Kako pridobiti VPN


Kako pridobiti VPN

10. aprila 2020


Na voljo imate tri možnosti, kako pridobiti VPN
1. Brezplačni VPN-ji
2. Plačani VPN-ji
3. Samostojni VPN-ji
Preberite dalje, če želite izvedeti, katera je prava za vas.

Kako pridobiti VPN

Verjetno poznate navidezna zasebna omrežja (VPN) in kako lahko izboljšajo vašo varnost in zasebnost med brskanjem po internetu.

Mogoče vas lahko zmede, kako se lahko lotite ene. Vendar ne skrbite – saj smo vas pokrivali!

Spodaj boste spoznali osnove VPN-jev in različne možnosti, kako pridobiti VPN in zagnati v svoji napravi. Začnimo:

Kaj je VPN in zakaj ga potrebujete??

Povedano povedano, VPN je orodje, ki dodaja dodatno zaščito vašim spletnim dejavnostim tako, da prikrije vaš IP naslov in zagotovi ves svoj promet.

Zmogljivosti šifriranja in zakrivanja IP-jev VPN uporabnikom omogočajo različne stvari, ki vključujejo, vendar niso omejene na:

Varnost na javnem Wi-Fi-ju

Javni Wi-Fi je danes skoraj povsod, od knjižnic in kavarn do letališč in trgovskih središč. Toda ali ste vedeli, da so ta omrežja sama po sebi nevarna? Ker nimajo ustrezne varnosti, lahko bližnji hekerji zajamejo nezaščiten promet in ukradejo vaše podatke. Ko uporabljate VPN, vsi vaši podatki gredo skozi šifriran tunel – zaradi česar ni mogoče prestreči.

Zasebno brskanje

Vse, kar počnete prek spleta, spremljajo zainteresirane tretje osebe, kot so ponudniki internetnih storitev (ISP) in oglaševalci. Če ne želite, da kdo ve, kaj počnete v internetu, je najboljša ponudba VPN. Prikrili boste svojo dejansko identiteto in lokacijo, tako da dejavnosti brskanja ne bi mogle biti povezane z vami.

Dostopa do spleta

Ali so določena spletna mesta in storitve v vaši državi cenzurirane? Ali zaradi geo-omejitev ne morete pretakati želene vsebine? VPN je odličen način za uporabo interneta brez omejitev! Z globalno mrežo strežnikov, ki so vam na voljo, lahko spremenite svojo virtualno lokacijo v katero koli državo in z lahkoto dostopate do vsega, kar želite.

Kako pridobiti VPN?

Zdaj se vrnimo k vprašanju: “Kako pridobiti VPN?” Na voljo imate tri glavne možnosti. Medtem ko sta dva relativno enostavna, je druga zapletena in primerna za tiste, ki so nekoliko tehnološko varni:

1. Samostojni VPN-ji

Vzpostavitev lastnega VPN doma ali v pisarni je tehnično najbolj zahtevna možnost. Če imate pod pasom nekaj tehničnega znanja in ste pripravljeni slediti navodilom, ga lahko najverjetneje potegnete.

sam gostil vpn

Ne bo vam prihranilo veliko denarja, vendar vam omogoča določen nadzor nad določenimi deli nastavitev VPN. Upoštevati pa morate tudi, da če nepravilno naredite strežnik VPN, lahko tvegate, da boste razkrili več svojih podatkov.

Ne samo to, ampak tudi ne boste mogli doseči prednosti VPN, kot je na primer obisk cenzure. Zaradi tega morate VPN zgraditi samo, če imate orodja in nabor spretnosti za to.

Prednosti

Zadolženi ste za proces VPN in svoje podatke
Ugodna rešitev na daljavo za mala podjetja

Slabosti

Nezmožnost odklepanja vsebine z vsega sveta
Ni skupnih naslovov IP
Več težav pri konfiguriranju VPN-ja na novih napravah

2. Brezplačni VPN-ji

Na trgu je veliko brezplačnih storitev VPN, ki jih ljudje pogosto zvabijo in razmišljajo: “Zakaj bi plačevali VPN, ko lahko brezplačno uporabite eno?” No, brezplačni VPN-ji morda ne bodo stali nič denarja – vendar morate vseeno plačati v smislu svoje zasebnosti in varnosti.

brezplačno vpn

Zagon VPN-ja zahteva znatne naložbe in denar prihaja iz prikazovanja oglasov, kraje pasovne širine ali prodaje podatkov. Upoštevati morate tudi omejitve, ki jih prinaša njihova uporaba – pomanjkanje nujnih funkcij, lepe lokacije strežnikov in šibko šifriranje itd..

V resnici so nekateri celo ugotovili, da so okuženi z zlonamerno programsko opremo! Uporaba brezplačnega VPN-ja je v redu, če iščete dostop do blokiranih spletnih mest. Vendar bi se morali za te storitve izogniti vsem drugim.

Prednosti

Prost za uporabo

Slabosti

Zapisovanje in prodaja podatkov
Preveč oglasov
Strežniki v lasti tretjih oseb
Slabe hitrosti in varnost
Nagnjeni k DNS, WebRTC in drugim puščanjem

3. Plačani VPN-ji

Če želite uživati ​​vse prednosti, ki jih VPN prinaša na mizo, je bolje, da se držite popolnih plačljivih storitev VPN. Dejansko vas bo to stalo nekaj dolarjev vsak mesec, vendar boste vsaj dobili tisto, za kar boste plačali!

Možnosti z najvišjo oceno so dokazale pravilnike brez dnevnika, kar pomeni, da bodo vaše spletne aktivnosti ostale zasebne, kot bi morale biti. Za zaščito vaših osebnih podatkov pred radovednimi očmi se uporablja nič manj kot 256-bitna šifra AES, podpora strankam pa je na voljo 24 ur..

Plačan vpn

Bistvene lastnosti, kot so stikalo za ubijanje, deljenje tunelov, pa tudi zaščita pred uhajanjem DNS in WebRTC, dvignejo spletno zaščito na novo raven. Večina premium VPN-jev je celo sposobna delati na Kitajskem in odkleniti pretočne storitve, kot je Netflix.

Za uporabo pasovne širine ni omejitev, na tisoče lokacij strežnikov po vsem svetu, aplikacije, ki jih je enostavno uporabljati za vse glavne platforme, in namenski strežniki za pretakanje in skupno rabo datotek. Imate tudi garancijo za vračilo denarja v primeru, da niste zadovoljni s storitvijo.

Prednosti

Dnevniki se ne hranijo
Izkušnja brez oglasov
Lastni strežniki
Odlične hitrosti in varnost
Neprepustna
Pomoč strankam

Slabosti

Niso vsi ustvarjeni enako

Zavijanje stvari

Če pot Do-it-yourself (naredi sam) ni namenjena vam in brezplačni VPN ne bo opravil naloge, potem si oglejte plačljivo storitev VPN, kot je PureVPN.

Ne samo, da je nastavitev in uporaba naše storitve enostavna za skoraj katero koli napravo, temveč imamo tudi vse funkcije, ki jih potrebujete za večjo spletno varnost, zasebnost in svobodo.

Preizkusite našo storitev za varno VPN danes in se prepričajte sami!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map