Kako namestiti Alluc Addon v Kodi 18


Kako namestiti Alluc Addon v Kodi 18

Objavljeno: 16. julija 2019


Če ste navdušen stremer in želite dodatek Alluc preizkusiti v letu 2019, je to ekskluzivno vodilo vse, kar potrebujete. Razdelili smo ga na tri različne dele, da bi bil celovit za vse:

 1. Kako namestiti Alluc Addon v Kodi 18
 2. Kako uporabljati Alluc Addon v programu Kodi 18
 3. Pogosti popravki napak / napak za Alluc Addon

Alluc je že skoraj desetletje izjemno zaželen dodatek v skupnosti streamingov Kodi. Nekateri izmed vas ste ga že morali uporabljati, tisti, ki jim Kodi ne manjka veliko zabave.

Kaj je Alluc Addon

Alluc ni sam “storitev pretakanja” in ne gosti nobene lastne vsebine. To je spletno mesto, ki ponuja brezplačne pretočne povezave iz drugih virov. Od danes se Alluc ponaša s tisoči tisoč filmov in TV oddaj (novih in starih), vse z drugih spletnih strani za pretakanje. Čeprav morda mislite, da bi bilo lahko nevarno slediti povezavam iz neznanih virov, Alluckovi razvijalci poskrbijo, da odstranijo vse mrtve ali zlonamerne povezave.

Ali je zakonito uporabljati Alluc Addon?

Ker sta pretakanje in zakonitost vedno podvržena zapletenosti; torej gre za precej sivo območje kot črno ali belo. V mnogih državah je nalaganje ali gostovanje vsebine, do katere gledalec nima pravic, nezakonito. Ker pa Alluc ne gosti nobene lastne vsebine in služi kot imenik povezav, ki preusmerjajo na druga spletna mesta, je varno domnevati, da je Alluc zakonit.
Pravni vidiki so odvisni tudi od tega, kje živite. Na primer, v večini držav je gledanje vsebine zakonito, nalaganje ali gostovanje pa ne. V nekaterih regijah, kot je EU, je pretakanje vsebine iz neuradnih virov prepovedano.

Je Alluc varen za uporabo?

Kot je razloženo zgoraj, razvijalci najprej pregledajo vse povezave, objavljene na Alluc-u, ali vse zlonamerne programske opreme odstranijo ali vsaj zmanjšajo vsa varnostna tveganja. Vendar so varnostni pomisleki, ker je Alluc dodatek tretje osebe, še vedno prisotni. Če se torej zavedate svojih podatkov in zasebnosti, se lahko zatečete do uporabnega Kodi VPN-ja za uživanje v varni in zasebni izkušnji s pretakanjem..

Kako namestiti Alluc na Kodi 18

Pazljivo sledite tem korakom, da namestite Alluc v različici Kodi 18 Leia.

 1. Prenesite različico Kodi 18 (če je že niste prenesli)
 2. Pojdite na domači zaslon Kodija in v meniju »Nastavitve« kliknite »dodatke«
 3. Zdaj preverite zavihek “neznani viri”, da Kodi omogočite namestitev Alluc-a
 4. Prenesite Allucsovo ZIP datoteko in jo shranite nekam enostavno dostopno
 5. Vrnite se na domači zaslon Kodija, kliknite »dodatki« in izberite »brskalnik dodatkov.«
 6. Izberite »namesti iz zip datoteke«, tako da najdete datoteko, ki ste jo predhodno shranili
 7. Počakajte na obvestilo z omogočenim dodatkom
 8. Ponovno se vrnite na začetni zaslon in odprite »nastavitve«.
 9. Odprite »upravitelj datotek« in kliknite »dodaj vir«.
 10. Dodajte vire v zgornjem in spodnjem polju
 11. Ponovno odprite domači zaslon Kodija, izberite »dodatki« in nato »brskalnik dodatkov«.
 12. Kliknite »namesti iz zip datoteke« in počakajte na obvestilo z omogočenim dodatkom
 13. Kliknite »namesti iz skladišča« in nato izberite »namesti« in počakajte, da se obvestilo pojavi
 14. Kliknite »namestite iz skladišča« in nato izberite dodatke »video / glasba / program«
 15. Izberite »Alluc« in počakajte na obvestilo
 16. Alluc je zdaj pripravljen za uporabo

Kako uporabljati Alluc v programu Kodi 18

Ko je Alluc nastavljen, ga lahko uporabljate za gledanje svojih najljubših filmov in TV oddaj.

 1. Pojdite na Kodijev začetni zaslon
 2. Pojdite na »dodatke« in izberite »video dodatki«.
 3. Izberite “Alluc”
 4. Pojavi se dobrodošlo okno za najnovejšo različico Alluc. Za začetek izberite »Naprej«
 5. Zdaj se bo pojavila izjava o omejitvi odgovornosti in kliknite »sprejme.«
 6. Zdaj vam bosta na voljo dve možnosti za zagon Alluc-a. ‘Basic’ in ‘Advanced’. ‘Napredni način’ lahko uporabite za zagon Transmogrifier ali Water Sochak. Zaenkrat pa se držimo osnovnega načina, da bodo stvari preproste
 7. Zdaj se bo prikazal zaslon s seznamom jezikov. Za pretakanje vsebine lahko izberete več jezikov, vendar se bomo tukaj držali samo angleščine in izbrali naslednjo.
 8. Če še nimate Alluc računa, se registrirajte za brezplačen račun na spletnem mestu http://accounts.alluc.com, prijava je zelo preprosta in morali boste deliti osnovne podatke, kot je vaš e-poštni naslov.
 9. Zdaj vtipkajte vse poverilnice Alluc (uporabniško ime in geslo) v čarovnika za nastavitev na Kodi in izberite »Naprej«.
 10. Zdaj izberite »pooblasti«, če želite svoj Trakt.tv račun povezati s svojo Alluc dejavnostjo. Če ne uporabljate trakt.tv, izberite »zaključi nastavitev.«
 11. Obveščeni boste, ko bo namestitev končana. Za začetek uporabe Alluc izberite “zapri”

Pogosti popravki napak / napak za Alluc Addon

Med uporabo Alluc lahko naletite na nekatere nadležne napake, s katerimi lahko prekinete svojo izkušnjo pretakanja. Spodaj smo orisali nekaj običajnih, skupaj z njihovimi hitrimi popravki.

Napake pri prijavi

Ko namestite Alluc in sprejmete izjavo o omejitvi odgovornosti, boste morda prejeli napako, ki vam preprečuje prijavo, če poskusite zagnati Alluc v osnovnem ali naprednem načinu. Rešitev:
Ta napaka se pojavi večinoma, če vaš račun Alluc ni bil uspešno registriran. Pojdite na http://accounts.alluc.com in se prepričajte, da ste kliknili povezavo za potrditev računa, poslano na e-poštno sporočilo.

Ni zadetkov

Ko iščete določeno oddajo v Alluc, se vam prikaže seznam iskanj. Včasih pa se lahko prikaže napaka “ni najdenih rezultatov”.

Rešitev:

Ta napaka večinoma nima nobene zveze s samim addonom. Obstaja možnost, da vaše iskanje v imenikuAlluc nima rezultatov. Svojo poizvedbo lahko dvakrat preverite tukaj http://alluc.ee.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me