Kako gledati kriket v živo na spletu


Kako gledati kriket v živo na spletu

Posodobljeno: 7. julija 2019


Ali iščete rešitev za svoje potrebe po pretakanju v kriketu? Potem ste prišli na pravo mesto. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako lahko brez kakršnih koli težav gledate tekme v kriketu v živo.

img

Kriket je postal eden najbolj priljubljenih športov za gledanje, ljudje pa so vedno na preži za tekmo, ki je v teku ali ligi, v kateri lahko uživajo. Kljub temu da na spletu obstajajo številne spletne strani in kanali, ki omogočajo pretakanje kriketa, ovire, kot so regionalne omejitve, omrežne omejitve in jezikovne ovire, uporabnikom preprečujejo uživanje v njihovih najljubših tekmah.

Svet kriketa je preplavljen s številnimi platformami za pretakanje, do katerih lahko dostopate, da zadovoljite vse svoje potrebe po gledanju kriketov. Ker pa je večina teh na voljo v le nekaj državah ali prikazuje preveč oglasov, igro pokvarijo za vse. V pomoč vam in vašim izkušnjam smo za vas pripravili seznam najboljših kanalov za kriket v spletu.

 1. Avstralija -Fox Sports, Channel 9
 2. Hong Kong – zvezdniški kriket
 3. Bližnji vzhod -OSN
 4. Nova Zelandija -SKY Sport
 5. Singapur -Zvezdni kriket, zvezdno središče
 6. India- Star Sports, SonyLIV
 7. Anglija -Sky Sports
 8. Združene države Amerike -Willow TV, Hotstar

Najboljša spletna mesta za pretakanje kriketov

Prav tako več spletnih strani za pretakanje omogoča tudi gledanje kriketa v spletu. Nekatere od njih so brezplačne, druge pa lahko zahtevajo plačilo naročnine. Vendar pa izpuščanje denarja običajno pomeni vrhunsko vsebino z ničelnimi oglasi in HD storitvijo. Oglejte si seznam spodaj najboljših spletnih mest, ki so na voljo za pretakanje kriket na spletu.

SonyLiv:
SonyLiv je vrhunska storitev Video on Demand (VOD), ki uporabnikom na vseh napravah zagotavlja pretakanje tekem z več zasloni in kriket. Vendar je SonyLiv več kot le kriket, saj ponuja veliko različnih filmov, TV oddaj in pokritost drugih športov. Za tiste, ki iščejo eno samo mesto, da zadovoljijo vse svoje zabavne potrebe, se srečajte s podjetjem SonyLiv.

Hotstar
Hotstar je spletna platforma za pretakanje video posnetkov, ki v živo pokriva in pretaka kriket. Vendar to še ni vse Hotstar ponudbe. Skupaj s športno pokritostjo ponuja več kot 50.000 ur TV vsebin in filmov v osmih jezikih.

Willow TV
Willow TV je spletna pretočna storitev, ki predvaja tekme kriketa v živo v ZDA in Kanadi. Ponuja 24 × 7 televizije visoke ločljivosti in digitalne video kanale, ki so namenjeni kriketu. Če torej iščete eno spletno mesto, ki bi zadovoljilo vse vaše potrebe po kriketu, potem je Willow TV storitev za vas.

WatchESPN
WatchESPN je uradno spletno mesto ESPN, in tako kot kanal, vam omogoča gledanje in pretakanje vseh in vseh tekem v kriketu, ki se igrajo. Poleg tega lahko z ESPN-jevo neverjetno hitro, v realnem času funkcijo kazalnikov v igri predvajate stalne posodobitve ujemanja, kjer koli že ste.

CricBuzz
CricBuzz je spletna stran, ki je namenjena vsemu kriketu. Ne glede na to, ali si želite ogledati določeno tekmo ali iščete novice o tem, kaj vse se dogaja na svetu kriketa, je CricBuzz kraj za to.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN
 3. Prijavite se in povežite se s svojo želeno državo
 4. Izberite svoj kanal / spletno mesto za prenos v živo in začnite gledati!

Kako gledati kriketa na Hotstaru

Sledite tem korakom spodaj, če želite, da Hotstar postane vaša glavna možnost za pretakanje kriketov. Ker pa je Hotstar na voljo le v nekaj državah, boste morda potrebovali PureVPN, da vam omogoči dostop.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN
 3. Prijavite se in za želeno državo izberite Indijo
 4. Prijavite se na Hotstar in se prepustite svojemu srcu!

Kako gledati kriket na SonyLiv

Če imate težave z gledanjem kriket v živo, vam svetujemo, da poskusite SonyLiv. S svojo aktivno storitev VOD in visokokakovostno HD pokritostjo je ena najboljših možnosti na spletu. Toda zaradi regionalnih omejitev obstaja možnost, da vam ne bo na voljo. Vendar ne izgubite srca, ker tudi za to obstaja rešitev. Pojdite na PureVPN.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN
 3. Prijavite se in povežite se z Indijo
 4. Pojdite na SonyLiv in uživajte v pretakanju v kriketu v živo!

Oglejte si tekme kriket na Sky Sports

Sky Sports je še eno mesto, kjer preprosto pretakate in gledate tekme kriketa v živo. Ker pa je storitev na voljo v omejenih državah, boste morda morali prikleniti svojo virtualno lokacijo s pomočjo PureVPN.

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite in namestite aplikacijo PureVPN
 3. Prijavite se in izberite želeno državo
 4. Pojdite na Sky Sports in si oglejte svoje najljubše tekme za kriket!

Zaključne besede
Če torej iščete način, kako si lahko v živo ogledate Kriket, upajmo, da vam bo ta zgoraj omenjeni vodnik pomagal. Če pa se še vedno srečujete z nekaterimi težavami pri prenosu v živo kriketnih tekem, nas obvestite in vrnili se vam bomo.

Športni pretočni vodniki

Morda bodo všeč tudi drugi športni dogodki spodaj

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Formula 1
 • NFL
 • Serija A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Liga prvakov
 • Bundesliga
 • LIGA 1
 • UFC
 • Tenis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map