Pogoji storitve PureVPN


PureVPN
Pogoji storitve

Pogoji storitve

Dobrodošli na PureVPN!

Zahvaljujemo se vam za uporabo izdelkov in storitev našega spletnega mesta ("Storitve"). Storitve so v lasti in upravlja GZ Systems Limited, ki poslujejo kot PureVPN ™, hongkonška družba z glavnim sedežem na naslovu 36 / F, Tower Two, Times Square, ulica Matheson 1, Causeway Bay, Hong Kong. PureVPN ™ si pridržuje pravico, da popravi te pogoje storitve po potrebi in po potrebi. Podjetje se bo potrudilo, da bo uporabnike opozorilo na spremembe teh pogojev, kadar koli se zgodijo, po e-pošti ali z objavo obvestila v odjemalskem območju, ki si ga bodo uporabniki lahko ogledali. Vendar družba ne more biti odgovorna za to. Uporaba storitev po uveljavitvi sprememb pomeni, da se strinjate z novimi pogoji. Če se ne strinjate z novimi pogoji, morate prenehati uporabljati storitve. Če se v roku desetih dni od vas ne oglasimo, bodo spremenjeni pogoji veljali za vas.

Koristne opredelitve

 1. Sklici na "Pogoji" in / ali "Sporazum," glejte Pogoje storitve, kot so določeni v tem dokumentu
 2. Sklici na "nas," "mi," "naše," in / ali "podjetje," glejte GZ Systems Limited, ki posluje, kot PureVPN ™.
 3. Sklici na "ti," in / ali "Uporabnik," glejte uporabnika spletnega mesta in / ali storitev.
 4. Sklici na "Storitve" se nanašajo na vse storitve, ki jih ponujamo, vključno s storitvami VPN, strežniki, IP-ji, aplikacijo, programsko opremo, mobilnimi aplikacijami in drugimi storitvami, ki jih ponujamo pod blagovno znamko "PureVPN".
 5. Sklici na "Spletna stran" sklicevajte se na spletna mesta z URL-ji www.purevpn.com, support.purevpn.com, idea.purevpn.com, billing.purevpn.com, purevpn.net, pointtoserver.com in vse druge URL-je, ki bi jim lahko dodali te izraze v prihodnost.
 6. Sklici na "Posel" pomeni podjetje, ki uporablja naše storitve. Vi in vaše podjetje se bodo skupaj imenovali "ti" v teh pogojih.
 7. Sklici na "Spor" pomeni vsak zahtevek, spor, spor, nesoglasje med pogodbenicama, ki izhaja iz ali je na kakršen koli način povezan s temi pogoji (ali kakršnimi koli pogoji, dopolnitvijo ali dopolnitvijo, ki jih predvidevajo ti pogoji), vključno s, vendar ne omejeno na, kakršno koli dejanje v primeru delikta, pogodbo ali drugače, v lastniškem kapitalu ali zakonu ali kakršno koli domnevno kršitev, vključno s katero koli zadevo glede pomena, učinka, veljavnosti, uspešnosti, prenehanja, razlage ali izvrševanja teh pogojev ali kakršnih koli pogojev, ki jih predvideva Pogoji.
 8. Sklici na "Kršitev materiala" se na kakršen koli način sklicujete na kršitev teh pogojev. Če pride do takega incidenta, ima PureVPN zaradi te kršitve pravico nemudoma odpovedati te pogoje.
 9. Sklici na "Obračunski cikel" pomeni plačilo vašega računa. V ciklu je vključeno vaše plačilo prek plačilnega procesorja, veljavnost vašega računa in tudi dan, ko bo vaš račun potekel.

Strinjate se

Z uporabo naših storitev se strinjate s temi določili in pogoji. Prosimo, da jih natančno preberete, saj predstavljajo pogoje in pogoje pravno zavezujočega sporazuma med vami in podjetjem.

Ko se strinjate z uporabo naših storitev, navidezno zasebno omrežje ("VPN"), ki vključuje, vendar ni omejeno na, uporabo naših strežnikov, usmerjevalnikov, IP naslovov, protokolov, dodatkov, programske opreme, aplikacij in druge opreme, nas pooblaščate za prenos informacij s pomočjo našega omrežja in se strinjate, da sprejmete Pogoji v zvezi z vašo uporabo naših VPN storitev.

Uporaba naših storitev, tudi po kakršni koli spremembi Pogojev, pomeni, da se strinjate s temi pogoji. Če se ne strinjate s takšnimi pogoji, prosimo, prenehajte uporabljati naše storitve, čeprav nam bo žal, da vas bomo videli..

Poslovne uporabe našega spletnega mesta in storitev

Če uporabljate naše storitve za poslovno rabo ali v imenu podjetja ali v povezavi s podjetjem, potem se vaše soglasje s temi pogoji razume kot pogodba tega podjetja. PureVPN in njegove podružnice, uradniki, zastopniki in zaposleni bodo prevzeli neškodljivo in povrnili kakršno koli zahtevo, tožbo ali dejanje, ki izhaja iz uporabe storitev ali je povezano s temi storitvami ali kršitvami teh pogojev, vključno z odgovornostjo ali stroški, ki izhajajo iz zahtevkov, izgub , odškodnine, tožbe, sodne odločbe, stroški pravd in odvetniške pristojbine.

Vaš račun PureVPN

Uporabnikom se lahko ponudi možnost registracije prek spletnega registracijskega obrazca za ustvarjanje uporabniškega računa (vaš "račun,"), ki vam lahko omogočajo prejemanje informacij od nas in / ali sodelovanje v določenih funkcijah ali dostop do spletnega mesta in / ali storitev. Podatke, ki jih posredujete, bomo uporabili v skladu z našo politiko zasebnosti, ki je na voljo na spletnem mestu http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Vi ste odgovorni za:

 • Zagotavljanje trenutnih in točnih informacij ob registraciji vašega računa PureVPN, kolikor vam je znano;
 • Vsa uporaba vašega računa, ne glede na to, ali ste dovolili takšen dostop ali uporabo, in za zagotovitev, da vsa uporaba vašega računa v celoti ustreza določbam teh pogojev storitve;
 • Uporaba tega računa za natančno uporabo, ki jo dovoljuje PureVPN in v skladu z našo politiko poštene uporabe. PureVPN ne postavlja omejitve pasovne širine ali uporabe podatkov na uporabnika; vendar je uporaba storitve podvržena pravični uporabi. Ustvarjanje samodejnih ali ročnih sej VPN na način, ki bi predstavljal ponazoritev bot ali prekomerno obremenitev omrežja, ki lahko moti druge uporabnike v omrežju, ali uporaba bistveno prekomerne pasovne širine, ki presega povprečno porabo pasovne širine za daljše trajanje, ali Všečke, se štejejo za nepošteno uporabo omrežja, razen če družba izrecno dovoli. PureVPN si pridržuje pravico, da začasno ustavi ali trajno ukine uporabnike, ki so vpleteni v nepošteno uporabo njegovih storitev;
 • Ohranjanje podatkov za prijavo. Uporabnikom je strogo prepovedano razširjati podatke o prijavi brez našega predhodnega soglasja in tudi dve osebi, da delita en račun;
 • Če s prijatelji ne delite podatkov za prijavo;
 • Ne prodajati, trgovati ali prenesti tega računa na katero koli drugo osebo ali subjekt brez posebnega dovoljenja podjetja za to;
 • Zaščitite svoj ID za prijavo in geslo za vse dejavnosti, ki se zgodijo prek vašega računa, vključno z dejavnostmi drugih in ne glede na to, ali so take dejavnosti dovoljene. Strinjate se, da boste takoj obvestili GZ Systems o vsaki kršitvi ali nepooblaščeni uporabi vašega računa.

Storitve PureVPN

Pristojbine za storitve

Uporaba spletnega mesta je brezplačna; vendar so lahko nekateri vidiki storitev omejeni na uporabnike, ki plačujejo s pristojbinami za storitve, ki so ves čas na voljo na spletnem mestu in na prodajnem mestu. Za dostop do storitev se zaračuna ustrezna pristojbina za storitve, pri čemer se navedena pristojbina samodejno zaračuna ob ustvarjanju računa in nato v skladu z "Obračunski cikel" s plačilnega računa, ki nam je bil dodeljen ob ustvarjanju računa, občasno posodobljen.

Promocija / popust / posebna ponudba

PureVPN redno objavlja različne promocije / popuste / posebne ponudbe, da še bolj olajša svoje uporabnike. Vendar uporabnika, ki trenutno izkorišča promocijo / popust / posebno ponudbo, samodejno izključi iz koriščenja druge promocije / popusta / posebne ponudbe v času trajanja promocije / popusta / posebne ponudbe, ki jo on / ona izkoristi. Poleg tega uporabnik na enem računu ne more dvakrat izkoristiti promocije / popusta / posebne ponudbe.

Storitev za stranke

Če imate kakršna koli vprašanja, komentarje ali pomisleke v zvezi s spletno stranjo in / ali storitvami, se lahko kadar koli obrnete na službo za stranke prek [zaščitene po e-pošti] Prizadevamo si odgovoriti na vsa vprašanja o storitvah strank v štiridesetih (48) delovnih urah. Storitve za stranke se lahko obrnejo tudi kadar koli 24 ur na dan na spletni strani prek možnosti za klepet v živo.

Stranki nudimo tudi pomoč na daljavo. Za rešitev težave imamo dostop do računalnika naše stranke z njihovim predhodnim dovoljenjem.

Preklic storitev

Uporabniki lahko kadar koli prekličejo uporabo storitev s stikom na naš Live Chat ali prek e-poštnega naslova za podporo na naslovu [email protected]

Vračilo storitev

Pravilnik o vračilu je odvisen od poštene uporabe naših storitev in skladnosti s temi pogoji storitve. Pravilnik služi določitvi naših postopkov, pogojev in pogojev za vračilo. Če si želite podrobno ogledati naš pravilnik o vračilu, si oglejte: tukaj.

Uporaba spletnega mesta in / ali storitev mladoletnikov in / ali otrok

Potrjujete, da ste stari najmanj osemnajst (18) let in / ali starejši od polnoletnosti v pristojnosti, v kateri prebivate, in s katere dostopate do spletnega mesta in / ali storitev, kjer je starost večja od osemnajst (18) leta starosti. Če ste mlajši od osemnajst (18) in / ali mlajši od polnoletnosti v pristojnosti, v kateri prebivate, in s katere dostopate do spletnega mesta in / ali storitve, vam je izrecno prepovedan dostop do istega. Razumete in priznavate, da lahko internet vsebuje informacije, ki so lahko napačne, žaljive, nespodobne, nezakonite v različnih jurisdikcijah ali so za nekatere neprimerne. Strinjate se, da GZ Systems ne odgovarja za zagotavljanje dostopa do kakršnih koli škode ali izgub, ki so posledica takšnih informacij.

Prepovedana uporaba našega spletnega mesta in storitev

Da bi zaščitili naše storitve pred zlorabo, zlorabo ali uporabo, da nekomu škodijo, smo pripravili nekaj pravil, ki veljajo za vsakega uporabnika enako, ne glede na paket paketov, ki jih je izbral. Ta pravila so postavljena izključno zato, da vsak uporabnik PureVPN uživa popolno internetno svobodo, ne da bi nadlegoval ali škodoval drugim uporabnikom in ne da bi zlorabil našo storitev. Pridržujemo si pravico, da v izključni odločitvi izključimo vašo uporabo spletnega mesta in / ali storitev zaradi kršitve katere koli prepovedane uporabe ali iz katerega koli drugega razloga..

Izrecno se strinjate, da ne:

 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za kakršno koli nezakonito uporabo, na primer za pošiljanje kakršnega koli nezakonitega gradiva, ki bi pomenilo kaznivo dejanje v skladu z lokalnim, državnim, nacionalnim ali mednarodnim pravom ali predpisom;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za prenos neželene pošte; za skeniranje vrat, odprtih posrednikov, odprtih relejev; pošiljanje nezaželenih e-poštnih sporočil v razsutih količinah za prijavo ali za namene oglaševanja / trženja, tudi če e-pošto pošlje / prejme drug strežnik;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za prikazovanje pojavnih oken;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za napad na kakršen koli način, oblikovanje ali oblikovanje katerega koli drugega računalnika ali omrežja;
 • Z našo spletno stranjo in / ali storitvami pošljite kakršno koli vsebino, ki je nezakonita, škodljiva, grozeča, zlorabljajoča, nadlegovalna, mučna ali na sodišču šteje za sporno;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve, da poškodujete, grozite, zalezujete ali kako drugače nadlegujete drugo osebo / podjetje;
 • Z našo spletno stranjo in / ali storitvami manipulirajte z glavo ali ponarejanjem identifikatorjev, da prikrijete izvor katere koli vsebine, ki je bila posredovana prek našega spletnega mesta in / ali storitev;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve, da sodelujete v kakršni koli obliki nezaželenega ali nepooblaščenega oglaševanja / trženja / promocijskih dejavnosti;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve, da se vključite v prenos programske opreme virusov ali zlonamerne programske opreme, katere cilj je škoda druge programske opreme / strojne opreme / telekomunikacijske opreme;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve, da ne upoštevate vseh pravil / postopkov / predpisov omrežij, povezanih z našo spletno stranjo in / ali storitvami;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za nadlegovanje, zlorabo, žalitev, škodo, obrekovanje, klevetanje, omalovaževanje, ustrahovanje ali diskriminacijo na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; predložiti neresnične ali zavajajoče podatke;
 • Z našo spletno stranjo in / ali storitvami zavestno ali nezavedno kršite vse mednarodne, vladne, zvezne, deželne ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne predpise;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za promocijo nezakonitih dejavnosti ali zagotovite sredstva za / pomagati drugim ljudem pri opravljanju nezakonitih dejavnosti z zagotavljanjem informacij o pouku;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za kršenje ali kršenje naših pravic intelektualne lastnine ali pravic intelektualne lastnine drugih;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za spodbujanje ali spodbujanje fizične škode ali telesne poškodbe katere koli skupine ali posameznika ali spodbujanje kakršnega koli krutosti do živali;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve, da prikrijete resnični e-poštni naslov prejemnika v prid kršenju zakonitih pogojev druge storitve;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve, da naprošate druge za izvajanje ali sodelovanje v kakršnih koli nezakonitih dejanjih;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za zlorabo našega spletnega mesta in / ali storitve z zapisovanjem in uporabo programske opreme za porabo več virov kot drugi uporabniki v kratkem času;
 • S pomočjo našega spletnega mesta in / ali storitev prijavite sporočilo, ki je običajno posredovano prek spletnega mesta in / ali storitve kot neželeno pošto na organizacijo na način, ki storitev vključuje kot vir neželene pošte;
 • Z našim spletnim mestom in / ali storitvami ustvarite samodejne ali ročno prekomerne povezave za pridobivanje različnih IP-jev ali iz katerega koli razloga. Prekomerne povezave so nadloga, saj ustvarijo ozko grlo in zadušijo naše omrežje, katerega ceno plačajo drugi uporabniki, in to je povsem nesprejemljivo. Največje dovoljene seje so 300 na dan, in preseganje tega limita lahko povzroči trajno ukinitev ali ukinitev vašega računa, razen če podjetje izrecno dovoli..
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za posredovanje e-poštnih naslovov, ki zahtevajo, da storitev komunicira s poštnim strežnikom, ki ima "sivo na seznamu" poštni strežnik storitev;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za dostop / skupno rabo / nalaganje / prenos nezakonite vsebine, vključno z otroško pornografijo ali vsebino, za katero velja, da je otroška pornografija, vendar ni omejena nanjo. Račun vsakega uporabnika, ki je bil zasleden v tej ali kateri koli takšni dejavnosti, bo takoj zaustavljen brez predhodnega obvestila;
 • Naše spletno mesto in / ali storitve uporabite za prikrivanje IP-jev za ustvarjanje iskanj na spletnih iskalnikih, izgradnjo povezav na forumih, ročno ali samodejno iskanje po spletnih straneh in kakršno koli drugo takšno dejavnost, ki spada pod domeno optimizacije iskalnikov, komentiranje na forumu ali pridobivanje podatkov, razen če podjetje posebej dovoljuje;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za nalaganje ali prenos virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali se lahko uporablja na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje spletnega mesta in / ali storitve;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za zbiranje ali sledenje osebnih podatkov drugih;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve za neželeno pošto, lažno predstavljanje, poškodovanje, izgovor, pajek, lezenje ali strganje;
 • Uporabite našo spletno stran in / ali storitve za kakršne koli nespodobne ali nemoralne namene; in / ali;
 • Uporabite naše spletno mesto in / ali storitve, da posegate v varnostne funkcije spletnega mesta in / ali storitev ali jih obidejo.

Spreminjanje in ukinitev naših storitev

Če ugotovite, da na kakršen koli način, obliko ali obliko kršite naše pogoje ali storitve, bomo morda morali storiti skrajni korak pri ukinitvi vašega računa pri nas, čeprav nam bo žal, da vas bomo obiskali.

Družba si pridržuje pravico:

 • Če želite spremeniti, dodati, začasno preklicati ali izbrisati te pogoje storitve ali druge sporazume, v celoti ali delno, po lastni presoji kadarkoli, pri čemer so takšne spremembe, dopolnitve ali izbrisi takoj začeli veljati po njihovi objavi na spletnem mestu. Vaša uporaba spletnega mesta in / ali nadaljnja uporaba storitev po spremembi, dopolnitvi ali izbrisu teh pogojev storitve se šteje za sprejemanje spremembe, dodajanja ali izbrisa;
 • Če želite kadar koli spremeniti, dodati, začasno ustaviti ali izbrisati kateri koli vidik tega spletnega mesta ali storitev, ki ga ponujamo v celoti ali delno, po lastni presoji, pri čemer so takšne spremembe, dopolnitve ali izbrisi takoj začeli veljati. Takšne spremembe, dodatki ali izbrisi lahko vključujejo, vendar niso omejeni na ponujeno vsebino, ure razpoložljivosti, podporo za klepet v živo, podporo e-pošti, število strežnikov, razpoložljivost strežnikov, razpoložljivost aplikacij, število protokolov, dodatkov, opremo potreben za dostop ali uporabo, spremembo postavitve spletnega mesta, VPN paketov, razpoložljivost katere koli funkcije, promocijske ponudbe in revizijo cen VPN paketov;
 • Če želite zavrniti dostop do spletnega mesta in / ali storitev ali ukiniti svoje storitve v nasprotju s katerim koli od teh pogojev ali iz katerega koli razloga, lahko kadar koli po lastni presoji. Po lastni presoji lahko iz kakršnega koli razloga omejimo ali prekličemo uporabniški račun. V primeru, da spremenimo ali prekličemo račun, vas lahko poskušamo obvestiti tako, da se obrnemo na e-poštni naslov in / ali naslov / telefonsko številko za izstavitev računa, ki sta bila v času, ko je bil vaš račun ustvarjen; vendar, če tega ne storite, zaradi prenehanja računa ne nastane nobena odgovornost, vključno z odgovornostjo za izbrisane izgubljene podatke, izgubo storitev, kakršno koli škodo in izgubo pri poslovanju;
 • Kadar koli uvesti nove pristojbine, pristojbine ali druge pogoje za uporabo storitve ali njenih delov;
 • Da vas prosimo, da se iz kakršnega koli razloga kadar koli preverite po lastni presoji. V primeru, da ne predložite zadostnega dokazila o svoji identiteti, kot zahtevamo mi, se vaš račun ukine in vračilo ne bo izvedeno;
 • Za ukinitev računa, če ne zagotovite varnosti svojega računa in preprečite nepooblaščene uporabe računa;
 • Če želite, da spremenite svoje geslo, če menimo, da vaše geslo (so) niso več varna. Niti družba niti njeni zastopniki ne odgovarjajo za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi lahko nastala kot posledica nepooblaščene uporabe vašega računa, bodisi z vašo vednostjo ali brez nje; lahko pa odgovarjate za izgube, ki jih je GZ Systems ali druga stranka utrpela zaradi nekoga drugega, ki uporablja vaš račun.

Natančnost, popolnost in pravočasnost informacij

 • Čeprav se trudimo, da spletno mesto in storitve postanejo na voljo štiriindvajset (24) ur na dan, sedem (7) dni na teden, razen kakršnega koli načrtovanega odmora za vzdrževanje, ne jamčimo, da bodo spletna stran in storitve na vedno na voljo.
 • Ne jamčimo, da bodo lahko vaš računalnik, tablični računalnik in / ali pametni telefon dostopali do in / ali podpirali spletno mesto in / ali storitve.
 • Ne odgovarjamo, če informacije, dostopne na spletnem mestu in / ali storitvah, niso točne, popolne ali aktualne. Priznavate, da sta spletna stran in storitve na voljo samo za splošne informacije in se ne smejo zanesti nanje ali uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali časovnejšimi viri informacij.
 • Ne jamčimo, da se bodo morebitne napake na spletnem mestu in / ali storitvah odpravile.

Intelektualna lastnina

Pravice intelektualne lastnine niso odvzete

To je pogodba za dostop do in uporabo spletnega mesta in / ali storitev. Spletno mesto in storitve so zaščitene z zakoni o intelektualni lastnini. Spletno mesto in storitve pripadajo nam in so last nas ali našega dajalca licence (če obstajajo). Pridržujemo si vse lastniške pravice do spletnega mesta in storitev.

Poleg tega ves material ("Materiali") prikazani ali posredovani na tem spletnem mestu in / ali storitvah, vključno z besedilom, fotografijami, slikami, ilustracijami, video posnetki, zvočnimi posnetki in grafiko, ki so last nas, so zaščiteni s hongkonškim in mednarodnimi avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, storitvene znamke in druge lastniške pravice, zakoni in pogodbe.

Razen če ni določeno, ne smete kopirati, razmnoževati, objavljati, prenašati, prenašati, prodajati, izposojati, spreminjati, ustvarjati izpeljanih del iz, distribuirati, postavljati, izvajati, prikazovati ali na kakršen koli način komercialno izkoriščati materiale, ki se nahajajo na spletnem mestu, prav tako ne smete kršiti nobene avtorske pravice ali drugih pravic intelektualne lastnine, ki jih vsebujejo gradiva. Iz gradiva ne smete odstraniti ali spremeniti ali povzročiti, da se odstranijo ali spremenijo kakršna koli obvestila o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah ali drugih zaščitenih znamkah ali vizualnih znamkah in logotipih..

Vsako tiskano kopijo katerega koli materiala, ki ga dobimo na tem spletnem mestu in / ali storitev, lahko naredite samo za osebno, nekomercialno uporabo, pod pogojem, da ne odstranjujete in ne povzročate odstranitve kakršnih koli avtorskih pravic, blagovnih znamk ali drugih lastniških obvestil ali vizualne znamke ali logotipe iz materiala. Ne smete arhivirati ali hraniti nobenega gradiva, do katerega dostopate na tem spletnem mestu in / ali storitev, brez našega izrecnega pisnega dovoljenja. Vse zahteve za arhiviranje, preoblikovanje ali hrambo katerega koli dela gradiva morajo biti v pisni obliki, v njih pa mora biti jasno navedeno namen in način uporabe gradiva. Prošnje za dovoljenje za arhiviranje, hrambo ali ponovno objavo katerega koli dela gradiva se lahko pošljejo na [email protected]

V gradivu, ki ni omejena pravica do uporabe spletnega mesta v skladu s temi pogoji storitve, ne pridobite nobenih pravic ali licenc. Do katerega koli gradiva, do katerega je mogoče dostopati ali prenesti s tega spletnega mesta, je treba dostopati ali prenesti v skladu s pogoji uporabe storitve, določenimi v tej pogodbi. Pridržujemo si vse pravice, ki niso izrecno podeljene s temi pogoji uporabe.

Uporaba lastniške programske opreme

Naše storitve VPN morda zahtevajo, da naložite / konfigurirate našo lastniško programsko opremo VPN v računalniku / pametni napravi / zabavnem sistemu. Poleg tega lahko na vašo programsko opremo na vaš računalnik / pametno napravo / zabavni sistem pošiljamo občasne posodobitve / popravke. S tem dovoljujete, da se naša programska oprema in njene posodobitve namestijo v vaš računalnik / pametno napravo / sistem za zabavo. Naša programska oprema vam bo na voljo v skladu s temi pogoji in licenčno pogodbo za programsko opremo za končnega uporabnika. Ne smete niti obrniti inženirja, spreminjati, povratno sestaviti ali dekompilirati, razstavljati ali kopirati funkcij in funkcij naše programske opreme, prav tako ne smete nikomur zaračunati uporabe naše programske opreme.

Prav tako razumete, da bomo občasno uvedli različne nove tehnologije, ki se lahko izvajajo ali ne bodo izvajale dosledno na vsaki platformi, saj je njegova uspešnost odvisna od konfiguracije vašega računalnika, hitrosti interneta, vašega internetnega ponudnika in drugih povezanih naprav in programska oprema. Nekatere posodobitve / popravki, ki jih ponujamo, so lahko kritični za delovanje naše programske opreme in storitev, zato boste morda morali uporabnikom dovoliti, da se namestijo v vaš sistem / napravo.

Podelitev omejene licence

Ko se prijavite za posamezni račun pri nas, vam podelimo omejeno, neizključno osebno neprenosljivo licenco za uporabo naših storitev in lastniške programske opreme. Vendar morate zagotoviti, da naše storitve uporabljate samo za svoje osebne, zasebne in nekomercialne dejavnosti, razen kadar se pri nas registrirate kot uporabnik Business VPN in pri nas dobite račun Business VPN. Ta licenca je namenjena samo za osebno uporabo, poleg tega vam bo prepovedana nadaljnja prodaja naših storitev in drugim osebam dovoljujete uporabo vašega računa. Neupoštevanje vašega računa lahko povzroči ukinitev vašega računa.

Povratne informacije

Morda boste imeli možnost posredovati preglede, predloge, ideje in povratne informacije (v nadaljevanju skupaj, “Povratne informacije”.) Če tako posredujete takšno povratno informacijo, nam podelite izključno lastništvo istega, ki vključuje brez omejitve pravico za nas oz. katera koli tretja oseba, ki jo imenujemo, uporablja, kopira, prenaša, izseka, objavlja, distribuira, javno prikazuje, javno izvaja, ustvarja izpeljana dela, gostitelja, indeksa, predpomnilnika, oznake, kodiranja, spreminjanja in prilagajanja (vključno s pravico do omejitve prilagoditi se pretakanju, nalaganju, oddajanju, mobilnim, digitalnim, sličicam, skeniranjem ali drugim tehnologijam) v kakršni koli obliki ali mediju, ki je zdaj znan ali v nadaljevanju razvit. Vse takšne povratne informacije se obravnavajo kot nezaupne, vendar se bo družba lahko odločila zaščititi svojo identiteto tako, da bo vaša identiteta ostala anonimna.

Če je ugotovljeno, da v vsebini, ki ste jo poslali, obdržite moralne pravice (vključno s pravicami dodeljevanja ali integritete), izjavljate, da (a) ne potrebujete, da se v zvezi z vsebino uporabljajo kakršni koli osebno identifikacijski podatki, ali vsa izvedena dela ali nadgradnje ali posodobitve le-teh; (b) ne nasprotujete objavi, uporabi, spreminjanju, brisanju in izkoriščanju vsebine s strani nas ali naših pridobiteljev licence, naslednikov in pooblaščenih strank; (c) se za vedno odpovedujete in se strinjate, da ne boste zahtevali ali uveljavljali nobene pravice do avtorskih pravic do katere koli vsebine; in (d) nas za vedno zapustite in naše pridobitelje licence, naslednike in pooblaščence iz kakršnih koli zahtevkov, ki bi jih sicer lahko uveljavljali proti nam na podlagi kakršnih koli takšnih moralnih pravic. Drugemu uporabniku prav tako dovolite dostop, ogledovanje, shranjevanje ali reproduciranje vsebine za osebno uporabo tega uporabnika.

Ne glede na zgoraj navedeno potrjujete, da lahko vaše povratne informacije vsebujejo koncepte, ideje, materiale, predloge, predloge in všečke, povezane s PureVPNTM ali njegovimi pobudami (v nadaljnjem besedilu: “Ideje.”) V zvezi s svojimi idejami potrjujete, da: (a) prejemamo številne pripombe številnih strank in / ali smo morda samostojno razvili in / ali obravnavali ideje, podobne vašim Idejam, in da naš pregled vaših idej ne prizna novosti, prednosti ali izvirnosti; in (b) naša uporaba kakršnih koli idej, podobnih vašim idejam, bodisi na podlagi vaših povratnih informacij ali predlogov, ki nam jih posredujejo tretje osebe, bodisi jih neodvisno razvijamo ali upoštevamo, ne prevzemate obveznosti do vas.

Pravice intelektualne lastnine drugih

GZ Systems trdno verjame v pravice intelektualne lastnine drugih in pričakuje, da boste to pravico spoštovali. Zato naše uporabnike močno odvračamo od kakršnih koli dejavnosti, ki jih je mogoče razlagati kot kršitve avtorskih pravic in / ali zaščitnih znakov. Skupna raba datotek je dovoljena samo na naslednjih strežnikih: Afganistan, Alžirija, Angola, Armenija, Bahami, Bahrajn, Bangladeš, Barbados, Belgija, Bermuda, Bolivija, Britanski Deviški otoki, Brunej, Darussalam, Bolgarija, Kambodža, Zelenortski otoki, Kajmanski otoki, Čile, Kolumbija, Kostarika, Danska, Dominika, Dominikanska republika, Salvador, Estonija, Etiopija, Nemčija, Gana, Gernada, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Honduras, Kazahstan, Kenija, Kirgizija, Laos, Latvija, Libanon, Litva, Luksemburg , Macao, Madagaskar, Mavretanija, Mauritius, Moldavija, Monako, Mongolija, Montserrat, Mjanmar, Nizozemska, Nikaragva, Niger, Nigerija, Norveška, Oman, Pakistan, Panama, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Peru, Portugalska, Portoriko, Romunija, Rusija, Saint Lucia, Savdska Arabija, Senegal, Srbija, Sejšeli, Slovenija, Šrilanka, Surinam, Švedska, Tadžikistan, Tanzanija, Trinidad in Tobago, Tunizija, Turčija, Turkmenistan, Turki in Caicos, Združeni arabski emirati, Uzbekistan in Venezuela.

V primernih okoliščinah in po lastni presoji lahko onemogočimo in / ali ukinemo račune članov, ki večkrat kršijo ali so večkrat obtoženi kršitve avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine drugih. Če bomo odstranili vašo vsebino in / ali ukinili vaš račun zaradi kršenja avtorskih pravic nekoga drugega, in menite, da smo ga odstranili pomotoma, vam bomo ponudili priložnost za pritožbo.

V skladu z zakonom o avtorskih pravicah iz digitalnega tisočletja iz leta 1998, katerega besedilo je mogoče najti na spletni strani ameriškega urada za avtorske pravice na naslovu http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf, bomo hitro odgovorili na trditve o kršitvi avtorskih pravic. zavezana z uporabo našega spletnega mesta, o kateri poroča naš pooblaščeni zastopnik avtorskih pravic.

Če ste lastnik avtorskih pravic ali ste pooblaščeni za delovanje v imenu enega ali pooblaščeni za ukrepanje po kateri koli izključni pravici z avtorskimi pravicami, prijavite domnevne kršitve avtorskih pravic, ki se zgodijo na ali prek spletnega mesta, tako da izpolnite naslednje obvestilo DMCA o domnevnem kršenju in ga dostavi našemu pooblaščenemu zastopniku avtorskih pravic. Po prejemu obvestila bomo po lastni presoji sprejeli vse ukrepe, za katere menimo, da so ustrezni, vključno z odstranitvijo izpodbijanega gradiva s spletnega mesta.

Kako vložiti obvestilo DMCA o domnevni kršitvi ("Opaziti"):

 1. Opredelite avtorsko zaščiteno delo, za katero trdite, da je bilo kršeno, ali – če je v tem obvestilu zajeto več avtorskih del – lahko predložite reprezentativen seznam avtorskih del, za katere trdite, da so bile kršene..
 2. Opredelite (i) gradivo, za katerega trdite, da krši (ali da je predmet kršitve dejavnosti) in ga je treba odstraniti ali dostop do njega onemogočiti ter podatke, ki zadoščajo, da nam omogočimo iskanje materiala, tudi na najmanj, če je primerno, URL povezave, prikazane na spletnem mestu, kjer je mogoče najti takšno gradivo, in (ii) sklicevanje ali povezavo na gradivo ali dejavnost, za katero trdite, da krši, to je odstranitev ali dostop do nje do katere je treba onemogočiti, in informacije, ki zadoščajo, da nam omogočijo, da poiščemo to referenco ali povezavo, vključno z najmanj, če je primerno, URL povezave, prikazano na spletnem mestu, kjer je mogoče najti takšen sklic ali povezavo.
 3. Navedite svoj poštni naslov, telefonsko številko in, če je na voljo, e-poštni naslov.
 4. V telo obvestila vključite obe naslednji trditvi:
  "Izjavljam, da v dobri veri verjamem, da sporne uporabe avtorsko zaščitenega gradiva ali sklicevanja ali povezave do takega gradiva ni dovolil lastnik avtorskih pravic, njegov zastopnik ali zakon (npr. Kot poštena uporaba)."
  "Izjavljam, da so podatki v tem obvestilu točni in pod kazensko lažjo, da sem lastnik ali pooblaščen, da delujem v imenu lastnika, avtorskih pravic ali izključne pravice iz naslova avtorskih pravic, ki naj bi bile kršene."
 5. Navedite svoje polno pravno ime in svoj elektronski ali fizični podpis.
  To obvestilo z vsemi predmeti dostavite našemu pooblaščenemu zastopniku avtorskih pravic:
  GZ Systems Limited posluje kot PureVPN ™
  36 / F, stolp dva, Times Square, ulica Matheson 1, Causeway Bay,
  Hong Kong
  E-pošta: [zaščitena e-pošta]

Če prejmete obvestilo, da je bila vaša vsebina odstranjena zaradi pritožbe zaradi kršenja avtorskih pravic in / ali je vaš račun ukinjen, to pomeni, da je bila vsebina na zahtevo lastnika vsebine izbrisana z našega spletnega mesta. Če vaš račun prejme preveč pritožb zaradi kršenja avtorskih pravic, boste morda izgubili možnost prenosa nove vsebine in morda bo vaš račun v celoti onemogočen.

Če menite, da je bila vsebina napačno odstranjena in / ali je bil vaš račun ukinjen, imate možnost, da vložite nasprotovanje, tako da sledite spodnjim korakom. Ko bomo prejeli veljavno nasprotno obvestilo, bomo kopijo posredovali osebi, ki je vložila izvirno pritožbo. Če v desetih (10) delovnih dneh ne bomo prejeli obvestila, da vlagatelj prvotne pritožbe zahteva sodno odredbo za preprečitev nadaljnje kršitve sporne vsebine, bomo pritožbo odstranili iz evidence vašega računa in lahko nadomestimo vsebino, ki je bila po naši presoji odstranjena.

Opomba: Za lažne in / ali slabe vloge obstajajo pravne in finančne posledice. Preden pošljete ugovor na pritožbo, se prepričajte, da ste dejanski imetnik pravic do odstranjene vsebine ali v dobri veri verjamete, da je bilo gradivo odstranjeno napačno, in razumejte posledice predložitve napačne zahteve.

Če želite vložiti ugovor na pritožbo, pošljite ugovor na [e-poštno sporočilo] in vključite naslednje:

 1. Vaše ime, naslov in telefonska številka.
 2. ID DMCA, natisnjen na dnu obvestila.
 3. Naslov vira odstranjene vsebine (povezavo kopirajte in prilepite v e-poštno sporočilo).
 4. Izjava pod kazensko lažjo, da v dobri veri verjamete, da je bila vsebina odstranjena pomotoma.
 5. Izjava, da soglašate s pristojnostjo Zveznega okrožnega sodišča za sodno okrožje, v katerem je naslov, ali če je vaš naslov zunaj Združenih držav, za kateri koli sodni okrož, v katerem se nahajamo, in da boste sprejeli vročitev postopka osebi, ki je predložila prvotno pritožbo iz pododdelka (c) (1) (C), ali zastopnika te osebe.
 6. Fizični ali elektronski podpis.

Oglasi, promocije in povezave drugih proizvajalcev

Oglasi in promocije tretjih oseb

Občasno lahko na spletnem mestu in / ali storitvah objavljamo oglase in promocije tretjih oseb. Vaše poslovno dopisovanje ali dopisovanje ali promocija oglaševalcev, ki niso mi, ter vsi pogoji, garancije ali zastopanja, povezana s takšnimi posli, so izključno med vami in tretjo osebo. Ne odgovarjamo ali smo odgovorni za kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli vrste, ki je nastala kot rezultat takšnih poslov ali kot posledica prisotnosti tretjih oglaševalcev na spletnem mestu in / ali storitvah.

Uporaba orodij tretjih oseb

Lahko vam omogočimo dostop do orodij tretjih oseb, nad katerimi nimamo nobenega nadzora in nobenega vnosa, niti ne spremljamo njihove uporabe ali delovanja.

Priznavate in se strinjate, da omogočamo dostop do takšnih orodij na "kot je" in "kot je na voljo" podlaga brez kakršnih koli jamstev, zastopnikov ali kakršnih koli pogojev in brez kakršnega koli potrdila. Ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki izhaja iz uporabe vaše opreme neobveznih orodij tretjih oseb ali jih je povezana z njimi.

Vsaka uporaba izbirnih orodij, ki jih ponujate prek spletnega mesta, je izključno na lastno odgovornost in preudarka. Zagotovite, da ste seznanjeni in odobrite pogoje, ki jih nudijo ustrezni ponudniki ponudnikov.

V prihodnosti bomo lahko prek spletnega mesta in / ali storitev (vključno s izdajo novih orodij) ponudili nove storitve in / ali funkcije. Te nove funkcije in / ali storitve bodo prav tako predmet teh pogojev storitve.

Povezave tretjih oseb

Določene vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek našega spletnega mesta in / ali storitev, lahko vključujejo materiale tretjih oseb.

Povezave tretjih oseb na storitvah vas lahko usmerijo na spletna mesta in / ali storitve tretjih oseb, ki niso povezane z nami. Nismo odgovorni za pregledovanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in ne bomo imeli nobene odgovornosti za nobeno gradivo ali spletna mesta in / ali storitve tretjih oseb ali za kakršno koli drugo gradivo, izdelke ali storitve tretjih Partije.

Ne odgovarjamo za nobeno škodo ali škodo, povezano z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali drugih transakcij, opravljenih v zvezi s katero koli tretjo osebo, s katero se povežete prek Storitev. Pozorno preglejte pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden sodelujete v kateri koli transakciji. Pritožbe, zahtevki, pomisleki ali vprašanja glede izdelkov tretjih oseb bi morali biti usmerjeni na tretjo osebo.

IZJAVA; OMEJITVE ODGOVORNOSTI; OBVESTILO

IZJAVA O GARANCIJI; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

(A) SE STRINJATE, DA JE UPORABA SPLETNE STRANE IN STORITEV NA VAŠEM TVEGANJU TVEGA. NEMOČ NI NI NAŠI ZAPOSLENI NI VSEH SPOŠTOVANIH ZAPOSLENIH, AGENTOV, TRGOVCNIH VSEBIN PONUDNIKOV ALI LICENCORJA / S JAMSTVENIMI, DA JE UPORABA Spletne strani in / ali storitve, BREZPLAČNE ALI NAPAKE; NI DA NE DOVOLJUJEMO GARANCIJE ZA REZULTATE, KI JIH LAHKO PRIDOBITI Z UPORABO SPLETNE STRANI IN / ALI STORITEV ALI KAKO DO TOČNOSTI, ZANESLJIVOSTI, PRISTOJNOSTI, ČASOVNINE ALI VSEBINE NAVEDENIH PODATKOV.

(B) NA ANNICO JE NJEGOVO PRENOS NAVEDEN PROGRAM, IZDELKI ALI DRUGI MATERIALI, BREZ OMEJITEV "KOT JE" OSNOV BREZ GARANCIJ KAKRŠNE VRSTE, TAKOJ IZRAŽENEGA ALI IMPLICIRANEGA, VKLJUČNO, ALI NI OMEJENO Z GARANCIJAMI NASLOV ALI IMPLICIRANIH JAMSTEV TRGOVANJA ALI PRIMERNOSTI ZA POSEBNO NAMEN, PREDMETNEGA INFRIRANJA, PREDMETNEGA INFRIRANJA ALI SPREMEMBA V skladu z zakoni, ki se uporabljajo za te pogoje in pogoje.

(C) V nobenem primeru ne bomo, naši zaposleni, podrejeni, starši, agenti, partnerji, ponudniki tretjih vsebin, prodajalci in / ali naši, spoštovalni DIREKTORJI, URADNIKI in člani, bodite za vas odgovorni ali drugi KAKRŠNE IZGUBE ALI ŠKODE, VKLJUČNO, NI OMEJENO NI NEKATERNEGA NEPOSREDNEGA, POSREDNEGA, POSEBNEGA, POSLEDIČNEGA, NESKLADNEGA, KAZALNEGA ALI DRUGE ŠKODE, VKLJUČNO, NI OMEJENO ZAKLJUČNO, ZANESLJIVOSTI ALI POSEBNE POSLEDNJE, LOSS PROFITUCIJE , ALI IZGUBI INFORMACIJ ALI PODATKOV, KI SO IZVEDENI ALI V ZVEZI Z UPORABO ALI NESOSTOJNOSTI ZA UPORABO Spletne strani in / ali storitev.

(D) IZJAVLJAMO VSAKO IN VSE ODGOVORNOSTI KAKŠNEGA VRSTA ZA NEKATERA NEPOVREDNEGA DOSTOPA DO UPORABE VAŠIH OSEBNO-IDENTIFIKATNIH INFORMACIJ. Z uporabo spletnega mesta in / ali storitev, s katerimi se seznanjate, in se strinjate z odpovedjo kakršne koli odgovornosti. ČE SE NE DOGOVORITE, NE BO DOSTOPA ALI DRUGE UPORABE Spletne strani.

(E) VAŠA PRODAJA IN EKSKLUZIVNA PRAVA IN OMEJITEV V primeru izgube strani s spletno stranjo in / ali storitvami ali katerim koli drugim dovoljenjem, bo VAS PREKO DOSTOPA DO DOSTOPA ALI UPORABE Spletne strani in / ali storitev.

NEKJE PRISTOJNOSTI NE DOVOLJUJEJO OMEJITEV ALI RAZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI ZA NEVARNOSTNE ALI POSLEDNJE ŠKODE, NEKATERA NEPOSREDNA OMEJITEV NE MOŽE PRIJAVITI NA NEKATERIH UPORABNIKIH.

Razumete, da GZ Systems ne more biti odgovorna za kakršno koli izgubo, korupcijo, spremembo ali odstranitev vsebine, ki je bila posredovana prek naših storitev ali prek našega virtualnega zasebnega omrežja. S soglasjem za uporabo naših storitev se izrecno odpovedujete kakršnim koli pravicam do odškodnine ali družbi odgovarjate za kakršno koli izgubo, spremembo, korupcijo ali odstranitev. Če in kadar je to potrebno, lahko začasno / trajno spremenimo ali ukinemo vse ali kateri koli del naših storitev, kar lahko vpliva na način uporabe naših storitev, z obvestilom ali brez njega. Strinjate se, da vi ali katera koli tretja oseba nas ne bo prevzela za kakršno koli revizijo, začasno ukinitev ali prekinitev.

Zgornje omejitve veljajo za te pogoje in zagotavljajo v korist nas in naših podružnic ter ustreznih direktorjev, uradnikov, zaposlenih in agentov.

OBVESTILO

SE STRINJATE, da boste ZAŠČITALI, OBVEZALI IN DRŽALI NAS HITROSTI, KOLIKO NAŠI SPREMLJALCI IN PRODATELJI IN SPOŠTOVALNI DIREKTORJI, URADNIKI, UPORABNIKI IN AGENTTI OD IN PROTI VSEH PROIZVODNJAM, POROČILA IN STROŠKOV, VKLJUČNO Z DRŽAVNIMI PRAVICAMI (A) VAŠO UPORABO Spletne strani in / ali storitev; (B) VAŠE NESKONČENOSTI ALI KRŠITVE TEJ DOGOVORA; (C) VAŠO UPORABO STORITEV TRETJIH STRANK, IZDELKOV, POVEZAVE, OGLASA IN / ALI ORODJA; (D) VAŠA KRŠITEV PRAVIC TRETJIH STRANK, VKLJUČNO S PRAVICI INTELEKTUALNE LASTNINE tretje strani; ali (E) NEOVOLJENO UPORABO Spletne strani in / ali storitev katere koli druge osebe, ki uporablja podatke.

Pravo; Arbitraža

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Hong Konga, ne glede na kolizijo zakonskih določb. Strinjate se, da boste podvrgli osebni pristojnosti sodišč v Hong Kongu in vsak vzrok za tožbo, ki se nanaša na te pogoje in / ali spletno mesto in / ali storitve, mora biti vložen v njih, razen če veljajo zavezujoče arbitražne določbe Arbitražni oddelek, infra.

Reševanje konfliktov; Arbitraža

V primeru, da imate z nami spor, ki se nanaša na, v zvezi s temi pogoji in / ali spletno stranjo in / ali storitvami, se strinjate, da nam boste najprej posredovali obvestilo o sporu in trideset (30) -dnevno obdobje zdravljenja v tem času si bomo prizadevali rešiti težavo z vami, kadar in če je to primerno in razumno. V primeru, da spora ni mogoče razrešiti, se pogodbenici dogovorita, da ga bo rešil izključno z zavezujočo arbitražo v skladu z materialnimi zakoni Hong Konga in se sproži v arbitražo v Hong Kongu. Arbiter in ne zvezno, državno ali lokalno sodišče ali agencija ima izključno pooblastilo za reševanje sporov v zvezi z razlago, uporabnostjo, izvršljivostjo, združljivostjo ali oblikovanjem te pogodbe, vključno s, vendar ne omejeno na kakršno koli trditvijo, da so vsi ali kateri koli del te pogodbe je ničen ali ničen. Nič v tem dokumentu nobeni pogodbenici ne preprečuje, da bi zahtevala začasno odredbo, za katero meni, da je potrebna za ohranitev statusa quo pred reševanjem katerega koli spora v kateri koli pristojnosti.

Razno

Lokacija strežnika; Mednarodni prenos

Varstvo podatkov in drugi zakoni drugih držav morda niso tako obsežni kot tisti v vaši državi. Bodite prepričani, da bomo sprejeli razumne ukrepe za zaščito vaše zasebnosti. Z uporabo spletnega mesta in / ali storitev soglašate, da se vaši podatki zbirajo, uporabljajo in prenašajo, kot je določeno v http://www.purevpn.com/privacy-policy.php.

Avtoriteta

Vsaka pogodbenica zastopa in jamči drugi, da ima polno moč in pooblastilo za sklenitev tega sporazuma ter da je za to pogodbenico zavezujoča in izvršljiva v skladu s svojimi pogoji.

Odpoved

Vsako odvzem pravice iz teh pogojev je veljaven le, če je dogovorjeno ali objavljeno pisno. Zamuda pri uveljavljanju pravice ali neuveljavitev pravice se ne šteje za odpoved in ne preprečuje pogodbenici, da uveljavlja to pravico v prihodnosti. Pravice in pravna sredstva, navedena v tem dokumentu, so kumulativni in ne izključujejo pravic in pravnih sredstev, ki jih določa zakon.

Višja sila

Ne bomo zavezani k izpolnjevanju nobenih obveznosti, če bomo to preprečili kot posledica božjih ali višjih sil, vključno z, vendar ne omejeno na ukrepe, ki jih je sprejela ali uvedla katera koli vlada ali javni organ ali v primeru katerega koli drugega dogodka, ki je zunaj našega nadzora vključno z naravnimi nesrečami (kot so neurje, orkani, požar, poplava, potres), vojna, državljanski nemiri, teroristične dejavnosti, izredna stanja, vladne sankcije, embargo, nacionalizacije, stavke in okvare javnih služb (kot so npr. električne energije ali telekomunikacijske storitve). Z vsemi razumnimi napori vas bomo obvestili o okoliščinah, ki povzročajo zamudo, in čim prej obnovili delovanje, oboje brez nepotrebnega odlašanja.

Dodelitev

Pravico bomo dodelili in / ali prenesli te pogoje in naše pravice in obveznosti na katero koli tretjo osebo, potem ko vas bomo obvestili, kot je določeno v tem dokumentu. Strinjate se in potrjujete, da ne smete dodeliti ali prenesti njegovih pravic ali podjemnih pogodb ali prenesti izvrševanja katere koli svoje obveznosti iz teh pogojev brez našega predhodnega pisnega soglasja po izključni in izključni presoji.

Pravice tretjih oseb

Ti pogoji nobeni tretji osebi ne dajejo nobene pravice, razen katere koli določbe teh pogojev.

Odnos pogodbenic

Pogodbenice so v skladu s temi pogoji neodvisni pogodbeni partnerji in ničesar v tem sporazumu ne sme razlagati za ustvarjanje partnerskega, skupnega podjetja ali agencijskega odnosa med njimi. Nobena pogodbenica nima pooblastila, da v imenu druge pogodbenice sklene kakršne koli pogoje.

Ločljivost

Če je v skladu z veljavno zakonodajo kateri koli del tega sporazuma neveljaven ali neizvršljiv, se šteje, da je neveljavna ali neizvršljiva določba nadomeščena z veljavno izvršljivo določbo, ki najbolj ustreza nameni prvotne določbe, preostali del tega sporazuma pa bo še naprej velja.

Posodobitve & Datum začetka veljavnosti

Veljavni datum teh pogojev je 14. oktober 2016. Občasno lahko te pogoje storitve posodobimo tako, da na spletno mesto ali območje poslanca objavimo obvestilo o posodobitvi ali pa vas kontaktiramo na e-poštno sporočilo, ki ste ga navedli ob registraciji, zato spodbujamo jih pogosto pregledujete.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map