Najboljši Viber VPN: do leta 2020 lahko dostopate od koder koli


Najboljši Viber VPN: do leta 2020 lahko dostopate od koder koli

Na Vibere ni mogoče dostopati na Kitajskem, medtem ko so nekatere države na Bližnjem vzhodu omejile funkcijo govornih klicev. PureVPN vam omogoča, da dobite IP naslov iz države, prijazne do VoIP-a, kar vam omogoča dostop do Viberja od kjer koli.


. Logotip Viber VPN

Z več kot 260 milijoni aktivnih uporabnikov v več kot 190 državah je Viber ena najbolj priljubljenih aplikacij za VoIP in hitra sporočila po WhatsApp-u. Mnogi ljudje uporabljajo njegove funkcije za komunikacijo s prijatelji in družino z vsega sveta.

Vendar Viber ni dostopen od vsepovsod. Vzemimo za primer Kitajsko, kjer je bila storitev takoj blokirana. Poleg tega obstajajo tudi druge države, na primer tiste na Bližnjem vzhodu, ki omejujejo funkcijo VoIP.

Obstaja pa preprost način, da do njega dostopate od kjer koli. Z Viber VPN lahko takoj ovirate te ovire in hkrati zaščitite svoje podatke pred kibernetskimi kriminalci in drugimi radovednimi očmi. Preberite več o tem:

Razlogi, da potrebujete Viber VPN

Tu je nekaj dobrih razlogov, zakaj bi morali razmisliti o uporabi VPN za Viber:

1. Do njega dostopate iz območja, ki niso na voljo

V nekaterih državah je Viber prepovedan, ker želijo njihove vlade nadzorovati podatke, ki jih njihovi državljani pošiljajo in prejemajo. Pritiskajo na ponudnike internetnih storitev, da preprečijo dostop do storitve po vsej državi, domačini in izseljenci pa jih ne morejo uporabljati, da bi ostali v stiku z ljubljenimi. Sledi seznam držav, ki so delno ali v celoti omejile Viber:

 • Jemen
 • Katar
 • Kitajska
 • Oman
 • Severna Koreja
 • Savdska Arabija
 • Jordan
 • ZAE
 • Iran
 • Katar

Pomembno je opozoriti, da nekatere od njih še naprej blokirajo aplikacijo do danes, medtem ko so druge to storile le začasno. Če pa uporabljate zasebno omrežje VPN, vam teh blokad ni treba prilagajati. Vse, kar morate storiti, je, da spremenite svojo virtualno lokacijo v državo, v kateri je Viber na voljo, in do nje boste lahko takoj dostopali.

2. Za zaščito vašega internetnega prometa

Viber zagotavlja dobro varnost, saj šifriranje od konca do konca preprečuje, da bi vaši pogovori kdo videl ali slišal. Morda se boste vprašali, “zakaj sploh potrebujem VPN, da zavarujem svoje podatke?” No, predvsem je odvisno od tega, kje in kdaj uporabljate storitev. Na primer, pošiljanje sporočil Viber prek javnega omrežja Wi-Fi bo ogrozilo nekatere vaše zasebnosti.

Čeprav aplikacija uporablja šifriranje, je velika verjetnost, da dostopna točka Wi-Fi, s katero ste povezani, ne omogoča – kibernetskim kriminalcem olajša nadzor prometa! Če jih bodo lahko nekako prestregli, bi lahko bili vaši osebni podatki izpostavljeni kraji. VPN bo ponudil dodatno plast šifriranja vašemu prometu, tako da lahko Viber uporabljate s popolnim brezskrbnostjo.

3. Zaobiti utesnitev pasovne širine

Večina ponudnikov internetnih storitev se zateče k zmanjšanju pasovne širine, ko se ukvarjate z določenimi dejavnostmi, kot so uporaba VoIP storitev, pretakanje videoposnetkov, igranje spletnih iger in prenos datotek. Čeprav upočasnjujejo vaše internetne hitrosti za upravljanje preobremenjenosti omrežja, bi lahko uporabnike prisilili tudi v nakup cenovne naročnine za stabilne hitrosti.

Če se pred uporabo Viberja povežete s storitvijo VPN, vaš ponudnik internetnih storitev ne bo mogel povedati, kaj počnete v spletu. Edina stvar, ki jo bodo videli, je šibka koda, vljudnost postopka tuneliranja in šifriranja, ki poteka. Posledično lahko med klicem VoIP v kateri koli del sveta doživite hitrosti brez plina.

PureVPN – najboljši VPN za Viber!

Če iščete zanesljiv Viber VPN, ne iščite več. PureVPN ponuja vse, kar želite v VPN-ju za dostop do Viberja, kar vključuje:

 • Preizkušen pravilnik o dnevnikih: Vaša zasebnost je za nas najpomembnejša, zato ne hranimo nobenih dnevnikov. Ne prevzemite besede za to – nedavna neodvisna revizija dokazuje, da naše trditve niso samo dim in ogledala!
 • Zasebnost prijazna pristojnost: Sedež podjetja imamo v Hong Kongu, kjer nobenega zakona o hrambi podatkov ne obstaja. PureVPN je tudi daleč stran od nadzora 5, 9 in 14 oči, kar pomeni, da se pri uporabi naše storitve ni treba bati..
 • Globalno omrežje strežnikov: Z obsežno mrežo več kot 2000 strežnikov VPN na več kot 180 lokacijah imate veliko izbire, ko gre za izbiro držav, ki niso prepovedale uporabe Viberja.
 • Hitre hitrosti: Običajno bo povezava z VPN do neke mere upočasnila vašo hitrost interneta. Vendar boste veseli, če veste, da naše strežnike nenehno optimiziramo za hitrost, tako da imate hitre in stabilne povezave, ne glede na to, v kateri dan dneva.
 • Neomejena pasovna širina: PureVPN se zaveda, da omejitve pasovne širine ne samo zmanjšajo kakovost vaše povezave Viber, ampak tudi, kako dolgo lahko ostanete povezani. Zato uporabe pasovne širine ne postavljamo nobenih omejitev.
 • Združljivost za mobilne naprave: Čeprav Viber deluje tako na namiznih kot mobilnih platformah, se najpogosteje uporablja na slednji. Na srečo PureVPN ponuja enostavne in intuitivne aplikacije za iOS in tudi Android.
 • Varnost & Funkcije zasebnosti: Nudimo 256-bitno šifriranje AES, zaščito pred uhajanjem DNS in stikalo za zaustavitev, ki ščiti vaše pogovore o Viberju. Poleg tega imate tudi ločen predor za varen dostop do Viberja in istočasno uporabo lokalnih storitev.

Kako dostopati do Viberja prek VPN-ja?

Postopek je enostaven kot 1, 2 in 3. Samo sledite spodnjim korakom in do Viberja boste lahko v nekaj minutah dostopali od kjer koli:

 1. Pojdite na našo stran z naročili in kupite naročnino PureVPN, ki je prava za vas.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo za svojo napravo.
 3. Ko končate, se prijavite z uporabniškim imenom in geslom.
 4. Povežite se s strežniško lokacijo, kjer ni nobenih omejitev za uporabo Viberja, kot so ZDA.
 5. Počakajte, da se vzpostavi povezava VPN.
 6. Zdaj zaženite aplikacijo Viber in klepetajte!

Pogosto zastavljena vprašanja

Sledi nekaj najpogostejših vprašanj o Viber-ju in VPN-jih:

Ali lahko uporabljam Viber v Dubaju?

Razen, če ne uporabljate Viber VPN, ker je aplikacija v ZAE blokirana. Preprosto dobite IP naslov iz druge države, v kateri je Viber dostopen, in pojdite dobro!

Ali lahko uporabljam Viber na Kitajskem?

Brez VPN-ja za Viber, kot je PureVPN, ne moreš! Smo eden redkih ponudnikov VPN, ki še vedno lahko zaobide Veliki požarni zid Kitajske.

Zavijanje stvari

Tu ga imate. Zdaj veste, kako dostopati do Viberja z VPN, lahko začnete in klepetate s prijatelji in družino brez težav. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, prosimo, da uporabite spodnji razdelek s komentarji, in mi se bomo obrnili takoj, ko bomo lahko!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map