Kako namestiti Kodi na Roku – Za Android in Windows OS


Kako namestiti Kodi na Roku – Za Android & Windows OS

Objavljeno: 2. julija 2019


Če Kodi ne morete namestiti na Roku, potem je ta vodič za vas. Izvedeli boste, kako namestiti Kodi na Roku, pa tudi omogočiti enostavno zrcaljenje zaslona. Poleg tega pridobite PureVPN za samo 0,99 USD, da zagotovite neverjetno izkušnjo pretakanja med zaklepanjem.

**Nadgradnja: Izdelana je novejša in boljša različica aplikacije Kodi! Odpravili smo nekaj napak & uvedla pomembne izboljšave uspešnosti. Nadgradite obstoječo aplikacijo na različico 1.8.0 (če je še niste) tukaj. **

Razpoložljivost naprav in aplikacij za rezanje vrvic, kot sta Roku in Kodi, je povečala trend spletnega pretakanja na povsem novo raven. Kot rezultat tega je postalo nadvse enostavno gledanje vaše najljubše vsebine v kateri koli napravi, ki jo želite.

Ko govorimo o Roku in Kodiju, je Roku precej priljubljen predvajalnik medijev, medtem ko je slednji vozlišče za medijske zabave. Čeprav imata oba ogromno oboževalcev, ki sledita po vsem svetu, žal nista kompatibilna drug z drugim.

Toda ne izgubite srca, ker lahko na Kodu namestite Kodi!

Ali je Kodi mogoče namestiti na Roku z jailbreaking the device?

Morda ste naleteli na članke, v katerih je omenjeno, kako v jailbreak Roku napravo namestiti Kodi. Oprostite, da ste mehurčili, ne najdete nobenega natančnega vodnika po tej temi, ker ga še ni…. Zakaj?

Zato, ker je Roku prilagojen lastniški OS zgrajen na domači platformi C / C ++. Rojstni dan je tisto, kar napravi precej otežuje pobeg ali izkoreninjenje. Torej, ne, naprave sploh ne morete zapreti.

Še več, tudi če obstaja način, da napravo pobegnete, ne morete igrati Kodija na Roku, ker za to napravo ni nobenega uradnega dodatka Kodi.

Če spet vprašate, ali obstaja način, da Kodi na Roku, tj., Neposredno namestite nanj? Odgovor bi bil ne. Toda če vprašate, ali obstaja rešitev? Odgovor je, da!

Reševanje vključuje vključitev Rokuja na napravo, ki je združljiva s Kodi. Naučimo se, kako uporabljati “Cast” ali “Zrcaljenje zaslona” za dostop do Kodija na Roku.

Kako namestiti Kodi na Roku z VPN?

Ker iščete rešitev za zagon Kodija na Roku, se morate dobro zavedati dejstva, da obstaja nekaj priljubljenih dodatkov Kodi, do katerih ne morete dostopati brez VPN-ja. Na srečo vam VPN omogoča dostop do najljubših dodatkov Kodi z le nekaj kliki.

Za svoj račun PureVPN in ustrezno aplikacijo za svojo napravo sledite tem korakom:

 1. Najprej se prijavite za račun PureVPN
 2. Prenesite aplikacijo VPN in jo namestite
 3. Za dostop do vašega najljubšega dodatka Kodi se povežite z želenim strežnikom, na primer ameriškim strežnikom
 4. Uživajte v vseh vaših najljubših vsebinah Kodi na Roku

Kako omogočiti zrcaljenje zaslona na Roku?

Zaslonsko zrcaljenje je precej fascinantna tehnologija, ki omogoča prikaz zaslona ene naprave na drugi. Recimo, da morate na televizorju HD gledati filmski posnetek, vendar je posnetek dejansko na vašem pametnem telefonu. To lahko preprosto storite tako, da v obeh napravah vklopite Zrcalno ogledalo in jih povežete prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi.

Zaslonsko zrcaljenje je precej elegantna tehnologija, ki jo lahko zdaj vidite na najnovejših pripomočkih ali operacijskih sistemih. Pravzaprav lahko to možnost najdete na vdovih in številnih napravah Android. Reševanje bo torej delovalo le, če vaša naprava podpira zrcaljenje zaslona.

Naprave Roku, ki podpirajo zrcalno ogledalo

Kot je razloženo zgoraj, mora imeti vaša naprava Roku funkcijo Zrcalno zrcalo, da lahko na njej dostopate do Kodija. Tu je seznam naprav Roku, ki so na voljo s to zmogljivo funkcijo:

 • Roku 2 Model 4210 z različico 5.6 ali višjo
 • Roku 3 Model 4200 in Model 4230 z različico 5.6 ali višjo
 • Roku 4 Model 4400 z različico 5.6 ali višjo
 • Roku Stick Model 3500 in Model 3600 z različico 5.6 ali višjo
 • Za Roku TV morate imeti različico 6.2 ali višjo

Omogoči zrcalno ogledalo v Roku

Če želite v napravi Roku omogočiti funkcijo Zrcalno zrcalo, sledite naslednjim korakom:

 • Pritisnite na Domov na daljinskem upravljalniku Roku, da odprete glavni meni svoje naprave
 • Pojdi na Nastavitve možnost in nato do Posodobitve sistema
 • Prepričajte se, da uporabljate v5.6 ali višje. Drugič, če je na voljo posodobitev, posodobite OS
 • Zdaj se vrnite na Nastavitve in nato pojdite na Zrcaljenje zaslona
 • Pritisnite Omogoči Zrcaljenje zaslona

Kako pridobiti Kodi na Roku prek Windows?

Namestite Kodi na Roku

Če želite predvajati zaslon Kodi v svojem operacijskem sistemu Windows – naj bo to namizni ali prenosni računalnik, morate poskrbeti, da uporabljate Windows 8.x ali Windows 10.

Poleg tega se morate prepričati, ali imate v operacijskem sistemu Windows nameščen predvajalnik Kodi.

Poglejmo korake, kako namestiti Kodi na Roku prek sistema Windows 8.1 ali novejšega:

 1. Kliknite na Start meni in pojdi na Nastavitve
 2. Dvokliknite ikono Naprave polje, da ga odprete
 3. Kliknite Povezane naprave ali Bluetooth in druge naprave
 4. Kliknite Dodajte napravo ali Dodajte Bluetooth ali drugo napravo
 5. Počakajte, da Windows pregleda in poišče vašo Roku napravo
 6. Ko Roku povežete prek sistema Windows, boste na Roku TV videli zaslon naprave
 7. Zdaj odprite Kodi v sistemu Windows in uživajte v svoji napravi Roku

Kako dobiti Kodi na Roku prek Androida?

Tako kot Windows mora tudi vaša naprava Android podpirati funkcijo zrcaljenja zaslona, ​​tako da lahko Kodi namestite na Roku. Prepričajte se, da uporabljate Android 4.4.2 ali najnovejšo različico.

Drugič, morda ne boste mogli najti funkcije z isto etiketo kot druge naprave, saj kadar koli proizvajalčeve etikete ponašajo drugače. Glede na napravo Android lahko funkcijo zrcaljenja zaslona zasledite kot:

 • HTC Connect na napravah HTC
 • AllShare Cast / Quick Connect / Smart View na nekaterih Samsungovih napravah
 • Predvajanje zaslona v različici Android Lollipop
 • Smart Share v napravah LG
 • Zrcalni / brezžični zaslon v napravah Google Android
 • Cast / Cast Screen v nekaterih različicah Android

Zdaj pa si oglejmo korake, ki jih morate izvesti za prenos zaslona naprave Android na Roku za uporabo Kodi-ja.

 1. Pojdi na Nastavitve meni v napravi Android
 2. Zdaj pojdite na Zaslon meni
 3. Na zaslonu se pomaknite navzdol in si oglejte Igral funkcijo in jo tapnite, da jo odprete. Kot smo že omenili, ima lahko funkcija drugačno ime, odvisno od vaše naprave
 4. Videli boste Roku napravo, če ste že omogočili Zrcaljenje zaslona na njem
 5. Ko enkrat vidite Roku napravo, tapnite in uživajte

Zakaj morate Kodi namestiti na Roku?

Mnogi uporabniki Rokuja se pogosto sprašujejo, ali je uporaba Kodi on Roku dobra možnost ali ne. Navsezadnje prihaja Roku s svojim uradnim naborom kanalov.

No, naprava za pretakanje predstavnosti lahko v svoji trgovini ponuja priljubljene kanale, ne ponuja zasebnih kanalov. Ker Roku ne ponuja več zasebnih kanalov, morda ne boste mogli dostopati do svojih najljubših kanalov, ki so bili nekoč na voljo.

Poleg tega ima Roku običajno prepoved vseh vrst vsebine, za katere meni, da so nezakonite. Poleg vseh teh razlogov je glavni razlog za uporabo Kodija v Rokuju ta, da od Rokuja potrebujete več denarja za dostop do več kanalov. Z drugimi besedami, na Roku morate kupiti naročnine na želene kanale.

Vendar je Kodi popolnoma brezplačna medijska razvedrilna platforma. Poleg tega ponuja ogromno galerijo brezplačnih dodatkov, ki lahko zadovoljijo vaše hrepenenje po filmih, TV oddajah, športu itd..

Če združite brezplačne funkcije Kodija s plačanimi naročninami Rokuja, lahko uživate v neverjetni spletni izkušnji s pretakanjem.

Zakaj potrebujete VPN?

Naj bo to Kodi ali Roku, obstaja nekaj kanalov, ki vam omejujejo dostop do njih brez VPN-ja. Najverjetnejši razlog za težavo so lokacijski bloki. Zaradi pogodb o vsebini za posamezne države ali težav z licenciranjem ne morete gledati vsebine, ki je na voljo v določeni državi.

Na primer, ne morete gledati britanskega kanala, BT Sports, zunaj Združenega kraljestva.

VPN vam ponuja ogromno ponudbo anonimnih IP-jev, ki jih lahko brez problema uporabite za dostop do spletnih kanalov ali dodatkov Kodi ali Roku. Z uporabo anonimnih IP-jev VPN lahko skrijete svojo resnično lokacijo in prikažete svoj javni IP ali lokacijo katere koli države.

S PureVPN lahko dostopate do Hulu, BT Sports, Sky Go Live, Amazon Prime in celo ameriškega Netflixa od kjer koli na svetu.

Torej, pridobite VPN in se poslovite od težavnih digitalnih ovir enkrat za vselej.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map