Najboljše možnosti Netflix: Brezplačne in plačljive storitve, kot je Netflix (vendar bolje!)


Najboljše možnosti Netflix: Brezplačno & Plačane storitve, kot je Netflix (vendar bolje!)

Objavljeno: 15. julija 2019


Netflix je trdno zasnovan v industriji pretakanja OTT s kar 139+ milijoni naročnikov, nikakor pa nima nobenega monopola. Obstajajo številne druge storitve za pretakanje, ki bi zadovoljivo zadovoljile vaše potrebe po pretakanju. Spodaj smo delili ekskluzivni seznam alternativ Netflix (brezplačne in plačane), ki so vredne vaše pozornosti v letu 2019.

Netflix ne potrebuje uvajanja v industriji pretakanja. Ameriška pretočna storitev je tako priljubljena, da se ime dobesedno uporablja kot glagol. ‘Letter Netflix’, ‘Time for Someflix and Chill’, je le nekaj primerov, kako je Netflix v glavah uporabnikov nadomestil besedo ‘streaming’. Vendar se zdi, da se spletna spletna pretakanja spreminja, saj so se novi tekmovalci oglasili, kar je Netflixu prineslo resno konkurenco.
Če torej primanjkuje žepnine, iščete spremembo v katalogu medijev ali preprosto potrebujete oddih od Netflixa, poskusite te Netflixove alternative.

Najboljše plačane alternative Netflixu

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video je še en ključni igralec v industriji pretoka OTT. Storitev, ki je na voljo v več kot 100 državah, stane približno 8,99 USD na mesec ali 99 USD na leto. Ponuja veliko vrednost za denar, saj je skupaj s številnimi Prime naročninami, ki jih ponuja Amazon.
Medtem ko Amazon ponuja razmeroma manjši medijski katalog kot Netflix, komaj slišite, kako se uporabniki Amazona pritožujejo. Po stopinjah Netflixa Amazon Prime Video ponuja tudi izvirno produkcijo, vključno s slavnimi televizijskimi oddajami, kot sta Ameriški bogovi in ​​Človek v visokem gradu. Druga pomembna značilnost je, da videoposnetki Amazon Prime omogočajo primerljivo cenejši dostop do drugih spletnih strani za pretakanje predstavnosti, kot sta HBO in Showtime, v obliki dodatkov.

Hulu

Hulu je iz ZDA, Hulu je najbližji konkurent Netflixu v regiji, ki ponuja na tisoče filmov in TV oddaj od vodilnih omrežij, kot so AMC, PBS, 21st Century Fox itd. Hulu pa zaostaja za Netflixom po priljubljenosti, ker je storitev omejena na Samo za ZDA, medtem ko je Netflix na voljo v skoraj vseh drugih državah sveta. Čeprav to ni priporočljivo, se lahko uporabniki odločijo tudi za zanesljiv Hulu VPN za dostop do storitve zunaj ZDA.
Tako kot Netflix in Amazon Prime Video, tudi Hulu ponuja svojo zbirko izvirnih programov, vključno s kritičnimi televizijskimi oddajami, kot sta The Handmaid’s Tale in The Act. Storitev stane 8 USD na mesec, vendar boste za nekaj dodatnih dolarjev morda dobili tudi dostop do drugih pretočnih storitev, kot sta HBO Cinemax in Showtime. Nekaj, kar ti Netflix nikoli ne bi dovolil, da bi lahko naredil.
Še eno območje v Hulu zlahka premaga Netflix. Ponuja tudi pretakanje televizijskih programov v živo in podporo DVR v oblaku, tako da v primeru, da se želite odrezati dobre naročnine na TV, je Hulu pot..

HBO zdaj

HBO je ustvaril nekaj najboljših televizijskih oddaj zabavne industrije, ki pa jih je med predvajanjem resnično težko ujeti na kanalu kabelske televizije. Če želite obljubiti gledanje priljubljenih oddaj HBO, kot sta Game of Thrones in Westworld, se naročite na HBO Now.
Kot se sliši, mamljivo, HBO Now zaradi dobrih razlogov prihaja z veliko ceno 14,99 USD na mesec. Omogoča dostop z enim klikom do vseh HBO-jevih filmov, TV oddaj, dokumentarnih filmov, športnih tokov in kaj drugega. Poleg tega lahko storitev istočasno pretakate v neomejenem številu podprtih naprav.
Uporabniki se lahko odločijo tudi za HBO Go, ki prihaja s privzeto naročnino na HBO kabel. Ponuja vse, kar ponuja HBO Now, vendar morate za naročnino na kabelsko televizijo še vedno plačati.

Sling TV

Sling TV je na voljo samo v ZDA, storitev pretakanja kablov, ustanovljena leta 2015. Uporabnikom omogoča pretakanje vseh televizijskih kanalov, ki so tradicionalno na voljo v kabelskem omrežju, brez naročnine ali pogodbe DISH. S primerljivo nižjo ceno 25 dolarjev vam Sling TV prihrani tudi stroške visoko cenovnih naprav / opreme, ki porabijo prostor pod vašo TV napravo. Poleg tega vam storitev omogoča, da za dodatnih 4,99 USD izberete pet ali šest kanalov več. Morda boste porabili tudi nekaj dodatnega za dostop do premium kanalov, kot so HBO, STARZ in EPIX.
Tako kot Netflix ali Hulu je tudi Sling TV internetno podprta storitev pretakanja medijev in jo lahko gledate na kateri koli podprti napravi, kot so Roku, Xbox, Android TV, Chromecast itd..

Fandor

Fandor je manj znana storitev pretakanja, vendar ponuja video vsebine, ki jih na nobenem drugem mestu ne boste nikoli. Pogosto ga imenujejo “Soundcloud” video pretoka, vsebuje množico filmov, TV oddaj in dokumentarnih filmov, ki jih samostojno producirajo. Fandor morda ni dobra možnost za tiste, ki obožujejo mainstream hollywoodske filme, toda če ste na indie filmskem prizorišču, je Fandor najboljša stava.
Storitev trenutno gosti ogromno medijsko knjižnico s 6000+ filmi skupaj s preprostim vmesnikom za priročno iskanje. Fandor stane približno 10 ameriških dolarjev na mesec, vendar če niste prepričani, ali je vredno porabe za pretakanje, se najprej odločite za brezplačno 14-dnevno preizkusno različico

Najboljše brezplačne alternative za Netflix

Če se želite v celoti rešiti pred stroški pretakanja, se lahko zatečete k nekaterim izmed teh brezplačnih možnosti Netflix. Čeprav njihove ponudbe niso niti blizu plačane, so za uporabo še vedno super, saj vam ni treba plačati niti denarja.

Pokanje

Crackle je v lasti Sonyja in je BREZPLAČNA storitev za pretakanje medijev, ki ponuja široko zbirko filmov, TV oddaj (novih in starih) na vrteči se osnovi. To pomeni, da je vsa vsebina začasno na voljo in ne boste mogli izbrati, kaj želite gledati.
Crackle ima tudi svojo zbirko izvirne vsebine. Ne potrebujete nobene prijave, izkušnja s pretakanjem je precej dobra in ni bistvene razlike v kakovosti videov v primerjavi s plačanimi alternativami, kot je Amazon Prime. Vendar se oglasi občasno lahko motijo, vendar se nad brezplačno storitvijo ne moremo pritoževati. Druga možna prednost je, da je Crackle regionalno omejen samo na ZDA, vendar lahko uporabniki uporabijo rešitve

Snag Films

Snag Films je še ena odlična brezplačna Netflixova alternativa za pretakanje. Ponaša se z ogromno medijsko knjižnico, ki vključuje 10000+ filmov in TV oddaj, ki, seveda, niso tako posodobljeni kot nobena od zgoraj plačanih alternativ Netflix..
Glede na dejstvo, da gre za storitev brezplačnega prenosa, uporabniki ne bi imeli nič proti relativno nizki kakovosti videa v višini 720p ali celo nižji za stare filme in TV oddaje. Nekatera vsebina je na voljo v visoki ločljivosti 1020p, vendar je večinoma hit ali napaka. Umestitev oglasov ni preveč vsiljiva in včasih uporabniki morda sploh ne vidijo nobenih oglasov.

Popcornflix

Popcorn flix ima različne brezplačne filme in TV-oddaje iz vseh žanrov, ki so pripravljeni na tok, ne da bi se vam sploh morali prijaviti na račun. Do spletnega vmesnika je enostavno krmariti in omogoča zelo enostaven dostop do video vsebin iz različnih žanrov, kot so komedije, akcije, drame, družinski, tuji filmi, uprizoritvene komedije, dokumentarni filmi in drugo.
Slaba stran je, da kakovost videa ni tako odlična in ponuja skoraj enako kakovost kot tiskanje na DVD. Oglasi niso preveč invazivni, video predvajalnik pa nima druge možnosti razen nadzora glasnosti. Za razliko od medijskega predvajalnika Sony Crakcle, ki ponuja tudi podnapise.
Izbor filmov je malce hit in zgrešeni so tudi številni starejši in manj znani naslovi. Po žanrih je enostavno brskati, zato je vedno vredno preveriti, kaj je tam. Vsaj s filmi smo se pogosto borili, da bi televizijske oddaje predvajale.
Tudi ob vsem tem je težko brezplačno godrnjati in če ste izčrpali vse plačane storitve pretočnega pretoka in še vedno niste videli ničesar, bi bilo vredno preveriti katalog Snag. Morda boste le našli skrit dragulj.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map