Kako namestiti Amazon Prime Video na Kodi


Kako namestiti Amazon Prime Video na Kodi

Posodobljeno: 1. november 2019


Amazon Prime je na voljo na Kodi, do njega pa lahko uporabite dodatek, Amazon Prime Instant Video. Toda kako lahko odklenete ta dodatek? S PureVPN odklenite in namestite Amazon Prime Video na Kodi od kjer koli. PureVPN ponuja 7-dnevno preizkusno ponudbo za samo 0,99 USD, da bi naročnikom Kodi prihranili denar in se izognili stresu zaradi zaklep.

Kaj je Amazon Prime?

Amazon Prime Video

Ker je trend rezanja vrvic po nevihti popeljal svet, se je pojavilo veliko pretočnih storitev, med katerimi je zelo priljubljeno ime Amazon Prime. Čeprav ni na voljo v vseh državah, je storitev, ki jo je vredno dobiti. To je odlična alternativa Netflixu, in če ste med tistimi, ki s predlogi in novo vsebino Netflixa ne boste navdušeni, je storitev pretakanja Amazon Prime, na katero se takoj prijavite..

Zakaj dobiti Amazon Prime na Kodi?

Od nedavnega je bil Kodi najpopularnejši odprtokodni medijski predvajalnik med pretočno populacijo. Toliko, da so celotna spletna mesta zdaj namenjena dodatkom za Kodi. Tako kot so aplikacije tisto, zaradi česar je pametni telefon produktivna naprava, tudi z dodatki je Kodi odličen predvajalnik za pretakanje.

Z dodatkom Amazon Prime za Kodi so stvari postale zelo enostavne in priročne. Za to se vam ni treba več prijavljati v Amazon ali v kakršnem koli postopku prijave. Preprosto namestite Kodi, pridobite dodatek Amazon Prime in začnite takoj gledati vsebino Amazon Prime na kateri koli pametni napravi, ki ima zaslon. Je učinkovit, poceni in deluje odlično.

Kako priti Amazon Prime na Kodi?

Spodaj je opisano, kako namestiti Amazon Prime na Kodi.

 • Začnite z odpiranjem Kodija.
 • Na začetnem zaslonu izberite Dodatki. Morali bi videti ikono odprtega polja s puščico, ki kaže v notranjosti. Pojdi naprej in jo klikni. To je zaslon brskalnika z dodatki. Izberite Namestitev iz zip datoteke.
 • Kliknite datoteko, ki ste jo pravkar shranili. Moral bi biti označen repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Izberite XLordX Repo.
 • Nato izberite Video dodatke.Amazon Prime za Kodi 3
 • Izberite Amazon Prime Instant Videos in nato Namestite.Amazon Prime za Kodi 4
 • Počakajte na obvestilo, ki je omogočeno z dodatkom.
 • Dostop lahko odprete v dodatkih > Videoposnetki > Amazon Prime Instant Video.

Kako gledati Amazon Prime na Kodi po namestitvi?

Uporaba Kodija za gledanje Amazon Prime je zelo preprosta. Takole deluje:

 1. Zaženite Kodi
 2. Pojdite na video dodatke
 3. Poiščite Amazon Prime Instant, tistega, ki ste ga namestili v prejšnjem koraku.
 4. Brskaj po razpoložljivi vsebini in pretakaj, kar ti je všeč.

Za razliko od naročnine Amazon Prime, ki svojim uporabnikom zaračuna mesečno premijo, je gledanje Amazon Prime na Kodi popolnoma brezplačno.

Najboljši VPN za Kodi

Čeprav je Kodi neverjetna storitev, ki ima številne prednosti, ima tudi nekaj kratkih dogodkov. Za začetek ste nagnjeni k heksom in kibernetskim napadom. To je zato, ker je pretočna skupnost najbolj napadelna skupnost v spletu. Ker so njihove naprave večinoma na spletu in pošiljajo / prejemajo podatke brez večjega pregleda, so zlonamerne programske opreme in odkupne programske opreme pogosto usmerjene na strežnike. Vedno so lahka tarča.

Poleg tega je pri Kodiju vsa vsebina brezplačna za ogled, saj gre za odprtokodni medijski predvajalnik, vendar ima nekaj posledic. Vsebina navsezadnje ni brezplačna; je piratsko in predvajano prek nedovoljenih kanalov, zaradi česar lahko uporabniki Kodija končajo v vroči vodi.

Najboljši način za zaščito pred vsemi takšnimi spletnimi grožnjami je uporaba PureVPN. Je zelo stabilen VPN, optimiziran za pretakanje. Ne ogroža hitrosti pretakanja in omogoča dostop do tisoč blokiranih kanalov in spletnih mest. Najboljši del je, da anonimizira vašo identiteto, kar hekerjem in spletni policiji onemogoča, da bi vas identificirali in preganjali.

Končna beseda

PureVPN je vrhunski zagovornik vaše spletne zasebnosti in digitalnih pravic. Z uporabo PureVPN lahko povrnete vse svoje digitalne pravice, ki si jih zaslužite; vaša pravica do svobode govora, svoboda dostopa in anonimnosti so zdaj na dosegu roke s tem odličnim VPN.

PureVPN je svoje strežnike postavil na več kot 750 lokacij po vsem svetu. Zagotavlja vam popolno varnost svojih podatkov, saj ponuja 256-bitno šifriranje AES, ki ga noben heker ali spletni nadzorni organ ne more pokvariti. Če vam je mar za vaše spletne pravice in želite ohraniti svoje osebne podatke zaščitene, prenesite PureVPN zdaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me