Kako gledati pikado v živo na spletu


Kako gledati pikado v živo na spletu

Posodobljeno: 2. novembra 2019


Ljubitelji z vsega sveta lahko z enostavnimi koraki opazujejo Darts v živo od kjer koli na svetu

Pikado

Kako streljati pikado prek spleta z VPN?

S PureVPN in njegovim 3-stopenjskim postopkom namestitve lahko uživate v pikadu od koder koli na svetu.

Najboljši VPN za pretakanje nogometa

Registracija za PureVPN

Zelo hitro je

Prenesite VPN za pretakanje nogometa

Prenesite aplikacijo

Namestite aplikacijo na svojo pretočno napravo

Glejte nogomet s PureVPN

Začnite pretakanje

Povežite se z želenim strežnikom in pojdite!

Prenesite PureVPN

V vaši najljubši napravi!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati pikado?

Od tistega, kar se je začelo kot tradicionalna pub igra, se zdaj igra tekmovalno po vsem svetu, turnirji pa se odvijajo vsake toliko. Ker pa se večina teh turnirjev igra v Veliki Britaniji, na Irskem in v Nemčiji, večina navijačev zamudi priložnost, da si Darts ogledajo v živo. Če dodamo sol v škodo, jim regionalne omejitve na določenih kanalih preprečujejo ogled turnirjev v Dartsu na spletu.

Torej, kaj lahko storite, če želite Darts gledati v živo in na spletu? No, čisto preprosto je. Vse, kar potrebujete, je VPN, prek katerega se lahko preprosto povežete s strežnikom in začnete gledati. Toda s tisočem VPN-jev, ki mučijo internet, ni vsak od njih kos. PureVPN je vrhunska storitev VPN, ki omogoča pretakanje in dostop do neomejenega števila kanalov prek spleta, kar je možno prek 2.000 okrožnih strežnikov.

Najbolj gledani dogodki na dartu

PDC svetovno prvenstvo v pikadu

Svetovno prvenstvo v pikadu PDC William Hill je eden največjih turnirjev v pikadu leta, ki v Veliki Britaniji poteka od decembra do januarja. Zmagovalec prejme skupno 500.000 funtov, od skupno 2 500 000 funtov nagrade. Preostali del se porazdeli med ostale igralce. Svetovno prvenstvo v pikadu PDC 2020 bo na sporedu v Alexandra Palace v Londonu od 13. decembra 2019 do 1. januarja 2020.

Unibet Premier League Pikado

Premier League Darts je turnir v pikadu, ki poteka že od leta 2005. Organizira ga Professional Darts Corporation in se igra tedensko od februarja do maja. Liga je prej imela skupno 7 let, a od novega formata se je število igralcev povečalo na 10. 2020 Unibet Premier League Darts se bo začel v četrtek, 6. februarja na P&J Živim v Aberdeenu in se bo zaključil v četrtek, 21. maja, v londonski The O2 Arena.

Skybet World Matchplay

Skybet World Matchplay je v organizaciji Professional Darts Corporation, turnir v pikadu, ki se vsako leto odvija v Angliji. Turnir sledi formatu nog in ima skupno 32 igralcev, od tega se jih 16 uvrsti v red za zasluge PDC, ostali pa iz kvalifikacij PDC ProTour.

Svetovna velika nagrada

Svetovna velika nagrada je turnir PDC, ki se oktobra v Dublinu, Republika Irska, odvija vsako leto. Sledi formatu “Double in, double out”, ki vsebuje skupni nagradni sklad v višini 450.000 funtov, od tega zmagovalcu 110.000 funtov.

Glavni turnirji v pikadu

Svetovno prvenstvo Ladbrokes.com McCoy Premier League pikado
Speedy najem UK Open Skybet World Matchplay
Velika nagrada Partypoker.com Svetovna velika nagrada
Unibet Premier League Pikado PDC svetovno prvenstvo v pikadu



VPN za športno pretakanje!

1- Izberite svoj načrt Spremeni valuto: ameriški dolar

 • ameriški dolar

1 mesečni načrt Ni popustov Prihranite 0% 10,95 USD na mesec mesečno Pridobite enomesečni načrt 31-dnevno jamstvo vračila denarja Polni dostop. Brez omejitev. Najbolj priljubljeni! 7-dnevna preizkušnja + 47% OFF Kasneje Prihranite 0% 0,99 USD 10,95 USD / mesec 5,82 USD / mesec po preizkusu * 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno po preskusu * PRIDOBITE 7-dnevno DALJINO 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Po sedmih dneh boste na naš enoletni načrt samodejno naročeni na 10,95 USD / mesec 5,82 $ / mesečno

6 mesečni načrt 24% OFF Prihranite 24% 8,33 dolarja na mesec Na mesec dobite 6-mesečni načrt 31-dnevnega jamstva za vračilo denarja Posluh prosim!Ne zamudite naše 7-dnevne preizkušnje pri 0,99 USD. 1 letni načrt Prihranite 82% 1,99 USD / mo na mesec Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja za 1-letni načrt 2- Izberite način plačila Varno in šifrirano plačilo mcafee-ikona Izberite Način plačila Kreditna kartica PayPal Kliknite tukaj, če si želite ogledati vse možnosti plačila Povzetek naročila 0,99 USD

Povzetek vašega naročila

7-dnevna preizkušnja PureVPN + 47% OFF Kasneje 0,99 USD Addons

Skupaj 0,99 USD IMATE KODONSKO KODO? Prijavite se x

Vnesite veljavno ime imetnika kartice.

Vnesite veljaven e-poštni naslov.

Imam kreditno kartico, povezano s svojim računom PayPal Pay with Kreditna kartica

31-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Varna in šifrirana plačila

Z oddajo tega obrazca se strinjate z našimi Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti.

Plačilo je uspešno

Hvala, ker ste preizkusili demonstracijo PVPN vozička. (Denar ni bil zaračunan).

Želite dodati Namenski IP za 0,99 USD?
Kaj je Namenski IP? Pridite Namenski IP Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združeno kraljestvo
 • Združene države
 • Singapur
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Nemčija
 • Avstralija
 • Kanada

Pridite Namenski IP Želite dodati Posredovanje vrat za 0,25 USD?
Kaj je Posredovanje vrat? Pridite Posredovanje vrat Odstranite dodatek Želite dodati Zaščita DDos za 0,99 USD?
Kaj je Zaščita DDos? Pridite Zaščita DDos Odstranjevanje dodatka Izberite državo

 • Združene države
 • Združeno kraljestvo
 • Nova Zelandija
 • Nizozemska
 • Avstralija
 • Kanada
 • Nemčija
 • Francija

Pridite Zaščita DDos × Namenski IP VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem namenski IP VPN?

Oddaljeni dostop do strežnikov s šifriranjem

Ne glede na strežnik za oddaljeni dostop, na katerega se povežete, lahko to enostavno storite, ne da bi morali skrbeti, da bi bili ogroženi, še posebej, ker vas podpira vojaško šifriranje.

Kot nalašč za podjetja

Posamezniki in podjetja se lahko povežejo v omejena omrežja in strežnike. Namesto kdorkoli s skupnim IP-jem, ki dostopa do omrežja, lahko to storijo samo tisti z določenim naslovom IP in s tem krepitev varnosti s preskoki..

Možnosti so neomejene

Ne glede na to, ali želite dostopati do kamer CCTV, bančnih računov ali si ogledati zaupne podatke, ki se nahajajo v varnem bolnišničnem omrežju, so možnosti neomejene..

× DDoS zaščiten VPN

S PureVPN-jem namenskim IP VPN lahko naredite veliko več, kot si predstavljate. Ta dodatek služi kot odlična rešitev za tiste posameznike in podjetja, ki želijo omejiti dostop do svojih omrežij.

Zakaj potrebujem DDoS zaščiten VPN?

Blokira neupravičen promet

Z neupravičenim prometom je pričakovati padec hitrosti in zaostankov v internetu. To pa ne bo več tako z našim DDoS zaščitenim VPN-jem.

Je ves čas pozoren

Namesto da bi morali vsakič ročno aktivirati naš DDoS zaščiten VPN, bo ta ves čas aktiven. Takoj, ko je napad odkrit, ga bo naša DDoS zaščitena VPN takoj nevtralizirala.

Kot nalašč za igralce tudi

Naš zaščiten VPN z DDoS služi kot dodatna plast zaščite za igralce, ki jih redno napadajo kibernetski kriminalci in tekmovalni igralci. Bodite prepričani; imeli boste tekmovalno in varno igralno izkušnjo.

× Posredovanje vrat

Funkcija Posredovanje vrat je uporabna, ko morate dostopati do internetno povezane naprave / storitve od koder koli po svetu.

Kako mi koristi preusmeritev pristanišč?

Recimo, da želite dostopati do računalnika, prenosnika ali strežnika od koder koli na svetu. Naš dodatek Port Forwarding vam bo omogočil prav to.

Če želite deliti dostop do svojega spletnega mesta / FTP ali katere koli druge storitve, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding.

Če želite s svojimi prijatelji igrati spletno igro, boste potrebovali naš dodatek Port Forwarding, ki bo prijateljem omogočil, da se pridružijo vašemu igralnemu strežniku..

Če na usmerjevalniku uporabljate PureVPN, boste potrebovali dodatek Port Forwarding, da boste lahko dovolili katero koli določeno pristanišče na PureVPN IP.

× Varnost podjetja & Zasebnost

Napredne funkcije naslednje generacije zagotavljajo zanesljivo zaščito & zasebnost. Pred tem je bila tehnologija na voljo samo podjetjem & Podjetja. Omogoča vam preprečevanje zlonamerne programske opreme / antivirus, blokator oglasov, filtriranje aplikacij, mehanizem za preprečevanje vdorov in filtriranje URL-jev / kategorij. Misli na to kot "Velesile" za vaš običajni VPN.

Opomba 1:

Od zdaj varnost za podjetja & Dodatek o zasebnosti ne deluje hkrati z našim namenskim dodatkom za IP. Vendar pa lahko v naših VPN aplikacijah uporabite kateri koli drug način, da omogočite Enterprise-Grade Security & Dodatek o zasebnosti.

Opomba 2:

Upoštevajte, da trenutno ročna nastavitev PureVPN ne podpira konfiguracije naše Enterprise Grade Security & Dodatek o zasebnosti Vljudno uporabite naše aplikacije VPN, da jih omogočite.

× Zaščita P2P

Dodatek P2P Protection poskrbi, da tudi najpametnejše nastavitve hekerjev ali vladnih agencij ne omogočajo vaše naprave ali računalnika. Naša proaktivna zaščita bo samodejno blokirala uničujoče datoteke, kot so virusi, zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema, trojanski računalniki itd., Maskirane kot hudourniki, pred nalaganjem in vašo napravo ohranili varno in varno.

Načrt PureVPN vključuje:

 • Aplikacije za
 • Varnost podjetja
 • 10-Multi prijava, tako da lahko hkrati uporabljate en račun na 10 napravah.
 • 2000+ varnih strežnikov v 140+ državah
 • 24/7 podpora strankam

nologs in podpora strankam Trustpilot

Plačajte s svojo kreditno kartico in IZDELITE 10% popusta!

Plačal bom s kreditno kartico Nadaljuj z Alipayom ×

Odkrita napaka

Da ne

Rabim pomoč? Pogovorite se z našo 24/7 podporo v živo

Vaše plačilo je zavrnjeno

Poskusite plačati prek Bluesnap.

Izberite način plačila

Pridobite to ponudbo Nadaljujte z

Pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanje v zvezi z pikadom

SEPA:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Ciper, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, eterland, Portugalska, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija
Podprte valute: evro

Boleto Bancário:

Podprte države kupcev: Brazilija
Podprte valute: BRL

iDeal:

Podprte države kupca: Nizozemska
Podprte valute: EUR

paysafecard:

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Češka, Danska, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija, Združene države
Podprte valute: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Podprte države kupca: Avstrija, Belgija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Poljska, Španija, Švica, Združeno kraljestvo
Podprte valute: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Podprte države kupcev: Singapur
Podprte valute: SGD

WebMoney:

Podprte države kupca: Armenija, Belorusija, Kirgizija (Kirgizistan), Kazahstan, Rusija, Tadžikistan, Turkmenistan, Ukrajina, Uzbekistan
Podprte valute: USD

Skrill:

Podprte države kupcev: Vse države, ki jih podpira BlueSnap
Podprte valute: Vse valute, ki jih podpira BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map