Kako popraviti Netflix kodo napake UI-800-3


Kako popraviti Netflix kodo napake UI-800-3

Objavljeno: 03. marca 2020


Netflix ponuja edinstveno izkušnjo pretakanja, vendar ne brez določenih zaporov v obliki napak ali napak. Ena takih napak je Koda napake Netflix UI-880-3 to je v zadnjem času vroča tema razprav med uporabniki.

Če ste tudi vi ena izmed žrtev tega razvpitega napaka, pomaknite se navzdol do odpravljanja težav vodnik spodaj.

Koda napake Netflix UI-800-3

Netflix je eden največjih ponudnikov spletnih pretočnih medijev s 140+ milijoni aktivnih mesečnih uporabnikov v 180+ državah. Vendar pa uporabniki pogosto uporabljajo posebne napake ali napake med uporabo storitve. Pretočni velikan sprosti sproščanje vodičev na svojem spletnem mestu, da popravi te napake, vendar vedno več dodaja na seznam.

Kaj povzroča koda napake Netflix UI-880-3?

O tej napaki so poročali široko v mnogih prenosnih napravah, vključno z Amazon Fire TV, predvajalniki Blu-ray, pametnimi televizorji in igralnimi konzolami. Običajno kaže na težavo s podatki Netflixove aplikacije, shranjenimi v napravi, ki jo uporabljate. Napaka lahko nastane zaradi težave s predpomnjenimi podatki ali samo aplikacijo, zato je za iskanje prave rešitve morda potrebno nekaj korakov.

Hitre rešitve za Netflix kodo napake UI-800-3

Splošne rešitve za popravilo UI-800-3 so podobne kodi napak, kot je UI-113, tudi ponovni zagon naprave, ponastavitev ali osvežitev aplikacije in ponovna namestitev aplikacije Netflix.

1. rešitev: Znova zaženite svojo pretočno napravo

Napako najlažje odpravite tako, da napravo, ki jo uporabljate, vklopite v električno omrežje. Preprosto ga izklopite in izklopite iz vira. Za ponovno zagon je bolje počakati nekaj minut ali več, preden ponovno vklopite napravo.

2. rešitev: Odjava iz Netflixa in ponastavitev nastavitev

Gre za precej enostavno popravljanje, ki ga je treba poskusiti, preden se premaknemo naprej z bolj zapletenimi. Odjava iz aplikacije Netflix v vaši napravi lahko dejansko ponovno zažene problematične podatke, ravno toliko, da prepreči motečo napako.

Nekatere naprave nimajo možnosti, da bi se odjavile iz aplikacije. Omogočajo vam, da ponastavite nastavitve, namesto tega aplikacijo Netflix povrne v privzeto stanje in s tem razrešite napako, ko se ponovno prijavite. Če vaša naprava nima možnosti, lahko to odprete na spletnem mestu Netflix in se odjavite iz vseh naprav.

3. rešitev: Počistite podatke Netflix App ali predpomnilnik

Nekatere naprave imajo privzeto možnost za brisanje predpomnilnika Netflix ali brisanje lokalnih podatkov, ostale pa samodejno, ko jih znova zaženete. Če vaša naprava nima te možnosti, jo lahko izklopite, izklopite iz električnega omrežja in ponovno priključite, da počistite podatke aplikacije ali predpomnilnik..

Postopek je nekoliko drugačen za naprave, kot sta Amazon Fire TV in Roku. Če ne morete počistiti predpomnilnika v določeni napravi, bo ta skriti vzorec deloval vsaj 3 od 5-krat na skoraj vseh napravah.

 • Pritisnite na gor dvakrat gumb na daljinskem upravljalniku.
 • Pritisnite na dol dvakrat.
 • Pritisnite na levo gumb enkrat.
 • Pritisnite na prav gumb.
 • Pritisnite levo ponovno.
 • Pritisnite prav ponovno.
 • Pritisnite gor štirikrat.
 • Izberite deaktiviraj ali ponovno naloži.
 • Vpišite se v svoj Netflix račun in preverite, ali lahko zdaj tok predvajate.

Če tudi ta rešitev ne uspe, poskusite s spodnjo.

4. rešitev: Izbrišite aplikacijo Netflix in znova namestite

Če zgoraj omenjene rešitve ne delujejo, lahko aplikacijo preprosto izbrišete iz svoje naprave. Ko jo odstranite, jo znova namestite in se prijavite, da preverite, ali je napaka še vedno prisotna.

Nekatere naprave imajo vgrajeno aplikacijo Netflix, ki je ne morete odstraniti, medtem ko druge naprave, kot je Roku, omenjajo aplikacijo kot kanal Netflix. Ne glede na napravo, ki jo uporabljate, odstranite in ponovno namestite aplikacijo ali kanal, osvežite shranjene podatke in najverjetneje odpravite kodo napake Netflix UI-800-3.

Kako popraviti kodo napake Netflix UI-800-3 na televizorju Samsung?

Za tiste, ki uporabljajo aplikacijo Netflix na televizorju Samsung, poskusite ponastaviti Smart Hub, da odpravite kodo napake UI-800-3. Postopek se razlikuje za uporabnike, ki imajo daljinski upravljalnik s številčno ploščico in brez.

Ponastavitev pametnega vozlišča s številčno ploščico

 • Izhod Pametno vozlišče
 • Pritisnite meni na daljinskem upravljalniku.
 • Pojdi do Pametno vozlišče
 • Izberite Ponastavitev pametnega vozlišča.
 • Vnesite kodo PIN in pritisnite V redu

Opomba: Samsungova privzeta koda PIN je 0000, razen če je pozneje spremenite.

 • Izberite Pametno vozlišče
 • Preverite, ali aplikacija Netflix deluje ali ne

Ponastavitev pametnega vozlišča brez številčne ploščice

 • Zapustite Smart Hub
 • Pritisnite na gumb za dom na daljinskem upravljalniku.
 • Izberite Nastavitve, nato pojdite na Podpora, in izberite Samo diagnostika.
 • Zdaj izberite Ponastavite Smart Hub.
 • Preverite, ali Netflix deluje

Prepričani smo, da bo vsaj ena od teh rešitev odpravite napako UI-800-3 v vaši napravi. Če pa noben od teh primerov ne deluje v vašem primeru, nam lahko pustite komentar spodaj in našli bomo še nekaj rešitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map