Najboljši VPN za neskladje, tako da lahko do njega dostopate od kjer koli


Najboljši VPN za neskladje, tako da lahko do njega dostopate od kjer koli

Discord je priljubljena aplikacija za glasovni in besedilni klepet v skupnosti za igre, v nekaterih državah pa je nedostopna. Te blokade lahko zaobidete tako, da dobite IP naslov iz države, kjer je na voljo neskladje, in tu pride PureVPN.


. VPN logotip Discord

Discord je brezplačna, večstranska aplikacija za besedilo in glasovni klepet, narejena posebej za igralce. Več kot 250 milijonov uporabnikov po vsem svetu poenostavlja komunikacijo med soigralci med igranjem spletnih iger za več igralcev.

Kljub temu, da Discord zagotavlja impresivne vgrajene varnostne in zasebne funkcije, uporaba ni povsem varna. S pravim naborom spretnosti in orodji lahko kiberkriminatori še vedno izkoristijo aplikacijo za dostop do vaših osebnih podatkov. Neskladje je prepovedano tudi v nekaterih regijah, kot sta Kitajska in ZAE, tako da do njega ne boste mogli dostopati.

Dobra novica je, da lahko obe težavi zlahka rešite z namestitvijo VPN za Discord na vaš igralni računalnik. Za nastavitev potrebujete le nekaj minut, poleg tega pa ponuja številne druge ugodnosti. Preberite več o tem:

Razlogi, da potrebujete VPN za neskladje

Tukaj je razlog, da razmislite o pridobivanju diskontnega VPN-ja:

1. Varnost & Zasebnost

Discord nudi zanesljivo varnost z zaščito pred puščanjem IP in DDoS napadom. Na voljo je tudi dvofaktorna avtentikacija, ki preprečuje, da bi negativci zlorabili vaš račun. Poleg tega so komunikacije zaščitene s protokolom HTTPS in jih tako skrivajo pred ponudniki internetnih storitev. Kar zadeva glasovne klepete, so ti od konca do konca šifrirani.

Kljub tem ukrepom pa med uporabo Discord niste stoodstotno varni. Besedilni klepeti so šifrirani in gostovani na njihovih strežnikih. Ne samo to, ampak tudi vaš IP naslov in ID naprave se beleži v skladu z Discord-jevo politiko zasebnosti. Z uporabo VPN za Discord lahko zaščitite vsebino svojih sporočil in preprečite shranjevanje osebnih podatkov.

2. Dostopnost

Discord ne boste mogli uporabljati v šoli ali na delovnem mestu. Aplikacija za komunikacije je motena, zato te ustanove v svojih prostorih pogosto omejujejo dostop do nje. Podobno je, če živite v državi, v kateri cenzurirate video igre (ali kar koli, povezano z njimi), dostop do Discorda se lahko izzove..

Tukaj bo VPN za Discord prihranil dan! Na varni strežnik VPN se lahko povežete v kateri koli državi, ki jo izberete, in prikrijete svoj resnični naslov IP in lokacijo. Na ta način lahko ovirate ovire in uporabite Discord od koder koli.

PureVPN – najboljši VPN za neskladje!

Če iščete najvišje ocenjen VPN, ki bi ga uporabljali pri Discordu, vas PureVPN zajame. Z več kot 2000 hitrohitrostnimi strežniki na več kot 180 lokacijah lahko vi in ​​vaši soigralci uživate med seboj brezhibno besedilno in glasovno komunikacijo. Te impresivne hitrosti pa pri varnosti prihajajo brez kompromisov.

PureVPN uporablja vojaško šifriranje, stikalo za internetno ubijanje, zaščito pred puščanjem DNS in številne druge funkcije za ohranjanje zasebnosti vaših zasebnih sporočil. Poleg tega pri uporabi pasovne širine ne postavljamo omejitev, tako da med snemanjem sporočil med vsestransko prepirjo za več igralcev nimate nobenih kvot..

Na petih različnih napravah lahko hkrati uporabljate en račun PureVPN, kar odpravlja potrebo po nakupu ločenih naročnin VPN. Obstajajo elegantne in enostavne aplikacije VPN za vse glavne platforme, zaradi česar je namestitev brez težav. Podpora za stranke je na voljo prek klepeta v živo v živo, če imate kakršne koli težave.

Še več, vsi naši načrti so zajeti v 31-dnevni garanciji za vračilo denarja, ki vam omogoča, da preizkusite besedilo Discord ali besedno ali glasovno klepet s PureVPN brez tveganja.!

Če še vedno niste prepričani, ali je PureVPN pravi za vas, je dobra novica, da 31-dnevna garancija za vračilo denarja pokriva vse naše načrte. Preprosto se prijavite in izkoristite našo ponudbo za testno vožnjo; lahko zahtevate celotno vračilo, če niste zadovoljni!

Kako uporabljati neskladje z VPN?

Če ste novi v svetu VPN-jev in ne veste, kje začeti, ne bojte se! Samo sledite spodnjim korakom in do Discord boste lahko varno dostopali od koder koli:

  1. Nakup naročnine PureVPN.
  2. Zdaj prenesite in namestite aplikacijo PureVPN za svojo napravo.
  3. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom.
  4. Povežite se s katerim koli strežnikom VPN. V idealnem primeru bi morali izbrati eno blizu svoje dejanske lokacije in v državi, kjer je neskladnost dostopna.
  5. Zaženite neskladje in klepetajte varno in varno!

Opomba: Še vedno imate težave pri uporabi Discord? Poskusite se povezati z drugim strežnikom VPN ali se za dodatno pomoč obrnite na našo prijazno skupino za podporo strankam.

Zakaj ne bi smeli uporabljati brezplačnega VPN-ja za neskladje?

Morda bi vas mikalo, da bi se prijavili na brezplačnega ponudnika VPN, vendar je veliko razlogov, zakaj je uporaba enega slaba ideja. Najprej imajo te storitve omejene / prenatrpane strežnike, kar pomeni počasnejše povezave.

Drugič, čeprav vam brezplačni VPN ne zaračunavajo neposredno, so na koncu dneva še vedno podjetja. Zato se pogosto zatečejo k prikazovanju neokusnih oglasov ali senčnejših taktik, kot sta zbiranje in prodaja vaših podatkov tretjim osebam.

Nazadnje morate upoštevati tudi varnostna tveganja takšnih storitev. Nekateri ne uporabljajo nobenega šifriranja, drugi pa so občutljivi na puščanje DNS. Opaženi so bili tudi primeri, da so brezplačne aplikacije VPN okužene z zlonamerno programsko opremo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Sledijo odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja o prekaru in VPN-jih:

Ali neskladje deluje z VPN?

Vsekakor! Za najboljšo izkušnjo priporočamo, da nastavite našo funkcijo Split Tunneling, tako da lahko Discord uporabljate prek PureVPN, medtem ko ves ostali promet poteka prek vašega ponudnika internetnih storitev.

Je neskladje prepovedano v ZAE?

Da. Discord je močno zgrožen nad igralci v ZAE, blokiral Etisalat – zato jim je izjemno težko igrati in komunicirati s prijatelji.

Kako lahko uporabljam neskladje v ZAE?

To je preprosto. Svoj IP naslov morate spremeniti v državo, v kateri je aplikacija na voljo, in VPN za Discord vam pomaga, da naredite prav to.

Kako dobim neskladje pri delu na moji šoli?

Kot smo že omenili, je zelo verjetno, da je neskladje nedostopno na WiFi v vaši šoli ali na fakulteti. Te ustanove omejujejo dostop do takšnih aplikacij in storitev, ker želijo, da študentje omrežje uporabljajo samo v akademske namene. Naučite se, kako nastaviti VPN za šolski WiFi in uporabljati Discord brez kakršnih koli omejitev!

Ovijanje stvari

To je vse, kar morate vedeti o uporabi Discord z VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me