Kako namestiti Kodi na Amazon Fire Stick in Fire TV


Kako namestiti Kodi na Amazon Fire Stick in Fire TV

Objavljeno: 17. 10. 2019

Obožujete gledanje Kodija? Nato se v tem priročniku naučite, kako namestiti Kodi na Amazon Fire Stick in Fire TV. Poleg tega si priskrbite PureVPN za samo 0,99 USD, da dostopate do najboljših Kodijevih dodatkov in se znebite dolgčasa doma.

Amazon Fire Stick je odlična pretočna storitev za ljudi, ki so vedno v gibanju in želijo izkoristiti celotno zabavno izkušnjo vsakič, ko se odpravijo na nov kraj. V njem so raznolike vsebine, kot so TV-oddaje, filmi in dokumentarni filmi različnih žanrov. Na voljo vam je veliko, vendar lahko svoje življenje popestrite z neskončno vsebino tako, da dobite Kodi na Fire Stick.

Na žalost je Amazon Fire Stick trenutno bolj osredotočen na ciljanje na uporabnike v ZDA, ki imajo račun za Amazon Prime. Če ga nimate, lahko dostopate le do osnovne različice Amazon Fire Stick, ki ponuja zelo malo vsebine.

Medtem je Kodi odličen predvajalnik medijev, ki ima odprtokodno kodo, ki omogoča uporabo neomejenega števila dodatkov in dostop do neomejene vsebine v aplikaciji Kodi media player. Ker je Kodi aplikacija drugega proizvajalca, je ni mogoče namestiti na svoj Fire Stick, razen če napravi omogočite prenos in namestitev iz neznanih virov – več o tem pozneje.


Vendar ljudje to počnejo v zadnjem času, in ravno to je v tem članku namenjeno razložiti: “Kako uporabljati Amazon Fire Stick z Kodi”.

Kako pridobiti račun Amazon v svoji regiji

Na žalost, Amazon TV Fire Stick je omejen le na nekaj držav, kot so ZDA, Velika Britanija, Nemčija, Avstralija in Japonska. Zunaj teh držav zaradi regionalnih omejitev ne morete dostopati do Amazon Prime.

Amazon Fire Stick omejuje vaš dostop glede na vašo regijo, tako da če se nahajate v kateri koli drugi regiji, na primer v Franciji, Španiji ali kjer koli drugje v Aziji, se boste še naprej soočali z blokado in nerazpoložljivostjo storitev. Za dostop do storitve zunaj zgoraj omenjenih regij boste morali spremeniti svoj IP naslov, najboljši način pa je, da uporabite VPN.

Kako namestiti Kodi na Amazon Fire Stick

Namestitev Kodija na Fire Stick je izredno enostavna. Če ste že prej namestili aplikacijo na Amazon Fire Stick ali Amazon Fire TV, namestitev Kodi za vas ne bo težava. Če pa še niste namestili nobene aplikacije, lahko sledite spodnjim navodilom in se preprosto pomikate po postopku namestitve:

Dostop do nastavitev naprave

Pojdite v meni z nastavitvami na Amazon Fire Stick in kliknite Naprava

Omogoči aplikacije iz neznanih virov

V meniju Naprave se pomaknite do možnosti razvijalca. Poiščite možnost, ki piše “Aplikacije iz neznanih virov” in se prepričajte, da je omogočena.

Pridobite aplikacijo Downloader

Na voljo je veliko odličnih aplikacij za nalaganje za brezplačne prenose. Izberete lahko enega, za katerega boste našli boljše ocene in uporabnost.

Naložite Kodi z orodjem Downloader

Ko na Amazon Fire Stick naložite program za prenos, nadaljujte z namestitvijo Kodi-ja. Zaženite program za nalaganje in vnesite naslednji URL za usmerjanje prenosa v nastavitveno datoteko Kodi.

Pridobite Kodi dodatke, ki jih želite

Namestitev dodatkov na Kodi je preprosta. Enostavno se morate prepričati o pravem dodatku, ki ga potrebujete. To je zato, ker je na voljo na tisoče video dodatkov za brezplačne prenose in vsak od njih ponuja raznoliko vsebino. Če želite izvedeti več o namestitvi video dodatkov za ogled Kodija na Fire Stick-u.

Pri Kodi vedno uporabljajte VPN

Kodi je v zadnjem času v središču vročih razprav med proizvajalci vsebin in distributerji. Mnogi trdijo, da Kodi vsebinsko piratstvo olajša, zato ga je treba prepovedati. Posledično so številne države uredile uporabo Kodija v svojih demografskih kategorijah in pogosto uporabnike Kodija prešernile z velikimi globami.

To ni edina pomanjkljivost uporabe Kodija brez VPN-ja. Večina dodatkov Kodi na spletu je odprtih virov. Zato avtentičnosti in preglednosti teh dodatkov nikoli ne moremo zagotoviti. V preteklosti so poročali, da so številni dodatki Kodi krajali zaupne uporabniške podatke brez njihovega soglasja ali vednosti.

Če želite variti svoje podatke v spletu in ostati varni pred globami, ki jih je vlada naložila za uporabo Kodija, uporabite vrhunsko VPN, kot je PureVPN. Po povezavi se vaš resnični naslov IP, ki vsebuje podatke o vaši lokaciji, prikrije in nadomesti nov psevdo IP naslov. Tako boste dobili novo spletno identiteto, ki vam omogoča popolno brezskrbnost, da se izognete vsem omejitvam in dostopate do svoje najljubše vsebine na Kodi..

Tukaj je, kako lahko namestite PureVPN na Amazon Fire Stick,

  1. Prijavite se na PureVPN
  2. Pridobite PureVPN za Fire Stick
  3. Namestite se, prijavite se z uporabniškim imenom in geslom in se nato povežite
  4. Kot želeni strežnik izberite ZDA
  5. Uživajte v storitvah Amazon z vsega sveta

Ko uspešno namestite PureVPN, boste lahko dostopali do vseh storitev Amazona, ki so bile prej blokirane v vaši regiji. Nastavitev in gledanje Kodija na programu Fire Stick je tako enostavno, kot se to zgodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me