Kako v živo spremljati svetovno prvenstvo v reliju


Kako v živo spremljati svetovno prvenstvo v reliju

Objavljeno: 18. 12. 2019


Svetovno prvenstvo v reliju lahko pretakate od koder koli na svetu. Preprosto pridobite PureVPN in spremenite svojo lokacijo. Preizkusite najboljši pretočni VPN za samo 0,99 USD.

Letos bomo v skupnem dogodku doživeli velike spremembe glede na koledar, posadko, ekipo in pot. Na primer, za razliko od lanskega leta bo prvenstvo zajelo 14 krogov razburljivih dirkalnih dogodkov v 14 državah. Začetna tekma bo potekala na “mešani” površini Monte-Carlo Alp, finale pa na površju “Gramoz” v Coffs Harbour, New South Wales, Australia.

Sezona relijev 2020: Rallye Automobile Monte Carlo 23. in 26. januarja

Stream svetovno prvenstvo v reliju 2020 v živo

1. Prijavite se za PureVPN

Prvi korak je pridobiti PureVPN. Izkoristite velik popust pri večjih načrtih, da boste uživali v celotni sezoni WRC-a brez težav. PureVPN ima 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja in ponuja strežnike v 140+ državah z nenehnim povečevanjem in optimizacijo delovanja strežnika.

2. Prenesite PureVPN

Po naročilu na PureVPN prenesite njegovo aplikacijo ali nastavitev v svojo napravo, na kateri želite WRC 2020 Live Online. PureVPN podpira 20 ali več naprav, ki vključujejo osebni računalnik, mobilne telefone, tablične računalnike, usmerjevalnike, pametne televizorje, KODI, ROKU, PS / XBox itd. Na podpornem centru imamo vsa navodila za namestitev in pomoč..

3. Glejte WRC brezplačno

Vse dirke lahko brezplačno predvajate na priljubljenih kanalih, kot sta France TV ali RTBF. Preprosto povežite PureVPN na francoski strežnik, če si želite ogledati strežnik France TV ali belgijski strežnik in ga pretakati na RTBF.

Obstaja še nekaj kanalov, ki predvajajo svetovno prvenstvo v reliju v različnih regijah. Lahko ponovite popolnoma enake korake kot zgoraj, le da zamenjate strežnik države, da se povežete s katerim koli kanalom na spodnjem seznamu.

Kje gledati WRC 2020 Online

Uradni seznam radiotelevizijskih postaj WRC

To je uradni seznam radiodifuznih programov za najvišje države, ki jim sledi Rally. Na voljo so v posameznih regijah samo v njihovih lokalnih jezikih. Nekateri kanali so brezplačni, nekateri pa zahtevajo plačljivo naročnino.

PureVPN pomaga pri izboljšanju športnih pretočnih izkušenj in dostopu do teh kanalov zunaj njihovih razpoložljivih regij. Če potujete v tujino in želite dostopati do domačega kanala ali če v vaši državi ni na voljo prenosa v živo, lahko s PureVPN spremljate svetovno prvenstvo v reliju v živo od kjer koli.

Country TV Network
AvstrijaORF (brezplačno)
BelgijaRTBF (Brezplačno)
EstonijaETV (brezplačno)
FrancijaFrance TV (brezplačno) – Priporočljivo
FinskaYLE (brezplačno)
NemčijaSport1 (plačano)
ItalijaSportitalia (plačano)
NorveškaTV2 (plačano)
Na PoljskemŠportna TV (plačljivo)
RTP (brezplačno)
ŠpanijaRTVE (brezplačno)
TV3 (brezplačno)
ŠvedskaSVT (brezplačno)
Združene državeESPN 3 (plačano)
Latinska AmerikaFox športi (plačano)
MehikaTV4 (brezplačno)
Združeno kraljestvoBT Sport (plačano)
5. kanal – Svetilke (brezplačno)
WalesS4C (brezplačno)
Po vsem svetuWRC + (plačano)
Red Bull TV (brezplačno)

Glejte WRC na BT Sport

Od januarja 2020 si je BT Sport prislužil uradne pravice za oddajanje za prenos akcijskega svetovnega prvenstva v reliju. To pomeni, da čeprav je WRC svetovni dogodek, na katerem dirkači od vsepovsod prihajajo sprint drug proti drugemu, lahko samo ljudje, ki se nahajajo v Veliki Britaniji, dostopajo do prenosov v živo za reli. Uporabniki v vseh drugih državah zaradi regionalnih omejitev v svoji državi ne bodo mogli dostopati do nobenih prenosov v živo.

Za dostop do BT Sport in gledanje WRC potrebujete PureVPN. Ko se povežete s sistemom PureVPN, lahko svojo lokacijo spremenite v Uk tako, da se povežete s strežnikom, ki ima sedež v Združenem kraljestvu. Ko se povežete, obiščite spletno mesto BT Sports in uporabite svojo obstoječo naročnino za ogled WRC od koder koli po svetu.

Kako gledati svetovne reli prvake v ZDA

Fox Sports in ESPN oddajata WRC v ZDA. Če imate naročnine, lahko preprosto gledate. Če pa ste rezalec kablov in ne rabite kabla in naročnin, lahko v Ameriki brezplačno gledate WRC. S PureVPN lahko dostopate do katerega koli od zgoraj naštetih brezplačnih kanalov, tako da se povežete z želeno državo. Na primer, lahko se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji in dostopate do Kanala 5 za ogled WRC v živo. S pomočjo PureVPN se vaša virtualna lokacija v trenutku spremeni iz ZDA v Veliko Britanijo. Tako lahko takoj dostopate do vseh spletnih mest in storitev, ki niso na voljo v ZDA, vendar so dostopne v Veliki Britaniji.

Predogled: Svetovno prvenstvo v reliju 2020

Svetovno prvenstvo FIA 2020 bo vključevalo štirinajst dirkaških prireditev, ki bodo vključevale različne ceste, tj. Od gramoza in pešpoti do snega in mešane površine. Zmagovalci iz zadnjih šestih zaporednih WRC dogodkov, Sébastien Ogier in Julien Ingrassia, bodo dogodek izbrali kot branilca in sovoznika. Vendar se bosta Ogier in Ingrassia odpravila M-Sport Ford WRT za Citroën Total WRT.

Poleg tega so se koledar, ekipe in posadke ter dirkalne poti bistveno spremenile. Kot že omenjeno, bo zdaj na sporedu štirinajst dirkaških prireditev, zadnji koledar pa bo Rally Chile.

Koledar WRC 2020

Svetovno prvenstvo v reliju 2020 se bo začelo 23. januarja 2020, zaključilo pa 22. novembra 2020.

Start-Finish Date Rally Surface
23. do 26. januarjaRallye Automobile Monte CarloMešano
13. in 16. februarjaRally ŠvedskaSneg
12.-15. MarecRally Guanajuato MéxicoGramoz
16.-19Rally ČileGramoz
30. april – 3. majRally ArgentinaGramoz
21. do 24. majaRally de PortugalGramoz
4-7. JunijRally Italia SardegnaGramoz
16.-19. JulijSafari Rally KenijaGramoz
6-9 avgust Rally FinskaGramoz
3-6. Septembra Rally Nova ZelandijaGramoz
24.-27. Septembra Rally TurčijeGramoz
15.-18. OktobraADAC Rallye DeutschlandTarmac
29. oktober – 21. novemberWales Rally GBGramoz
19. do 22. novembraRally JaponskaTarmac

Zdaj ko poznate celoten koledar dirk in vse o dirkačih, voznikih in proizvajalcih avtomobilov, ne boste smeli zamuditi akcij v živo na svetovnem prvenstvu v reliju 2020.

Športni pretočni vodniki

Morda bodo všeč tudi drugi športni dogodki spodaj

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Formula 1
 • NFL
 • Serija A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Liga prvakov
 • Bundesliga
 • LIGA 1
 • UFC
 • Tenis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map