Preprost kramp: Kako gledati NBC na Kodi razkrite!


Contents

Preprost kramp: Kako gledati NBC na Kodi razkrite!

Objavljeno: 2. julija 2019


Želite pretakati NBC na Kodi? Potem je ta vodič za vas. Pridobite PureVPN za samo 0,99 USD za dostop do najboljših dodatkov Kodi in v dneh zaklepanja gledajte NBC od kjer koli kjer koli.

Potreba po uživanju novih in zanimivih vsebin obstaja že stoletja. V preteklosti so bili ljudje skoraj zasvojeni z branjem časopisov zjutraj ali knjige zvečer. Kasneje so ljudje začeli prilagajati svoje radijske sprejemnike in televizorje za svoje najljubše programe. Potreba je še vedno prisotna, toda, kako ljudje danes uživajo vsebino, se je v celoti inovativnost.

Streaming je nova koda življenja za tiste, ki si želijo ogledati svojo najljubšo video vsebino. Dandanes obstaja neomejeno število možnosti, ko gre za odločitev, kaj naj se pretaka in na kateri napravi ali platformi.

Obstaja veliko storitev pretakanja, kot sta Netflix in Hulu, ki jih uporabniki na milijone uporabljajo po vsem svetu. Obe teh pretočnih platform omogočata dostop do nekaterih največjih TV oddaj in filmov, vendar je njihov obseg omejen. Če želite gledati novice, šport ali katero koli drugo obliko video vsebine, ki je ne morete označiti kot zabavo, je težko najti na teh pretočnih platformah.

Kaj je Kodi

En tak primer pretočne storitve, ki je popolnoma brezplačna, je Kodi. To je odprtokodni medijski predvajalnik, ki vam omogoča dostop do vsebine 0con kjerkoli po vsem svetu, tudi če je v vaši regiji blokiran. Vse, kar imate radi, prinaša na enem mestu, ponuja pa ga v čistem in enostavnem uporabniškem vmesniku. Seveda jo podpira in upravlja predana ekipa ljudi.
Kodi je mogoče namestiti v bistvu na katero koli napravo, ki se poveže z internetom in ima zaslon. Uporablja se lahko za Linux, OSX, Windows, iOS in Android, igralne konzole, televizijske sprejemnike in številne druge naprave.

Vsebina v Kodi in njegovi uporabniški bazi

Glede na rezultate prometa, ki jih je delil sam Kodi, je bilo 12. decembra v podjetju Kodi dejavnih 12 milijonov uporabnikov. Podjetje je tudi delilo, da je 1 od treh uporabnikov redno posodabljal svoje dodatke v svojih skladiščih, da so še naprej posodobljeni z najnovejšo vsebino.
Tako namenska uporabniška baza je kljub vsem odpravljanjem, s katerimi se je v zadnjem času spopadel Kodi, mogoča le zato, ker Kodi ponuja rešitev v enem oknu za najboljšo vsebino na svetu. Število dodatkov in količina vsebine v posameznem dodatku je skoraj neskončno, kar pojasnjuje, zakaj so uporabniki Kodija še vedno izjemno zvesti storitvi.
Ni pravega ukrepa za kategorizacijo žanra vsebine, ki ga ima Kodi. Povejmo samo, da ima vse in potem nekaj. Samo pridobite pravi dodatek in takoj začnite pretakanje. Na Kodiju pa je na voljo nekaj kategorij, ki jih je mogoče videti na domači strani. Te kategorije si želijo vsebino na svoji domači strani razvrstiti na ta način:

 • Glasba
 • Filmi
 • Oddaja
 • Fotografije
 • PVR

Kodi je vse o dodatkih

Tako kot aplikacije so pametni telefoni tisti, ki postanejo uporaben izdelek, za Kodi so to dodatki. Za vse, kar si želite ogledati na Kodi, potrebujete ustrezen dodatek. Ko je na medijskem predvajalniku Kodi nameščen dodatek, se zdi kot imenik, ki ga lahko izberete in raziščete, če želite poiskati vsebino, ki jo lahko bingete gledate.
Na primer, če želite na Kodiju gledati najnovejše televizijske oddaje HBO, bi potrebovali dodatek za HBO ali pa bi radi posodabljali tekoče zadeve in novice, lahko dobite nekaj, kot je BBC ali CNN, naprej. Na spletu je za brezplačen prenos na voljo na tisoče dodatkov. Plača se le nekaj premijskih, vsebino, ki jo gostijo, pa lahko najdete tudi na drugih brezplačnih dodatkih Kodi.

Kaj je NBC

NBC je ameriško komercialno televizijsko omrežje, ki obstaja že več kot 40 let. Sodeluje z več kot 200 podružnicami po ZDA, od katerih se nekatere predvajajo tudi v nekaterih delih Kanade in na drugih ozemljih ZDA.

NBC je zunaj ZDA blokiran – Geo-Restrictions!

NBC je na voljo samo v ZDA in na nekaterih njegovih ozemljih. Zunaj ZDA ne morete dostopati do NBC zaradi geografskih omejitev, ki jih vzpostavijo regionalne oblasti, proizvajalci vsebin in platforme za pretakanje. Pomembno je razumeti, da ni pravne klavzule, ki bi proizvajalcem vsebin in moderatorjem omogočila cenzuro vsebine glede na lokacijo uporabnika. V resnici gre za kršitev človekovih pravic.
Glede na poročilo, ki ga je ZN objavila leta 2011, je dostop do interneta v vseh državah v razvoju razglašen za temeljno človekovo pravico. To je vključevalo pravico do brezplačnega dostopa do vsebin, kar ni več mogoče zaradi neetičnih geo-omejitev, ki so jih postavile regionalne oblasti.
NBC lahko predvajate v kateri koli napravi. Naučite se, kako gledati NBC v živo.

Vsebina na NBC

NBC je vse o športu in novicah. Svojim gledalcem ponuja raznolik meni vseh športnih dogodkov v živo, pa tudi analize in pogovorne oddaje, povezane z novicami in aktualnimi zadevami. To je odličen kraj za stalno obveščanje o vseh najnovejših dogodkih po vsem svetu v vseh panogah, kot so tehnologija, finance, šport.

Kaj je NBC Gold

NBC Gold je posebna vozovnica za ljubitelje športa, ki jim daje ekskluzivne vozovnice za posebne dogodke v živo, ki jih je težko pretakati drugače. Uporabniki, ki jih zanima izkaznica NBC Gold, lahko naročijo mesečno naročnino 49,99 USD za najdražji načrt, ki omogoča dostop do vsake tekme, ki jo je treba gledati. Če vas zanima ogled le nekaj vaših najljubših, si oglejte načrte NBC Gold Pricing.

Kako aktivirati NBC Sports Gold na vaši napravi

Aktiviranje NBC Gold v kateri koli napravi je tako enostavno, kot ga lahko dobite. Upoštevati morate le nekaj korakov in vsi boste pripravljeni na začetek pretakanja. Vendar pa namestitev zahteva nekaj podrobnosti, na primer vašega internetnega ponudnika, ki ga lahko naključno izberete, če ste zunaj ZDA.
V nastavitvi boste morali vnesti tudi šestmestno kodo za preverjanje pristnosti, ki jo lahko dobite v svoji napravi, ki jo želite aktivirati. Samo odprite aplikacijo in pojdite na aktivacijski zaslon, da dobite svojo aktivacijsko kodo.
Če ste pripravljeni za aktiviranje NBC Gold na vaši napravi, kliknite tukaj.

Glejte NBC na Kodi z dodatkom NBC

Da, obstaja dodatek za NBC, ki ga lahko dodate v svoj medijski predvajalnik Kodi. Uporabniki, ki živijo v ZDA, lahko samo namestijo dodatek in takoj začnejo pretakati svoje priljubljene TV programe. Ker pa je NBC blokiran za dostop zunaj ZDA, ljudje v drugih državah ne bodo mogli neposredno gledati NBC na Kodi.
Expats, popotniki in uporabniki, ki živijo v drugih državah, lahko uporabljajo VPN, da spremenijo svojo lokacijo, kar omogoča dostop do dodatka NBC in uživanje v njegovi vsebini s strani Kodija. Več o tem kasneje.

Kako namestiti dodatek NBC in gledati NBC na Kodi

Samo sledite spodnjim korakom, da namestite dodatek NBC Sports Live Extra na Kodi.

 • Zaženite Kodi in se pomaknite do možnosti »Dodatki«.
 • Kliknite ikono namestitvenega paketa.
 • Kliknite »Namestitev iz skladišča« > Repozitorij dodatkov Kodi.
 • Kliknite NBC Sports Live Extra > Namestite.
 • Počakajte na obvestilo »Omogočen dodatek«.
 • Vrnite se na začetni zaslon in pojdite na dodatke.
 • Izberite Video dodatke.
 • Tu so prikazani vsi nameščeni video dodatki.

Ko boste prvič zagnali dodatek NBC Sports Live Extra, boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo boste morali vnesti na https://activate.nbcsports.com/.
Lahko pa uradni dodatek NBCSN prenesete od tu in ga nato nastavite tako, da kliknete »Namesti iz datoteke Zip« namesto na »Namestitev iz skladišča«.

Nevarnosti pretakanja zaradi nezanesljive povezave

Glede na raziskavo, ki jo je opravil analitik za kibernetsko varnost Zubair Rafique, uporabniki, ki uporabljajo brezplačne pretočne platforme za gledanje vsebine, ki jo imajo radi, kot so šport in novice, najbolj tvegajo ogrožanje svojih naprav in podatkov. V intervjuju za BBC je dejal, da so brezplačne pretočne platforme ponavadi neprivlačna stava za ugledne blagovne znamke, da se oglasijo, zato se morajo obrniti proti ne tako cenjenim blagovnim znamkam.
Zato so brezplačne pretočne platforme prenatrpane z vsemi vrstami oglasov, na primer s pojavnimi okni, prekrivniki, stranskimi pasicami in na vseh drugih mestih. Ti oglasi so zasnovani tako, da pritegnejo uporabnike, da kliknejo nanjo. Ob kliku uporabnike prisilijo, da namestijo dodatne vtičnike ali programsko opremo za gledanje prenosov v živo.
Glede na isto raziskavo so bili oglasi, prikazani na spletnem mestu, razvrščeni v 3 kategorije, zlonamerna programska oprema, prevara in vsebina za odrasle, glede na to, kam vodijo oglasi, ko uporabniki kliknejo nanjo. Sledijo rezultati:
Kot je razvidno iz rezultatov, imajo uporabniki, ki uporabljajo brezplačne platforme za pretakanje, 54-odstotno možnost, da se svoje naprave okužijo z zlonamerno programsko opremo, ki lahko nadzoruje svoje naprave in podatke na daljavo..
Ko zlonamerni kibernetski kriminalec prevzame nadzor nad vašo napravo, lahko na daljavo pridobi dostop do mikrofona, dnevnikov in dnevnikov dejavnosti, ki lahko prepisujejo vse in vse, kar počnete v spletu.

Za pretakanje vedno uporabite VPN

Samo VPN vas lahko varuje pred vsemi takšnimi grožnjami, tudi če še naprej uporabljate brezplačne pretočne platforme, da zadostujejo vašim potrebam. VPN naredi popolnoma anonimen v spletu in omogoča dostop do vsebine, ki je sicer blokirana v vaši regiji.
Pomembno je vedeti, da niso vsi VPN-ji tako dobri, ko gre za ohranjanje nedotaknjene zasebnosti. Medtem ko vam bo večina omogočila dostop do blokirane vsebine, jih zelo malo zagotovo varuje pred nevarnostmi brezplačne vsebine. Potrebujete dober pretok VPN, ki skrbi za vašo zasebnost in digitalno identiteto.

PureVPN – Streamers Top Choice

Naš VPN je najboljši VPN, optimiziran za pretakanje. Ima več kot 2000 strežnikov, ki so nameščeni po vsem svetu, v različnih državah, ki uporabnikom omogočajo resnično svobodo in anonimnost pri pretoku česar koli preko spleta. VPN omogoča popolnoma brez težav.
Za strežnike so največja ovira počasne hitrosti interneta, kar je lahko posledica njihovega IP naslova, ki ga je ponudnik internetnih storitev dobil na črni seznam. Z VPN postajajo vtičniki popolnoma nevidni v spletu, kar jim omogoča, da se izognejo omejitvam, ki jih ponudniki internetnih storitev postavijo na svoj IP, pri čemer dobijo največjo hitrost pretakanja v zameno.

Kako pridobiti VPN na Kodi

Kodi je odprtokodni predvajalnik medijev, zato je uporaba tega, ne da bi sprejela dovolj varnostnih ukrepov, slaba ideja. Integriranje VPN-ja na Kodi je preprosto. Medtem ko za Kodi ni namenskega dodatka, lahko na usmerjevalniku Wi-Fi prilepite VPN, ki zagotavlja privzeto varnost vsem napravam, ki so v vaš usmerjevalnik takoj povezane..
Kliknite tukaj, če želite dobiti podroben vodnik za namestitev o tem, kako pridobiti VPN na Kodi.

Kako pridobiti VPN za katero koli drugo napravo

Pridobivanje VPN-ja za katero koli napravo je zelo preprosto. Samo sledite spodnjim korakom, da pridobite VPN in se zagotovite v spletu.

 • Registracija za PureVPN
 • Prenesite VPN za svojo napravo
 • Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom
 • Hit poveži! Začnite varno pretakanje.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me