Kako gledati Kentucky Derby Live Online?


Kako gledati Kentucky Derby Live Online?

Objavljeno: 16. aprila 2019


Če si želite ogledati Kentucky Derby v spletu od koder koli, sledite spodnjim korakom:

1. Pridobite PureVPN.
2. Povežite se s strežnikom v ZDA.
3. Dostop do NBC-ja in v spletu spremljajte Kentucky Derby!

watch-kentucky-na spletu

Kako gledati derbi v Kentuckyju od koder koli?

Kentucky ni samo znan po ocvrtem piščancu. Obstajajo tudi druge stvari, zaradi katerih je regija priljubljena. Eden od razlogov, da Kentucky slovi, je priljubljen turnir v konjskih dirkah, ki ga vsako leto prirejajo v državi.

Tako je, derbi v Kentuckyju se je vrnil še eno leto! Derbi, imenovan kot “najbolj navdušujoča dva minuta v športu”, se bo derbi začel 3. maja in se bo končal 4. maja. Celoten urnik dneva Derbyja lahko preverite tukaj.

Če imate radi šport, potem bi ga zagotovo radi pretakali po spletu. Storitve kabelske televizije so strašno zastarele in zaradi določenih omejitev oddajanja komaj vidite, da se vaše najljubše tekme igrajo. Tudi tekme, ki se prikazujejo, so napolnjene z oglasi, kar celotno izkušnjo spremeni v grozno.

Če želite uživati ​​v svojih najljubših športnih vsebinah, se bolje odrečete kabelski televiziji in preklopite na spletno pretakanje. Tako boste lahko videli tekme, ki jih želite, ne da bi morali prenašati tiste grozne oglase. Poleg tega so stroški kanala tudi precej cenejši v primerjavi s tistimi, ki jih običajno plačujete za svojo digitalno kabelsko storitev.

Ko pa gre za razpoložljivost kanalov, lahko naletite na nekaj težav. Najslabši del pretakanja prek spleta je, da nekateri kanali niso na voljo v različnih regijah po svetu. Vzemimo za primer, da je NBC dostopen samo iz ZDA in do njega ni mogoče dostopati nikjer drugje.

V takem scenariju se znajdete v težavah, če želite v živo prenašati svoje najljubše športne dogodke, kot je denimo Kentucky Derby. Na srečo obstajajo načini, kako se izogniti tem omejitvam in dostopati do svojih priljubljenih spletnih kanalov z lahkoto. Spodaj je popolno vodilo o tem, kako lahko v Kentucky Derbyju v živo gledate prek spleta z VPN.

Glejte Kentucky Derby Live Online s VPN

Če si želite ogledati Kentucky Derby v spletu od koder koli, sledite spodnjim korakom:

 1. Pridobite PureVPN.
 2. Povežite se s strežnikom v ZDA.
 3. Dostopite do NBC-ja in si v spletu oglejte Kentucky Derby!

Kljub veljavnim omejitvam lahko v Kentuckyju Derby še vedno gledate z uporabo VPN-ja, kot je PureVPN. Omogoča vam, da s klikom gumba spremenite svoj IP naslov v kateri koli drugo državo. Ker večina kanalov za pretakanje gleda na vaš IP naslov, da ugotovi, od kod prihajate, lahko s tem krampom dostopate do svojih priljubljenih kanalov v spletu od kjer koli.

Če na primer živite v Avstraliji in želite v Kentucky Derbyju prenašati na NBC, tega ne boste mogli, ker je vaš IP naslov avstralski. Če pa se povežete s PureVPN in se povežete s strežnikom VPN v ZDA, boste lahko z lahkoto dostopali do katerega koli ameriškega kanala po svoji izbiri..

PureVPN vam omogoča dostop do več kot 2000 strežnikov in 300.000 anonimnih IP-jev v 140 državah, kar pomeni, da lahko v spletu dostopate do vsega, kar želite. Ti strežniki so zelo optimizirani in so narejeni tako, da vam zagotavljajo največjo hitrost, tako da lahko brez prekinitev uživate v pretočni vsebini v živo..

PureVPN je idealen za tiste, ki trpijo zaradi težav z ISP hitrostjo. Za internetne ponudnike je znano, da upočasnjujejo vaše hitrosti interneta, ko mislijo, da porabljate velike količine podatkov. S sistemom PureVPN pa splet lahko uporabljate anonimno, tako da vaš ponudnik internetnih storitev ne more zaznati, kaj počnete v spletu, in ustavljati pasovno širino.

Kje gledati Kentucky Derby v živo na spletu?

NBC in NBC Sports imata pravice do prenosa dirk v Kentuckyju Derby na svojih kanalih. Če iščete druge storitve pretakanja, ki bodo dirke prenašale v spletu, potem pojdite po spodnjem seznamu:

 1. fuboTV
 2. fuboTV je priljubljena internetna televizijska storitev, od koder lahko Kentucky Derby prenašate v živo v spletu. Obstaja več paketov in promo paketov, na katere se lahko naročite, da svoje priljubljene kanale prenašate v živo na fuboTV.

  NBC Sports je tudi del enega od paketov, ki so na voljo na fuboTV. S plačevanjem 44,99 USD na mesec boste dobili dostop do številnih pretočnih kanalov.

 3. Sling TV
 4. Sling TV je še ena alternativa, ki jo lahko uporabite za gledanje Kentucky Derbyja v živo v spletu. NBC in NBC Sports boste našli v paketih, ki so na voljo na Sling TV. Kanal stane približno 25 dolarjev na mesec..

 5. Hulu
 6. Hulu je ena izmed najbolj priljubljenih storitev pretakanja. Za 39,99 USD na mesec si lahko ogledate na desetine televizijskih programov v živo, pa tudi nekaj premijskih omrežij. Na Hulu so na voljo tudi NBC in NBC Sports, dirke pa lahko od tam prenašate z lahkoto!

Končne misli

Na koga ste rokovali v prihajajočem derbiju v Kentuckyju? Upamo, da boste svoje najljubše dirke videli brez težav, če sledite zgoraj navedenemu vodniku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me