Ako sa pozerať na UFC Live online


Ako sa pozerať na UFC Live online

Aktualizované: 9. februára 2020


Sledujte online zápasy UFC odkiaľkoľvek. Postupujte podľa uvedených krokov a získajte PureVPN iba za 0,99 dolárov.

1. Získajte PureVPN a nainštalujte ho do svojho zariadenia.
2. Pripojte sa k SonyLiv zo zoznamu obľúbených webových stránok.
3. Prejdite do sekcie Bojové športy a spustite živé vysielanie UFC!"

watch-UFC-live

Nasledujúca udalosť UFC 248

Každý fanúšik UFC teraz ešte viac netrpezlivo čaká na UFC, ako je späť v zápase o titul! Áno, čítate to správne.

Hlavná udalosť: Welterweight
Israel Adesanya proti Yoel Romero
7. marca

Toto spolu s mnohými ďalšími vysoko očakávanými zápasmi poteší fanúšikov. Nechceme nechať ujsť žiadny okamih z UFC za každú cenu.

Ako sledovať UFC Live online?

Existujú tri spôsoby, ako sledovať živé online zápasy UFC kdekoľvek. Skontrolujte ich a vyberte pre vás najvhodnejšie riešenie.

  1. Sledujte zadarmo UFC 246 
  2. Streamujte UFC 246 na oficiálnych kanáloch
  3. Získajte UFC.TV PPV 

1. Ako sledovať UFC online zadarmo?

Počuli ste to správne! Je pravda, že nadchádzajúcu udalosť UFC PPV môžete streamovať bez platenia centov. Postupujte podľa týchto krokov a sledujte, ako Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier žijú na UFC 246:

  1. Prihláste sa na odber PureVPN.
  2. Stiahnite si a nainštalujte PureVPN na svoje preferované zariadenia.
  3. Vyberte SonyLiv IN zo zoznamu obľúbených webových stránok v aplikácii PureVPN.
  4. Na webovej stránke SonyLiv prejdite do sekcie Bojové športy a kliknite na UFC
  5. Platba za zobrazenie Livestream UFC zadarmo. 

Dokončiť objednávku

2. Kde sa pozerať na UFC online?

Tu je zoznam kanálov, na ktorých môžete sledovať UFC naživo.

Vysielacie kanály krajiny
Spojené štátyFox Sports 1 | ESPN+
Spojene kralovstvoBT Sport
AustráliaHlavná udalosť
Južná AmerikaFox Sports 1
Francúzsko (zadarmo)RMC
BrazíliaGlobo
PortugalskoKombat Sport
IndiaSonyLiv (zadarmo)
JaponskoWOWOW (zadarmo)
Región MENAOSN Play
KanadaBojujte proti sieti
ČínaPPTV (zadarmo)
RuskoRusko 2 (zadarmo)

Dokončiť objednávku

3. Platba za zobrazenie UFC

UFC.TV Pay-per-view sa líši pre každý boj av každom regióne. Tu je vaša šanca využiť náš výskum a získať najlacnejšie PPV.

KrajinaCena PPV UFC (USD)
USAZatemnené
Spojené kráľovstvoNie je k dispozícií
Austrália$ 29,99
India / Mexiko9,99 USD (najnižšia)
Thailand$ 19,99
Filipíny$ 13.31
Rusko$ 29,99
Japonsko$ 23,48

Poznámka: Vyššie uvedené porovnanie cien platí pre UFC SD PPV. HD PPV je tiež k dispozícii za mierne vyššie ceny. So zľavou sú k dispozícii aj predplatné na 6 mesiacov. 

Dokončiť objednávku

Bojové časy UFC v rôznych zónach

Nižšie sú odhadované časy v rôznych časových pásmach, keď sa očakáva začiatok zápasu o titul hlavného hráča UFC 246 medzi Conorom McGregorom a Donaldom Cerrone..

  • Miestne (GST): 10:00.
  • Greenwich (GMT): 6:00.
  • New York (ET): 2:00.
  • Chicago (CT): 1:00.
  • Denver (MT): 12:00.
  • Las Vegas (PT): 11:00.
  • Los Angeles (PT): 11:00.
  • Honolulu (HAST): 8:00.
  • Sydney (AET): 4:00 (nedeľa)
  • Tokio (JST): 3:00 (nedeľa)
  • Moskva (MSK): 9:00
  • Paríž (CEST): 8:00
  • Londýn (BST): 19:00.

Sledujte UFC online na Fox Sports (USA)

Spoločnosť Fox Sports už nie je výhradným vysielateľom udalostí UFC. Jej dlhodobá zmluva s UFC bola nedávno zrušená. Teraz UFC uzavrela partnerstvo so spoločnosťou ESPN + a prišla so špeciálnymi balíčkami a PPV s predplatným ESPN. Postupujte podľa krokov uvedených nižšie a sledujte UFC na ESPN.

  • Prihláste sa na odber PureVPN.
  • Stiahnite si a nainštalujte aplikáciu PureVPN pre vaše uprednostňované inteligentné zariadenia.
  • Zo zoznamu obľúbených webových stránok sa pripojte k sieti ESPN.
  • Na webových stránkach ESPN + prejdite na odkaz udalosti UFC a sledujte ho naživo.

Sledujte UFC online z krajín mimo USA

Fanúšikovia UFC z celého sveta chcú sledovať akciu naživo online. Väčšina medzinárodných divákov bohužiaľ nebude schopná zachytiť akciu naživo kvôli obmedzeniam. Tento veľmi frustrujúci problém však existuje ľahké riešenie.

Aj keď udalosť nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete ju streamovať pomocou PureVPN. Postupujte podľa krokov uvedených nižšie a budete môcť ľahko sledovať UFC 246 online z krajín mimo USA:

  • Prihláste sa na odber a stiahnite si PureVPN
  • Pripojte sa k nášmu ruskému serveru.
  • Otvorte odkaz https://matchtv.ru/on-air.
  • Platba za zobrazenie UFC naživo.

Dokončiť objednávku

Aké zariadenia podporuje PureVPN na sledovanie UFC ?

UFC oficiálne podporuje mnoho zariadení vrátane herných konzol a televíznych prijímačov. Majú na nich svoje aplikácie alebo sú k dispozícii od rôznych poskytovateľov služieb. S PureVPN máte prístup k živému toku UFC na týchto zariadeniach pomocou jednoduchých krokov.

Ako sledovať UFC Live Stream v Kodi

  1. Nakonfigurujte PureVPN na serveri Kodi.
  2. Nainštalujte doplnok Planet MMA z úložiska Ares.
  3. Zmeňte polohu na Spojené kráľovstvo alebo USA.
  4. Vychutnajte si živé vysielanie UFC prostredníctvom Kodi.

Ako sledovať UFC Live Stream na PS4

  1. Nakonfigurujte PureVPN na PS4.
  2. Pripojte sa na server PureVPN požadovaný kanálom, ku ktorému chcete pristupovať.
  3. Otvorte prehliadač a prejdite na webovú stránku kanála.
  4. Začnite vysielať naživo na PS4.

Ako sledovať UFC Live Stream v aplikáciách pre Android

  1. Prihláste sa na odber PureVPN.
  2. Stiahnite a nainštalujte aplikáciu PureVPN v systéme Android.
  3. Pripojte sa k americkému serveru PureVPN.
  4. Navštívte Fox Sports a prihláste sa.

Karta UFC 248 obsahuje nasledujúce záchvaty:

ufc 248 KARTY

Dokončiť objednávku

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map