Kako gledati NBA na Kodi – pretakajte v živo z najboljšimi dodatki


Kako gledati NBA na Kodi – pretakajte v živo z najboljšimi dodatki

Objavljeno: 2. julija 2019


Če potujete nekam zunaj ZDA ali Kanade in ne želite zamuditi električnih trenutkov, imamo za vas dobro novico. V naslednjem priročniku o spremljanju lige NBA na Kodiju si lahko ogledate prek najboljših dodatkov NBA in vse sezone letite v živo od kjer koli na svetu.

Nadalje bomo razpravljali o nekaterih glavnih uradnih in tretjih dodatkih za Kodi NBA in kako jih namestiti. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, začnimo.

Kako gledati NBA na Kodi z uporabo PureVPN

PureVPN je narejen tako, da olajša vse vaše težave, povezane s pretakanjem, tudi ko gre za pretakanje na Kodi. Naši strežniki 2.000+ VPN in 300.000+ IP-jev so vam na voljo ves dan, tako da lahko z najhitrejšimi hitrostmi gledate svoje najljubše športe in zabavo in istočasno ohranjate svojo identiteto anonimno.
Vzpostavite naš zaupanja vreden VPN, da bo ponarejal vašo lokacijo, naredil vaš internetni promet anonimen in s tem dostop do vseh priljubljenih dodatkov Kodi, ne da bi vas skrbelo za omejitve držav. Poleg izogibanja omejitvam glede vsebine lahko preprosto sprostite ISP-je za drobljenje, da uživate v brezmesnem pretakanju.
Vse kar morate storiti je:

 1. Naročite se na PureVPN.
 2. Prenesite in namestite želeno aplikacijo za svojo napravo
 3. Za najboljšo izkušnjo pretakanja se povežite z ameriškim strežnikom.
 4. Glejte NBA v programu Kodi v živo v kateri koli napravi in ​​od koder koli.

Najboljši dodatki za Kodi NBA [Official & Dodatki drugih proizvajalcev]

Kodi ima uporabnikom na voljo široko paleto skladišč in dodatkov. Dodatki so običajno razvrščeni v uradne in tretje osebe. Uradni dodatki ponujajo uradne možnosti pretakanja. Vendar pa večina uradnih dodatkov potrebuje naročnino za ogled vsebine v živo, kot so športi NBA. Po drugi strani dodatki drugih proizvajalcev večinoma ponujajo možnosti brezplačnega pretakanja.
Ogledali smo si uradno in neuradno galerijo dodatkov Kodija, da bi navedli najbolj priljubljene dodatke. Poglejmo jih na hitro.

NBA ligaški dodatek (uradno)

Če imate naročnino na ligo pass, lahko večino rednih sezon NBA enostavno ujamete s tem dodatkom. Ker gre za uradni dodatek, ga najdete v priročnem skladišču Kodija in ga namestite z nekaj kliki (več o tem pozneje).
Težava pri prehodu v ligo NBA je, da se lahko zgodi, da se dogodek predvaja na lokalnem kanalu. Poleg tega se ljudje, ki živijo zunaj ZDA, zaradi lokacijskih omejitev ne bi mogli povezati z njim.

Sportsnet zdaj dodatek (uradno)

Drug uradni dodatek, Sportsnet zahteva premium naročnino, ki se začne pri 24,99 USD na mesec. Dodatek je povezan s kanadskim omrežjem, zato ima dovoljenje za oddajanje do 40 rednih sezon NBA. Za športne fanatike bi lahko Sportsnet Now prišel kot sveti gral, saj ponuja lepo število tekem NHL, MLB in Premier League. Ko namestite dodatek, morate za začetek dodati samo poverilnice za Sportsnet Now.

ESPN Player dodatek (uradno)

Predvajalnik ESPN je tudi potencialni kandidat na seznamu dodatkov, saj ponuja tako funkcijo na zahtevo kot tudi prenos v živo. Naročnina se začne pri 10 USD na mesec. Če pa potrebujete samo enodnevno izkaznico, jo lahko dobite za 7 dolarjev.

USTV zdaj (uradno)

USTV Now ima nekaj največjih knjižnic športa, ko gre za športne dodatke. Dodatek ponuja do 7 brezplačnih športnih kanalov. Če pa vas zanima več kanalov, lahko za 19,99 USD odklenete še 29 kanalov. V dodatku USTV Now lahko ujamete vse športe, ki se predvajajo na ESPN, in v omrežju ABC.

Popcorn TV dodatek (tretja oseba)

Popcorn TV je zelo priljubljen dodatek, ki uporabnikom ponuja zakladnico spletnih vsebin, kot so filmi na zahtevo, televizijske oddaje, šport, kanali v živo in drugo. Na srečo lahko v dodatku brezplačno ujamete tudi športne prenose v živo v NBA.

Dodatek za seznam predvajanja v seznamu UK Turk Playlist (tretja oseba)

Dodatek se ponaša z veliko količino vsebine iz različnih držav, zlasti ZDA in Velike Britanije. Ponuja popolnoma brezplačne možnosti pretakanja, vključno s športnim pretakanjem. Dodatek pogosto preklopi skladišča, da se izogne ​​sumljivim očem avtorskih trolov.

Kako namestiti uradno vozovnico lige NBA na Kodi

Zdaj, ko smo navedli nekaj najbolj priljubljenih uradnih in zunanjih dodatkov Kodi za NBA, pojdimo na vodnik za namestitev. Uporabljamo dodatek za prehod v ligo NBA, na primer:

 1. Zaženite aplikacijo Kodi
 2. Pojdi na Dodatki možnost
 3. Pojdi na Namestitev paketov v zgornjem levem kotu
 4. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča
 5. Pojdi do Repozitorij dodatkov Kodi in potem Video dodatki
 6. Dvokliknite Prehod in namestitev lige NBA
 7. Počakajte, da se dodatek preklopi Omogočeno
 8. Vrnite se nazaj na Domov zaslon
 9. Pojdi do Dodatki in potem Video dodatki
 10. Pomaknite se in poiščite Prestop lige NBA dodatek
 11. Prijavite se v dodatek s svojo naročnino League Pass
 12. Uživajte v NBA v živo na Kodiju od koder koli

**Opomba: Uradne dodatke lahko namestite samo z zgoraj omenjenimi smernicami. Za dodatke drugih proizvajalcev morate najprej prenesti in namestiti skladišče zadevnega dodatka.

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati NBA na Kodi?

Kodi je uporabniku prijazen center zabave. Uporabnikom ponuja rešitev na enem mestu za pretakanje širokega spektra vsebine, naj bo to šport, filmi, dokumentarni filmi in celo kanali v živo.
Aplikacijo poganjajo dodatki, ki so na voljo v skladiščih. Slaba stran je, da ni na voljo vsakega dodatka v vsaki regiji. Drugič, nekateri priljubljeni dodatki, na primer za šport, imajo izkušnjo zamračenja, zaradi česar uporabniki vneto in ne morejo pretakati vsebine.
Tu je virtualno zasebno omrežje edino orodje, ki je sposobno rešiti to grozno težavo. Z dinamičnim razponom zaščitnih in anonimnih funkcij, kot sta šifriranje in anonimni naslovi IP, VPN pomaga uporabnikom ponarediti svojo lokacijo in zaobiti vse omejitve.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me