VPN za potovanja v tujino


VPN za potovanja v tujino

potovanje


Potovanje je lahko drago, če že ne upoštevamo lokalnih zakonov o internetu. Z zanesljivim VPN za potovanja lahko prihranite na letalskih vozovnicah, obidete omejitve vsebine, dostopate do socialnih računov in še več.

img

Odkrijte, kaj je pred vašimi potovanji blokirano ali na voljo

Naj bodo to počitnice v tujini ali stalna selitev kot izseljenec; najbolje bi bilo izvedeti več o destinaciji pred potovanjem. Vendar tega ne morete storiti, ko živite v svoji domovini. Konec koncev je v vaši regiji morda blokirano veliko spletnih mest ciljne države. Ni treba posebej poudarjati, da če ima ciljna država stroge cenzorske zakone, ne boste mogli najti nobenih novic o trenutnih zadevah.

Ko prejmete VPN za potovanje v tujino, se seznanite s trenutnimi zadevami ciljne države in stanjem internetne cenzure. Če nastavite VPN in dobite lokalni IP naslov države, v katero potujete, lahko brskate, kot da ste že tam.

img

Zakaj potrebujete VPN za potovanja v tujino?

VPN-ji so koristni za zaščito vaših spletnih podatkov in komunikacij pred vohunjenjem, prisluškovanjem, pa tudi množico drugih groženj varnosti in zasebnosti. Potovalna storitev VPN vam ponuja veliko več kot samo to.

Načrtovanje mednarodnega potovanja je lahko zastrašujoča izkušnja. Konec koncev morate načrtovati svoj proračun, rezervirati poceni lete in poiskati poceni hotele v tujini. Paziti morate tudi na lokalne internetne zakone, da se ne boste znašli v težavah.

Poleg tega, če ste oseba, ki se zaveda zasebnosti, vaše skrbi postanejo visoko, ko ugotovite, da ciljna država izvaja zakone o varovanju zasebnosti, kot so spletni nadzor, spremljanje podatkov in hramba itd..

Zakaj uporabljati VPN za potovanja

video_thumb

Potovanje s PureVPN
Uživati ​​v svojih neštetih perkih

img1

Uživajte v poceni poletih

Ni zanikati, da veliko ljudi običajno potuje s proračunom, zlasti družinami. Vendar letalske karte porabijo dobršen del vašega proračuna, čemur sledijo rezervacije v hotelu.

Se sliši kot ti? V tem primeru se veselite, ker vam lahko potovalni VPN pomaga v iskanju poceni letov in hotelov v samo nekaj preprostih korakih. Pravzaprav lahko na potovanju v tujino prihranite kar 800 dolarjev.

img2

Dostop do priljubljene vsebine

Če ste navdušen stremer, obstaja velika verjetnost, da bi si želeli ogledati tudi svojo želeno vsebino med potovanji v tujini. Na žalost imajo nekatere priljubljene storitve pretakanja mednarodne licenčne težave, zaradi česar omejujejo vsebino v določenih regijah. Na primer, ne morete dostopati do ZDA Netflix ali Hulu zunaj ZDA.

Poleg tega svoje oddaje v omejene regije ne prenašajo le storitve prenosa, temveč tudi spletna TV kanala. Če ne želite doživeti blokade vsebine, potrebujete naš VPN za potovanje.

img3

Dostop do socialnih medijev

Storitve socialnih medijev omogočajo uporabnikom platformo, kjer lahko govorijo o vsebini svojega srca. Na žalost nekatere države utišajo mnenja svojih državljanov o posebnih vprašanjih, kot so vladne zadeve. Zato omejujejo storitve družbenih medijev.

Za blokiranje družbenih medijev lahko obstajajo tudi več deset razlogov. Ne glede na to se vedno lahko povežete z želenimi socialnimi računi v državah, kjer ti niso na voljo, če uporabite VPN za potovanja.

img4

Varno brskanje po javnem WiFi

Javna omrežja WiFi in druge odprte internetne dostopne točke vam zagotavljajo ugodnost brezplačnega interneta. Vendar pa lahko vaše osebne podatke razkrijejo tudi bližnjim hekerjem in prisluškovalcem.

Standardne protokole WiFi, kot sta WAP in WAP2, je zlahka pokvariti, kar pomeni, da se zaradi varnosti ne morete zanesti nanje. Kljub temu pa lahko s pomočjo robustne tehnologije šifriranja VPN, zanesljive avtentikacije podatkov in algoritmov ročnega stiskanja varno brskate po javnem omrežju WiFi!

img5

Varno spletno bančništvo

Naj bo to javni WiFi ali domače omrežje; vedno morate biti previdni pri kibernetskih grožnjah, ki vas skrivajo v spletu, še posebej, ko opravljate spletne transakcije ali nakupujete.

Spletno bančništvo vam omogoča enostavno sklepanje transakcij in plačevanje računov na poti, lahko pa ogrozi tudi vaš denar, če ne izvajate ustreznih zaščitnih ukrepov.

Če se oborožite z VPN za potovanje v tujino, lahko svoje spletne transakcije zavarujete z vrhunskim šifriranjem.

img6

Spletni nadzor jarkov

Nadzor je lahko moteč in vsiljiv. Razmislite o tem – ali bi vam bilo všeč, če bi nekdo pokukal v vaša osebna sporočila ali besedilna sporočila?

Seveda ne! Ko potujete v tujino, morate upoštevati lokalne zakone, tudi če vključujejo internetni nadzor.

VPN vam lahko pomaga skriti svojo resnično identiteto, vas varuje pred spletnim nadzorom in vam pomaga anonimno brskati po uri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me