Kako v živo nogomet v kolegiju


Kako v živo nogomet v kolegiju

Objavljeno: 7. avgusta 2019


Zdaj si lahko svojo najljubšo kongresno nogometno konferenco ogledate v samo teh treh preprostih korakih:

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite PureVPN na svojo napravo in jo odprite
 3. Na seznamu priljubljenih spletnih mest se povežite z ESPN US
 4. Prijavite se na ESPN in začnite gledati svoje najljubše igre

img

V ZDA je College Football precej šport, ki mu je treba slediti. Pa ne zato, ker ima nekaj najboljših prihajajočih talentov, ki jih država lahko ponudi, ampak tudi zato, ker je precej konkurenčen in navdušujoč.

Kljub temu, da NFL vzame večino zračnega časa, se velik del skupnosti sprašuje, kje lahko živijo svojo najljubšo konferenco College Football.

No, tukaj prihajamo. Sestavili smo celoten vodnik, ki vam pokaže, kako enostavno je v živo in gledati vaš College Football, tako na televiziji kot v spletu. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, nadaljujmo s tem.

Fakultetni nogomet

Večina igralcev iz lige NFL je svojo kariero začela z igranjem v College Football. Zato nekateri menijo, da so to treningi naslednjih zvezd NFL. In z več kot 11 različnimi konferencami, ki jih sestavlja več kot 130 ekip, razporejenih po okrožju, je College Football precej velik, še posebej, če končate v diviziji I.

Če želite izvedeti več o NCAA diviziji I FBS in številnih konferencah in skupinah, si oglejte podrobno objavo za več podrobnosti.

Kje lahko gledam fakultetni nogomet?

Zaradi množičnega povečevanja priljubljenosti College Football z leti, zdaj obstaja več različnih kanalov, ki dnevno prenašajo ta šport. Vendar pa je več kot 130 ekip, ki igrajo FBS, predvajanje vseh tekem College Football na enem kanalu nemogoče.

Kot rezultat tega so nekatere konference FBS vzpostavile svoje mreže, ki predvajajo nogometne igre s posamezne konference. Poleg tega se za konference, ki nimajo lastnih omrežij, običajno prikažejo kanali, kot sta ABC in ESPN, da pokažejo svoje tekme.

Za celoten seznam programov College Football si oglejte spodnji seznam:

 • ABC
 • DZS
 • LISICA
 • ESPN
 • NBC
 • Mreža SEC
 • ACC Network
 • Big Ten Network (BTN)
 • Pac-12 Network

Kako gledati College Football v živo?

Zdaj, če živite v ZDA, lahko dostopate do katerega koli od zgoraj naštetih kanalov, vključno s kanali v konferenčni lasti. Vse kar morate storiti je, da poiščete kanal, ki ga želite gledati na svoji kabelski televiziji, in to je približno to.

Ljudje, ki živijo drugje, so gledanje tekem College Football povsem druga zgodba, saj je večina kanalov, navedenih na seznamu, na voljo le v Združenih državah Amerike. Če imate srečo, boste morda dobili dostop do enega ali dveh kanalov na seznamu, vendar so možnosti, da se to zgodi, precej nizke. Ob tem še vedno ni nemogoče gledati College Football zunaj ZDA.

Na srečo za vas obstaja način, kako lahko gledate in pretakate svoje najljubše igre v nogometu College Football, tudi če živite zunaj ZDA. Vendar boste za to potrebovali storitev VPN, ki bo pomagala prikriti vašo lokacijo kjer koli na svetu. Če torej ne živite v ZDA in iščete pretok College Football, sledite spodnjim korakom:

 1. Pojdite na PureVPN
 2. Naročite se na enega od načrtov
 3. Prenesite in namestite na želeno pretočno napravo
 4. Prijavite se s podatki o svojem računu
 5. Izberite ZDA kot svojo regijo / strežnik
 6. Pojdite na ESPN
 7. Poiščite pretok v živo
 8. Oglejte si

Kako v živo gledati na Football Football na College Sports?

College Sports Live je spletna pretočna storitev, ki svojim naročnikom omogoča gledanje in pretakanje vseh športnih kolidžev, vključno z nogometom. Vendar pa je ulov. College Sports Live samo oddaja dogodke, ki niso televizijski. To pomeni, da če se igra, ki jo želite gledati, predvaja, recimo ESPN, v tej storitvi ne bo na voljo.

Če želite gledati College Football v živo na College Sports Live, sledite spodnjim korakom:

 1. Naročite se na PureVPN
 2. Prenesite in namestite
 3. Prijavite se s svojimi poverilnicami
 4. Povežite se z ZDA
 5. Odpravite se na College Sports Live
 6. Pridobite pretakanje

Kako gledati kolidž nogomet na FuboTV?

FuboTV je zunanja storitev pretakanja, namenjena ljudem, ki raje gledajo svoje najljubše športe v živo in na spletu. Storitev je na voljo za 45 dolarjev mesečno in je na voljo z več različnimi kanali, od katerih večina oddaja College Football. Ker pa je na voljo le v ZDA, boste potrebovali pomoč PureVPN.

Če želite uporabljati FuboTV, sledite spodnjim korakom:

 1. Naročite se na FuboTV in PureVPN
 2. Oboje naložite na svoj mobilni telefon
 3. Odprite PureVPN in se povežite z ZDA
 4. Zaženite FuboTV in začnite pretakanje

Kako gledati kolidž nogomet na YouTube TV?

YouTube TV je storitev prenosa televizijskih programov v živo s strani YouTube. Trenutno obstaja samo en naročninski načrt, ki stane 49,99 USD na mesec in ima več kot 70 različnih omrežij in kanalov, od katerih nekateri pokrivajo College Football. YouTube TV je trenutno na voljo in se lahko uporablja na večini pretočnih naprav.

Če želite gledati College Football na YouTube TV, sledite spodnjim korakom:

 1. Prenesite PureVPN
 2. Prijavite se s svojimi podatki o računu
 3. Naročite se na Youtube TV
 4. Poiščite tok College Football
 5. Oglejte si

Kako gledati kolidž nogomet na PlayStation Vue?

PlayStation Vue je Sonyjeva storitev pretakanja, ki svojim uporabnikom omogoča dostop do številnih kanalov in omrežij v spletu. Trenutno storitev ponuja tri različne načrte, od 45 do 60 dolarjev. Obstaja še en premijski načrt, ker pa le dodaja HBO in Showtime, se na to ne bomo osredotočali. Za College Football so najboljši načrti Access, Core in Elite.

Če si želite ogledati College Football na PlayStation Vue, si oglejte spodnje korake:

 1. Naročite se in prenesite PureVPN
 2. Pridobite dostop do PlayStation Vue
 3. Prijavite se v VPN in za svoj strežnik izberite ZDA
 4. Povežite se s PlayStation Vue in prenesite tok

Kako gledati koledarski nogomet na Hulu v živo?

Hulu je ena najboljših spletnih storitev pretakanja trenutno. Vendar večina od vas ne ve, da Hulu za dodane stroške ponuja tudi televizijo v živo. Hulu Live TV je na voljo na večini pretočnih naprav in ima nekaj najboljših kanalov za pretakanje College Football. Če vas zanima ena storitev za vse vaše potrebe po pretakanju, je Hulu morda najboljša možnost za vas.

Če želite gledati College Football na televiziji Hulu Live, sledite spodnjim korakom:

 1. Naročite se na PureVPN in Hulu Live TV
 2. Odprite PureVPN in se povežite z ZDA
 3. Prijavite se na Hulu Live TV in začnite pretakati
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map