Namenski strežni strežniki


Namenski strežni strežniki

Izkusite hitro, brez zaostajanja pretakanje kot še nikoli doslej


Poslovite se od nakupovanja

Predstavljajte si, da se doma utrudite od službe in se veselite prenosa svoje priljubljene TV-oddaje / filma. Vsi ste nasedli na kavč s svojimi najljubšimi prigrizki in predvajajte oddajo le tako, da ugotovite, da je treba za vedno naložiti le nekaj sekund videoposnetka, dokler se ne vrne v način varovanja.

V tem trenutku se vam poruši celotno razpoloženje in mislite, da s tem ne morete ničesar storiti. Pravzaprav obstaja in se imenuje VPN. PureVPN ima namenske strežnike za pretakanje, ki so nameščeni blizu omrežij za dostavo vsebin za hitro povezavo in pretakanje HD brez zaostajanja.

Ko ste povezani s sistemom PureVPN, so vaše spletne komunikacije zaščitene pred neželenimi ostrostrelci, vključno z vašim ponudnikom internetnih storitev, in hitro izkušnjo pretakanja boste dobili od koder koli, kadar koli in na kateri koli napravi.

Uporabite PureVPN za izboljšanje svoje spletne izkušnje

S PureVPN lahko povečate svoj potencial za pretakanje.

Med potovanjem dostopajte do vsebine

Varno in zasebno predvajajte svoje priljubljene televizijske oddaje / filme od kjer koli na svetu.

HD-streaming brez zaostajanja

Takojšnja povezljivost in neomejena pasovna širina bistveno izboljšata vašo izkušnjo pretakanja.

Spletna varnost ves čas

PureVPN ponuja AES 256-bitno šifriranje, ki varuje vašo spletno povezavo pred vsiljivci.

Pojdite okoli zatiranja ponudnika internetnih storitev

ISP prekine internetno povezavo, ko opazi navidezne hitrosti prenosa. Če se povežete s sistemom PureVPN, obidete povezavo s ponudnikom internetnih storitev in se povežete s strežnikom PureVPN, kar pomeni, da vaš internetni ponudnik ne vidi nobene vaše spletne dejavnosti, razen da ste povezani z njihovim internetom.

Global VPN Network

PureVPN ponuja robustno mrežo 2000+ strežnikov, strateško lociranih blizu za optimalno izkušnjo pretakanja in brskanja. Z omrežjem, raztresenim na 180 lokacijah, lahko povečate svoje zmogljivosti pretakanja.

Več povezav

En račun PureVPN ponuja 10 multi-prijav. Lahko povežete svoj pametni telefon, Android TV, tablični računalnik, prenosni računalnik, razširitev za Google Chrome in druge naprave.

Kako se povezati s PureVPN

 1. Prenesi
 2. Naročite se na načrt PureVPN in aplikacijo naložite v svojo napravo (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, razširitev za Chrome in številne druge.)

 3. Povežite se
 4. Izberite strežnik po svoji izbiri ali če želite pretakati ameriške Netflix, nato pa se povežite z namensko Netflix US možnost.

  Ko ste povezani, lahko uživate v varnem pretakanju HD brez zaostajanja. Opomba: potrebovali boste naročnino za pretočne storitve, kot so Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime itd..

  Zakaj vaš ponudnik internetnih storitev sproži vašo internetno povezavo?

  Spletni pretok porabi veliko pasovne širine, kar ni idealen scenarij, če ste ponudnik internetnih storitev. Če ne dobite hitrosti, ki jo plačujete, je to verjetno zato, ker vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšuje internetno povezavo.

  Glavni pokazatelj, da vaš ponudnik internetnih storitev duši internetno povezavo, je, da lahko pride do počasnega varovanja in drastičnih padcev hitrosti. Zaustavitev ponudnika internetnih storitev ni omejena na določeno napravo, ampak na internetno povezavo. To pomeni, da bodo vse naprave, povezane v internet, doživele počasnejši internet.

  Možne situacije, ko boste morda izkusili ISP

  Zastoji omrežja

  Močno hitenje lahko poveča vašo hitrost interneta. Časi vrhov so odvisni od lokacije do lokacije. Običajno se omrežni zastoji pojavljajo v nočnih časih, ko vsi uživajo internet.

  Vsebinsko pristranskost

  Storitev pretakanja je morda sodelovala z vašim ponudnikom internetnih storitev ali jim plačala, da bi zagotovili idealne hitrosti, ko dostopate do določene storitve pretakanja, in upočasnili, ko imate dostop do katere koli druge storitve pretakanja..

  P2P dejavnosti

  Če aktivno sodelujete v dejavnostih P2P, bo vaš internetni ponudnik lahko začel dušiti internet, saj P2P aktivnosti porabijo veliko pasovne širine in povzročijo preobremenjenost omrežja za druge v določenem omrežju.

  Omejitev dosežena

  Če ste izčrpali internetno pasovno širino, bo vaš internetni ponudnik začel dušiti internetno povezavo. Morda bodo celo šli dlje in vam zaračunali previsok znesek za dodatne podatke, porabljene zunaj politike poštenih podatkov.

Preberite več o funkcijah PureVPN

 • Split tuneliranje
 • AES Šifriranje
 • Varen WiFi
 • Varna skupna raba datotek P2P
 • Internet Kill stikalo
 • iOS na zahtevo
 • DNS zaščita pred uhajanjem
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map