Kako uporabljati iOS VPN Connect na zahtevo ali vedno na vpn iphone na vašem iPhone ali iPad?


Kako uporabljati iOS VPN Connect na zahtevo ali vedno na vpn iphone na vašem iPhone ali iPad?

Izkoristite najboljše iz obeh svetov s funkcijo iOS VPN on Demand. Na napravi iOS hkrati usmerite svoj internetni promet skozi šifriran tunel VPN in ponudnik internetnih storitev. Povečajte resnični potencial in uporabite VPN storitev v največji možni meri.


Varno usmerite svoj internetni promet prek VPN in vašega ponudnika internetnih storitev hkrati.

Kazalo

Kaj pomeni povezovanje na zahtevo?

VPN Na zahtevo ali vedno vklopljen VPN v apple iOS iphone ali ipad napravi je genialna funkcija / storitev za naprave iOS. Ta tehnologija zagotavlja, da vaš internetni promet teče prek omrežja VPN in vašega ISP omrežja hkrati. V tem primeru se VPN samodejno vzpostavi, ko vnaprej nastavite spletna mesta, ki bi se morala odpreti s storitvijo VPN, povezano na napravi Apple ios iphone ali ipad prek vedno vklopljenega VPN-ja.

Kako dobim iPhone, da se samodejno poveže z VPN?

Na primer, če želite dostopati do svojih bančnih podatkov prek varne povezave VPN ios iphone, se lahko prepričate, da se lahko povežete tako, da dodate naslove ali naslove spletnega mesta. Vsakič, ko odprete brskalnik in vtipkate spletni naslov za bančništvo, bo funkcija za vedno povezovanje z vmesnikom VPN ali Na zahtevo VPN profila zaznala vašo internetno zahtevo in aktivirala povezavo vedno na VPN iphone ali vedno na jabolčni ipad ipad VPN povezavi, tako da lahko varno nadaljujete s svojimi spletnimi dejavnostmi.

Kako samodejno ponovno povežem svoj VPN?

Ta metoda deluje za katero koli spletno mesto, ki ga v vpn-jevi bližnjici ios navedete kot vedno na voljo, na zahtevo VPN profil v možnosti iphone. Povezava VPN na zahtevo PureVPN povečuje skladnost, saj zmanjšuje morebitne kraje podatkov in uhajanje podatkov. Brezhibna in brez trenja funkcionalnost doda udobje vsakodnevnega internetnega življenja, ne da bi morali vsakič fizično uporabljati omrežni profil VPN..

Zakaj potrebujete VPN na zahtevo?

Preprosto povedano, konfiguracija VPN On Demand doda praktičnost v vaše internetno življenje. Funkcija izboljšuje učinkovitost in zagotavlja brezhibno varnost, če pozabite vklopiti VPN. Konfiguracija VPN On Demand je še posebej primerna, če:

• Imate delovno silo na daljavo: Delovna delovna sila pomeni, da imate zaposlene ali samostojne delavce, ki bi lahko delali z različnih geografskih lokacij. Zagotavljanje njihovih spletnih dejavnosti in zaščita vsakodnevnega dostopa je lahko izziv. VPN On Demand te nevšečnosti odpravi.

• Podpirate pravilnik BYOD: Če ste ena od teh organizacij, ki prinaša lastno kulturo naprav, se prepričajte, da lahko to zniža vaše stroške infrastrukture, vendar zagotovo poveča varnostna tveganja. Razlog je v tem, da niste prepričani o napravah, ki jih imajo zaposleni, saj je njihova programska oprema morda zastarela. Aplikacija VPN na zahtevo zagotavlja, da je vaša spletna povezava varna, tudi če se povežete z nezavarovanimi omrežji Wi-Fi.

• Vaši zaposleni potujejo na lokacije strank: Posel je posel, saj od vas zahteva, da se odpravite v druge dele sveta. Ko vaši zaposleni potujejo na lokacije strank, bodo potrebovali dostop do vaše zasebne poslovne mreže. VPN na zahtevo poskrbi, da ste povezani z zasebnim omrežjem svojih organizacij, ne glede na vašo geografsko lokacijo in regionalne omejitve spletnega mesta. Prav tako ste varni na javnih dostopnih točkah Wi-Fi, kot so letališča, hoteli, kavarne in še veliko več.

• Želite varno komunikacijo in brskanje: Ni dvoma, da se spletna mesta vse bolj nadgrajujejo na HTTPS (delno zavarovana); vendar obstajajo številni drugi, ki se še vedno zanašajo na HTTP (nezavarovana povezava). Nezavarovana povezava Wi-Fi lahko izpostavi občutljive podatke, kot so gesla in poslovne podrobnosti. Povezava aplikacije VPN On Demand PureVPN (popolnoma zavarovana) vas varuje pred kibernetskimi napadi in tatovi podatkov.

Če ste povprečen uporabnik interneta, ki je večinoma doma in uporabljate svojo zaščiteno povezavo Wi-Fi, morda VPN na zahtevo vam ne bo potreben. To je zato, ker je najverjetneje edina oseba, ki uporablja zavarovano omrežje Wi-Fi, zato vam ni treba veliko skrbeti, da bi hekerji ukradli vaše podatke.

Hkrati ne škodi, če uporabite dodatno raven varnosti, ki jo potrebujete v današnjem sodobnem času, kjer so napadi in kršitve podatkov pogosti. Kiber kriminali so znani po tem, da so neusmiljeni in iščejo podvige, razen če imate šifrirano varnostno kopijo.

PureVPN iOS VPN Na zahtevo

V splošnem je smisel VPN On Demand, da se čim bolj povežete z internetom preko varne linije, ko ste zunaj v javnosti in kjer boste naleteli na javne Wi-Fi vroče točke, ki so znane po tem, da so gnezdišče za hekerje in podobno.

Če ste posameznik, ki veliko potuje in se povežete z javnimi dostopnimi točkami Wi-Fi, potem je VPN On Demand le funkcija, ki jo morate izkoristiti, saj vam zagotavlja spletno zasebnost, spletno varnost in pospešuje duševni mir..

Kako uporabljati to funkcijo?

Tu je opisano, kako aktivirati to funkcijo

1. V menijski aplikaciji tapnite Nastavitve.

ios6 vpn na zahtevo

2.Tapnite “Na zahtevo VPN”

iphone vpn

3.Dodajte želene URL-je in tapnite »Končano«

wifi na zahtevo

4. Odprite brskalnik

ios vpn

5. Vnesite URL, preden se naloži vaš želeni URL, se bo PureVPN samodejno povezoval.

vpn na zahtevo

PureVPN WiFi Ekskluzivne funkcije

ikono

Varen WiFi

Uporabniki Androida se lahko povežejo s katerim koli Wi-Fi-jem s popolnim zaupanjem in brezskrbnostjo

ikono

Split tuneliranje

Pridobite svobodo za distribucijo vašega internetnega prometa po želji med PureVPN in ponudnikom internetnih storitev

ikono

Točka VPN

Svojo napravo Windows spremenite v vročo točko in tako zaščitite vse povezane naprave

ikono

Konfiguracija usmerjevalnika

PureVPN je združljiv s široko paleto usmerjevalnikov, s katerimi zaščitite domače ali pisarniško omrežje

ikono

Varen WiFi

Uporabniki Androida se lahko povežejo s katerim koli Wi-Fi-jem s popolnim zaupanjem in brezskrbnostjo

ikono

Split tuneliranje

Pridobite svobodo za distribucijo vašega internetnega prometa po želji med PureVPN in ponudnikom internetnih storitev

ikono

Točka VPN

Svojo napravo Windows spremenite v vročo točko in tako zaščitite vse povezane naprave

ikono

Konfiguracija usmerjevalnika

PureVPN je združljiv s široko paleto usmerjevalnikov, s katerimi zaščitite domače ali pisarniško omrežje

Preberite več o funkcijah PureVPN

  • Split tuneliranje
  • AES Šifriranje
  • Varen WiFi
  • Varna skupna raba datotek P2P
  • IPv6 Zaščita pred uhajanjem
  • Internet Kill stikalo
  • DNS zaščita pred uhajanjem
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me