Kako namestiti Kodi na napravo Android in pametni telefon


Kako namestiti Kodi na napravo Android in pametni telefon

Objavljeno: 2. julija 2019


Naučite se, kako namestiti Kodi na Android in uporabljati VPN, da dobite prave dodatke v tem priročniku. Naročniki Kodi lahko dobijo PureVPN že za 0,99 USD za dostop do več dodatkov in pretakanje več kanalov. Doma preprečite dolgočasje dolgčas in začnite pretakati najboljše kanale na Kodi.

**Nadgradnja: Izdelana je novejša in boljša različica aplikacije Kodi! Odpravili smo nekaj napak & uvedla pomembne izboljšave uspešnosti. Nadgradite obstoječo aplikacijo na različico 1.8.0 (če je še niste) tukaj. **

Kodi sploh ne potrebuje predstavitve. Navsezadnje gre za široko uporabljeno aplikacijo za medijsko zabavo po vsem svetu.

Vendar postopek namestitve ali nastavitve programa Kodi ni podoben v različnih napravah ali operacijskih sistemih. Na primer, istega procesa iOS-a ni mogoče slediti, ko gre za operacijski sistem Android.

Ker ste tukaj, da se naučite, kako namestiti in uporabljati Kodi za Android, smo ustvarili ta enostaven vodnik, v katerem se lahko naučite prav tega.

Preden nadaljujete s postopkom namestitve, ne bi škodovalo nekaj minut, da se najprej naučite, zakaj potrebujete Kodi in zakaj morate Kodi na Android postaviti z VPN.

Zakaj potrebujete Kodi za Android?

Ker se danes za množične rešitve za medijsko zabavo pojavljajo desetine, se boste morda vprašali, zakaj potrebujete Kodi in ne drugo storitev.

Ali ste vedeli, da v trgovini Google Play obstaja več kot 10 milijonov namestitev Kodija? Statistični podatki jasno kažejo prevlado Kodija kot vodilne zabavne rešitve. Če razvrstimo statistiko, obstaja nekaj utemeljenih razlogov, ki zagovarjajo potrebo Kodija po napravah Android.

Izkušnje s pretakanjem brez stroškov

Poleg peščice vrhunskih kanalov vam Kodi ponuja brezplačno rešitev za pretakanje, ki lahko odlično poskrbi za vaše pozive k gledanju. Predvajalnik je precej preprost za navigacijo in ponuja vrhunsko pretakanje. Pravzaprav obstajajo določeni kanali, ki zagotavljajo visoko ločljivost, ultra visoko ločljivost in pretok 4K ločljivosti.

Neomejeno dodatkov

Kodi ni nič brez svojih dodatkov. Še več, neverjetni niso dodatki za Kodi, ampak na stotine drugih drugih dodatkov. Netflixov dodatek najdete na Kodi, Hulu dodatku Kodi in drugih priljubljenih dodatkih, kot sta Exodus in Covenant. Vsak dodatek ima obsežno galerijo vsebin, ki vključuje filme, TV oddaje, športe v živo in drugo.

Zakaj potrebujete VPN za Kodi?

Kot smo že omenili, so dodatki tisto, zaradi česar je Kodi eno najbolj priljubljenih in najbolj zahtevnih središč za zabavo. Kaj pa, če sploh ne morete dostopati do nekaterih dodatkov? Ali kaj, če nekateri dodatki niso dostopni, čeprav ste premium uporabnik tega kanala, kot sta Hulu ali Netflix?

V takšnih situacijah potrebujete VPN za Kodi. Navidezno zasebno omrežje (VPN) je edina zadnja možnost, na katero se lahko obrnete, ko gre za dostop do dodatnih dodatkov Kodi. Teh dodatkov ne omejuje sam Kodi, temveč ponudniki kanalov.

Zaradi težav z avtorskimi pravicami so storitve nekaterih kanalov, kot je Hulu, omejene na državo, ki ima dovoljenje za prikazovanje določene vsebine. Na primer, tudi če ste član premium kanala, ne morete dostopati do lokalne vsebine tega kanala, razen če niste v tej državi.

Če želite preseči takšne nesmiselne omejitve vsebine, potrebujete pomoč virtualnega zasebnega omrežja, kot je PureVPN.

Kako nastaviti Kodi na Android z VPN?

Ko želite Kodi uporabljati za androidne naprave, boste morali PureVPN izkoristiti kar največ od razvedrilnega središča. VPN vam bo ponudil drugačen IP, kar vam bo omogočilo, da zaobidete digitalne ovire, ki jih imajo nekateri dodatki ali kanali. Pridobivanje PureVPN za Kodi je precej enostavno. Samo sledite tem korakom:

 • Prijavite se na PureVPN
 • Prenesite PureVPN za Android
 • Ko namestite Kodi za Android, odprite program PureVPN
 • Izberite želeno lokacijo strežnika
 • Uživajte v popolnem dostopu do vseh dodatkov Kodi
 • Kako uporabljati Kodi za Android?

  Namestite Kodi na Android

  Ne boste potrebovali nobenega velikega vodnika, kako prenesti Kodi na napravo Android, ker je postopek precej enostaven.

  1. Prijavite se na PureVPN
  2. Prenesite PureVPN za Android
  3. Ko namestite Kodi za Android, odprite program PureVPN
  4. Izberite želeno lokacijo strežnika
  5. Uživajte v popolnem dostopu do vseh dodatkov Kodi

  Enostavno, kajne? Čeprav je postopek namestitve enostaven, toda za začetek gledanja najljubših oddaj na Kodi-ju morate najprej narediti naslednje korake:

  1. korak – Kako omogočiti možnost neznanega vira

  Ker večino priljubljenih dodatkov ustvarijo tretji razvijalci, bi morali v Kodiju omogočiti možnost neznanega vira, da bodo dodatki in skladišča delovali

  1. Pojdi na Nastavitve v kodi (zgoraj levo)
  2. Zdaj tapnite Nastavitve sistema
  3. Pomaknite se in tapnite Strokovnjak (spodaj levo)
  4. Pod varčevanje z energijo meni, tapnite Dodatki
  5. Vklopite the Neznani viri
  6. Če se pojavi opozorilno polje, tapnite Da potrditi

  2. korak – Kako namestiti dodatke Kodi v napravo Android

  Zdaj, ko ste omogočili možnost neznanega vira, lahko zdaj prenesete in namestite Kodi-jeva skladišča in dodatke. Naslednji vodnik vas bo naučil, kako namestiti dodatek Kodi na napravo Android.

  Da bodo stvari jasne, bomo na primer tukaj uporabili shrambo XvBMC in dodatek Covenant.

  1. Odprite aplikacijo Kodi in pojdite na Nastavitve
  2. Zdaj pojdite na Upravitelj datotek nadaljevati
  3. Tapnite Dodaj vir in prikaže se polje
  4. Tapnite Noben in vnesite http://archive.org/download/repository.xvbmc/
  5. V Vnesite ime polje, označite repo s katerim koli imenom, kot je ime repo, XvBMC
  6. Tapnite v redu nadaljevati
  7. Pojdi nazaj na Meni in tapnite Dodatki
  8. Tapnite Namestitev paketov ikono. Najdete ga v zgornjem levem kotu
  9. Tapnite Namestitev iz zip datoteke
  10. Ko se odpre novo polje, se pomaknite in tapnite XvBMC
  11. Tapnite datoteko .zip in pritisnite v redu
  12. Ko je skladišče nameščeno, tapnite Namestitev iz skladišča
  13. Tapnite XvBMC repo
  14. Zdaj pojdite na Video dodatki
  15. Tapnite Zaveza dodatek
  16. Na naslednjem zaslonu tapnite Namestite
  17. Pojdi nazaj na Video dodatki meni za dostop do dodatka zaveze in uživanje v najljubših oddajah

  Torej,

  Zdaj veste, kako lahko na svoji napravi Android nastavite Kodi in uporabite dodatke. Čas je, da zaprete vrata, izklopite luč in uživate v noči, počastite in gledate vse oddaje, ki ste jih izpustili.

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me