Mikä na IP-osoitteeni?


Mikä na IP-osoitteeni?

000.00.000.00 Sijaintisi: Internet-palveluntarjoajasi: img IP-osoite on laitteellesi määritetty ainutlaatuinen numeroyhdistelmä, jonka avulla se voi kommunikoida muiden internetiin kytkettyjen laitteiden kanssa.


PureVPN-tietosuojatyökalut:

  • WebRTC-vuototesti
  • DNS-vuototesti
  • IPv6-vuototesti
  • Mikä na IP-osoitteeni

Siirry kohtaan:

  • Mikä na IP-osoite?
  • IPv4-osoitteet vs. IPv6-osoitteet
  • Yksityinen vs. Julkinen IP-osoite
  • Julkiset IP-osoitteet Voivat Paljastaa Sinusta Paljon!
  • Miten vaihdat IP-osoitteesi ja Sijaintisi VPN: n avulla
  • Hanki yksityinen IP-osoite PureVPN: n avulla

Mikä na IP-osoitteen Selitettynä! (Video):

Mikä na IP-osoite?

Internetový protokol osoite, joka tunnetaan yleisemmin IP-osoitteena, on jokaiselle laitteelle tai tietokoneelle osoitettu yksilöivä tunniste. IP-osoitteet luokitellaan kahteen versioon. IPv4 koostuu márne numeerisista arvoista, kuten 204.68.45.80. IPv6 je k dispozícii pre sekciu numeerisista että heksadesimaalisista arvoista, kuten 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Sen lisäksi sinulla on kaksi erityyppistä IP: tä, kun olet yhteydessä verkkoon: julkinen IP ja yksityinen IP. Näistä kahdesta julkisen IP-osoitteen avulla voit muodostaa yhteyden internetiin i selata sitä helposti.

IPv4-osoitteet vs. IPv6-osoitteet

Na serveri IP adresa je dostupná na serveri IPv4 a IPv6..

IPv4

Poďme na vanhin ja yleisesti käytetty versio.
Sen koko na 32 bittiä.
Sen osoiteavaruudessa dňa 4 294 967 296 (232) yksikäsitteistä yhdistelmää.
Se koostuu numeroista, jotka vaihtelevat välillä 0-255.
Sen numeroiden määrä on rajoitettu, joten ne loppuvat pian.
Se ilmaistaan ​​kirjoitettuna muodossa 204.68.45.80

IPv6

Pozrite sa, čo sa deje v josiach.
Sen koko na 128 bittiä.
Sillä na laaja osoiteavaruus, jossa na 340 undekillionia yksikäsitteistä yhdistelmää.
Pozrite sa na numeroista sekä heksadesimaalisymboleista.
IPv6-poolin loppuminen vaatii monia miljardeja vuosia.
Se kirjoitetaan muodossa 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Yksityinen vs. Julkinen IP-osoite

IMGE

Yksityinen IP-osoite

Yksityiset verkot käyttävät yksityisiä IP-osoitteita tunnistamaan ja jakamaan tietoja samassa verkossa olevien laitteiden välillä (esim. Tulostimet, tablet-laitteet jne.). Jokaisella verkon tietokoneella tai muulla laitteella na yksikäsitteinen, yksityinen IP-osoite, jonka reititin na slizu osoittanut DHCP-protokollan kautta. Mikiän laite paikallisverkon ulkopuolella ei voi tunnistaa tai muodostaa yhteyttä näihin laitteisiin.

Julkiset IP-osoitteet

Internet-palveluntarjoajasi (ISP) määrittää julkiset IP-osoitteet. IP-osoitteella voit muodostaa yhteyden internetiin ja selata verkkoa. Jokaisella lähiverkon laitteella on sama julkinen IP-osoite yhteyden muodostamiseksi internetiin, koska reititin itse jakaa tämän saman IP: n.

Julkiset IP-osoitteet Voivat Paljastaa Sinusta Paljon!

Tieto on uusi hyödyke (kauppatavara). Všetky ďalšie IP adresy sú dostupné v kasíne:

Olinpaikka

Julkinen IP-osoitteesi paljastaa kaiken sijainnistasi maasta ja valtiosta postinumeroosi ja katuusi. Viime kädessä se vaarantaa yksityisyytesi, koska Tieto tarjoaa rikollisille helpon pääsyn laitteeseesi.

Internet-aktiviteetit

Internetové pripojenie je k dispozícii, ale nie je k dispozícii žiadny vysokorýchlostný internetový prehliadač, ktorý je k dispozícii na požiadanie. Itse asiassa jotkut hallitukset vaativat internet-palveluntarjoajilta tietojen kirjaamista.

Ostokäyttäytyminen

Kyse ei ole vain väestötiedoistasi, vaan mainostajat seuraavat myös ostokäyttäytymistäsi, kiinnostuksen kohteitasi ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi. Se mnou vaaranna yksityisyyttäsi, vaan myös antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden vaikuttaa henkilökohtaiseen mielipiteeseesi ja kiinnostuksiisi.

Miten vaihdat IP-osoitteesi ja Sijaintisi VPN: n avulla

IP-osoitteesi ja siten virtuaalinen sijaintisi on helppo huijata tai muuttaa. Tarvitset márne virtualizoval yksityisen verkon (VPN). VPN je možné korigovať pomocou protokolu IP-osoitetta vain nimettömällä IP-osoitteella, no my is it reitittää internet-liikenteesi VPN-palvelimen kautta, joka salaa liikenteen (datan) ja piilottaa kaiken, mitä teet verkossa. Näin pääset tässä eteenpäin:

krok 1 Käynnistä VPN Krok 2 Yhdistä mihin tahansa Palvelimeen krok 3 Nauti Yksityisestä Selaamisesta

Hanki yksityinen IP-osoite PureVPN: n avulla

PureVPN tarjoaa käyttäjilleen paremman verkkokokemuksen, kuin mikään muu. Variantujen yksityisten IP-osoitteiden avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden mihin tahansa PureVPN-palvelimeen ja saada välittömän yhteyden, koska IP on varattu main PureVPN-käyttäjille.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me