Kako gledati hokej v živo na spletu


Kako gledati hokej v živo na spletu

Posodobljeno: 15. oktobra 2019


Brez zadržkov spremljajte tekme v hokeju na terenu v živo na spletu. Oglejte si naslednje korake in začnite pretakanje takoj.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Izberite želeno državo
 3. Prijavite se na želeni kanal in začnite pretakati v živo

Hokej

Kako streljati hokejske tekme na spletu s VPN?

Pretakanje hokeja v živo preko spleta še nikoli ni bilo tako enostavno. Začnite danes s temi tremi preprostimi koraki.

Najboljši VPN za pretakanje nogometa

Naročite se na PureVPN

Super hitro & Brez težav

Prenesite VPN za pretakanje nogometa

Prenesite PureVPN

Na vaši želeni pretočni napravi

Glejte nogomet s PureVPN

Spremenite način v tok

Izberite kanal po vaši izbiri

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati hokej na spletu?

Hokej na terenu je z več kot dvema milijardama navijačev tretji najbolj priljubljen šport na svetu. To pomeni, da vsakič, ko se turnir odvija, milijoni ljubiteljev hokeja po vsem svetu iščejo načine, s katerimi bi lahko preprosto pretakali tekme. Zdaj se nekateri zatekajo k gledanju v živo na kabelsko televizijo, medtem ko se drugi zanašajo na internet za pretakanje svojih najljubših športov. Toda stvari so se v današnjem času in starosti postale precej zapletene, zahvaljujoč regionalnim omejitvam.

Turnirji, kot sta svetovni pokal FIH ali Hokejska liga Indije, so nekateri dogodki, ki se predvajajo v nekaj izbranih državah. Na primer, hokejska liga Indije je tista, ki je na voljo samo za ogled na Hotstaru, storitev, ki je na voljo gledalcem v Indiji.

Zato velika večina ljubiteljev hokeja želi brezhibno spremljati vsak turnir v živo na spletu. No, rešitev je storitev VPN. Vrhunska storitev, kot je PureVPN, omogoča spreminjanje virtualne lokacije v katero koli državo in vam omogoča dostop do vsebine, ki vam prej ni bila na voljo.

Najbolj gledani hokejski dogodki

Hokej je po vsem svetu precej priljubljen, večji turnirji se odvijajo levo, desno in sredinsko. Spremljanje vseh teh je lahko zelo težavno. Torej, da bi malo pomagali skupnosti, tukaj je seznam nekaj največjih hokejskih turnirjev leta.

Hokejska liga Indije

Hokejska liga Indije (HIL) je terenska hokejska liga, ki poteka v Indiji in velja za enega največjih športnih dogodkov v državi. Turnir poteka vsako leto, skupno pa se za naslov prvakov poteguje 6 ekip. Leta 2018 je bila liga prestavljena iz nejasnih razlogov. Vendar pa naj bi se letos vrnil, prva tekma pa bo predvidoma decembra 2019.

Svetovni pokal v hokeju

Moški svetovni pokal v hokeju je največji mednarodni hokejski turnir v zgodovini, saj se je za naslov svetovnih prvakov potegovalo preko 16 ekip z vsega sveta. Organizira ga Mednarodna hokejska federacija (FIH), mednarodno vodstveno hokej na terenu, in tako kot drugi svetovni pokali poteka na vsaka štiri leta. Naslednji hokejski svetovni pokal naj bi bil leta 2022.

Hokej na olimpijskih igrah

Hokej na terenu je bil prvič predstavljen med olimpijskimi igrami leta 1908 v Londonu in od takrat je del poletnih iger. Zaradi pariških iger leta 1924 so jo odstranili zaradi pomanjkanja športne strukture, vendar so jo z uveljavitvijo izven FIH pozneje vrnili v olimpijske igre. Naslednji hokejski dogodek naj bi se zgodil med Tokijskimi igrami 2020.

Hokej na skupnih igrah

Hokej, ali kot mu pravijo v kanadskem hokeju na terenu, je eden izmed športov, ki se igrajo na igrah Commonwealtha, kar je svetovno tekmovanje, ki poteka na vsaka štiri leta. Od leta 1998 je del skupnih iger v Commonwealtu, Avstralija je odnesla domov največ zlatih medalj. Naslednji hokejski turnir se bo odvijal na tekmah Commonwealth 2022.

Pokal prvakov

Trofeja hokejskih prvakov je mednarodni hokejski turnir, ki ga organizira FIH. Oblikujejo ga pakistanski letalski maršal, Nur Khan in pakistanska hokejska zveza, zdaj je eden najprestižnejših hokejskih turnirjev na svetu, ki se odvija na vsaki dve leti. Naslednje tekmovanje se bo zgodilo nekje leta 2020.

Glavni turnirji v hokeju na terenu

Pokal prvakov Svetovni pokal v hokeju
Hokej na olimpijskih igrah Hokej na skupnih igrah



Pridobite PureVPN za dostop do hokeja od kjer koli!

Glejte hokejske igre v živo na spletu od koder koli

1- Izberite svoj načrt Spremeni valuto: ameriški dolar

 • ameriški dolar

1 mesečni načrt Ni popustov Prihranite 0% 10,95 USD na mesec mesečno Pridobite enomesečni načrt 31-dnevno jamstvo vračila denarja Polni dostop. Brez omejitev. Najbolj priljubljeni! 7-dnevna preizkušnja + 47% OFF Kasneje Prihranite 0% 0,99 USD 10,95 USD / mesec 5,82 USD / mesec po preizkusu * 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno po preskusu * PRIDOBITE 7-dnevno DALJINO 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Po sedmih dneh boste na naš enoletni načrt samodejno naročeni na 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno

6 mesečni načrt 24% OFF Prihranite 24% 8,33 dolarja na mesec Na mesec dobite 6-mesečni načrt 31-dnevnega jamstva za vračilo denarja Posluh prosim!Ne zamudite naše 7-dnevne preizkušnje pri 0,99 USD. 1 letni načrt Prihranite 82% 1,99 USD / mo na mesec Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja za 1-letni načrt 2- Izberite način plačila Varno in šifrirano plačilo mcafee-ikona Izberite Način plačila Kreditna kartica PayPal Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse možnosti plačila Povzetek naročila 0,99 USD

Povzetek vašega naročila

7-dnevna preizkušnja PureVPN + 47% OFF Kasneje 0,99 USD Addons

Skupaj 0,99 USD IMATE KODONSKO KODO? Prijavite se x

Vnesite veljavno ime imetnika kartice.

Vnesite veljaven e-poštni naslov.

Imam kreditno kartico, povezano s svojim računom PayPal Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Varna in šifrirana plačila

Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti.

Plačilo je uspešno

Hvala, ker ste preizkusili demonstracijo PVPN vozička. (Denar ni bil zaračunan).

Želite dodati Namenski IP za 0,99 USD?
Kaj je Namenski IP? Pridite Namenski IP Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združeno kraljestvo
 • Združene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Nemčija
 • Avstralija
 • Kanada

Pridite Namenski IP Želite dodati Posredovanje vrat za 0,25 USD?
Kaj je Posredovanje vrat? Pridite Posredovanje vrat Odstranite dodatek Želite dodati Zaščita DDos za 0,99 USD?
Kaj je Zaščita DDos? Pridite Zaščita DDos Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združene države
 • Združeno kraljestvo
 • Nova Zelandija
 • Nizozemska
 • Avstralija
 • Kanada
 • Nemčija
 • Francija

Pridite Zaščita DDos × Namenski IP VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem namenski IP VPN?

Oddaljeni dostop do strežnikov s šifriranjem

Ne glede na strežnik za oddaljeni dostop, na katerega se povežete, lahko to enostavno storite, ne da bi morali skrbeti, da bi bili ogroženi, še posebej, ker vas podpira vojaško šifriranje.

Kot nalašč za podjetja

Posamezniki in podjetja se lahko povežejo v omejena omrežja in strežnike. Namesto kdorkoli s skupnim IP-jem, ki dostopa do omrežja, lahko to storijo samo tisti z določenim naslovom IP in s tem krepitev varnosti s preskoki..

Možnosti so neomejene

Ne glede na to, ali želite dostopati do kamer CCTV, bančnih računov ali si ogledati zaupne podatke, ki se nahajajo v varnem bolnišničnem omrežju, so možnosti neomejene..

× DDoS zaščiten VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem DDoS zaščiten VPN?

Blokira neupravičen promet

Z neupravičenim prometom je pričakovati padec hitrosti in zaostankov v internetu. To pa ne bo več tako z našim DDoS zaščitenim VPN-jem.

Je ves čas pozoren

Namesto da bi morali vsakič ročno aktivirati naš DDoS zaščiten VPN, bo ta ves čas aktiven. Takoj, ko je napad odkrit, ga bo naša DDoS zaščitena VPN takoj nevtralizirala.

Kot nalašč za igralce tudi

Naš zaščiten VPN z DDoS služi kot dodatna plast zaščite za igralce, ki jih redno napadajo kibernetski kriminalci in tekmovalni igralci. Bodite prepričani; imeli boste tekmovalno in varno igralno izkušnjo.

× Posredovanje vrat

Funkcija Posredovanje vrat je uporabna, ko morate dostopati do internetno povezane naprave / storitve od koder koli po svetu.

Kako mi koristi preusmeritev pristanišč?

Recimo, da želite dostopati do računalnika, prenosnika ali strežnika od koder koli na svetu. Naš dodatek Port Forwarding vam bo omogočil prav to.

Če želite deliti dostop do svojega spletnega mesta / FTP ali katere koli druge storitve, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding.

Če želite s svojimi prijatelji igrati spletno igro, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding, ki bo prijateljem omogočil, da se pridružijo vašemu igralnemu strežniku..

Če na usmerjevalniku uporabljate PureVPN, boste potrebovali dodatek Port Forwarding, da boste lahko dovolili katero koli določeno pristanišče na PureVPN IP.

× Varnost podjetja & Zasebnost

Napredne funkcije naslednje generacije zagotavljajo zanesljivo zaščito & zasebnost. Pred tem je bila tehnologija na voljo samo podjetjem & Podjetja. Omogoča vam preprečevanje zlonamerne programske opreme / antivirus, blokator oglasov, filtriranje aplikacij, mehanizem za preprečevanje vdorov in filtriranje URL-jev / kategorij. Misli na to kot "Velesile" za vaš običajni VPN.

Opomba 1:

Od zdaj varnost za podjetja & Dodatek o zasebnosti ne deluje hkrati z našim namenskim dodatkom za IP. Vendar pa lahko v naših VPN aplikacijah uporabite kateri koli drug način, da omogočite Enterprise-Grade Security & Dodatek o zasebnosti.

Opomba 2:

Upoštevajte, da trenutno ročna nastavitev PureVPN ne podpira konfiguracije naše Enterprise Grade Security & Dodatek o zasebnosti Vljudno uporabite naše aplikacije VPN, da jih omogočite.

× Zaščita P2P

Dodatek P2P Protection poskrbi, da tudi najpametnejše nastavitve hekerjev ali vladnih agencij ne omogočajo vaše naprave ali računalnika. Naša proaktivna zaščita bo samodejno blokirala uničujoče datoteke, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema, trojanski računalniki itd., Maskirane kot hudourniki, pred nalaganjem in vašo napravo ohranili varno in varno.

Načrt PureVPN vključuje:

 • Aplikacije za
 • Varnost podjetja
 • 10-Multi prijava, tako da lahko hkrati uporabljate en račun na 10 napravah.
 • 2000+ varnih strežnikov v 140+ državah
 • 24/7 podpora strankam

nologs in podpora strankam Trustpilot

Plačajte s svojo kreditno kartico in IZDELITE 10% popusta!

Plačal bom s kreditno kartico Nadaljuj z Alipayom ×

Odkrita napaka

Da ne

Rabim pomoč? Pogovorite se z našo 24/7 podporo v živo

Vaše plačilo je zavrnjeno

Poskusite plačati prek Bluesnap.

Izberite način plačila

Pridobite to ponudbo Nadaljujte z

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja o hokeju

SEPA:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Ciper, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, eterland, Portugalska, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija
Podprte valute: evro

Boleto Bancário:

Podprte države kupcev: Brazilija
Podprte valute: BRL

iDeal:

Podprte države kupca: Nizozemska
Podprte valute: EUR

paysafecard:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija, Združene države
Podprte valute: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Združeno kraljestvo
Podprte valute: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Podprte države kupcev: Singapur
Podprte valute: SGD

WebMoney:

Podprte države kupca: Armenija, Belorusija, Kirgizija (Kirgizistan), Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan
Podprte valute: USD

Skrill:

Podprte države kupcev: Vse države, ki jih podpira BlueSnap
Podprte valute: Vse valute, ki jih podpira BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map