Kako namestiti Fusion Addon na Kodi?


Kako namestiti Fusion Addon na Kodi?

Objavljeno: 2. julija 2019


Na srečo obstaja preprost način za namestitev fuzije na Kodi na vaše pretočne naprave, dokler uporabljate VPN. V svoji napravi dobite PureVPN ali najprej namestite usmerjevalnik VPN, da boste na Kodi enostavno namestili fuzijo. PureVPN prvič ponuja 7-dnevno preizkušnjo s popustom za samo 0,99 USD, tako da lahko na Kodi dobite toliko dodatkov, kolikor se želite izogniti stresu zaradi zaklepanja.

** Posodobitev: Novejša, boljša različica naše aplikacije Kodi je izklopljena! Odpravili smo nekaj napak & uvedla pomembne izboljšave uspešnosti. Nadgradite obstoječo aplikacijo na različico 1.8.0 (če je še niste).
Fusion repozitorij, ki ga je razvil TVAddons.co, vam omogoča namestitev več dodatkov za gledanje vaše najljubše vsebine. Fusion vam omogoča tudi dostop do Indigo, vseobsegajočega orodja, ki vam omogoča iskanje in upravljanje neuradnih dodatkov Kodi. Vendar pa je njegova zaustavitev v začetku julija 2017 mnogim uporabnikom Kodija ostala brez načina za posodobitev ali namestitev kodi fusion dodatka.
Medtem ko se je Fusion po dveh mesecih, ko je bil M.I.A, spet vrnil na sceno Kodi, skladišče ni tako, kot je bilo prej. Ne glede na to, ne bomo samo pokazali, kako namestiti Fusion na Kodi v tem priročniku, ampak bomo tudi omenili nekaj najboljših možnosti za odlagališče, samo v primeru, da želite nekaj dodanih okusov.
Preden pa pridemo do tega, si poglejmo pobliže, zakaj bi za Kodi morali uporabiti VPN.

Kako namestiti Fusion na Kodi

namestite fuzijo na Kodi

Zdaj, ko končno razumete, kaj je Fusion in zakaj potrebujete VPN, je tu nekaj korakov, da boste morali namestiti dodatek kodi fusion, aka indigo:

 1. Pojdi na Ikona zobnika v zgornjem levem kotu začetnega zaslona za dostop do Nastavitve.
 2. Kliknite Sistemske nastavitve.
 3. V navpični menijski vrstici kliknite Dodatki.
 4. Kliknite na Neznani viri drsna vrstica.
 5. Ko se pojavi pojavno okno, izberite »Da da potrdite, da odobrite namestitev dodatkov iz neuradnih virov.
 6. Potem se vrnite na prejšnji meni Neznani viri je omogočeno.
 7. Izberite Upravitelj datotek.
 8. Kliknite Dodaj vir.
 9. Na področju ‘Noben“, Vnesite naslednje: http://fusion.tvaddons.co in kliknite V redu.
 10. Izberite polje za vnos na dnu, vnesite Fuzija z zaslonsko tipkovnico in kliknite V redu.
 11. Kliknite V redu na dnu okna.
 12. Zdaj, ko ste dodali vir Fusion, se vrnite na začetni zaslon.
 13. V navpični menijski vrstici kliknite Dodatki.
 14. Kliknite Vnesite dodatek brskalnik.
 15. Kliknite Namestitev iz zip datoteke možnost.
 16. Poiščite Fusion Installer, naveden kot Fuzija.
 17. The začni tukaj ali začnite tukaj mapa namesti Indigo, kodi-repos mapa obsega več skladišč, medtem ko kodi-skripte mapa je sestavljena iz odvisnosti, kot sta Meta Handler in URL Resolver.

Najboljših 5 možnosti Fusion Addon

Kot smo že omenili, repozitorij Fusion ni tako dober kot nekoč. S svojimi najljubšimi dodatki Kodi ne prihaja več, zato je malo verjetno, da jih verjetno narediš. Na srečo je na voljo veliko drugih možnosti, ki bi jih lahko uporabili. Če ne želite namestiti fuzije na kodi in iščete druge možnosti, si oglejte najboljše dodatke, ki smo jih našteli tukaj:

1. NoobsandNerds Repo

NoobsandNerds je večnamenski repozitorij, ki ne ponuja na tisoče možnosti, kot je SuperRepo, toda tisto, kar ga loči, je njegova neverjetna kakovost in pozornost do podrobnosti. Ne le, da boste našli URL-je za filme in TV-oddaje, ampak boste naleteli tudi na povezave za šport, vsebino BBC-ja, nišne filme in nekaj regionalnih irskih TV-kanalov.

2. Smash Repo

Smash Repo je eden izmed najnovejših skladišč na sceni Kodi, ki gosti širok izbor najbolj priljubljenih neuradnih dodatkov za Kodi. Vse, kar potrebujete, da postanete priljubljeni in zamenjate Fusion, ki se giblje naprej, a le čas bo pokazal. Poleg gostovanja množice dodatkov, Smash Repo hrani tudi številna druga shramba, tako da lahko preprosto namestite karkoli želite iz enega vira.
*** Opomba: Povezava je že nekaj tednov prekinjena, posodobili jo bomo takoj, ko bomo izvedeli več informacij o njej ***

3. SuperRepo

SuperRepo je eno največjih skladišč Kodi tam zunaj, kjer boste našli več kot 2.000 dodatkov Kodi. V velikem skladišču so tudi razširitve, s katerimi lahko spremenite videz Kodija, prenašate televizijo v živo, lovite najnovejše filme in gledate šport. Vsebina se sproti posodablja, na voljo pa vam je na voljo širok izbor možnosti. Če želite namestiti dodatke iz enega skladišča, je SuperRepo tisto, kar potrebujete!

4. Preprosto Caz Repo

Preprosto Caz, imenovan tudi odlagališče Cazwall, ponuja najmanjšo zbirko dodatkov Kodi na tem seznamu. Vendar to nadomešča z visoko kakovostjo, saj se ponaša z veliko športnimi kanali in raznovrstnimi. Najboljše od vsega je, da ima seznam predvajanja Elysium in UK Turks, ki sta odlična trgovina na enem mestu za vse vrste filmskih in televizijskih pretokov, ne glede na to, ali gre za vsebino na zahtevo ali v živo. Repozitorij redno dopolnjuje tudi svoje dodatke.

5. Kodi Israel Repo

KodiIsrael, znan tudi kot Kodil ali Kodi Israel, je eno najstarejših skladišč Kodi, hkrati pa tudi eno najboljših. Ponuja ogromno dodatkov za kolekcijo za Kodi in mnogi med njimi so precej zanimivi. Z izklopom skladišč, kot sta Echo in Fusion, je eno redkih mest, kjer najdete starejše delujoče različice svojih najljubših dodatkov Kodi.

Zakaj bi morali uporabljati Kodi VPN?

Če ste navdušen uporabnik Kodi-ja, si priskrbite zanesljivo storitev VPN, če želite ostati anonimni v spletu. Navsezadnje ponudniki internetnih storitev spremljajo vašo aktivnost in dušijo pasovno širino, kar vpliva na vašo sposobnost pretakanja želene vsebine na Kodi.
Poleg tega lahko geografske omejitve preprečijo dostop do nekaterih dodatkov in vsebine. Na primer, tudi če se naučite, kako namestiti dodatek kodi fusion, do njega ne boste mogli dostopati brez VPN-ja, če je v vaši regiji omejen.
S sistemom PureVPN lahko s popolno zasebnostjo pretakate, kar želite, od koder koli, in se tako znebite motečih težav z varovanjem, ki nastanejo pri dušenju ponudnika internetnih storitev. Poleg tega, ker je vaš resnični naslov IP nadomeščen z enim od naših 88.000+ IP-jev, lahko pridobite neomejen dostop do dodatkov kodi fusion – in na stotine drugih dodatkov Kodi – brez kakršnih koli težav..

Končna beseda

Če želite preizkusiti katero koli od alternativnih možnosti Fusion, ki smo jih navedli v tem priročniku, morate samo slediti istim navodilom, navedenim zgoraj (razen korakov 1 do 6, če s tem že končate) in nadomestiti izvorni URL z izbiro.
Uživajte v gledanju želene vsebine v programu Kodi z najljubšimi dodatki!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map