Kako gledati BBC iPlayer na Chromecast


Kako gledati BBC iPlayer na Chromecast

S tem priročnikom si oglejte BBC iPlayer na Chromecastu. Če želite živeti zunaj Združenega kraljestva, morate uporabiti VPN, če želite dobiti iPlayer BBC. Pridobite PureVPN in dostopajte do BBC iPlayerja na Chromecastu od koder koli. PureVPN ponuja novo 7-dnevno preskusno različico za samo 0,99 USD, s katero boste odklenili oddaje BBC iPlayer in preprečili dolgočasje doma.


img

Kaj je dobro pri BBC iPlayerju?

V storitvi streaming je vse dobro. Navsezadnje storitev prihaja naravnost iz elektrarne samega BBC-ja. Tako lahko pričakujete veliko število televizijskih oddaj, docu-serij in filmov. Vzemimo za primer TV serijo Killing Eve, kjer ste priča počasnemu trku med čudovitim morilec in agentom MI5 na nizki ravni. Lahko pa tudi preverite Fleabag, ki prihaja iz ustvarjalnega uma Phoebe Waller-Bridge. Tukaj je še nekaj oddaj, ki bi jih zagotovo radi gledali na BBC iPlayerju:

 • Doktor Kdo
 • Sojenje Christine Keeler
 • Pokliči babico
 • Drakula
 • Kralj Gary
 • Vojna in mir
 • Ubijanje Eve

Če želite več predlogov, si oglejte ta blog Best Shows na BBC iPlayerju

Ali je BBC iPlayer na voljo zunaj Združenega kraljestva?

Potem ko ste slišali za vrhunske oddaje, morate biti navdušeni nad nastavitvijo BBC iPlayerja na Chromecast in začeti danes. Kajne? Oprostite, ker vas razburjam, vendar ostaja dejstvo, da do storitve ne morete dostopati, če živite zunaj Združenega kraljestva. Upoštevajte, da je BBC iPlayer edini britanski servis za pretakanje. To pomeni, da je upravičeno slediti nekaterim zakonskim zakonom v zvezi s predvajanjem oddaj zunaj ozemlja. Ker ima samo državne licence za oddaje, ne more razširiti svojih storitev na druge države. Čmrlje, kajne?

Ali lahko gledam BBC iPlayer brezplačno??

O tem ni dvoma. Storitev pretakanja je popolnoma brezplačna. To pomeni, da vam ni treba plačati niti funta za nobene oddaje, ki se predvajajo v storitvi. Ko pa zapustite britanska tla iz kakršnega koli razloga, kot so počitnice ali poslovna srečanja, bi se morali posloviti od vseh vaših najljubših oddaj in filmov BBC iPlayer.

Kako nastaviti in dostopati do BBC iPlayerja na Chromecastu?

Veseli boste, da boste vedeli, da BBC iPlayer brez težav deluje na Chromecastu. Predvajalnik lahko preprosto nastavite na Chromecast in predvajate oddaje neposredno na napravi Android za boljšo izkušnjo pretakanja.

Nastavitev BBC iPlayerja na Chromecast in dostop do neomejenega števila oddaj je enostavno. Tukaj je tisto, kar morate storiti:

 • Potrebujete BBC iPlayer aplikacijo v napravi iOS ali Android
 • Za svoj Android bi potrebovali aplikacijo BBC Media Player
 • Če želite uporabiti brskalnik računalnika, potrebujete razširitev, ki podpira Chromecast

Druge naprave, na katere lahko nastavite BBC iPlayer

BBC iPlayer ima ogromno bazo oboževalcev. Čeprav gre za samo britansko storitev, se njegova baza oboževalcev razširi na celo tuja ozemlja. Zaradi velike priljubljenosti storitve lahko aplikacije BBC iPlayer zdaj najdete v različnih napravah. Če torej iščete vodnike za nastavitev BBC iPlayerja za naprave, ki niso Chromecast, lahko preverite naslednje povezave:

 • Kodi
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • PlayStation 4
 • Xbox ena
 • Windows

Za dostop do BBC iPlayerja zunaj Velike Britanije potrebujete VPN

BBC iPlayer spremlja IP-je vsakega uporabnika, ki obiščejo storitev. S sledenjem IP lahko storitev natančno določi lokacijo uporabnika. Na primer, če do storitve dostopate iz ZDA, bo vaš IP v ZDA povzročil rdečo zastavo na sistemu BBC iPlayer, kar bo na koncu preprečilo dostop IP do storitve. S tem sistemom lahko zavedete in obidete mehanizem nadzora in blokiranja IP-ja BBC iPlayerja in številnih podobnih pretočnih storitev tako, da predvajate svoj IP. In najboljši način za to je, da uporabite virtualno zasebno omrežje.

Kako gledati BBC iPlayer zunaj Velike Britanije?

Omejitve vsebine BBC iPlayer lahko preprosto zaobidete tako, da na želeno napravo nastavite VPN. Ko ste za anonimnim UK naslovom, ki ga ponuja VPN, lahko uživate v vseh oddajah na BBC iPlayerju od kjer koli.

Ker Chromecast ne ponuja nobene funkcije VPN, boste morali na usmerjevalnik nastaviti PureVPN, da začnete.

 • Prijavite se na PureVPN
 • Namestite aplikacijo na usmerjevalnik, ki podpira VPN
 • Naredite potrebno konfiguracijo in izberite UK server
 • Zaženite BBC iPlayer
 • Predvajajte svojo najljubšo oddajo in uživajte

PureVPN je najboljši VPN za pretakanje. Evo zakaj.

Najboljši čas : Kako bi se počutili, ko se vaša povezava nenadoma spusti, medtem ko uživate v priljubljeni oddaji oboževalcev? Vaša frustracija bi streljala skozi streho. Kajne? S PureVPN so vam zagotovljene najboljše uporne ure.

Brezšivno pretakanje : Bilo bi zelo frustrirajoče, kadar boste med gledanjem svojega najljubšega utripa videli ikono vmesnega puferja. No, končno se lahko poslovite od neskončnega pufranja, ker strežniki VPN ves čas ponujajo najvišje hitrosti.

Vrhunska zaščita : S sistemom PureVPN to ni le najboljša izkušnja s pretakanjem, ki jo boste imeli na svojem Chromecastu, ampak vam je zagotovljena tudi optimalna zaščita zaradi šifriranja najvišje ravni.

Velika dostopnost : BBC iPlayer ni edina storitev za najboljši pretok, do katere lahko dostopate med uporabo PureVPN. Naša aplikacija odpira vrata za desetine drugih najbolj povpraševanih pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu in še več.

Končna beseda

Zdaj imate vsa prava orodja za uživanje BBC iPlayerja na televizorju ali kateri koli drugi napravi. Zakaj torej čakati več. Zgrabite želeni načrt, namestite storitev pretakanja na Chromecast in pritisnite »Predvajaj«.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map