostopne nekaterim regijam..

Zaradi tega se mnogi navijači sprašujejo, kje in kako si lahko ogledajo te turnirje. No, nobenega ni, razen če se boste obrnili na storitev VPN, kot je PureVPN.

PureVPN vam ne bo omogočil le neomejenega dostopa do teh dogodkov, ampak vam bo pomagal tudi zaščititi svojo spletno identiteto.

Najbolj gledani dogodki v badmintonu

Tu je seznam najpomembnejših in najbolj gledanih dogodkov in turnirjev v Badmintonu, ki jih lahko preprosto pretaknete s PureVPN:

Olimpijada

Badminton na poletnih olimpijskih igrah je bil vedno eden od vrhuncev tega dogodka. Toda s poletnimi olimpijskimi igrami 2020, ki se odvijajo v Tokiu na Japonskem, je razplet dogodka nekoliko višji kot v preteklih letih. Dogodek se bo zgodil nekje med julijem in avgustom 2020, na njem pa bo sodelovalo skupno 172 športnikov z vsega sveta. Vsi tekmujejo za dragoceno zlato medaljo.

Svetovno prvenstvo

Svetovno prvenstvo v badmintonu je mednarodni turnir v badmintonu, ki ponuja največ točk za svetovno lestvico BWF, ki deluje tudi kot kvalifikacija za poletne olimpijske igre. Poleg tega zmagovalci, tako kot olimpijske igre, namesto denarnih nagrad dobijo naslov svetovnih prvakov in zlate medalje. Ta dogodek je prav tako prestižen kot dogodek badmintona na poletnih olimpijskih igrah.

Thomas Cup

Thomas Cup je mednarodno tekmovanje v badmintonu za moške, ki poteka na vsaki dve leti. V njem je skupno 16 ekip, od katerih vsaka predstavlja svetovno federacijo Badminton (BWF). Naslednja ponovitev pokala Thomasa naj bi bila leta 2020 v Aarhusu na Danskem od 16. do 24. maja.

Pokal Uber

Pokal Uber je žensko edino mednarodno tekmovanje v badmintonu, na katerem nastopajo športnice iz 16 različnih reprezentanc. Turnir se odvija vsaki dve leti in se igra skupaj s Thomas Cupom. Posledično bo 28. izdaja pokala Uber potekala skupaj s Thomas Cupom v Aarhusu na Danskem. Začelo se bo predvidoma od 16. do 24. maja 2020.

Glavni turnirji v badmintonu

Thomas Cup Pokal Uber
olimpijske igre Svetovno prvenstvo



Pridobite VPN za športno pretakanje!

1- Izberite svoj načrt Spremeni valuto: ameriški dolar

 • ameriški dolar

1 mesečni načrt Ni popustov Prihranite 0% 10,95 USD na mesec mesečno Pridobite enomesečni načrt 31-dnevno jamstvo vračila denarja Polni dostop. Brez omejitev. Najbolj priljubljeni! 7-dnevna preizkušnja + 47% OFF Kasneje Prihranite 0% 0,99 USD 10,95 USD / mesec 5,82 USD / mesec po preizkusu * 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno po preskusu * PRIDOBITE 7-dnevno DALJINO 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Po sedmih dneh boste na naš enoletni načrt samodejno naročeni na 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno

6 mesečni načrt 24% OFF Prihranite 24% 8,33 dolarja na mesec Na mesec dobite 6-mesečni načrt 31-dnevnega jamstva za vračilo denarja Posluh prosim!Ne zamudite naše 7-dnevne preizkušnje pri 0,99 USD. 1 letni načrt Prihranite 82% 1,99 USD / mo na mesec Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja za 1-letni načrt 2- Izberite način plačila Varno in šifrirano plačilo mcafee-ikona Izberite Način plačila Kreditna kartica PayPal Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse možnosti plačila Povzetek naročila 0,99 USD

Povzetek vašega naročila

7-dnevna preizkušnja PureVPN + 47% OFF Kasneje 0,99 USD Addons

Skupaj 0,99 USD IMATE KODONSKO KODO? Prijavite se x

Vnesite veljavno ime imetnika kartice.

Vnesite veljaven e-poštni naslov.

Imam kreditno kartico, povezano s svojim računom PayPal Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Varna in šifrirana plačila

Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti.

Plačilo je uspešno

Hvala, ker ste preizkusili demonstracijo PVPN vozička. (Denar ni bil zaračunan).

Želite dodati Namenski IP za 0,99 USD?
Kaj je Namenski IP? Pridite Namenski IP Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združeno kraljestvo
 • Združene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Nemčija
 • Avstralija
 • Kanada

Pridite Namenski IP Želite dodati Posredovanje vrat za 0,25 USD?
Kaj je Posredovanje vrat? Pridite Posredovanje vrat Odstranite dodatek Želite dodati Zaščita DDos za 0,99 USD?
Kaj je Zaščita DDos? Pridite Zaščita DDos Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združene države
 • Združeno kraljestvo
 • Nova Zelandija
 • Nizozemska
 • Avstralija
 • Kanada
 • Nemčija
 • Francija

Pridite Zaščita DDos × Namenski IP VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem namenski IP VPN?

Oddaljeni dostop do strežnikov s šifriranjem

Ne glede na strežnik za oddaljeni dostop, s katerim se povezujete, lahko to enostavno storite, ne da bi morali skrbeti, da bi bili ogroženi, še posebej, ker vas podpira vojaško šifriranje.

Kot nalašč za podjetja

Posamezniki in podjetja se lahko povežejo v omejena omrežja in strežnike. Namesto kdorkoli s skupnim IP-jem, ki dostopa do omrežja, lahko to storijo samo tisti z določenim naslovom IP in s tem krepitev varnosti s preskoki..

Možnosti so neomejene

Ne glede na to, ali želite dostopati do kamer CCTV, bančnih računov ali si ogledati zaupne podatke, ki se nahajajo v varnem bolnišničnem omrežju, so možnosti neomejene..

× DDoS zaščiten VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem DDoS zaščiten VPN?

Blokira neupravičen promet

Z neupravičenim prometom je pričakovati padec hitrosti in zaostankov v internetu. To pa ne bo več tako z našim DDoS zaščitenim VPN-jem.

Je ves čas pozoren

Namesto da bi morali vsakič ročno aktivirati naš DDoS zaščiten VPN, bo ta ves čas aktiven. Takoj, ko je napad odkrit, ga bo naša DDoS zaščitena VPN takoj nevtralizirala.

Kot nalašč za igralce tudi

Naš zaščiten VPN z DDoS služi kot dodatna plast zaščite za igralce, ki jih redno napadajo kibernetski kriminalci in tekmovalni igralci. Bodite prepričani; imeli boste tekmovalno in varno igralno izkušnjo.

× Posredovanje vrat

Funkcija Posredovanje vrat je uporabna, ko morate dostopati do internetno povezane naprave / storitve od koder koli po svetu.

Kako mi koristi preusmeritev pristanišč?

Recimo, da želite dostopati do računalnika, prenosnika ali strežnika od koder koli na svetu. Naš dodatek Port Forwarding vam bo omogočil prav to.

Če želite deliti dostop do svojega spletnega mesta / FTP ali katere koli druge storitve, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding.

Če želite s svojimi prijatelji igrati spletno igro, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding, ki bo prijateljem omogočil, da se pridružijo vašemu igralnemu strežniku..

Če na usmerjevalniku uporabljate PureVPN, boste potrebovali dodatek Port Forwarding, da boste lahko dovolili katero koli določeno pristanišče na PureVPN IP.

× Varnost podjetja & Zasebnost

Napredne funkcije naslednje generacije zagotavljajo zanesljivo zaščito & zasebnost. Pred tem je bila tehnologija na voljo samo podjetjem & Podjetja. Omogoča vam preprečevanje zlonamerne programske opreme / antivirus, blokator oglasov, filtriranje aplikacij, mehanizem za preprečevanje vdorov in filtriranje URL-jev / kategorij. Misli na to kot "Velesile" za vaš običajni VPN.

Opomba 1:

Od zdaj varnost za podjetja & Dodatek o zasebnosti ne deluje hkrati z našim namenskim dodatkom za IP. Vendar pa lahko v naših VPN aplikacijah uporabite kateri koli drug način, da omogočite Enterprise-Grade Security & Dodatek o zasebnosti.

Opomba 2:

Upoštevajte, da trenutno ročna nastavitev PureVPN ne podpira konfiguracije naše Enterprise Grade Security & Dodatek o zasebnosti Vljudno uporabite naše aplikacije VPN, da jih omogočite.

× Zaščita P2P

Dodatek P2P Protection poskrbi, da tudi najpametnejše nastavitve prikrajšanja s strani hekerjev ali vladnih agencij ne omogočajo vaše naprave ali računalnika. Naša proaktivna zaščita bo samodejno blokirala uničujoče datoteke, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema, trojanski računalniki itd., Maskirane kot hudourniki, pri prenosu in vašo napravo obdržali varno in varno.

Načrt PureVPN vključuje:

 • Aplikacije za
 • Varnost podjetja
 • 10-Multi prijava, tako da lahko hkrati uporabljate en račun na 10 napravah.
 • 2000+ varnih strežnikov v 140+ državah
 • 24/7 podpora strankam

nologs in podpora strankam Trustpilot

Plačajte s svojo kreditno kartico in IZDELITE 10% popusta!

Plačal bom s kreditno kartico Nadaljuj z Alipayom ×

Odkrita napaka

Da ne

Rabim pomoč? Pogovorite se z našo 24/7 podporo v živo

Vaše plačilo je zavrnjeno

Poskusite plačati prek Bluesnap.

Izberite način plačila

Pridobite to ponudbo Nadaljujte z

Pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanje o Badmintonu

SEPA:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Ciper, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, eterland, Portugalska, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija
Podprte valute: evro

Boleto Bancário:

Podprte države kupcev: Brazilija
Podprte valute: BRL

iDeal:

Podprte države kupca: Nizozemska
Podprte valute: EUR

paysafecard:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija, Združene države
Podprte valute: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Združeno kraljestvo
Podprte valute: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Podprte države kupcev: Singapur
Podprte valute: SGD

WebMoney:

Podprte države kupca: Armenija, Belorusija, Kirgizija (Kirgizistan), Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan
Podprte valute: USD

Skrill:

Podprte države kupcev: Vse države, ki jih podpira BlueSnap
Podprte valute: Vse valute, ki jih podpira BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map