Kako gledati Kayo Sports na Novi Zelandiji


Kako gledati Kayo Sports na Novi Zelandiji

Objavljeno: 2. februarja 2020


Do Kayo Sports na Novi Zelandiji ne morete dostopati niti z naročnino. Če želite to odpraviti, lahko uporabite VPN, če si želite ogledati Kayo Sports od koder koli na Novi Zelandiji. Na svojih pretočnih napravah uporabite PureVPN za samo 0,99 USD in med zaklepanjem gledajte Kayo Sports.

Kayo Sports je poln fantastične vsebine, ki vključuje nekatere najbolj priljubljenih nogometnih lig na svetu! Na Kayo Sportsu lahko v živo prenašate La ligo, Bundesligo, Serie A, Ligue 1, pa tudi A-ligo. Vse to so neverjetne nogometne lige, ki spakirajo nekatere najboljše nogometne ekipe in neverjetne nogometaše.

Kayo Sports je fantastičen kanal za športno pretakanje. Vendar je kanal na voljo samo v Avstraliji. To pomeni, da če živite na Novi Zelandiji, ne boste mogli dostopati do kanala, če nimate PureVPN. S PureVPN se morate samo povezati z avstralskim strežnikom in takoj boste dobili dostop do Kayo Sports.

V vsem tem in še več boste uživali samo za 25 dolarjev na mesec. Po tem pa lahko uporabite Kayo Sports na treh različnih napravah.

Kayo Sports lahko igrate na več različnih napravah, vključno z brskalnikom, Apple TV, App Store, Google Play in Chromecast. Dodana je tudi podpora za PlayStation 4, Xbox One, Telstra TV in številne druge platforme Smart TV.

Vodnik po korakih za dostop do športov Kayo na Novi Zelandiji

Dostopite do Kayo Sports v treh korakih in uživajte v najboljšem športnem toku v Novi Zelandiji.

  1. Obiščite spletno mesto PureVPN in pridobite naročnino PureVPN, ki ustreza vašim potrebam.
  2. Prenesite in namestite aplikacijo, programček ali razširitev brskalnika PureVPN, odvisno od nastavitve pretakanja.
  3. Zaženite aplikacijo in se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ste vam ga poslali po e-pošti.
  4. Po prijavi kliknite na državo in za svojo regijo izberite Avstralijo.
  5. Ko se povežete, bo vaš resnični naslov IP prikril avstralski IP naslov.
  6. V napravi nastavite Kayo Sports!
  7. Uživajte v pretakanju!

Kako pridobiti avstralsko številko?

V tem primeru lahko uporabite 3 možnosti. Kayo Sports očitno zahtevajo dejansko avstralsko številko, da se registrirajo za storitev. Vsak od spodnjih korakov bo težavo rešil za vas.

Najboljša možnost je, da vprašate svojega avstralskega prijatelja, ki ne namerava uporabljati Kayo Sports, da vam pokaže njihovo številko. Potrebujete samo enkratno geslo, ki se pošlje prek SMS-a. Ko vnesete kodo, boste lahko zaključili registracijo.

Druga možnost je nakup avstralske SIM. To je mogoče enostavno urediti, če imate denar porabiti. Za 60 USD (30 $ + 30 USD) lahko dobite svojo avstralsko številko. Dostavo na Novo Zelandijo je mogoče enostavno urediti iz spletnih storitev, aktivirala bi jo celo brez obiska Avstralije.

Tretja možnost je najem virtualne avstralske številke. Z njim lahko prejemate SMS od Kayo Sports, nato pa ga lahko prenehate uporabljati.

Kako gledati Kayo Sports na televiziji?

Nekatere možnosti omogočajo pretakanje programa Kayo Sports na televiziji. Zaslon lahko izstavite iz naprave Android ali iOS na zaslon televizorja. Lahko pa uporabite Google Chromecast za pretakanje Kayo Sports na televizorju.

Na škatlah Android je na voljo tudi neuradni Kayo Sports Kodi Plugin. Isti vtičnik lahko prenesete tudi, če imate Kodi .

Če imate PureVPN nameščen na kateri koli od teh naprav, potem lahko enostavno dostopate do Kayo Sports in jih prenašate na Novi Zelandiji.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj o Kayo Sports.

Ali je Kayo šport na voljo v NZ?

Kayo sports je odlična pretočna storitev, vendar je za dostop omejen samo v Avstraliji. Če ste na Novi Zelandiji, do kayo Sports ne boste mogli dostopati, če svoje lokacije ne spremenite s premium VPN-jem, kot je PureVPN.

Ko se povežete s sistemom PureVPN, lahko izberete lokacijo v Avstralijo ali katero koli drugo želeno regijo. Ko se uspešno povežete z avstralskim strežnikom, bodo dostopne vse storitve, kot je Kayo Sports, ki so dostopne samo znotraj Avstralije..

Kateri kanali so na športu Kayo?

Kanali, ki so na voljo v Kayo Sports, vključujejo Fox Sports News, kanale Fox Sports 501 do 507, ESPN 1/2 in BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me