Kako gledati Netflix UK iz tujine


Kako gledati Netflix UK iz tujine

Ne glede na to, ali ste v ZDA ali kjer koli drugje, uporabite PureVPN in si oglejte Netflix UK. Najboljši del tega je, da PureVPN prvič novim naročnikom prinese 7-dnevno preizkusno ceno le 0,99 USD. To pomeni, da lahko do Netflix UK dostopate kjer koli in doma uničite dolgčas.


Pridobite PureVPN poseben popust v višini 70% za Binge-Watchers

Kako gledati Netflix UK iz Overseas-a?

Preprosto sledite spodnjim korakom in si ogledate Netflix UK od koder koli:

Ameriški Netflix VPN

Prijavite se na PureVPN.

To je hitro in brez težav.

povežite purevpn netflix strežnik

Prenesite in namestite PureVPN.

Podpira na stotine naprav.

Dostop do Netflixa z VPN

Stream Netflix UK

Samo povežite se in uživajte!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Pridobite PureVPN na svoji napravi in ​​si oglejte Netflix UK iz tujine

PureVPN je na voljo s številnimi edinstvenimi funkcijami, vključno z uporabnikom prijaznim vmesnikom in prenosnostjo prek interneta, zaradi česar je ta aplikacija na voljo na vseh vodilnih pretočnih platformah.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

In to je le polovica tega. PureVPN je celo združljiv z različnimi igralnimi konzolami, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV in številnimi drugimi.

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Ali lahko gledam Netflix UK med potovanjem v tujino?

Pred nekaj leti je bil Netflix UK na voljo samo prebivalcem Velike Britanije. Če bi na primer živeli v, recimo ZDA, edini način, po katerem bi lahko dostopali do Netflixa UK, je bil, če bi potovali tja. Zdaj so stvari nekoliko drugačne, kot pri izumu VPN-jev, zdaj lahko raziskujete ves svet, vse tako, da sedite v udobju svojega lastnega doma. Zdaj, če želite dostopati do Netflix-a, morate samo vklopiti PureVPN, se povezati s strežnikom v Veliki Britaniji in voila, račun Netflix UK vam je zdaj na voljo.

Države, ki so na voljo v Netflixu

Najboljši filmi in oddaje so na voljo samo na Netflixu v Kanadi

Netflix uk

Datoteke o hladnem primeru (2017)

Cold Case Files je televizijska oddaja, ekskluzivna za Netflix v Veliki Britaniji, ki sledi vrsti različnih hladnih primerov, v katerih je prikazano vse, od smrti žrtev do kazenskih obsodb. V seriji je skupno 10 epizod, od katerih ima vsaka drugačen primer in skrivnost. Poleg tega izstopa ta serija dejstvo, da jo je pripovedoval ikonični Danny Glover.

Netflix uk

Preprosta favoritinja (2018)

Enostavna favoritinja je ameriški skrivnostni triler, ki prikazuje trenutke temnega humorja in komedije. Režira ga Paul Feig in zvezdniški igralci, kot sta Blake Lively in Anna Kendrick. Zgodba sledi video blogerju v mestecu, ki poskuša rešiti skrivnostno izginotje svoje najboljše prijateljice. Vendar ob poti kmalu spozna, da njena najboljša prijateljica ni tista, za katero je mislila, da je.

Netflix uk

Nekoč v Londonu (2019)

Nekoč v Londonu je britanski kriminalni film režiserja Simona Rumleyja, v katerem igrajo Leo Gregory, Terry Stone, Holly Earl, Dominic Keating in Geoff Bell. Spremlja življenje dveh najbolj razvpitih londonskih gangsterjev, Billyja Hilla in Jacka Comerja. No, med gledanjem tega neverjetnega filma 2019 lahko pričakujete akcijo, vznemirjenje in vse ostalo.

Kdo uporablja VPN za Netflix UK?

odstotek uporabnikov, ki uporabljajo netflix z vpn

PureVPN pomaga na tisoče odjemalcev za dostop do vsebin Netflix iz različnih delov sveta.

Najboljši VPN za Netflix v Veliki Britaniji

Svet je poln VPN-jev, nekateri brezplačni, nekateri plačani, vendar je PureVPN tisti, ki je boljši od vseh. Če nam ne verjamete, lahko preverite še druge ugodnosti, ki jih dobite od uporabe PureVPN za Netflix UK:

 • Popotnik

 • Odposlanec

 • Edinstvena vsebina

 • Split tuneliranje

 • Anonimnost

Ljudje se veselijo potovanja v drugo državo na počitnice ali poslovno potovanje, saj vedno doživljajo svet. Ko pa ste med sezono svoje najljubše TV-oddaje ali pa ste le nekaj dni od izida najbolj pričakovanega filma leta, so potovanja v teh časih lahko zelo moteča.

Življenje v tujini, stran od prijateljev in družine, je dovolj težko. Stvari postanejo slabše, če ne boste pretakali svojih priljubljenih televizijskih oddaj in filmov. Če želite, lahko pokličete svoje prijatelje in si privoščite noč, vendar to ne morete storiti vsak večer. Kaj lahko torej storite? No, preprosto vzpostavite povezavo PureVPN in si oglejte najljubšo vsebino na Netflixu v Veliki Britaniji.

Netflix je zdaj na voljo skoraj povsod na tem planetu. Vendar je v vsaki državi razpoložljiva vsebina drugačna od drugih krajev. Torej, na primer, želite gledati vsebine Netflix v Veliki Britaniji, edino, kar si lahko ogledate, je prek britanske različice Netflix. Vendar s PureVPN imate dostop do celotne knjižnice filmov in TV oddaj na Netflixu, vključno z ekskluzivnimi naslovi vseh držav.

Večina VPN-jev prihaja z manjšimi hitrostmi interneta, saj silijo celotno internetno povezavo v izvajanje njegovih storitev. To lahko postane zelo frustrirajoče, še posebej, če gre za pretakanje, ko končate s primeri pufranja. Vendar s PureVPN dobite Split Tunneling, kar je edinstvena funkcija, ki vam omogoča, da se predhodno odločite, katera spletna mesta želite zagnati s PureVPN in katera od njih želite zagnati prosto. Tako boste lažje vzdrževali hitrosti svojih medomrežnikov, medtem ko imate dostop do celotnega interneta.

Ena od drugih ugodnosti, ki jih dobite z uporabo PureVPN, je popolna anonimnost v internetu. Zdaj bi lahko nekdo, ki uporablja internet samo za namene pretakanja, pomislil, kaj je dobra funkcija zanj. No, računalnik shrani veliko vaših podatkov, vključno z gesli in lokacijami, ki so, če greste v napačne roke, za vas lahko zelo slabi. Torej, imeti lahko takšno funkcijo na svojem mestu zelo koristno.

Kako gledati UK Netflix z VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map