Kako gledati nemški Netflix od koder koli


Kako gledati nemški Netflix od koder koli

Če želite gledati nemški Netflix v Avstraliji, ZDA ali Veliki Britaniji, uporabite VPN na svoji streaming napravi. Ker PureVPN prvič preizkusi 7-dnevno preizkušnjo s samo 0,99, lahko prihranite denar in uživate v nemških TV oddajah, kot so Psi iz Berlina. Opazujte nemški Netflix in preprečite dolgočasje doma.


Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja PureVPN

Kako gledati nemški Netflix Overseas?

Preprosto sledite spodnjim korakom in si ogledate nemški Netflix od koder koli:

Ameriški Netflix VPN

Prijavite se na PureVPN.

To je hitro in brez težav.

povežite purevpn netflix strežnik

Prenesite in namestite PureVPN.

Podpira na stotine naprav.

Dostop do nemškega Netflixa z VPN

Tok nemškega Netflixa.

Samo povežite se in uživajte!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Takoj dobite PureVPN na svoji napravi in ​​prenesite nemški Netflix takoj

S PureVPN in uporabnikom prijaznim vmesnikom lahko zdaj dostopate do nemškega Netflixa na vseh pretočnih napravah, kar vam omogoča pretakanje vsebine od koder koli.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

In to je le polovica tega. PureVPN je celo združljiv z različnimi igralnimi konzolami, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV in številnimi drugimi.

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Ali lahko gledam nemški Netflix iz tujine?

Prej ste lahko do nemškega Netflixa dostopali le, če trenutno živite v Nemčiji ali potujete v njo. To je bil edini način. Toda s PureVPN so stvari postale čisto drugačne. Zdaj lahko do nemškega računa Netflix dostopate od kjer koli na svetu. Z drugimi besedami, ni vam treba dostopati v Nemčijo.

Netflix države, ki so na voljo v ZDA

Najboljši filmi so na voljo samo na nemškem Netflixu

Netflix Nemčija

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was je nemški komični film, ki ga je leta 2013 izdal režiser Holger Haase, v glavni vlogi pa sta bila Florian David Fitz in Henry Hübchen. Je zgodba o pretrganem odnosu med očetom in sinom in o tem, kako ljubezen med družinami nikoli ne zbledi. Conrad, ki ga je igral Florian, je zdaj vse odrasel vedno držal razdaljo od očeta po načinu, kako je bil do njega obdelan kot v otroštvu. Vendar se po posebni prošnji svoje umirajoče matere vrne k očetu in mu dostavi kuverto. Toda ko doseže, ugotovi, da je njegov oče v res težkem času, in začne svojo pot, da popravi odnos z očetom in mu pomaga, da se postavi na noge.

Netflix Nemčija

Zelena knjiga (2018)

Zelena knjiga temelji na resnični zgodbi biografski film, v katerem sta črni jazz pianist Don Shirley, ki ga igrata Mahershala Ali, in njegov beli voznik Tony Lip, ki ga igra Viggo Mortensen. Film sledi tem dvema, ki obiskujeta državo, ki se je začela v New Yorku, vse do južnih zveznih držav v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Kmalu se razvijeta posebna, nepričakovana vez, medtem ko se soočita z rasizmom v tisti dobi.

Netflix Nemčija

Hubert in Staller – Unter Wölfen (2016)

Unter Wölfen je 90 minut dolg nemški celovečerni film, ki temelji na TV-seriji iz leta 2006, Hubert in Staller. Sledita dva detektiva, Franz Hubert in Johannes Staller, ki se znajdeta zataknjena med umorom Kröpfa, vodje policije. Pridružite se jim, ko bodo preiskovali in ugotovili, kdo je bil odgovoren za ta zločin.

Kdo uporablja VPN za nemški Netflix?

odstotek uporabnikov, ki uporabljajo netflix z vpn

PureVPN vsak mesec pomaga na stotine tisoč strešnikov pri dostopu do vsebin Netflix iz različnih delov sveta.

Najboljši VPN za nemški Netflix

Svet je napolnjen s sto različnimi storitvami VPN. Nekateri so plačani, nekateri pridejo brezplačno. Za tiste, ki jih zanima gledanje in dostop do nemškega Netflixa, pa so njihove možnosti precej omejene, saj veliko VPN-jev tam ne podpira Netflixa ali pa ima strežnike v Nemčiji. Kot rezultat, je PureVPN najboljši VPN za to delovno mesto. Ne le, da ima strežnike v Nemčiji, ampak ima tudi podporo Netflix, ki vam omogoča neomejen dostop do pretočne storitve in njene vsebine.

  • Popotnik

  • Odposlanec

  • Edinstvena vsebina

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

Potovanje v drugo državo je že samo po sebi dokaj razburljivo. Kljub temu pa je spremljanje najljubših TV oddaj in filmov lahko zelo težavno. In ker ne bi želeli, da bi vam bile izkušnje pokvarjene, je vedno priporočljivo, da si čim prej ogledate svoje najljubše oddaje in filme.

Toda kako lahko nekdo gleda svoje najljubše oddaje in filme, ko je na potovanju? No, zelo preprosto je. Dobite roke na VPN povezavi. Preko njega se lahko preprosto povežete z nemškim Netflixom in si ogledate vsebino, preden jo kdo drug pokvari za vas.

Življenje v drugi državi zaradi zahtev službe ali podjetja je precej težko samo po sebi, saj nimate družbe svojih prijateljev ali družine. Zdaj, če izključite možnost gledanja svojih najljubših oddaj in filmov, lahko življenje postane težko.

Torej, za vse naše nemške izseljence, ki so odsotni, imamo na Netflixu nazaj vse svoje najljubše TV-oddaje in filme. Vse, kar potrebujete, je PureVPN. Uporabite ga za povezavo z Nemčijo in dostop do nemškega Netflixa.

Želite gledati najboljše nemške TV-oddaje in filme, a jih ne najdete na Netflixu? No, to je zato, ker je ta vsebina na voljo samo na nemškem Netflixu. Torej, edini način, do katerega lahko pridete, je, če se preselite v Nemčijo.

Do zdaj vam PureVPN omogoča dostop do nemškega Netflixa in to tudi od koder koli po svetu. Vse, kar morate storiti, je, da se povežete z nemškim strežnikom in to je to. Pojdite na Netflix in tam boste lahko videli vse tiste fantastične, ekskluzivne nemške oddaje in filme.

Dandanes večina uporabnikov verjame, da se pri uporabi povezave VPN vaše internetne hitrosti navadno upočasnjujejo, in tako je tudi pri večini VPN-jev. Toda s PureVPN in njegovo revolucionarno funkcijo Split Tunneling so stvari precej drugačne.

Ta funkcija uporabnikom omogoča, da se sami odločijo, katera spletna mesta in storitve želijo uporabljati s povezavo VPN in katere želijo zagnati. Tako imate prednosti uporabe VPN povezave, pri tem pa vam ni treba ogrožati hitrosti. To je win-win.

Dostop do nemškega interneta je ena stvar, ostati zaščiten, medtem ko to počnete, je povsem druga zgodba, ki je enako pomembna. No, če se odločite za PureVPN, dobite najboljše iz obeh svetov. Ne le da vam omogoča dostop do nemškega Netflixa, ampak tudi ščiti vašo spletno zasebnost.

Kako gledati nemški Netflix z VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me