Kako gledati golf v živo na spletu


Kako gledati golf v živo na spletu

Posodobljeno: 1. oktobra 2019


Z VPN lahko vse svoje najljubše Golf dogodke spremljate v živo in na spletu, in to tudi od koder koli po svetu.

BAsketball

Kako gledati golf v živo preko spleta z VPN?

Gledanje golf tekem v živo in na spletu še nikoli ni bilo tako enostavno. Danes predvajajte v 3 preprostih korakih.

Najboljši VPN za pretakanje nogometa

Registracija za PureVPN

Hitro in varno.

Prenesite VPN za pretakanje nogometa

Prenesi

Uporaba v več napravah.

Glejte nogomet s PureVPN

Začnite pretakanje

Povežite se z želenim strežnikom in pojdite!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati golf v živo na spletu?

Z Golfom, ki prihaja na 10. mesto na seznamu najbolj priljubljenih športov na svetu, se vedno odvija športni dogodek, ki velja za bolj razburljiv. Zato večina športnih kanalov raje predvaja tiste dogodke kot tiste, ki se dogajajo v svetu golfa.

In tiste, ki to kažejo, imajo omejitve, kot so regionalne omejitve, kar pomeni, da samo do določenih regij lahko dostopajo in gledajo te tokove. Vendar se vse spremeni, če si priskrbite PureVPN. S svojimi 2.000+ strežniki dobiš dostop ne samo do vsakega posameznega kanala na internetu, ampak se za vedno poslovimo od regionalnih omejitev. Kot rezultat, lahko Golf gledate, kolikor želite in od koder koli želite.

Najbolj gledani golf dogodki

Golf je po svetu, ki velja za džentelmenski šport, precej priljubljen, saj ima preko 350 milijonov oboževalcev. Sledi nekaj vrhunskih dogodkov, ki jih gledalci nikoli ne zamudijo:

Ryderjev pokal

Ryderjev pokal je eno najbolj cenjenih golfskih tekmovanj, ki se odvija vsaki dve leti. Dogodek poteka med skupinami za Evropo in Združene države Amerike, od katerih se vsaka vrsti tudi na prireditvi. 43. Ryderjev pokal bo leta 2020 v ZDA od 25. do 27. septembra 2020 na progi Straits v Whistling Straits, Haven, Wisconsin.

US Open

Odprto prvenstvo ZDA, oziroma US Open, je največje odprto državno prvenstvo golfa v ZDA. Dogodek poteka vsako leto in je tretje od štirih največjih prvenstev v golfu, kar pomeni, da je na uradnem razporedu tako PGA Tour kot European Tour. Odprto prvenstvo ZDA 2020 bo 120. dogodek do zdaj in bo na sporedu od 18. do 21. junija v Winged Foot Golf Club v Mamaronecku v New Yorku.

PGA Tour

PGA Tour je niz profesionalnih turnirjev v golfu, ki jih igrajo moški Severne Amerike. Serijo sestavlja veliko različnih vrst tekem. Turneja PGA 2020 bo 105. sezona. Poleg tega se bo začel 12. septembra 2019, v njem pa bo skupno 49 dogodkov.

British Open

Odprto prvenstvo, imenovano tudi British Open, je najstarejši in s tem najprestižnejši golf turnir na svetu. Poteka vsako leto od 1860-ih let, zdaj pa velja za eno od štirih glavnih prvenstev v golfu, vključno z OP ZDA, turnirjem Masters in PGA. Odprto prvenstvo 2020 bo 16. julija 2020 v golf klubu Royal St George v Sandwichu v Angliji.

Veliki GOLF turnirji

US OPEN Odprto prvenstvo
Ryderjev pokal PGA GOLF
Davisov pokal Masters turnir



Pridobite najhitrejši VPN, če želite gledati Golf v živo!

Dostopajte do katerega koli športnega kanala in uživajte v pretočnih golfskih dogodkih

1- Izberite svoj načrt Spremeni valuto: ameriški dolar

 • ameriški dolar

1 mesečni načrt Ni popustov Prihranite 0% 10,95 USD na mesec mesečno Pridobite enomesečni načrt 31-dnevno jamstvo vračila denarja Polni dostop. Brez omejitev. Najbolj priljubljeni! 7-dnevna preizkušnja + 47% OFF Kasneje Prihranite 0% 0,99 USD 10,95 USD / mesec 5,82 USD / mesec po preizkusu * 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno po preskusu * PRIDOBITE 7-dnevno DALJINO 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Po sedmih dneh boste na naš enoletni načrt samodejno naročeni na 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno

6 mesečni načrt 24% OFF Prihranite 24% 8,33 dolarja na mesec Na mesec dobite 6-mesečni načrt 31-dnevnega jamstva za vračilo denarja Posluh prosim!Ne zamudite naše 7-dnevne preizkušnje pri 0,99 USD. 1 letni načrt Prihranite 82% 1,99 USD / mo na mesec Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja za 1-letni načrt 2- Izberite način plačila Varno in šifrirano plačilo mcafee-ikona Izberite Način plačila Kreditna kartica PayPal Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse možnosti plačila Povzetek naročila 0,99 USD

Povzetek vašega naročila

7-dnevna preizkušnja PureVPN + 47% OFF Kasneje 0,99 USD Addons

Skupaj 0,99 USD IMATE KODONSKO KODO? Prijavite se x

Vnesite veljavno ime imetnika kartice.

Vnesite veljaven e-poštni naslov.

Imam kreditno kartico, povezano s svojim računom PayPal Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Varna in šifrirana plačila

Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti.

Plačilo je uspešno

Hvala, ker ste preizkusili demonstracijo PVPN vozička. (Denar ni bil zaračunan).

Želite dodati Namenski IP za 0,99 USD?
Kaj je Namenski IP? Pridite Namenski IP Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združeno kraljestvo
 • Združene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Nemčija
 • Avstralija
 • Kanada

Pridite Namenski IP Želite dodati Posredovanje vrat za 0,25 USD?
Kaj je Posredovanje vrat? Pridite Posredovanje vrat Odstranite dodatek Želite dodati Zaščita DDos za 0,99 USD?
Kaj je Zaščita DDos? Pridite Zaščita DDos Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združene države
 • Združeno kraljestvo
 • Nova Zelandija
 • Nizozemska
 • Avstralija
 • Kanada
 • Nemčija
 • Francija

Pridite Zaščita DDos × Namenski IP VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem namenski IP VPN?

Oddaljeni dostop do strežnikov s šifriranjem

Ne glede na strežnik za oddaljeni dostop, na katerega se povežete, lahko to enostavno storite, ne da bi morali skrbeti, da bi bili ogroženi, še posebej, ker vas podpira vojaško šifriranje.

Kot nalašč za podjetja

Posamezniki in podjetja se lahko povežejo v omejena omrežja in strežnike. Namesto kdorkoli s skupnim IP-jem, ki dostopa do omrežja, lahko to storijo samo tisti z določenim naslovom IP in s tem krepitev varnosti s preskoki..

Možnosti so neomejene

Ne glede na to, ali želite dostopati do kamer CCTV, bančnih računov ali si ogledati zaupne podatke, ki se nahajajo v varnem bolnišničnem omrežju, so možnosti neomejene..

× DDoS zaščiten VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem DDoS zaščiten VPN?

Blokira neupravičen promet

Z neupravičenim prometom je pričakovati padec hitrosti in zaostankov v internetu. To pa ne bo več tako z našim DDoS zaščitenim VPN-jem.

Je ves čas pozoren

Namesto da bi morali vsakič ročno aktivirati naš DDoS zaščiten VPN, bo ta ves čas aktiven. Takoj, ko je napad odkrit, ga bo naša DDoS zaščitena VPN takoj nevtralizirala.

Kot nalašč za igralce tudi

Naš zaščiten VPN z DDoS služi kot dodatna plast zaščite za igralce, ki jih redno napadajo kibernetski kriminalci in tekmovalni igralci. Bodite prepričani; imeli boste tekmovalno in varno igralno izkušnjo.

× Posredovanje vrat

Funkcija Posredovanje vrat je uporabna, ko morate dostopati do internetno povezane naprave / storitve od koder koli po svetu.

Kako mi koristi preusmeritev pristanišč?

Recimo, da želite dostopati do računalnika, prenosnika ali strežnika od koder koli na svetu. Naš dodatek Port Forwarding vam bo omogočil prav to.

Če želite deliti dostop do svojega spletnega mesta / FTP ali katere koli druge storitve, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding.

Če želite s svojimi prijatelji igrati spletno igro, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding, ki bo prijateljem omogočil, da se pridružijo vašemu igralnemu strežniku..

Če na usmerjevalniku uporabljate PureVPN, boste potrebovali dodatek Port Forwarding, da boste lahko dovolili katero koli določeno pristanišče na PureVPN IP.

× Varnost podjetja & Zasebnost

Napredne funkcije naslednje generacije zagotavljajo zanesljivo zaščito & zasebnost. Pred tem je bila tehnologija na voljo samo podjetjem & Podjetja. Omogoča vam preprečevanje zlonamerne programske opreme / antivirus, blokator oglasov, filtriranje aplikacij, mehanizem za preprečevanje vdorov in filtriranje URL-jev / kategorij. Misli na to kot "Velesile" za vaš običajni VPN.

Opomba 1:

Od zdaj varnost za podjetja & Dodatek o zasebnosti ne deluje hkrati z našim namenskim dodatkom za IP. Vendar pa lahko v naših VPN aplikacijah uporabite kateri koli drug način, da omogočite Enterprise-Grade Security & Dodatek o zasebnosti.

Opomba 2:

Upoštevajte, da trenutno ročna nastavitev PureVPN ne podpira konfiguracije naše Enterprise Grade Security & Dodatek o zasebnosti Vljudno uporabite naše aplikacije VPN, da jih omogočite.

× Zaščita P2P

Dodatek P2P Protection poskrbi, da tudi najpametnejše nastavitve hekerjev ali vladnih agencij ne omogočajo vaše naprave ali računalnika. Naša proaktivna zaščita bo samodejno blokirala uničujoče datoteke, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema, trojanski računalniki itd., Maskirane kot hudourniki, pred nalaganjem in vašo napravo ohranili varno in varno.

Načrt PureVPN vključuje:

 • Aplikacije za
 • Varnost podjetja
 • 10-Multi prijava, tako da lahko hkrati uporabljate en račun na 10 napravah.
 • 2000+ varnih strežnikov v 140+ državah
 • 24/7 podpora strankam

nologs in podpora strankam Trustpilot

Plačajte s svojo kreditno kartico in IZDELITE 10% popusta!

Plačal bom s kreditno kartico Nadaljuj z Alipayom ×

Odkrita napaka

Da ne

Rabim pomoč? Pogovorite se z našo 24/7 podporo v živo

Vaše plačilo je zavrnjeno

Poskusite plačati prek Bluesnap.

Izberite način plačila

Pridobite to ponudbo Nadaljujte z

Pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanja in odgovori o GOLF-u

SEPA:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Ciper, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, eterland, Portugalska, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija
Podprte valute: evro

Boleto Bancário:

Podprte države kupcev: Brazilija
Podprte valute: BRL

iDeal:

Podprte države kupca: Nizozemska
Podprte valute: EUR

paysafecard:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija, Združene države
Podprte valute: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Združeno kraljestvo
Podprte valute: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Podprte države kupcev: Singapur
Podprte valute: SGD

WebMoney:

Podprte države kupca: Armenija, Belorusija, Kirgizija (Kirgizistan), Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan
Podprte valute: USD

Skrill:

Podprte države kupcev: Vse države, ki jih podpira BlueSnap
Podprte valute: Vse valute, ki jih podpira BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map