Najboljši VPN za LINE: do leta 2020 varno in zasebno dostopajte do njega


Najboljši VPN za LINE: do njega varno dostopajte & Zasebno leta 2020

LINE je ena najpogosteje uporabljanih komunikacijskih aplikacij v Aziji, vendar je bila v nekaterih državah, kot je Kitajska, blokirana. Za dostop do njega potrebujete samo PureVPN. Preprosto se povežite z državo, kot sta Japonska ali Singapur in z LINE boste lahko ostali v stiku s svojimi najdražjimi.


. VPN za logotip Line

LINE je aplikacija za takojšnje sporočanje, ki ponuja brezplačno pošiljanje sporočil, glasovne klice, prenos datotek in na tone nalepk in emojisov. Ima več milijonov uporabnikov po vsem svetu in je še posebej priljubljena izbira v azijskih državah, kot so Tajvan, Tajska in Indonezija.

Na žalost je aplikacija blokirana v nekaterih regijah, na primer na Kitajskem. Tudi če lahko dostopate do LINE od tam, kjer ste, lahko naletite na vsebino, ki je omejena na geo. Nekatere nalepke so na primer na voljo v Južni Koreji in na Japonskem, drugje pa ne.

Vendar ne skrbite! V tem članku vam bomo prikazali korake, potrebne za dostop do LINE, in naložili brezplačne nalepke, ne glede na vašo dejansko lokacijo. Vse, kar morate storiti, je, da svojo napravo opremite z VPN za LINE.

Razlogi, da potrebujete VPN za LINE

Tu je nekaj dobrih razlogov, zakaj bi morali razmisliti o uporabi VPN z LINE ::

1. Dostopnost

Kot že omenjeno, je LINA blokirana na Kitajskem in v nekaterih drugih državah. Kljub temu je še vedno zelo priljubljena komunikacijska aplikacija. Če ga poskusite uporabiti iz omejenega območja, vas bo pozdravilo sporočilo o napaki. Zato ne preseneča, da veliko ljudi uporablja VPN, da se izognejo oviram in ponovno dobijo dostop do LINE.

Podobno se lahko zgodi, da ne morete dostopati do določene vsebine, na primer nalepk, z mesta, kjer je na voljo LINE. Z VPN za LINE lahko svoj IP naslov spremenite v državo, v kateri aplikacija in njegova vsebina ni blokirana. Posledično lahko do LINE in vseh njenih funkcij dostopate od kjer koli.

2. Varnost

VPN naredi veliko več kot le premagovanje geo-omejitev. Pravzaprav vam lahko pomaga tudi pri varovanju vaših osebnih podatkov. LINE vaša sporočila za klepet že zavaruje s funkcijo zapiranja črk, ki omogoča šifriranje od konca do konca. Vendar bi lahko obstajala zakulisna vrata, ki obveščevalnim agencijam in seveda kibernetskim kriminalcem omogočajo, da berejo vaše komunikacije.

Leta 2013 je Skype omogočil NSA zaledni dostop do šifriranih sporočil svojih uporabnikov. Takšni primeri so, zato varnosti svojih podatkov ne bi smeli prepustiti naključju. Z uporabo VPN-ja za LINE lahko svojim pogovorom dodate nepremagljiv sloj šifriranja vojaškega razreda in tako onemogočite prestrezanje ali dešifriranje.

PureVPN – najboljši VPN za LINE!

Če potrebujete zanesljiv VPN za uporabo z LINE, ne iščite več kot PureVPN! Ponujamo več kot 2000 izjemno hitrih VPN strežnikov v več kot 140 državah, vključno z Indonezijo, Japonsko, Tajsko, Hongkongom, Tajvanom, Malezijo, Singapurjem in Južno Korejo.

Velika večina uporabniških baz LINE prebiva v teh regijah, tako da lahko dostopate do aplikacije ali naložite nalepke, ki jih želite, tako da svojo virtualno lokacijo preklopite na katero koli od njih. Poleg tega je zajamčena vaša zasebnost s preverjenim pravilnikom o nedelovanju – ne shranjujemo zapisov o povezavah ali dejavnostih!

Z intuitivnimi aplikacijami, ki so na voljo za vse glavne namizne in mobilne platforme, lahko nastavite VPN in dostopate do LINE v skoraj vsaki napravi. Poleg tega so vaši klici in sporočila zaščiteni z AES 256-bitno enkripcijo, zaščito pred puščanjem DNS in stikalom za prekinitev.

PureVPN ne postavlja omejitev glede pasovne širine, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, da bodo vaši pogovori kratki. Podpora za stranke je na voljo tudi kadarkoli dneva ali noči prek klepetanja v živo za kakršne koli težave, ki jih lahko srečate.

Če še vedno niste prepričani, ali je PureVPN pravi za vas, je dobra novica, da 31-dnevna garancija za vračilo denarja pokriva vse naše načrte. Preprosto se prijavite in izkoristite našo storitev za testno vožnjo; lahko zahtevate celotno vračilo, če niste zadovoljni!

Kako uporabljati LINE z VPN?

Za dostop do LINE zasebno in varno od koder koli po svetu, sledite tem preprostim korakom, navedenim spodaj:

  1. Najprej pojdite na našo stran z naročili in se prijavite za načrt PureVPN.
  2. Zdaj prenesite in namestite pravo aplikacijo za svojo napravo.
  3. Ko končate, se prijavite s svojimi PureVPN poverilnicami.
  4. Povežite se s strežniško lokacijo v Aziji, kot so Singapur, Japonska ali Južna Koreja.
  5. Počakajte nekaj sekund, da se vzpostavi povezava VPN.
  6. Pojdite naprej in zaženite aplikacijo LINE. Zdaj jo boste lahko uporabljali za komunikacijo s prijatelji in družino!

Zakaj ne bi uporabljali brezplačnega VPN-ja za LINE?

V internetu je veliko brezplačnih storitev VPN in morda bi vas zamikalo, da bi se odločili za njih, še posebej, če imate denar. Vendar priporočamo, da bodite previdni, ne pa da tvegate, saj je znano, da bodo brezplačni VPN-ji vstavili piškotke za sledenje in prodali vaše podatke najvišjemu ponudniku.

Te domnevno brezplačne storitve so konec koncev tudi podjetja. Tudi oni morajo plačati z njimi povezane režijske stroške. Govori se, da če izdelka ne plačate, ste izdelek, ki ga prodajate, in tega ne bi moglo biti več.

Preprosto ne morete pričakovati, da bodo brezplačne VPN zagotavljale enako raven storitve kot plačljive VPN. Omejitve pasovne širine, slabi standardi šifriranja in omejene lokacije strežnika so le nekateri od mnogih razlogov, zakaj bi se morali držati premium VPN-jev, kot je PureVPN.

Kako kupim nalepko, ki ni na voljo v moji državi?

To je preprost postopek. Z uporabo VPN se povežite s strežnikom v Aziji, kot so Japonska, Južna Koreja ali Singapur. Naslednji korak je, da v svoji napravi zaženete aplikacijo LINE, kupite in naložite nalepke, ki so omejene na regijo, in že ste pripravljeni!

Zavijanje stvari

Torej ne morete dostopati do LINE iz svoje regije? Ali ste se že znašli pred ovirami, ko gre za prenos brezplačnih nalepk? Potrebujete najvišje ocenjen VPN za LINE! Z enim boste lahko uporabljali aplikacijo in vso njeno vsebino brez kakršnih koli ovir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me