Kako gledati Bilibili zunaj Kitajske?


Kako gledati Bilibili zunaj Kitajske?

Objavljeno: 22. julija 2019


Bilibili je najbolj priljubljeno spletno mesto za izmenjavo videov na Kitajskem. Vendar pa za dostop do Bilibilija v tujini potrebujete PureVPN. Prijavite se na 7-dnevno preskusno ceno le za 0,99 USD

 • Naročite se na PureVPN
 • Namestite aplikacijo VPN v svojo napravo
 • Odprite aplikacijo in se povežite s strežnikom VPN na Kitajskem
 • Oglejte si Bilibili iz tujine z lahkoto!

img

Bilibili je ena izmed najbolj priljubljenih storitev za izmenjavo videov na Kitajskem. Če še niste opazili, je internet na Kitajskem nekoliko drugačen od tistega, ki ga vidimo v tujini. Medtem ko ljudje v drugih državah gledajo YouTube, Kitajci uporabljajo Bilibili kot platformo za pretakanje videov.

Bilibili je najbolj priljubljeno spletno mesto za izmenjavo videov na Kitajskem. Če želite gledati Bilibili zunaj Kitajske, boste morali slediti tem preprostim korakom spodaj.

Skočiti…

Kako gledati Bilibili na spletu iz tujine?

Spletni svet je poln različnih vrst omejitev. Nekatere omejitve uveljavlja vlada v obliki cenzure. Druge spletne strani uveljavljajo sami.

Če poskusite dostopati do Bilibilija od koder koli zunaj Kitajske, se vam zdi storitev nedostopna. To ni samo nepošteno do prebivalcev drugih držav, temveč je ostro tudi do Kitajcev, ki potujejo ali živijo v tujini.

Na srečo obstaja pot do Bilibilija iz tujine z lahkoto. Za dostop do katerega koli kanala, vključno z Bilibili, lahko uporabite katero koli storitev od VPN. VPN vam lahko pomaga spremeniti vaš IP naslov. Ker spletna mesta uporabljajo vaš IP naslov za sledenje vaše fizične lokacije, lahko spletnega mesta zavedete, da razmišljate, da živite drugje, tako da spremenite svojo IP lokacijo z VPN.

Na spletu je na voljo na stotine storitev VPN. Če želite uživati ​​v popolni izkušnji s pretakanjem, pa potrebujete storitev VPN, ki lahko opravi vse spodaj navedene naloge:

 • Moral bi imeti možnost dostopa do večjih pretočnih platform.
 • Zagotoviti naj bi visoke hitrosti VPN in veliko omrežje strežnikov.
 • Uporabljal naj bi močno šifriranje, pa tudi napredne varnostne funkcije.
 • V njem naj vodijo nič zapisov vaših podatkov.

Če želite najti storitev VPN, ki lahko izvaja vse zgoraj navedene naloge, potem ne bi smeli iskati več kot PureVPN.

Kako gledati Bilibili zunaj Kitajske z VPN?

Z uporabo PureVPN lahko preprosto odklenite in pretočite Bilibili od koder koli. Naslednji koraki bodo poenostavili postopek, ki vam bo pomagal opazovati Bilibili iz tujine:

 • Naročite se na PureVPN
 • Namestite aplikacijo VPN v svojo napravo
 • Odprite aplikacijo in se povežite s strežnikom VPN na Kitajskem
 • Oglejte si Bilibili iz tujine z lahkoto!

Zakaj potrebujete Bilibili VPN?

Prišel je čas, ko je bil spletni svet brezplačen. Na internetu ni bilo meja in omejitev. Za dostop do katerega koli spletnega mesta ali kanala v spletu niste potrebovali potnega lista. Lahko preprosto obiščete katero koli spletno mesto po vaši izbiri in z lahkoto dostopate do katere koli vsebine od koder koli.

Vendar pa se je tudi internet omejil glede na geografske meje. Namesto da bi bil internet popolnoma brezplačno ozemlje, je začel postajati kraj, poln meja in omejitev. Naše vlade so te meje najprej začele risati na svetovnem spletu v obliki cenzure. Blokirali bi lahko dostop do katerega koli spletnega mesta v svoji državi in ​​nihče ni mogel storiti ničesar. Akt cenzuriranja vsebine se je kmalu začel širiti povsod po svetu.

Če želite preveriti obseg teh omejitev, priporočamo, da preberete o velikem kitajskem požarnem zidu. Prav tako lahko preberete, kako arabske vlade blokirajo dostop do VoIP storitev, tako da lahko telekomunikacijska podjetja še naprej veliko zaslužijo. Prav tako lahko preberete, zakaj je Turčija prepovedala Twitter, ali Brazilija prepovedala WhatsApp. Te cenzure in omejitve še naprej mučijo naš svet. A če to še ni bilo dovolj, je tudi več zasebnih podjetij začelo slediti trendu omejevanja dostopa do vsebine. To v veliki meri velja za industrijo pretakanja in tudi za kanal Bilibili.

Na primer, ko poskušate dostopati do Bilibilija izven Kitajske, boste presenečeni, ko boste ugotovili, da do njega ne morete dostopati. Večina kanalov za pretakanje, vključno z Bilibili, je dostopna le v nekaterih državah. Sem spadajo tudi nekatera večja spletna mesta za pretakanje, vključno z Netflix, HBO Now, Amazon Prime in Hulu. Ta spletna mesta so v veliki meri omejena zaradi postopka geo-licenciranja. Ko produkcijsko podjetje sprosti katero koli vsebino, nekaterim spletnim mestom dovoli, da jih pretakajo na svojih lokacijah. Ta licenca pa prihaja po ceni. Ker tem kanalom omejuje dostop do njihove vsebine izven njihovih držav.

Če upoštevate te licence, je zgoraj omenjenim spletnim mestom prepovedano dostopati zunaj njihove lokacije. Toda tem omejitvam se lahko izognete in dostopate do katerega koli spletnega mesta na planetu, če imate PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map