Pravilnik o zasebnosti družbe PureVPN


PureVPN
Politika zasebnosti

NE hranimo dnevnikov, ki bi lahko prepoznali ali pomagali pri spremljanju uporabnikove dejavnosti.

Pravilnik o zasebnosti družbe PureVPN

Ste nevidni – tudi na spletu ne vidimo, kaj počnete

O vaših dejavnostih brskanja, dnevnikov povezav, evidenc IP-jev VPN, ki so vam bili dodeljeni, vaših prvotnih IP-jev, časa povezave, zgodovine brskanja, spletnih mest, ki ste jih obiskali, odhodnega prometa, vsebine ali podatkov, NE hranimo. ste dostopali do DNS poizvedb, ki ste jih ustvarili vi.
Želimo vam, da veste, da zbiramo minimalne podatke, katerih edini namen je delovanje naše storitve VPN in proxy ter nemoteno delovanje. Naši sistemi, procesi in strežniki so zasnovani tako, da ne hranijo občutljivih / osebno prepoznavnih podatkov. To se naredi z načrtovanjem, da se zagotovi, da nimamo nobenih podatkov za skupno rabo, tudi kadar to zahteva zakon.

Tega ne trdimo samo, ampak smo to dokazali tako, da je naše sisteme in konfiguracije revidiral vodilni ameriški neodvisni revizor Altius IT. Revizor je potrdil, da:
“Nisem našel nobenih dokazov o sistemskih konfiguracijah in / ali datotekah dnevnikov sistema / storitev, ki bi lahko neodvisno ali skupno privedli do identifikacije določene osebe in / ali dejavnosti osebe pri uporabi storitve PureVPN.”

Kazalo

 • Informacije, ki jih zbiramo ob prijavi
 • Kaj ne vemo, kaj vemo & Česa hranimo
 • Informacije, vključene v dnevnike povezav VPN
 • Podrobnosti NISO vključene v dnevnike povezav VPN
 • Skupna porabljena pasovna širina
 • Samostojna storitev DNS – Gravity
 • URL filter & App Blocker za PureVPN
 • Programska oprema za analitiko, statistika & Diagnostika
 • Podatki iz e-poštnih sporočil, klepetov v živo in obrazcev za povratne informacije
 • Mednarodni prenosi podatkov
 • Varnostni ukrepi za zaščito vaših podatkov
 • Politika hrambe podatkov & Vaše pravice do varstva podatkov
 • Veljavni zakoni
 • Piškotki in PureVPN
 • PureVPN in spletna mesta tretjih oseb
 • Soglasje in starostne omejitve
 • Pravna podlaga
 • Pomembna opomba
 • Kontaktni podatki


Informacije, ki jih zbiramo ob prijavi

 • Tvoje ime
 • Email naslov
 • Način plačila


Kako uporabljamo te podatke

 • Za zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naših storitev
 • Za izboljšanje, personalizacijo in razširitev naših storitev
 • Komunicirati z vami, bodisi neposredno bodisi prek katerega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, vam posredovati posodobitve in druge informacije v zvezi s storitvijo ter za tržne in promocijske namene
 • Za obdelavo transakcij
 • Za iskanje in preprečevanje goljufij
 • Zaradi skladnosti, vključno z uveljavljanjem naših Pogojev storitve ali drugih zakonskih pravic


PureVPN in podatki, povezani s plačili

Podobno kot večina e-trgovine ali spletnih podjetij tudi PureVPN uporablja plačilne procesorje drugih proizvajalcev. Razen nekaj plačilnih procesorjev, ki zahtevajo, da obdelamo plačilo, vsi podatki o plačilu temeljijo na ustreznih plačilnih procesorjih. V primerih, ko moramo podatke obdelovati, jih obdelujemo v realnem času in jih posredujemo storitelju za zaščito obdelovalcev in povračilnih stroškov, ne da bi pri tem vodili kakršno koli evidenco. Obiščite politiko zasebnosti plačilnega procesorja, ki ste ga izbrali, da boste bolje razumeli, katere podatke zbira, hrani in uporablja.

Ker smo v anonimnost ogromno vernikov, smo na seznam plačil, ki smo jih sprejeli, vključili plačila s kovanci in darilne kartice – 100-odstotni anonimni načini plačila.

PureVPN ne deli, ne prodaja ali izposoja vaših osebnih podatkov nikomur, razen uporabe vaših podatkov za zagotavljanje izdelkov ali storitev, za katere ste zaprosili.


Kaj ne vemo, kaj vemo & Česa hranimo

Nimamo dnevnikov ali zapisov o:

 • Vaš izvorni IP naslov
 • IP naslov strežnika VPN je dodeljen
 • Časovna oznaka seje VPN
 • Vaše dejavnosti brskanja
 • DNS zahtevkov


Na kratko:

 • Ne vemo, do česa dostopate, brskate, nalagate ali nalagate z našo storitvijo.
 • Ne moremo ugotoviti, kdaj ste se povezali z VPN, s katerim IP naslovom in kateri VPN IP vam je bil dodeljen.
 • Tudi če smo prisiljeni deliti informacije o uporabnikih, preprosto ne moremo, ker nimamo ničesar, kar bi lahko osebno identificirali.


Informacije, vključene v dnevnike povezav VPN

Vemo, ko ste se povezali na določeno lokacijo VPN in od katerega ponudnika internetnih storitev. Ta minimalni nabor podatkov je potreben za pomoč pri tehnični pomoči, reševanju težav s povezovanjem in premagovanju težav, povezanih s posameznimi regijami.

Prav tako vemo dolžino povezave in koliko povezav vzpostavite, ko uporabljate našo storitev VPN, brez časovnih žigov povezave, z edinim namenom, da svoj profil kategorizirate kot Power, Core ali Casual uporabnik. Ta kategorizacija pomaga našim skupinam izdelkov za izboljšanje in zadovoljevanje potreb različnih skupin uporabnikov v skladu z njihovimi željami.


Podrobnosti, ki niso vključene v dnevnike povezav VPN:

 • Vaš izvorni IP
 • Vaš VPN IP
 • Konkretni čas, ko ste se povezali z našim strežnikom
 • Vaše aktivnosti po povezavi z našim strežnikom

Opomba: Samo v primeru, da kupite naš namenski IP Addon, vam je dodeljen fiksni, namenski IP (VPN IP). V času trajanja vaše naročnine, ki v naši evidenci ostane IP VPN


Skupna porabljena pasovna širina

Vsak plačljivi PureVPN uporabnik dobi dostop do neomejene pasovne širine, ne glede na to, kako se uporablja pasovna širina. Spremljamo skupno pasovno širino, ki jo porabite za vas, da zagotovimo, da ima vsak uporabnik PureVPN enako najvišjo hitrost in izkušnje s PureVPN. Če sumimo, da kateri koli uporabnik zlorabi našo storitev, kadar uporabnik ugotovi, da porabi nenaravno količino pasovne širine in moti storitev za druge uporabnike, si pridržujemo pravico, da se obrnejo na tega uporabnika in ga prosimo, naj pojasni njihovo ravnanje..

Programska oprema za analitiko, statistika

‘PureVPN zbira minimalne statistike povezav in poročil. Zbiranje se izvaja za zagotavljanje vrhunske kakovosti storitev in podpore strankam. Vendar podatki, zbrani kot statistika in poročila, ne vključujejo in ne bodo nikoli vključevali enolično prepoznavnih uporabniških podatkov ali vedenja, kot so podrobnosti o prometu, IP naslovi in ​​zahteve DNS.

Izvajamo diagnostiko VPN in spremljamo poročila o zrušitvah, da lažje razumemo funkcionalnost naše programske opreme, kako pogosto uporabljate aplikacijo, dogodke, ki se zgodijo v aplikaciji, skupno uporabo, podatke o zmogljivosti, neuspešne poskuse povezave in zagotavljanje hitrosti, ki ni omejena delovanje naših aplikacij, razširitev in druge programske opreme za stranke.

V našo stranko v ta namen uporabljamo nekaj orodij, katerih podrobnosti so:

Google Analytics – tukaj obiščite Googlove pogoje.

iTunes – tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

Crashlytics – tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

Vsebina – Tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

Firebase – tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

New Relic – tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

MixPanel – tukaj obiščite pravilnik o zasebnosti.

Facebook Pixel – tukaj obiščite Facebook politiko zasebnosti. Uporaba podatkov lahko prekinete za prikazovanje Facebook oglasov s klikom tukaj.

Da bi zagotovili združljivost z našimi pogoji, so stranke dolžne, da svoje aplikacije ves čas posodabljajo. Da bi to olajšali, smo poenostavili postopek nadgradnje in po najboljših močeh uporabnike obvestimo o nadgradnjah, kadar koli je to mogoče.

Podatki iz e-poštnih sporočil, klepetov v živo in obrazcev za povratne informacije

Potrebno je, da vodimo evidenco vaše korespondence z nami, da zagotovimo nemoteno izvajanje storitev in vrhunsko storitev za stranke. Tako z vami hranimo evidenco, ne glede na to, ali gre za vprašanja, pritožbe ali pohvale, ki jih pošljete prek naših aplikacij, spletnega mesta ali razširitev.

Za podporo in dopisovanje uporabljamo različne platforme drugih ponudnikov: Zendesk za podporne vozovnice, LiveChat inc. za zagotavljanje podpore prek klepeta, Mailchimp in SendGrid za e-poštna sporočila ter MixPanel za vzdrževanje odnosa z našimi uporabniki. Ko dopisujete z nami na teh platformah, se vaši dopisni zapisi, vključno z vašim imenom in e-poštnim naslovom, shranijo v njihove sisteme. Vse te platforme uporabljajo sodobne varnostne prakse in šifriranje HTTPS.

Obiščite Zendesk politiko zasebnosti tukaj, če želite izvedeti več o njihovih praksah podatkov.

Obiščite politiko zasebnosti LiveChat tukaj, če želite izvedeti več o njihovih praksah podatkov.

Obiščite politiko zasebnosti Mailchimp tukaj, če želite izvedeti več o njihovih podatkovnih praksah.

Obiščite tukaj politiko zasebnosti SendGrid, če želite izvedeti več o njihovih praksah podatkov.

Obiščite politiko zasebnosti MixPanel tukaj, če želite izvedeti več o njihovih podatkovnih praksah.

Mednarodni prenosi podatkov

Naša storitev se širi po vsem svetu, zato vaši podatki potujejo po naših svetovnih strežnikih, ki morda ne bi bili ali bi bili zunaj vaše države stalnega prebivališča. Zanašamo se na nekatere zunanje ponudnike storitev, ki nam bodo omogočili, da vam zagotovimo naše storitve. Kadarkoli prenesemo vaše podatke, sprejmemo ukrepe za njihovo zaščito. Za varovanje podatkov, ki jih lahko delimo z njimi, imamo sklenjene stroge sporazume o varstvu podatkov s tretjimi osebami.

Priznavate in razumete, da se bodo vaši podatki prenesli, obdelovali in shranili, kot je pojasnjeno, saj je to potrebno za zagotavljanje naših storitev in izpolnjevanje naših pogojev storitve.

Varnostni ukrepi za zaščito vaših podatkov

Vsi PII, javni in zasebni ključi in gesla so varno zaščiteni z uporabo močnih kriptografskih algoritmov, kadar je to potrebno.

Za zaščito teh informacij se sprejmejo ustrezni varnostni ukrepi pred nepooblaščenim dostopom, nepooblaščenim spreminjanjem, uničenjem ali razkritjem podatkov. Dostop do osebnih podatkov s strani zaposlenih, izvajalcev in agentov PureVPN je omejen. Ti uradniki zahtevajo te podatke za delovanje, razvoj ali izboljšanje naših storitev, vendar jih zavezujejo obveznosti zaupnosti. Zaradi neizpolnjevanja teh obveznosti jih lahko kaznujejo disciplinski ukrepi, ki vključujejo odpoved in kazenski pregon.

Prosimo, upoštevajte, da smo sprejeli celo previdnostne ukrepe, da bi zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zaščiteni, vendar ne obstaja sistem, ki bi ga lahko razglasili za 100% brezpogojno, zaščiteno in varno.

Politika hrambe podatkov & Vaše pravice do varstva podatkov

Če ste rezident EGP, imate naslednje pravice do varstva podatkov:

 • Do podatkov, ki ste nam jih posredovali, lahko vedno dostopate, jih popravite in posodobite v območju svojega člana.
 • Pravico imate do izklopa tržnih komunikacij, ki vam jih pošljemo kadar koli iz profila območja vašega člana. To pravico lahko uveljavite tudi s klikom na "odjavite se" ali "odjaviti" povezavo v tržnih e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošljemo.
 • Če se odločite, da v celoti zapustite naše storitve, lahko zahtevate tudi izbris vašega osebnega uporabniškega profila. To lahko storite kadar koli tako, da pošljete e-poštno sporočilo na [email protected]. Če zahtevate izbris svojega profila, lahko traja do enega meseca (30 dni). Vaš e-poštni naslov se bo hranil in uporabljal, da se izognete podvajanju računov in ustvarjanju ponarejenih računov v vašem imenu. Vaš e-poštni naslov bo izbrisan šele potem, ko bomo od vas prejeli izrecno zahtevo.

Veljavni zakoni

PureVPN je posebej izbral Hong Kong (HK) za svoj sedež, ker jih ima "Ni obveznih zakonov o hrambi podatkov" v Hong Kongu. Zato zakonsko nismo dolžni hraniti podatkov uporabnikov in jih deliti z nikomer. Poleg tega, kot je navedeno zgoraj, nimamo vrednih podatkov, s katerimi bi jih lahko delili s katerim koli organom kazenskega pregona iz katere koli določene države na svetu. Tudi če bomo prejeli sodne pozive, ki jih na sodišču v Hong Kongu potrjujejo zakon, nam ne bodo v veliko pomoč, saj skoraj ničesar vrednega deliti nismo.

Piškotki in PureVPN

PureVPN uporablja različne vrste piškotkov – majhne besedilne datoteke – za shranjevanje informacij, povezanih z vašim obiskom na našem spletnem mestu, za najboljšo izkušnjo in za dostavo oglaševalskih sporočil in ponudb, ki ustrezajo vam. Prosimo, glejte našo politiko piškotkov, če želite bolje razumeti piškotke, ki jih uporabljamo, kakšne vrste podatkov zbiramo, kako se ti podatki uporabljajo in kako se lahko odjavite od sprejemanja teh piškotkov..

PureVPN in spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto PureVPN lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest drugih proizvajalcev. Prosimo, vedite in razumejte, da ne nadzorujemo, kako upravljajo svoje zasebne prakse in ne prevzemamo odgovornosti zanje.

Soglasje in starostne omejitve

Če boste še naprej uporabljali naše spletno mesto, aplikacije, razširitve ali storitve, ga bomo sprejeli kot našo politiko zasebnosti in naše pogoje uporabe..

Storitev, ki jo nudi PureVPN, je namenjena osebam, starejšim od 18 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval kakršne koli podatke, se takoj obrnite na nas.

Pravna podlaga

Naša pravna podlaga za zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov je odvisna od:

 • Zadevni osebni podatki
 • Specifičen kontekst, v katerem ga zbiramo.

Edini čas, ko od vas zbiramo osebne podatke, je (i) kadar potrebujemo osebne podatke za sklenitev pogodbe z vami; (ii) kadar je obdelava v našem zakonitem interesu in ne krši vaših pravic.

Pomembna opomba

PureVPN lahko svojo politiko zasebnosti občasno spremeni in spremeni. PureVPN ima edino pravico, da spremeni in spremeni svojo politiko zasebnosti, kadar koli meni, da je to potrebno. Ob vsaki reviziji bo posodobljen datum revidiranja prikazan na vrhu te strani. Svetujemo vam, da na tej strani pogosto preverjate, ali obstaja kakršna koli sprememba, da boste ostali obveščeni. Priznavate in se strinjate, da je vaša odgovornost, da redno preverjate to politiko zasebnosti in se zavedate sprememb. Ker ni drugega načina, da se prepričamo, ali ste seznanjeni s spremembami pravilnika, bomo to sprejeli kot dogovor med vami in PureVPN o politiki zasebnosti, če boste še naprej uporabljali PureVPN.

Kontaktni podatki

Če je kaj omenjeno v naši politiki zasebnosti nejasno ali potrebujete več jasnosti, pošljite poizvedbo na naslednji e-poštni naslov: [zaščitena e-pošta]

* Te funkcije niso na voljo prek naših iOS programov niti teh informacij ne zbiramo prek iOS aplikacij

Nazadnje posodobljeno 31. avgusta 2019

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map