Oglejte si veliko vsebino z Amazon Prime VPN


Oglejte si veliko vsebino z Amazon Prime VPN

Se počutite razdraženi, ker ne morete gledati Amazon Prime iz svoje regije? Preizkusite PureVPN za samo 0,99 USD in uživajte v Amazon Prime Video v dolgočasnih dneh.


Pridobite 31-dnevno garancijo vračila denarja PureVPN

Kako priti Amazon Prime z VPN?

Tukaj je opis, kako lahko dostopate do Amazon Prime od kjer koli na svetu

Prenesi

In se naročite na PureVPN

Povežite se

Izberite Amazon Prime iz priljubljenih spletnih mest

Vse nastavljeno!

Začnite pretakanje na Amazon Prime

Kdo ne ljubi Amazon Prime Video

Amazon Prime Video je odlična storitev pretakanja, ki ima bazo uporabnikov v milijonih. Na svoji platformi gosti več kot 10.000 različnih TV oddaj in filmov. Ustvaril je nekaj najbolj vrednih izvirnikov, kot so Človek v Visokem gradu, Bosch in Mozart v džungli. Vsebina je tako odlična, da ko uporabniki Amazon Prime Video potujejo iz svoje države, dejansko zamudijo vse odlične stvari na Amazon Prime Video.

dostop amazon prime vpn

TV oddaje in filmi na Amazon Prime Video

amazon prime vpn

Amazon Prime ima knjižnico, veliko večjo od Netflixa. Čeprav je Netflix bolj priljubljen, se Amazon Prime Video ponaša z več kot 10.000 različnimi naslovi. Nič ne velja, da ima Amazon Prime ekskluziven dogovor z HBO, zato lahko na Amazon Prime Video vidite tudi izvirnike HBO, kot je The Game of Thrones. Glede kakovosti vsebine je edina pomanjkljivost odsotnost podpore 4K v razpoložljivi vsebini.

Amazon Prime ima omejeno razpoložljivost

Amazon Prime je zasvojenost v ZDA in nekaterih drugih regijah, predvsem zaradi svoje obsežne knjižnice vsebin. Če pa ste zunaj ZDA, morda ne boste mogli dostopati do Amazon Prime, če ne uporabljate dobrega Amazon Prime VPN

img

Kaj prihaja v Amazon Prime?

Amazon ima eno najhitreje rastočih knjižnic za neskončno ponudbo TV oddaj in filmov. Vsakih nekaj dni je na Amazon Prime Video na voljo več deset novih TV oddaj in filmov. Čeprav niso vsi uspešnice, so nekatere res neverjetne televizijske oddaje, ki jih je vredno gledati.

Trendi TV oddaje na Amazonu

vpn amazon prime

Fantje

Filmi in junaki o super junakih so v teh dneh ravno preveč pogosti. Fantje so v isti luči v različni luči zavzeti ritem istega žanra – so anti-junaki. Imajo super moči, vendar jim primanjkuje človečnosti. Med njihovo korupcijo in nasiljem se je ekipa vigilante zaobljubila, da se bo maščevala tem pokvarjenim super junakom in stvari uredila.

Amazon Prime je doslej izdal eno sezono, druga sezona pa je že napovedana. 2. sezona The Boys naj bi izšla okoli leta 2020.

amazon prime z vpn

Dober Omens

Morda ste videli veliko oddaj, ki prikazujejo n epsko bitko med nebom in peklom, ne pa tudi to. Nasprotno, Good Omens nas popelje v središče Armagedona, kar se bo zgodilo zaradi manjkajočega 11-letnega antikrista. Da bi preprečil, da bi se konec sveta zgodil, angel in demon prvič združita moči, da bi še naprej živeli svoje zadovoljno življenje.

vpn amazon prime

Čudovita gospa Maisel

Je pametna in duhovita in to ve. Miriam Maisel želi postati najbolj znana odrska komedijantka. Odlikuje ga zelo igriva predstava in šaljivi pogovori. Če ste ljubitelj standup komedije, bi radi imeli to TV oddajo.

Čudovita gospa Maisel je do zdaj izdala 2 sezoni. Sezona 3 naj bi izšla 6. decembra 2019. Napovednik je že izšel in mislimo, da bo odličen binge-watch.

amazon prime z vpn

Razširjenost

Razširitev je postavljena v prihodnost, gledalci pa se z njo še vedno lahko dobro soočijo. Iz serije je razvidno, da so ljudje kolonizirali celoten osončje. Voda je prestrašen vir, delavce pa pošljejo v asteroidni pas med Marsom in Jupitrom za rudarjenje ledu.

Med vsem tem zarota grozi, da bo izbrisala človeško raso. Oddaja je prepričljiva ura, ki je polna skrivnosti in napetosti. The Expanse je doslej predvajal 3 sezone in sezona 4 je že na poti.

Zakaj bi morali dobiti to Amazonovo VPN?

  • Popotnik

  • Odposlanec

  • Edinstvena vsebina

  • Split tuneliranje

  • Anonimnost

Amazon Prime Video je na voljo le v nekaj državah. Ko potujete, obstaja velika verjetnost, da do njega ne boste mogli dostopati. To je posledica regionalnih omejitev, ki jih na vaš internet postavljajo ponudniki internetnih storitev in lokalne kibernetske oblasti.

Ko se povežete z našim Amazon Prime VPN, se lahko izognete vsem takšnim omejitvam in takoj pogledate Amazon Prime Video, ki v vaši regiji ni na voljo ali je omejen..

Življenje je za osebe izseljencev pogosto nekoliko oteženo. Ampak, kar je dolgočasno, je nezmožnost dostopa do vsebine, ki ste jo radi gledali doma. Storitve, kot je Amazon Prime, so na voljo le v nekaj regijah. Tudi če imate premium račun Amazon Prime, do njega morda ne boste mogli dostopati zaradi svoje lokacije.

To težavo lahko premagate in gledate Amazon Prime tako, da se povežete s premium VPN. Ko se povežete, se vaš izvirni naslov IP zamaskira in nadomesti IP-naslov, ki ga ponuja VPN, kar vam omogoča takojšen dostop do primera Video.

Priljubljene televizijske oddaje je včasih enostavno najti, če pa živite zunaj ZDA in imate radi originale, morate priti v roke do VPN-ja, ki lahko preseže regionalne omejitve. Ko se povežete z našim Amazon Prime VPN, lahko do storitev z omejeno razpoložljivostjo dostopate do edinstvene vsebine.

Amazon Prime ima eno največjih knjižnic vsebin. Ima na tisoče TV oddaj in filmov, nove vsebine pa se pogosto dodajajo. Če si želite ogledati edinstveno vsebino z vsega sveta, se naročite na naš VPN in začnite pretakati Amazon Prime.

Za razliko od večine VPN-jev, ki zmanjšujejo hitrost pretakanja in vplivajo na vašo izkušnjo, PureVPN uporablja split tunneling, kar je funkcija, usmerjena v izboljšanje vaše izkušnje. Ko uporabljate ločeno tuneliranje, lahko vnaprej določite, do katerih programov želite dostopati prek VPN in do katerih želite dostopati brez njega.

V tem primeru lahko dostop do Amazon Prime usmerite prek našega VPN-ja, medtem ko normalno dostopate do vseh drugih storitev. Tako lahko obdržite nastavitve iskanja in lokacije ter ohranite ostala dela neprekinjena. .

Brez ustrezne zaščite je internet lahko nevaren kraj. Vsakič, ko greste na splet, obstaja veliko tveganje, da bi se vdrli. V najslabših primerih lahko spletna zalezovalka vdre v vaše domače omrežje in spremlja vse svoje dejavnosti, tako da prevzame prenosnik in kamere CCTV ali mikrofone na vašem pametnem telefonu.

PureVPN vas lahko v spletu varuje pred vsemi takšnimi grožnjami, tako da ste v spletu popolnoma anonimni. Ko ste anonimni, nihče ne more slediti ali prestreči vaših spletnih aktivnosti in ugrabiti vaše seje brskanja.

Pogosta vprašanja o Amazon Prime VPN

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj o Amazon Prime VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me