Kje najdem brezplačen brezžični internet v Los Angelesu?


Kje najdem brezplačen Wi-Fi v Los Angelesu?

Los Angeles, Kalifornija, je lepo mesto s številnimi očarljivimi in mirnimi točkami. Mesto je bogato tudi s tehnologijo in brezplačnimi dostopnimi točkami Wi-Fi. Če pa razmišljate, da vsak kotiček gosti brezplačno dostopno točko za Wi-Fi, potem bi bili v moji domnevi napačni. Če si olajšamo stvari, smo ustvarili ta priročnik o tem, kako in kje v Los Angelesu najdete brezplačen brezžični internet. Poleg tega se boste naučili, kako lahko varno opravljate svoje delo na teh odprtih omrežjih, ne da bi pri tem opozarjali na kibernetske goone.


img

Skočiti…

Javnim dostopnim mestom Wi-Fi ni treba zaupati. To so odprta omrežja, kamor se lahko pridruži vsakdo, tudi hekerji in ostrostrelci. Posledično ne ogrožajo samo profili družbenih e-poštnih naslovov ali e-poštni naslovi, temveč tudi podatki o vašem bančnem računu in druge občutljive informacije.

Vedno rastoča tveganja javnega omrežja Wi-Fi

Če se želite boriti proti sovražniku, morate najprej izvedeti več o sovražniku in njegovi taktiki. Če boste bolj razumeli sovražnika, se boste lahko zaščitili in sprejeli učinkovite protiukrepe. V našem primeru je sovražnik neviden in je lahko prisoten na vsakem javnem Wi-Fi-ju. Oglejmo si nekaj običajnih groženj, povezanih z javnim Wi-Fisom.

Dovzetni za napade:

Če menite, da so varnostni protokoli Wi-Fi, kot so WPA, WPA 2 in WPA 3, dovolj za zaščito vaših dejavnosti v omrežju, ne bi mogli biti bolj narobe. Pretekli incidenti so dokazali, da ti varnostni protokoli niso niti približno tako trdni, kot so bili včasih. Če imate dvome o tem, preberite več o ranljivosti KRACK Wi-Fi.

Na voljo Hacking Kits:

Razbijanje šibke varnosti omrežja Wi-Fi ni raketna znanost. Navsezadnje imamo na digitalnem prostoru na voljo brezplačna in plačana orodja, ki lahko celo netehnološkemu uporabniku Wi-Fi omogočijo, da ogrozi omrežje in dobi popoln dostop do njega.

Napadi med moškimi in srednjimi so zahrbtni:

Če ste netehnološka oseba, ne bi mogli nikoli zaznati nobenega poskusa taksnega napada, kaj šele kršitve varnosti. V resnici je celo uporabnikom, ki pametujejo tehnologijo, težko prepoznati zanič napad, kot je MITM, imenovan napad Men-in-the-Middle. Pri tej vrsti napada napadalec pridobi dostop do omrežja in sedi med dvema komunikatorjema, to je vi in ​​Wi-Fi, da nadzira internetni promet in ga v nekaterih primerih spremeni..

Niso vse vroče točke resnične:

Hekerji in ostrostrelci poznajo svoje ranljivosti in izkoriščanja omrežij. Zanje ni težko najti načinov, kako prekršiti katero koli omrežje. Ena najpogostejših, vendar učinkovitih praks, ki jih uporabljajo, je ustvarjanje ponarejenih vročih točk. Hekerji lahko ustvarijo zlonamerne dostopne točke, ki lahko spremljajo in beležijo podatke uporabnikov.

Nadaljujte z uporabo brezplačnega brezžičnega interneta v Las Angelesu s tem varnostnim seznamom

Zdaj, ko razumete nevarnosti javnosti ali brezplačnih internetnih žarišč, je pomembno, da sprejmete stroge ukrepe, da se jim izognete:

Vedno se povežite z originalnim Wi-Fisom

Omrežja Wi-Fi pridejo skozi ducat, ko pridete na ulico, park, rekreacijo ali katero koli drugo javno točko. In ker hekerji vedo, kako obupani so uporabniki brezplačne internetne povezave, se jim zdi dobra priložnost, da se takšni uporabniki zvabijo z ustvarjanjem ponarejenega ali zlonamerne dostopne točke. Na tako zlonamernih omrežjih heker lahko ne le vohuni o zasebnih dejavnostih vsakega uporabnika, ki je povezan z omrežjem, ampak tudi spreminja zahteve in poškoduje na številne druge načine.

Zato je vedno priporočljivo, da se povežete samo z avtentičnimi omrežji. Za zlonamernim ali ponarejenim omrežjem je veliko namigov, na primer ime omrežja, podobno zvoku, vendar je z napako tipk ali katere koli druge črke manjkalo ali dodano. Poleg tega morate vedno vprašati osebje za pristnost dostopne točke Wi-Fi.

Vedno dvakrat preverite skupno rabo omrežja

Upoštevajte, da če boste hekerjem dali še najmanjšo priložnost, da vdrejo v vašo napravo, bodo. Samodejna skupna raba omrežja je ena takšnih priložnosti, ki lahko povzroči kršitev vaše zasebnosti. Če ne poznate skupne rabe, ki bi bila morda nastavljena za samodejno odpiranje ob novem omrežju, lahko povzroči še večjo škodo. Zato je treba preveriti, ali je funkcija skupne rabe omrežja onemogočena ali ne.

Nikoli ne izvajajte zaupnih dejavnosti na javnem brezžičnem omrežju

Javne internetne dostopne točke so najmanj idealna omrežja za plačilo računov, bančne transakcije ali spletno nakupovanje. Navsezadnje smo razpravljali nad številnimi nevarnostmi, ki jih prinašajo takšna omrežja. Torej, vedno se izogibajte izvajanju kakršnega koli zasebnega dela na javnem dostopnem mestu.

Svojo internetno varnost okrepite z brezplačnim brezžičnim internetom v Los Angelesu z VPN

Ker se ne morete preprečiti, da bi se pridružil brezplačnemu Wi-Fi-ju in seveda kdo lahko, lahko tveganje vsaj zmanjšate na nič tako, da na svoji napravi nastavite navidezno zasebno omrežje, imenovano VPN.

PureVPN vam ponuja tako zasebnost kot varnostno rešitev za vse vaše težave, naj bo to negotov Wi-Fi ali druge spletne grožnje. Zaščito in anonimnost vaših podatkov krepimo z našim šifriranjem vojaškega razreda, to je 256-bitnim algoritmom šifriranja AES. Ne glede na to, ali se v internet pridružite iz domačega, pisarniškega omrežja ali javne dostopne točke, vam zagotavljamo celovitost vaših podatkov in zasebnost vaših internetnih dejavnosti.

Za podvojitev našega zagotavljanja varnosti na najvišji ravni ponujamo celo namensko funkcijo Wi-Fi, varno Wi-Fi. Vključiti morate samo to funkcijo in se s popolnim brezskrbnostjo ukvarjati s svojimi spletnimi dejavnostmi v katerem koli omrežju.

Poleg varstva podatkov in zaupnosti lahko našo storitev VPN uporabite tudi v več drugih namene. Na primer, lahko ponaredite svojo lokacijo, da dostopate do vsebine ali storitve, ki je značilna za posamezno državo. Do zgodnjih ptic lahko pridobite dostop do svojih najljubših spletnih iger. Še več, lete lahko rezervirate celo po razmeroma nižji ceni.

Poiščite brezplačen WiFi

  • Združene države
  • New York
  • Phoenix
  • San Diego
  • Filadelfija
  • Chicago
  • Houston
  • Florida
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me