Kako gledati Hotstar zunaj Indije


Kako gledati Hotstar zunaj Indije

Objavljeno: 2. aprila 2020


Preizkusite PureVPN za samo 0,99 USD in na Hotstar-u zunaj Indije gledajte svoje najljubše športne in TV-oddaje o vsebini. Preprosto pridobite našo aplikacijo, povežite se z indijskim strežnikom Hotstar India ali ameriškim strežnikom za Hotstar US in pridobite dostop do njega.

Hotstar je po več letih sproščanja spremenil svojo strategijo. Storitve pretočnega prevoza Star India je pred kratkim razširila svojo naročninsko storitev na ZDA in Kanado. Na Hotstar App lahko gledate športe, kot so IPL, Formula 1, Motorsport, Kabbadi, kriket, tenis itd..

Vendar je storitev po vsem svetu zatemnila.

Prej ste lahko do Hotstara dostopali od koder koli, čeprav je uradno na voljo samo v Indiji. Podjetje pa je postalo strogo in storitev ni več na voljo zunaj Indije, Kanade in ZDA.

To pomeni, da če poskusite dostopati do Hotstara od koder koli izven Indije, Kanade ali ZDA, obstaja verjetnost, da do njega ne boste mogli dostopati, na zaslonu pa se bo prikazala naslednja napaka: “Ta vsebina ni na voljo v svojo regijo. ”

Dostopa Hotstar zunaj Indije

Dostop do Hotstara je precej enostaven, če imate pravo orodje za premagovanje omejitev. Za razliko od Netflixa, Hotstar ne drži pozornosti, če za spremembo IP naslova uporabljate indijsko storitev VPN.

Postopek za dostop do Hotstara izven Indije je lep. Morali boste le spremeniti svoj IP naslov s pomočjo Hotstar VPN storitve. VPN-ji omogočajo enostavno spreminjanje naslova IP na katero koli lokacijo. Ker so spletna mesta odvisna od vašega naslova IP, da ugotovijo vašo lokacijo, spreminjanje naslova IP zavede spletno mesto v misli, da živite v drugi državi.

Z VPN lahko spremenite svoj IP naslov na katero koli mesto, ki ga želite. Zato so VPN-ji neverjetno priljubljeni, ko gre za popolno internetno svobodo.

Če se želite vrniti k temi, če si želite ogledati Hotstar zunaj Indije, lahko to storite tako, da sledite preprostim korakom, navedenim spodaj:

 • Prenesite in namestite PureVPN
 • Povežite se s katerim koli indijskim strežnikom
 • Do Hotstar India dostopajte s svojega uradnega spletnega mesta ali aplikacije

Zakaj Hotstar ni na voljo zunaj Indije?

Tudi če živite v ZDA ali Kanadi, je dostop do zmanjšane različice Hotstar. Večina tokov, filmov in TV oddaj, ki so na voljo indijskemu občinstvu, ne bo dostopna iz ZDA ali Kanade.

To je tako kot gledanje Netflixa izven ZDA. Dobite manj vsebine, kot jo lahko dobite iz ZDA. To je posledica geografskih dovoljenj, ki jih podjetja za pretakanje pogosto dobijo zaradi konkurence ali zaradi prihranka stroškov.

Na primer, določena televizijska oddaja je morda že prodala svojo ameriško licenco HBO Now, Amazon Prime ali katerem koli drugemu omrežju. V takem scenariju Hotstar ne bo smel pretakati te oddaje v ZDA.

Ali pa bi Hotstar preprosto kupil indijsko licenco za določeno TV oddajo, licence pa ne bo kupil za druge države, samo da bi jo pocenil in prihranil stroške. Še enkrat ta televizijska oddaja ne bo dostopna uporabnikom Hotstarja zunaj Indije.

V tem scenariju se boste spraševali, kako lahko dostopate do Hotstara izven Indije ali katere koli druge regije, kjer je že na voljo. No, ne bi smeli skrbeti, ker imamo rešitev, s pomočjo katere se boste naučili gledati Hotstar zunaj Indije.

Hotstar ni na voljo v večini držav

Na voljo države Hotstar

Storitev, ki je bila predstavljena leta 2015, je razmeroma nova. Postopoma gradi svojo infrastrukturo. Za zdaj je dostopen le v Indiji, ZDA, Kanadi in Veliki Britaniji.

Hotstar – najboljša izbira v Indiji

Na voljo države Hotstar

Hotstar je, ko je vse lokalne vsebine postavil na eno mesto, uspel opaziti eksponentno rast v svoji uporabniški bazi, kar namiguje na obetavno prihodnost.

Pogosto zastavljena vprašanja

Sledi nekaj pogosto zastavljenih vprašanj v zvezi z dostopom do Hotstara.

Kako prenesti aplikacijo Hotstar na Android zunaj Indije?

Če želite prenesti aplikacijo Hotstar v napravo Android zunaj Indije, samo sledite navodilom. Pridobite PureVPN, prenesite aplikacijo na svojo napravo, spremenite lokacijo v Indijo, odprite trgovino Play in prenesite aplikacijo Hotstar na Android.

Kako gledati Hotstar v Veliki Britaniji?

Če želite gledati Hotstar v Veliki Britaniji, morate slediti navodilom:
1. Pridobite PureVPN
2. Prenesite aplikacijo v katero koli napravo
3. Povežite se s katerim koli indijskim strežnikom
4.Access Hotstar ali naložite njegovo aplikacijo
5. Uživajte v gledanju Hotstar-ja v Veliki Britaniji

Ali Hotstar deluje v ZDA?

Da, Hotstar je pred kratkim predstavil svojo storitev za ameriško občinstvo. Razen v Indiji lahko uporabniki v ZDA in Kanadi Hotstar gledajo v živo v svojih državah.

Vendar boste videli, da je zmanjšana različica storitve streaming Hotstar, kot je navedeno zgoraj. V takšnem scenariju vam predlagamo, da najprej povežete PureVPN za dostop do indijske različice Hotstarja v vaši državi.

V katerih državah je Hotstar na voljo v?

Za zdaj je Hotstar na voljo le v treh državah. Sem spadajo Indija, Kanada in ZDA.

Medtem ko lahko dostopate do Hotstara v ZDA in Kanadi, boste videli tonizirano različico storitve z zelo manj vsebine v primerjavi z njeno indijsko različico. V takšnem scenariju predlagamo, da upoštevate zgornji vodnik, da si ogledate najboljšo različico Hotstar-a od koder koli.

Katere pretočne naprave so združljive z Hotstar?

Naslednje naprave so združljive z Hotstar. Hotstar lahko preprosto pretakate s katere koli od teh naprav: Windows PC
OSX Mac
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map