PureVPN v novicah


PureVPN v novicah

PureVPN se zavezuje k ohranjanju in spoštovanju posameznikove pravice do popolne internetne svobode in zasebnosti, & varnost. Prav zaradi te trde zaveze mediji velikokrat ploskajo PureVPN.


Za kakršno koli tiskovno poizvedbo, strokovno mnenje ali kontaktni intervju

[zaščitena e-pošta]

Ein VPN mit erstaunlichen Datenschutzfunktionen

VPN Tester | 24. oktober 2019

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter aus HongKong bietet einen guten Schutz v Abmahnungen und ein Netzwerk mit Standorten in 141 Ländern. PureVPN je last geoignet für: Umgehung na zemljevidu Sperren im Internet mit einer großen Auswahl a Standorten, sicheres Filesharing and Streaming!

Preskusni komplet PureVPN po priložnostih Digitales

Priložnosti Digitales | 24. oktober 2019

"Veliko odličnih funkcij, širok izbor strežnikov in na splošno dobra vrednost za denar. PureVPN je dobra možnost za vse, ki se resno ukvarjajo s svojo zasebnostjo!"

VPN-ji so zasnovani za zaščito spletne zasebnosti s prikrivanjem vaše identitete

Mac.Informer | 9. december 2014

PureVPN je internetna storitev, ki olajša vašo povezavo s strežniki VPN. Ta aplikacija je zasnovana za zaščito spletne zasebnosti z prikrivanjem vaše identitete. Ta pripomoček ponuja zapleteno omrežje VPN, ki omogoča enostaven dostop do sto strežnikov VPN, ki se nahajajo v različnih državah po vsem svetu. Tako boste prosto in anonimno krmarili po internetu, zajeti v varnih naslovih IP.

PureVPN Pregled, ki ga izvaja VPNRanks.com

VPN uvrstitve | 31. julij 2015

Ponudnik storitev VPN ni nič brez dobrega širjenja strežnika in zdi se, da PureVPN to ve povsem jasno. Dober širok strežnik je smiselno porazdeljen, da uporabnikom omogoči največ anonimnosti, dostopnosti in varnosti na spletu. Toda PureVPN gre še korak dlje in vključuje strežnik tudi v teh državah, kjer je internetna svoboda resnično obravnavana kot blagoslov zaradi strogih cenzurskih politik.

PureVPN Pregled, ki ga izvaja USAVPN.com

ZDA VPN | 22. januar 2016

PureVPN – ime se je v zadnjih nekaj letih uveljavilo kot vodilna blagovna znamka VPN v panogi. PureVPN navdušuje že od začetka. S celovitim spletnim mestom, ki ga je enostavno in preprosto krmariti, garancija za vračilo denarja, približno milijon prenosov in 24/7/365 prijazna podpora strankam daje občutek, da vas strežejo profesionalci.

PureVPN pregled Trust Pilot

Zaupni pilot | 16. avgust 2016

Prepričajte se, da vaši osebni podatki in internetna aktivnost nikoli niso izpostavljeni z izjemno zanesljivim VPN-jem, ki mu zaupa več kot milijon uporabnikov. PureVPN-jevo samoupravljeno omrežje VPN ima širši doseg (550+ vozlišč strežnikov v 141 državah) in omogoča več hkratnih povezav med napravami (pet) kot skoraj katerikoli drug VPN tam.

PureVPN pregled BestVPNProvider.com

Najboljši ponudnik VPN | 21. avgust 2015

„PureVPN je odlična možnost za netizance, ki jih skrbi njihova zasebnost na spletu in potrebujejo rešitev za zaščito svoje identitete v ZDA, Evropi, Avstraliji in na Kitajskem. Naš pregled PureVPN je odkril, da je PureVPN ustanovljen z veliko ponudbo protokolov za tuneliranje, s katerimi se lahko naročniki zavarujejo glede na vrsto uporabe. “

PureVPN pregled s pomočjo VPNAnalize

Analiza VPN | 1. april 2016

PureVPN se je izkazal kot odlična storitev VPN z optimalno varnostjo, praktičnostjo in vsestranskimi funkcijami. Z več kot 500 strežniki v 101 državah PureVPN občudujejo njegovo veliko hitrost in izvedljive cene. Veliko možnosti prilagoditve, združljivost s skoraj vsemi napravami in vsem priljubljenim operacijskim sistemom naredi PureVPN eno priljubljenih storitev VPN.

PureVPN pregled, ki ga BestReviews.com

Najboljše ocene | 13. marec 2015

Z uspešnostjo PureVPN smo bili več kot zadovoljni. Preveliko število lokacij, široka podpora za naprave in več vrst protokolov so nas preprosto raznesli. PureVPN si zasluži tudi medaljo za dokončanje njihove storitve s tako pomembnimi lastnostmi, kot so stikalo kill, SSL, DNS in IPv6 zaščita pred uhajanjem, deljeno tuneliranje, požarni zid NAT in funkcija navideznega usmerjevalnika, ki dvigne pokrov za povezovalne naprave do 10.

PureVPN Pregled, ki ga izvaja VPNFan.com

VPN Fan | 15. junij 2016

Mreža PureVPN vključuje večino celin. Strežnike imajo v Afriki, Aziji, Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Severni Ameriki, Oceaniji in Južni Ameriki. Imajo hitro omrežje VPN, kot kaže naš test hitrosti.

PureVPN pregled FIPE.net

FIPE | 15. oktober 2015

PureVpn ima prednosti pred drugimi storitvami. Z več kot 500 strežniki v 141 državah ponuja PureVPN raven vsestranskosti, ki jim bo zagotovo pomagala nadomestiti Hide-My-Ass. Uporaba PureVPN pomeni, da ves čas ni omejitev pasovne širine in zelo varna povezava.

Recenzija PureVPN, ki jo ponuja Gizmo’s Freeware

Programska oprema Gizmo | 24. junij 2016

Hongkong, ki temelji na PureVPN, ponuja zelo hitro VPN storitev, ki ponuja 500+ strežnikov v 141 državah. Za uporabnike operacijskega sistema Windows in Mac obstajajo zelo prilagodljivi odjemalci, ki ponujajo zelo privlačno možnost, da uporabnikom omogočijo, da izberejo najboljši strežnik na podlagi namena in ne zgolj na geografski lokaciji.

Pregled PureVPN s strani MostSecureVPN

MostSecureVPN | 27. oktober 2016

PureVPN je nekoč storitev korporacij prerasla v svetovni fenomen varovanja zasebnosti ljudi po vsem svetu. S svojo vrhunsko tehnologijo, zmogljivostmi in posebnostmi je spremenil uporabo VPN-ja iz zapletenosti v čim bolj enostavno, hkrati pa je varnost in zasebnost vzel za svojo največjo prednost.

PureVPN Pregled, ki ga izvaja VPNPick

VPNPick | 11. november 2016

Storitev PureVPN je ena boljših, popolnejših možnosti, ki je danes na voljo na trgu. Njihov položaj v industriji so utrdili z varnim šifriranjem, usklajenim z najpomembnejšimi funkcijami. Poleg globalne pokritosti, zaščite pred globokim pregledom paketov, stikala za ubijanje, delitvenega tuneliranja in bogatih funkcij so le nekateri izmed ponujenih ugodnosti.

PureVPN pregled s strani Hostingpill

HOSTINGPILL | 22. avgusta 2017

Če si resnično želite VPN-ja, ga vsekakor priporočam – če niste izredno nagajivi, vas ne bo izneveril.

PureVPN Pregled po oceni BESTVPN

BESTVPNirano | 12. februar 2018

PureVPN je ena najboljših storitev VPN, ki je na voljo z najmočnejšimi orodji za šifriranje, ki so namenjeni zagotavljanju vrhunske spletne varnosti. Če se naročite na PureVPN, boste lahko prosto in anonimno brskali po internetu, kot še nikoli doslej!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map