Kako gledati TV v živo na Kodi?


Kako gledati TV v živo na Kodi?

Posodobljeno: 31. 10. 2019

Želite gledati TV v živo na Kodi? Nato uporabite PureVPN v svoji napravi, IOS, Android, PC ali Amazon Fire TV. PureVPN prvič ponuja 7-dnevno preizkušnjo s popustom za samo 0,99 USD, da bi vam pomagali do televizije v živo na Kodiju od koder koli. S tem lahko preprečite stres zaradi zaklepanja in danes dostopate do televizije v živo na Kodi.

Kodi obožujejo milijoni strekerjev po vsem svetu. Navsezadnje odpira vrata neomejenim vsebinam, vključno s spletnimi televizijskimi prenosi v živo.

Obstaja več razlogov, zakaj se ljudje odločijo za Kodi, tudi če imajo na voljo omrežja kabelske televizije. Za začetek jim je dolgčas zaradi omejenega števila kanalov, ki so na voljo v njihovem omrežju. Poleg tega razumejo tudi dejstvo, da se morajo, ko lahko dostopajo do 1.000+ lokalnih in mednarodnih kanalov, ne da bi izkašljali veliko bogastvo, zakaj se držati svojih televizijskih kabelskih omrežij?

Če ste tudi vi nekdo, ki namerava preiti na internetno televizijo, je ta blog za vas. V tem priročniku boste izvedeli, kako lahko na Kodiju gledate televizijo v živo, pa tudi nekaj najboljših dodatkov, ki ponujajo brezhibno IPTV izkušnjo.


Kako gledati TV v živo na Kodi z VPN?

Preden nadaljujemo, želimo najprej izpostaviti nekaj vprašanj, povezanih s Kodijem, in najboljšo rešitev za njihovo odpravljanje. Čeprav je Kodi aplikacija z odprto kodo in ponuja dodatke brezplačno, do nekaterih dodatkov morda ne boste mogli dostopati zaradi regionalnih omejitev. Poleg tega boste morda radi, da ne uporabljate glave pri uporabi Kodija, saj nekateri dodatki tarnajo pri ponudnikih internetnih storitev in uradnih izdajateljev televizijskih programov..

Vendar lahko te težave odpravite precej enostavno, če imate na napravi nameščen dodatek PureVPN Kodi. Za začetek lahko zakrijete svojo lokacijo z izbranim IP države, da dostopate do dodatkov, zaklenjenih z lokacijo. Drugič, lahko ohranite svojo povezavo in svoje dejavnosti anonimne zaradi ponarejenega naslova IP.

Takole lahko začnete:

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite aplikacijo za svojo napravo
 3. Zaženite aplikacijo in izberite način pretakanja
 4. Povežite se z želeno lokacijo
 5. Uživajte v televiziji v živo na Kodiju od koder koli

Kako uporabljati Kodi za gledanje TV v živo?

Na voljo je več dodatkov za dostop in gledanje TV v živo na Kodi. Konkretno potrebujete dodatke, ki ponujajo dodatek IPTV za Kodi za oddajanje v živo. V tem priročniku bomo za namestitev uporabili dodatek Ultimate IPTV. Tukaj gremo:

 1. Zaženite program Kodi v svoji napravi
 2. Namenjen Nastavitve sistema in potem Dodatki
 3. Preklopite na Neznani viri možnost in kliknite Da, če se prikaže pojavno okno
 4. Pojdi nazaj na Domači zaslon
 5. Ponovno kliknite, če želite iti Sistem Nastavitve
 6. Kliknite Upravitelj datotek in potem Dodaj vir
 7. Vtipkajte http://srp.nu/ na prazno polje
 8. Vtipkajte Superrepo da ga poimenujete in kliknite v redu
 9. Pojdi do Dodatki Iz Domači zaslon
 10. Zdaj pa pojdi na Namestitev paketov (ikona odprtega polja)
 11. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip
 12. Poiščite in kliknite Super Repo, torej Krypton in Vse
 13. Kliknite za namestitev kodi.krypton.all-x.x.x.zip
 14. Ko je repo nameščen in omogočen, pojdite na Namestitev iz skladišča
 15. Kliknite Superrepo Vsi [Krypton] [v7] in potem Video dodatki
 16. Kliknite za namestitev Končni IPTV
 17. Pojdi do Dodatki iz Domači zaslon
 18. Odprite dodatek Ultimate IPTV in uživajte

Najboljši dodatki za Kodi v živo – najbolj priljubljeni

Kot smo že omenili, Kodi ne primanjkuje dodatkov. Pravzaprav ima dodatke, ki so na voljo v vseh nišnih in širokih kategorijah. Prav tako ima ogromen seznam dodatnih TV-programov v živo. Seveda celotnega popisa dodatkov ni bilo mogoče zajeti v samo enem vodniku. Zato smo dodali samo zanesljive dodatke, ki imajo širšo ponudbo.

Seznami predvajanja UK Turk

Noben seznam ni popoln, če nima priljubljenih vseh, UK Turk Playlists. Kakor koli že, če zahteva kodo PIN, ne skrbite. Samo Google to in našli boste veliko spletnih mest, ki se povezujejo na seznam generatorjev kode PIN.

Kakorkoli že, UK Turk Playlists je eden najbolj vsestranskih dodatkov Kodi s ponudbo vsebin v več kategorijah, kot so koncerti, filmi, radio, dokumentarni filmi, risanke, TV oddaje in TV v živo.

Če torej želite neomejeno zabavo, je to dodatek, ki ga morate preveriti.

Mobdro

Mobdro je morda manj znano ime v skupnosti Kodi, vendar je v skupnosti uporabnikov Android precej priljubljena aplikacija za TV v živo. Pravzaprav več kot 70% Androidovih oboževalcev uporablja Mobdro kot primarno izbiro za gledanje televizije v živo na svojih napravah.

V dodatku ni le ogromen seznam 1.300 televizijskih kanalov, ampak je na voljo tudi vsebina, specifična za regijo. Torej, oglejte dodatek in preverite, ali ustreza vašim potrebam ali ne.

cCloud TV

Če ste ljubitelj angleške Premier League (EPL), bi verjetno radi uporabljali dodatek cCloud TV. Poleg EPL dogodka v živo, do dodatka lahko dostopate tudi do številnih drugih televizijskih programov v živo in do druge vsebine..

Chronos

Chronos je eden najstarejših, vendar eden najboljših dodatkov v skupnosti Kodi. Pod eno streho ponuja močno kombinacijo različnih priljubljenih TV storitev. Posledično vam morda ne bo treba namestiti različnih dodatkov, ker jih lahko najdete tukaj.

USTVnow Plus

Ne gre le za dodatek, pravzaprav gre za naročniško IPTV storitev, ki deluje v Združenih državah Amerike. Poleg tega ga uporablja več kot 90% uporabnikov Kodija za gledanje spletnih televizijskih kanalov na svojih napravah, ki podpirajo Kodi. Preko tega dodatka si lahko ogledate športne in druge oddaje v živo.

SportsDevil

Če ste ljubitelj športnih naporov, je najpomembnejši dodatek v napravi SportsDevil. Dodatki se uvrščajo na vrh, ko gre za športne dodatke na Kodi. Pravzaprav je Sveti Gral za ljubitelje športa, saj ponuja šport v živo in poudarja med drugimi kanali v živo. Če je šport edini razlog, da želite dodatek za televizijo v živo, potem na Kodi prenesite in namestite SportsDevil.

Besni tokovi

Če ste uporabnik Kodi iz ZDA ali iz Združenega kraljestva in iščete dodatek za TV v živo, si oglejte dodatke Furious Streams. Ima ogromno število priljubljenih TV kanalov, vključno s kanali za športne in druge zabavne vsebine.

Najboljši IPTV dodatki v živo za Kodi – Manj znani

Končni IPTV

Ultimate IPTV je eden najboljših agregatorjev IPTV kanalov na internetu, zlasti Kodi. Združuje vsebino iz široke palete storitev IPTV, ki uporabnikom omogoča pretakanje kanalov v živo prek spleta. Poleg tega je dodatek na voljo v več različnih jezikih, saj uporabnikom Kodi ponuja dodatno mero udobja.

IPTV Bonanza

Še en dodatek IPTV, ki domuje na stotine satelitskih kanalov, večinoma iz ZDA in Velike Britanije. Dodatek lahko namestite iz skladišča Maniac. Seveda ne boste našli vseh povezav, ki delujejo pravilno. Vendar pa lepo število povezav ponuja pretakanje v živo.

Ultra IPTV

Dodatek Ultra IPTV je ustvaril Cazlo, zato ga je mogoče najti v istoimenskem skladišču. Dodatek uporablja skripte za strganje vsebine ali kanalov iz različnih virov IPTV. Kot rezultat, ste lahko dobili svoje roke v športih v živo, kanalov novic in celo PPV dogodkov.

SGTV

Če iščete dodatek, ki ponuja enako vsebino in izkušnjo kot zdaj, je USTV, si oglejte dodatek SGTV Kodi. Dostopate lahko do široke širine kanalov iz ZDA in Velike Britanije.

Phoenix Reborn IPTV

Ne zamenjujte dodatka s priljubljenim istoimenskim priljubljenim dodatkom. IPTV Phoenix Reborn, kot že ime pove, je namenjen pretakanju samo IPTV vsebin, to je televizijskih kanalov v živo. Edina težava tega dodatka je ta, da je na voljo v neangleškem jeziku. Kljub temu lahko brezskrbno navigirate do izbranih kanalov. Ta dodatek najdete v skladišču Tojelko.

Uživajte v svojih najljubših kanalih z najboljšimi dodatki za TV / IPTV Kodi

Kodi vam ponuja brezhibno pretočno platformo, s pomočjo katere lahko režete vrvice, prihranite stroške in dostopate do neomejenih televizijskih programov v živo. Torej, izberite pravi dodatek za Kodi v živo / IPTV Kodi in prenesite svoje najljubše kanale v spletu s PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me