Kako gledati BBC iPlayer na Kodi


Contents

Kako gledati BBC iPlayer na Kodi

V tem priročniku boste izvedeli, kako gledati BBC iPlayer na Kodiju od koder koli zunaj Združenega kraljestva z uporabo dodatkov in VPN. Pridobite PureVPN za samo 0,99 USD, da pretočite BBC iPlayer na Kodi in uživate v neverjetnih predstavah med tem dolgočasnim zaklepanjem.


**Nadgradnja: Izdelana je novejša in boljša različica aplikacije Kodi! Odpravili smo nekaj napak & uvedla pomembne izboljšave uspešnosti. Nadgradite obstoječo aplikacijo na različico 1.5.0 (če je še niste) tukaj.**

BBC iPlayer je najbolj priljubljena storitev na zahtevo in pretakanje v živo v Veliki Britaniji, kjer lahko gledate televizijske kanale v živo, poslušate posnete in radijske oddaje v živo, dohitevate TV oddaje in programe, ki ste jih zamudili, pa tudi ogledate druge ekskluzivne vsebine.

Ker BBC iPlayer deluje le v Veliki Britaniji, do njega ne boste mogli dostopati in ga gledati iz tujine. Podobno, ko poskušate gledati TV oddajo z iPlayerjem WWW – uradni dodatek Kodi BBC iPlayer -, se bo pojavila naslednja napaka.

BCC iPlayer TV Kodi

Vendar ne skrbite! V tem poglobljenem priročniku vam bomo natančno pokazali, kako lahko gledate BBC iPlayer na Kodiju od koder koli po svetu. Preden pa se lotimo tega, si poglejmo pobliže, zakaj je tako Kodi tako pomemben VPN.

Zakaj uporabljati VPN z Kodi?

Številni dodatki Kodi so geografsko omejeni, kar pomeni, da je do njih mogoče dostopati le iz določenih regij. Če želite obiskati te digitalne ovire in si ogledati vsebino v katerem koli dodatku Kodija, boste morali ponastaviti svojo resnično lokacijo.

Tu se začne igrati virtualno zasebno omrežje (VPN) in vam omogoča, da spremenite svojo virtualno lokacijo v katero koli državo na svetu, tako da boste lahko uživali v neprekinjenem dostopu do vseh dodatkov Kodi in njihove vsebine.

Prenesite BBC iPlayer na Kodi

Kodi uspeva na Kodi-jevih dodatkih. Njeni dodatki so tisto, kar skupnost aktivno vključuje v pretočne dejavnosti. Tako kot druge veljavne geografske omejitve tudi za dodatke Kodi preveč veljajo geografske omejitve, kar pomeni, da lahko do njih dostopate le iz določenih regij. Na srečo obstaja domiseln način, kako se izogniti tej regionalni omejitvi in ​​je znan kot VPN.

Z virtualnim zasebnim omrežjem, kot je PureVPN, lahko pridobite takojšen dostop do katerega koli dodatka Kodi in prevarite svojo resnično lokacijo tako rekoč v kateri koli državi sveta. Uživajte v brezhibni internetni povezavi in ​​dostopu do vseh dodatkov Kodi in njihove vsebine s PureVPN.

Oglejte si ta video in namestite in konfigurirajte Kodi VPN v svoji napravi:

Kako namestiti BBC iPlayer na Kodi?

BBC iPlayer ponuja široko paleto televizijskih oddaj, filmov, dokumentarnih filmov, novic in športa za vaše užitek v toku. Preden pa lahko za ogled priljubljene britanske vsebine uporabite uradni dodatek, ga morate najprej namestiti:

1. Odprite Kodi V17 in v meniju začetnega zaslona izberite Dodatke.

BCC iPlayer TV Kodi 1. korak

2. V zgornjem levem kotu kliknite simbol Package.

BCC iPlayer TV Kodi 2. korak

3. Izberite Namestitev iz skladišča.

BCC iPlayer TV Kodi 3. korak

4. S seznama izberite skladišče dodatkov Kodi.

BCC iPlayer TV Kodi 4. korak

5. Zdaj izberite Video dodatke.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. S seznama izberite iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. V spodnjem desnem kotu izberite Namestitev.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Počakajte na obvestilo o nameščenem dodatku.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Na napravi Kodi ste uspešno namestili dodatek iPlayer.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Kako zaobiti omejitev BBC iPlayerja?

Zdaj, ko veste, kako priti BBC iPlayer na Kodi, poglejmo, kako zaobiti njegove omejitve s PureVPN. Kot smo že omenili, če poskušate predvajati film ali TV oddajo na iPlayerju WWW iz tujine, boste prejeli sporočilo o napaki, ki navaja, da si lahko BBC iPlayer ogledate samo v Veliki Britaniji.

No, tukaj je opisano, kako to napako odpraviti enkrat za vselej:

1. V meniju začetnega zaslona izberite Dodatki.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Pomaknite se navzdol in izberite Dodatki programa.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Pomaknite se do dodatka PureVPN, nekaj sekund pridržite gumb za vnos in izberite Nastavitve.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. Ko vnesete uporabniško ime in geslo, ki ju ponuja PureVPN, izberite V redu in zaženite dodatek.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Izberite Spremeni ali prekinite povezavo VPN.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Pomaknite se navzdol in izberite Združeno kraljestvo (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Počakajte nekaj sekund, da se vzpostavi povezava VPN.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. Ko je povezava vzpostavljena, lahko nadaljujete in uživate v želeni vsebini na iPlayerju WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Pomaknite se do iPlayer WWW, nekaj sekund pridržite gumb za vnos in izberite Nastavitve.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Povlecite stikalo Enable BBC ID, vnesite svoje uporabniško ime in geslo in izberite OK.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. Ko končate, zaženite dodatek iPlayer WWW in uživajte v pretakanju želene vsebine brez kakršnih koli ovir!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Prenesite BBC iPlayer na Kodi z dodatkom BBC iPlayer (kratek pregled)

BBC je svetovno znan kanal, njegov BBC iPlayer pa ni nič drugačen. Predvajalnik pretočnega medija je na voljo v številnih napravah, vključno z mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki, osebnimi računalniki in pametnimi televizorji.

BBC iPlayer s stotimi kanali ustvarja nekaj najboljših komedij, dram, dokumentarnih filmov in drugih programov, ki jih občinstvo vzljubi. Najboljši del je, da vmes ni reklam, ki bi lahko uničile vaše izkušnje s pretakanjem.

Ko ste povezani s sistemom PureVPN, lahko dostopate do dodatka BBC iPlayer in priročno pretočite vso BBC-jevo živo pretočno vsebino in vsebino na zahtevo na Kodi. Znano je, da dodatek deluje večino časa brez ogrožanja HD pretakanja.

Postavitev dodatka je lepo narejena, kjer lahko preprosto najdete vsebino, ki jo iščete. To bi lahko bila televizijska oddaja, film, program ali dokumentarni film, BBC iPlayer gosti veliko vsebine.

Če vas zanimajo vsebine, ki jih ponuja BBC iPlayer, preden se prijavite in naročite, tukaj je žanr vsebine, ki jo ponujajo:

  1. Resničnostni šovi
  2. Življenjski slog
  3. Filmi
  4. Novice in tekoče zadeve
  5. Drama
  6. Komedija

Za vse oboževalce IPTV zunaj boste z veseljem vedeli, da lahko BBC-jeve kanale brezplačno prenašate v živo z dodatkom iPlayer WWW. Ker gre za uradni dodatek Kodi, boste uporabniško izkušnjo in kakovost vsebine našli odlične, s kakovostnimi pretoki, podrobnimi opisi za vsako oddajo / epizodo ter samorazjasnjevalnimi meniji.

Končna beseda

To je vse, kar je potrebno za konfiguracijo dodatka BBC iPlayer na Kodi. Če ga združite s PureVPN, vas čaka fantastična izkušnja pretakanja kot še nikoli doslej.

Obiščite regionalne omejitve in prenesite BBC iPlayer, ne glede na to, ali potujete lokalno ali mednarodno. Preprosto sledite zgoraj navedenim smernicam in dobro je, da gremo naprej.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me