Najboljši VPN za Messenger: do leta 2020 lahko enostavno dostopate kjer koli


Najboljši VPN za Messenger: do leta 2020 lahko enostavno dostopate kjer koli

Facebook Messenger je blokiran v nekaterih državah, kot so Kitajska, Turčija in Rusija. Svoj IP naslov in lokacijo preklopite v katero koli državo, kjer je Messenger na voljo, in v nekaj sekundah s PureVPN pridobite dostop do njega.


. VPN za Messenger

Facebook Messenger je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za sporočanje po vsem svetu z več kot milijardo aktivnih uporabnikov mesečno. Komuniciranje s prijatelji in družino omogoča lahek tekst, pa tudi glasovno in video klicanje. Ne samo to, ampak tudi lahko preprosto delite fotografije, videoposnetke, nalepke in GIF.

Vendar do Messengerja ni mogoče dostopati od vsepovsod. Nekatere avtoritarne države so to v celoti prepovedale. Številni delodajalci in izobraževalne ustanove omejujejo tudi dostop do aplikacije za sporočila v svojem omrežju Wi-Fi. Če ga želite odkleniti, boste morali uporabiti VPN za Messenger. Preberite več o tem:

Kako VPN odklene Messenger?

Navidezno zasebno omrežje (VPN) je orodje, ki počne dve glavni stvari. Prvič, omogoča vam, da se pretvarjate, da ste v drugi državi, tako da lahko obiščete bloke. Drugič, vsem slojem prometa doda plast zaščite, ki preprečuje, da bi kdo vedel, kaj počnete v spletu. Tako lahko do Messengerja dostopate od kjer koli, ne da bi dvignili rdeče zastave!

Razlogi, da potrebujete VPN za Messenger

Potem si oglejmo, zakaj bi morali razmisliti o uporabi Messenger VPN:

1. Zaobiti spletno cenzuro

Če potujete v ali živite v državah, kot so Iran, Turčija, Savdska Arabija, Rusija, Združeni arabski emirati in Kitajska, ne boste mogli klepetati v Messengerju. Navsezadnje imajo nekatere najstrožje zakone o cenzuri interneta.

To pa še ne pomeni, da morate brez Messengerja storiti brez. S pomočjo VPN lahko takoj pridobite IP naslov druge regije brez cenzure in pridobite dostop do njega, ne glede na vašo resnično lokacijo.

2.Dogibajte se omrežnih omejitev

Možnosti so, da Messenger ni na voljo v vaši šoli ali v delovnem omrežju. Večina izobraževalnih ustanov in delodajalcev verjame, da lahko odvrne učence in zaposlene pri opravljanju dela, kar pomeni, da blokirajo Messenger in druge takšne aplikacije za sporočanje.

Na srečo vam VPN omogoča dostop do Messengerja, tudi če ga lokalni skrbnik omeji. Pokriva vašo lokacijo, tako da ni več videti, da ste v šoli ali na delovnem mestu. Rezultat? Omejitve Wi-Fi ne bodo več veljale za vas!

PureVPN – najboljši VPN za Messenger

Če iščete zaupanja vreden VPN za uporabo s programom Messenger, vam PureVPN povrne hrbet. Tu je nekaj dejavnikov, zaradi katerih smo najboljša možnost VPN v ta namen:

 1. Globalno omrežje strežnikov: Z množično mrežo 2.000+ VPN strežnikov in 300.000+ IP-jev na 180+ lokacijah, ki so vam na voljo, bodite prepričani, da se pri odkritju Messengerja ne boste soočali z nobenimi težavami..
 2. Brez povezav ali dnevnikov dejavnosti: Uporaba VPN pomeni, da ponudniku zaupate svoje podatke. Naše trditve brez dnevnika preverja neodvisni revizor – nobenih podatkov ne moremo deliti zgolj zato, ker nimamo nobenih.
 3. Kompatibilnost med platformami: Ker boste Messenger uporabljali v svojem mobilnem telefonu, je nujno, da izberete ponudnika VPN-ja z aplikacijami za iOS in Android, kot je vaša, PureVPN!
 4. Varnost & Funkcije zasebnosti: Ne bi želeli, da bi kdo ugotovil, da imate dostop do Messengerja. PureVPN za zaščito vaših podatkov in identitete uporablja stikalo Internet kill, zaščito pred puščanjem DNS in 256-bitno šifriranje AES.
 5. Hitre hitrosti: Ko se povežete z omrežjem VPN, to do neke mere vpliva na vašo hitrost interneta. Da bi se borili proti temu in vam zagotovili hitrosti, ki jih dosegajo visoke hitrosti, naši strežniki stalno optimizirajo lastne strokovnjake.

Še vedno niste prepričani, ali je PureVPN za vas? Brez skrbi! Vsi naši načrti so podprti z 31-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko preizkusite našo storitev brez tveganja.

Kako dostopati do Messengerja s pomočjo VPN-ja?

Če želite v Messengerju varno in zasebno dostopati od kjer koli v nekaj sekundah, sledite tem preprostim korakom, navedenim spodaj:

 1. Naročite se na načrt PureVPN, ki deluje za vas.
 2. prenesite in namestite pravo aplikacijo za svojo napravo.
 3. Kot protokol VPN izberite OpenVPN
 4. Aktivirajte Internet Kill stikalo in zaščito pred puščanjem DNS.
 5. Izberite strežnik VPN v kateri koli državi, kjer je Messenger dostopen.
 6. Odprite Facebook Messenger in se povežite s svojimi najdražjimi!

Pogosto zastavljena vprašanja

Sledi nekaj najpogostejših vprašanj o Messengerju in VPN-jih:

Kako uporabljam VPN v programu Messenger?

Res je enostavno kot 1, 2 in 3. Vse, kar morate storiti, je, da na želeno napravo naložite zanesljivo storitev VPN, kot je PureVPN, povežite se s katerim koli lokacijo strežnika, kjer je Messenger na voljo, in dobro je, da greste!

Ali lahko uporabljate VPN na Facebooku?

Absolutno lahko uporabite VPN za dostop do Facebooka od kjer koli na svetu. Če potujete v državo, v kateri je platforma družbenih medijev blokirana, svetujemo, da se prijavite na PureVPN, preden se odpravite..

Ali je program FB Messenger blokiran v ZAE?

Delno! Medtem ko boste lahko Messenger uporabljali za pošiljanje sporočil, ne boste mogli izkoristiti klicnih zmogljivosti. Vendar lahko te omejitve zaobidete in opravite glasovne / video klice s pomočjo VPN.

Ali naj uporabim brezplačni VPN za Messenger?

Morda vas bo poskusil uporabiti brezplačen VPN za dostop do Messengerja, vendar to še zdaleč ni dobra ideja. Te “brezplačne” storitve so zloglasne za zbiranje in prodajo vaših podatkov tretjim osebam za dobiček. Poleg tega večina od njih ponuja slabo šifriranje in peščico lokacij strežnika. Če želite izkoristiti vse prednosti VPN-ja, je bolje, da uporabite plačljive možnosti.

Zavijanje stvari

In to je to! VPN je vse, kar potrebujete za neomejen dostop do Messengerja od koder koli po svetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map