Kako gledati japonski Netflix od koder koli


Kako gledati japonski Netflix od koder koli

Dolgčas doma? Pridobite si PureVPN in si oglejte japonski Netflix. Za vas ponuja PureVPN 7-dnevno preizkusno ponudbo za samo 0,99 USD, ki vam bo pomagala do dostopa do Netflix Japan na udobju vaših kavčev.


Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja PureVPN

Kako gledati japonski Netflix v čezmorju?

Preprosto sledite spodnjim korakom in si oglejte japonski Netflix od koder koli:

Ameriški Netflix VPN

Prijavite se na PureVPN

To je hitro in brez težav

povežite purevpn netflix strežnik

Prenesite in namestite PureVPN

Podpira na stotine naprav

Dostop do Netflixa z VPN

Tok japonske Netflix

Samo povežite se in uživajte!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Takoj dobite PureVPN na svoji napravi in ​​prenesite japonski Netflix takoj

PureVPN je na voljo s številnimi novimi in edinstvenimi funkcijami, ena od njih je uporabniku prijazna aplikacija na več platformah. Tu je seznam nekaterih platform, na katerih lahko dobite PureVPN:

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

In to je le polovica tega. PureVPN je združljiv z mnogimi drugimi, ki vključujejo igralne konzole, BoxeeBox, Roku, Apple TV in Android TV.

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Ali lahko gledam japonski Netflix med potovanjem po tujini?

Zaradi Netflixa in njegovih povsem novih regionalnih pravil ne morete dostopati do japonske različice, če trenutno niste na Japonskem. In enako velja za katero koli drugo različico Netflixa. Če na primer živite v Združenih državah in se sprašujete, ali lahko v ZDA dobite japonski Netflix, vam ni več sreče.

Če rečem, to ne pomeni, da ne obstaja način, kako to storiti. S povezavo PureVPN lahko dostopate ne samo do japonske Netflix, ampak tudi do katere koli druge različice, ki jo želite uživati. Daje vam popolno svobodo. Odgovor na vaše vprašanje je, da, ja, do japonskih Netflix lahko dostopate iz tujine, vendar le, če uporabljate PureVPN.

Države, ki so na voljo v Netflixu

Najboljši filmi in oddaje so na voljo samo na japonski Netflix

Netflix Japonska

Ahiru no Sora (2019)

Ahiru no Sora je japonska košarkarska manga serija, ki je bila prvič objavljena leta 2004 in je bila od takrat precej priljubljena ne samo na Japonskem, ampak tudi po vsem svetu. Televizijska serija spremlja življenje Kurumatanija Sora, ki je na poti, da bo v svoji novi šoli nadaljeval kariero v košarki, na kar je ponosna njegova mati, ki je bila nekoč košarkarica.

Netflix Japonska

Hangman’s Knot (2017)

Hangman’s Knot, znan tudi kot Hangumanzu notto, je japonski akcijski dramski film, ki je izšel leta 2017. Sledi krvavi boj, ki izbruhne med študentom psihopata in kopico trdih huliganov, po vsej ljubezni. Od tam naprej, kri, poboji in vse, kar pride vmes. Ta film ni za slabovidne. Če pa imate radi akcijo, je to nujno, še posebej, če ste ljubitelj japonskega filma.

Netflix Japonska

Grand Blue (2018)

Grand Blue je japonska animirana TV-serija, ki je do danes kot eno sezono doletela svoje ime, skupaj pa 12 epizod. Vendar pa tudi takrat ta anime velja za eno najboljših anime vseh časov. Serija spremlja življenje in čase Iori Kitahara, študentke, ki začenja novo življenje na polotoku Izu, kjer je njegov novi kolegij. Ko je tam, odkrije svojo ljubezen do čudežev podvodnega sveta ter pitja in zabave.

Kdo uporablja VPN za japonski Netflix?

odstotek uporabnikov, ki uporabljajo netflix z vpn

Z leti PureVPN pomaga na tisoče gledalcev z vsega sveta dostopati do svojih najljubših vsebin na Netflixu.

Najboljši VPN za japonski Netflix

Omogočanje dostopa do pretočnih storitev z vsega sveta je le del PureVPN-a. Tu je seznam vseh drugih ugodnosti, ki jih dobite z uporabo PureVPN in njegovih premium storitev:

  • Popotnik

  • Odposlanec

  • Več regij

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

Ali gre za službene ali družinske obveznosti, nikoli res ne veste, kdaj morate potovati v drugo državo in koliko časa. Vendar veste, da ne bi radi zamudili svojih najljubših TV oddaj in filmov. No, s PureVPN lahko vzamete s seboj vse svoje najljubše storitve pretakanja. Torej, ne glede na to, kje na planetu ste, lahko dostopate do japonske Netflix ali katere koli druge storitve v zvezi s tem.

Življenje izseljencev je že precej naporno, saj so nenehno odsotni od doma, prijateljev in družine. In če vam odvzamejo edino storitev, prek katere uživajo v svojih najljubših TV oddajah in filmih, vam bo še poslabšalo. Zato je PureVPN za vse naše osebe, ki živijo v tujini, rešitev za vaše težave. Življenje v tujini lahko naredi veliko bolj udobno. To stori tako, da vam vrne najljubše TV-oddaje in filme.

Kot smo že povedali, je Netflix po vsem svetu, vendar ima različne knjižnice na vseh mestih, ki so na voljo. Posledično obstaja možnost, da TV-oddaja ali film, ki ga želite gledati, morda ne bo na voljo v knjižnici Netflix, ki vam je na voljo. No, s PureVPN lahko potujete po svetu, vsi pa sedite na istem sedežu. Oglejte si lahko različne knjižnice iz avstralskih Netflix, Netflix UK in dogodka Netflix US, najobsežnejše knjižnice, ki je na voljo.

Večina uporabnikov verjame, da bodo njihove internetne hitrosti, če bodo za potrebe pretakanja in brskanja preklopile na povezavo VPN zaradi svojih potreb po prenosu in brskanju. To bo povzročilo manjše hitrosti brskanja in medpomnjenje med predvajanjem. No, s PureVPN in njegovo edinstveno funkcijo Split Tunneling to ni več vprašanje.

S Split Tunneling se lahko vnaprej odločite, katero spletno mesto želite zagnati v storitvah PureVPN in katero ne. Torej, na primer, želite pretakati vsebino na japonski Netflix, vendar ne želite brskati po omrežju z VPN. No, zdaj lahko tudi to, ne da bi vključevali vašo hitrost interneta.

PureVPN poleg neomejenega dostopa do različnih spletnih strani in storitev za pretakanje ponuja še dodatno prednost, če ostanete popolnoma anonimni v spletu. To ne samo da pomaga pri ohranjanju vaše spletne identitete, ampak tudi ščiti pred prejemom prepovedi, saj je vaš IP vedno zakrit. Gre za win-win situacijo.

Kako gledati japonski Netflix z VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me